• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ferihan canım,yazını yeni gördüm hayatım. amin.Allah razı olsun canım. canım cuma günü sonuç listelerinde elimden geldiği kadar yardım ederim yüzüstü bırakmam sizi. en geç 17 ye kadar çözerim sıkıntıyı koştururum belki ama hallederim hayatım. ayrıca takyonun msnsi varsa alırım şimdi özelden yazar anlatırım ona. sen merak etme canım. kaptanlıktan ayrıldın ama takımdan ayrılmadın sanırım değilmi hala listelerdemisin canım.

ad canım kusura bakmayın bikaç gündür hiç guruba uğrayamadım.eşimin babnnesi vefat etti.önceki gün sabah aniden haber alıp oraya gittik.hergünde ordayız.cenaze evi işte,gelen giden baya yoğunuz, akşamda geç dönüyoruz.evden almam gerekenler var diye bi yarım saatlik evdeyim şimdi. bu bikaçgün hep orda oluruz,sonrada sabah-akşam olmasada hergün gitmem gerek.bu bir hafta kadar sürer sanırım.buraya pek yazamam heralde.bu 1 hafta ayrılayım,sonramı tekrar geleyim,yoksa ayrılmadan cumaları bildirim yapayım yeterlimi? bana bu yarım saat içinde cevap yazarsan sevirim canım.umarım hepinizin diyeti süper gidiyordur,özledim sizi ya...

ad canım kusura bakmayın bikaç gündür hiç guruba uğrayamadım.eşimin babnnesi vefat etti.önceki gün sabah aniden haber alıp oraya gittik.hergünde ordayız.cenaze evi işte,gelen giden baya yoğunuz, akşamda geç dönüyoruz.evden almam gerekenler var diye bi yarım saatlik evdeyim şimdi. bu bikaçgün hep orda oluruz,sonrada sabah-akşam olmasada hergün gitmem gerek.bu bir hafta kadar sürer sanırım.buraya pek yazamam heralde.bu 1 hafta ayrılayım,sonramı tekrar geleyim,yoksa ayrılmadan cumaları bildirim yapayım yeterlimi? bana bu yarım saat içinde cevap yazarsan sevirim canım.umarım hepinizin diyeti süper gidiyordur,özledim sizi ya...

canım başınız saolsun...
Allah gençlerinize uzun ömür versin

başınız sağolsun canım:çok üzgünüm:

bayecim başınız sağolsun hayatım. üzüldüm.
canım eğer işlerini yoluna sokup 1 hafta yada 2. haftada tekrar gelicem dersen izne ayırmayayım seni cuma bildirimlerde bulunursun. ama ne zaman geleceğin belli değilse izinli yazarım canım.

ben gelddim tünaydın diyeyimm
sabah kahve günü vardı yeni geldim
yine ac karına kahve:(((( 2catal tatlı
şimdi 1tane minik börek sigara böreği kadar peynirlii fırında kızartmada deill bu gün dikkat etmeye calışcam yarında eşim yok inş atarım ödem var reglim bitmek üzere ama şiş gibiyim
baye başın saolun cnmm
herkes iyidir inşallah

öğle yemeğimi yedim ama zorla :((
karnım ağrıyooo :((
menüm
3köfte kadar haşlanmış tavuk göğsü
salata (bitiremedim )
1 dilim ekmek (yemedim)
şimdi de yeşil çay içeceğim belki sıcak sıcak ii gelir

kardeş takımcığım ben takım kaptanlığında bugün itibariyle ayrıldım yerime takım kaptanı takyon oldu kaptan yardımıcıssa adigenisse oldu sizleri bilgilendirmek istedim . kolay gelsin .

afiyet olsun dosbacımm neden karnın ağrıyo reglemi olacaksınn?
bu arada bende yarın başlayayım diyorum sıok diyete bana verebilcekmisin menüyü tatlımm

kızlar öğlen yemeği yedim bezelye 4 kaşık salatam da vardı ama yemedim istemedi canım akşama doğru yerim belki dursun bakalım:))

Başınız sağolsun canım.

Bayecim canım başınız sağolsun
ben kahvaltı ve öğlen yemeğimii birleştirdim
3 dilim ekmek
çok az peynir
2-3 tane zeytin
domates, salaatalık ve biber
şimdide çay içiyorum
açlıktan 1.5 litre su içtim

nur canım tekrar teşekkürederim. biraz daha iyiyim çok şükür. seninde iyi olmanı dilerim. canım benim, o pişmanlık duygusunu bende çok yaşarım oğlumla ilgilenemediğim zaman öyle oluncada yaptığım işten birşey anlamıyorum tabi. aslında öyle değil hayatım inan, bırak arada kendi kendinede yetebilen birçocuk olsun. sınavları atlatıncada bol bol gezersin,hiçbi iş yapmaz yavrunla ilgilenirsin acısını öyle çıkarırsın. gerçi ne kadar desemde insanın içi rahat olmayıncada olmuyor işte. sıkıntılı durumlar ama inşallah kolaylıkla atlatırsın canım. aklıma geldide nurcum şunuda demek isterim yakınında biryerde güvendiğin bir kreş varsa 1 haftalığına (eğer durumda müsaitse)tamgün yada oyun grubuna versen hem oyun arkadaşları edinir bol bol oynar hemde sende rahat olursun. o mutlu olur,çok merak edersen öğlenleri uzaktan kontrol edersin gibi bir fikir geliyor tabi olurmu bilemiyorum hayatım sadece aklıma geldi yazayım istedim.

