Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ayaklarım alıştı artık ağrımıyor evet ya bide dalga geçiyorlar:hulya: artık uykum dağıldı çok şükür

öğle yemeğim
omlet ve 2 dilim ekmek birazda peynir

evde yemek yapan olmadığı için böyle yemek zorunda kaldım

afiyet olsun cnm nasıl evde yemekyapan yok sen yapmıyomusunn

ad cnm kolay gelsinn
bende salataya cok severim değişik tarifler ararımm
kereviz salatası,kabak salatası,sehriyee salatası,yeşil salata ve patatesle yoğurtlu yaptığım bir salata var bayılırım,yani hertürlü salata yerimm özellikle hamur işinin yanına çok yakıştırıyorumm olmazsa olmazımdır

afiyet olsun cnm nasıl evde yemekyapan yok sen yapmıyomusunn

ben yapıyorum ama eşim vardiyalı akşamları evde olmayınca annemlere gidiyorum yanlız yemek canım istemiyor bu yüzden 1 hafta bizim evde yemek olmuyor bazen yapıyorum öğlenleri yemek için ama bazen işte, eşim normal çalışsa bende hep evde olsam ama vardiyalı olunca annem evde yanlız bıraktırmıyor evlerimizde yakın zaten

hulk canım benim,takma kafana bu sefer günün ziyan olur sinir olmaktan. sporun hergünmü hayatım. günlerini telafi etme şansın olabiliyormu. yani hani haftada 3 günse (pazartesi-çarşamba-cuma gibi) bir sonraki günde gitsen oluyormuki öyle.

Yok adcim ya grup grup ayırmışlar gittin gittin gidemedin kalıyo yani.Pazartesi,Çarşamba,Cuma benm sporum gidemiyorum başka gün yani canım sıkılıyo ya öle saçma sapan bir gün sıkıldım ev kadını olcam valla bıktım işten :)):hulya:

adcım canım azmine hayran kaldım...hepimize cevap vermişsin harikasın bu kadar işlerinin arasında

bana gelince elacım reglimin ilk günü ama şimdi daha iyiyim
dışarı çıkmak zorunda olmasam daha yatardım ama kalkıp giyinmek zorundayım
sonrada 1çb sütümü içerim

hulk canım ev hanımı olanlar çalışmak,çalışanlarda ev hanımı olmak istiyo :))
emin ol 2 gün evde kalsan sıkılırsın :))
sporunu artık evde yapmaya çalış canım bugünlük

oh oh ne güzel canım demekki hamlığı atmışsın sevindim. işyerinde arada banada uyku bastırıyor çok fena oluyorum kendimi ayık tutmak için şekilden şekile giriyorum. yazık bize. evde yemek yapan yok olayına aşağıda açıklık getirmişsin birde ben sormuyorum. afiyet olsun canım
sağol canım.
aynen elacım bende salata illaki yaparım, kesinlikle çok yakışıyor.
arkadaşlarımdan biliyorum eşler vardiyalı olunca zor oluyor gerçi alışılıyor ama yinede zor ya. özellikle de eşin için. Allah kolaylık versin eşine canım.
uykumvar kızı uyuttum havada puslu yatayımm bende
iyi uykular benim yerimede uyu elacım.

öylede zor hayatım yaa. aslında ne saçma istediğin gün istediğin saatte gidebilsen yani haftanın 3 günü ama istediğin zaman gidebilsen onların işide bisaçma. neyse boşver hayatım. ev kadını olunca sıkılırsın çalışmaya alıştıysan.evi seviyorsan