dombilicim verdiğin tarif için teşekkürler hayatım. ben sadesini yapıyordum ama tahinliyide ilk misafirde denicem. tahinli demişken tahinli kekde çok güzel oluyor arkadaşlar. tarifini isteyen varsa nette var bakabilirsiniz :roflol: şaka şaka benim yaptığımı yarın yazabilirim isterseniz. aklımda yok ama normal keke extra olarak birkaç kaşık tahin katılıyordu sanırım. teeeee geçen senelerde yapmıştım hey gidi günler heeyy. kaydirigubbakcemile4

elacım gönder hayatım bende salata deyince akan sular duruyor. özelliklede nar ekşili salatalara bayılıyorum. afiyet olsun yedinmi hepsini bacım. kaydirigubbakcemile3 yok yememişsin yani az yemişsin tebrik ederim. alkisalkisalkis

dosbacım, canım seni çok iyi anlıyorum,o yoğunlukta olmazdı zaten hayatım haklısın ama inşallah Rabbim izin verirse ilk fırsatta görüşürüz. Balık yemeğe gideriz bende senin sayende dışarıda balık yemiş olurum. kaydirigubbakcemile3 evet hayatım ereğlide sahil çok güzel,rahat yürürsün sıkıntı yok kimse sana karışmaz etmez yani ben bugüne kadar rastlamadım.sen yinede tedbiri elden bırakma hayatım ne olur ne olmaz. kaydirigubbakcemile3 bende bu kadar övdüm sonra biri rahatsız eder mahçup olmayayım. vakti zamanında ereğlide akşam saatlerde kiimse dolaşamazmış rahatlıkla. hele bozhane dediğimiz mekanda olmak mümkün değilmiş. artık daha iyi tabi şartlar değişti.

masalcım sen bu azimle daha çok güzel sonuçlar alırsın eminim. hayatın boyuncada seni mutlu edeceğine inandığın herkonudada böyle azimli olmanı dilerim. yaptığın kaçamak sanırım yerleşmemiştir vücuduna,çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum spor ve diyete devam ediyorsun çünkü ama sen yinede tedbiri elden bırakma hayatım. sıkıntılı olmuş ama fotolarıda paylaşmısın hayatım ama inan çok faydalı olamazdım pek bilgim yokçünkü. burayı okumadan önce onlara yorum yazmıştım ama anladığım kadarıyla son halinin resimleriymiş onlar kilo falan kalmamış sende hayatım. böyle kalsanda olur yani. çok güzel görünüyorsun. öyle abartılı bir basende yok. ama tavsiyem canım eliptik bisikletide çok tavsiye ediyorlar istersen dene. alkisalkisalkis

dosbacım seni çok acıktırıyorsa ananası yeme hayatım olmazmı. 41 kalori alayım derken açlıktan 141 kalori alcan yoksa hayatım.

aslıcım hepinizi öpecektim ama grip bulaşır diye korktum. kaydirigubbakcemile3 iyileşeyim önce seni öperim söz. nura da sözüm var oğlumu öpecem onun yerine de. canım paylaşımların azaldı ama mazeretlerini bildirdin düzeleceğini biliyorum.
canım sende iradeli hatunsun maşallah. o yüzden diyorum sadece yağ yakıcı diyetlerden yap diye. bak dosbaya diyetisyeni 3 günlük şok diyet verdi aldığı 2 kiloyu versin diye oda olabilir. (dosbacım kusura bakma hayatım üzerinden çok prim yapıyorum.) :1:
randevun inşallah hayırlı geçer canım. canım işlerini yoluna sokup geleceksen kısa sürede izin almasanda olur mazeretini bildirdikten sonra bizim için problem olmaz. kilonu mesaj atarsın. ama ne zaman geleceğim belli değil diyorsan ozaman izinli yazarım. ayrıca geçen hafta kilo veremedim demiştin ama 200 gr vermiştin şeker. işlerini yoluna sokup tekrar bol paylaşımlarını bekliyorum hayatım. bende halledeyim işlerimi güzel hareketlenmeler yapıcaz inşallah.dahada güzel olacak takımımız.

elacım gününü güzel geçirmişsin sevindim canım. afiyetler olsun.

nihancım,3saat yürüyüş vede mekikle sporda rekor kırmışsın yine tebrik ederim hayatım,ayakların ağrımıyor dimi. :1hug: nihancım gözlerini pek dinlendirememişsin canım, :1: aman görmezden gelseler olmuyor sanki.yazık işte kızcağızın uykusu var. mirmirmirmir

dosbacım ananası yeme dedim ama verdiğin kiloyu görünce kararı değiştirdim. akannehir diyetisyeninin bildiği varmış benimkide laf. :mymeka: ye hayatım ye o mübarek insanın dediği herşeyi ye. a.s.

rabiacım uykuya ihtiyacın varmış demekki hayatım ne güzel dinlenmişsin. bu sayede akşam yemeğide gümbürtüye gitmiş. sanırım iyi olmuş gerçi gün boyuda çok birşey yememişsin.
canım çok uyudum diyorsun ama demekki o uyku yetmemiş bazen banada oluyor öyle fırsat buldukça dinlen hayatım.

hulk canım benim,takma kafana bu sefer günün ziyan olur sinir olmaktan. sporun hergünmü hayatım. günlerini telafi etme şansın olabiliyormu. yani hani haftada 3 günse (pazartesi-çarşamba-cuma gibi) bir sonraki günde gitsen oluyormuki öyle.

dosbacım geçmiş olsun.yarın diyetisyende mutlu ayrılmanı dilerim canım.

yukarıdaki yazıyı saat 10 dan beridir yazmaya çalışıyorum. ham çalışıp hem yazdım bravo bana.
çalışmak demişken artık tam anlamıyla çalışayım. öğle yemeğimden sonra gelirim yine. öpüyorum herkese afiyet olsun.

Back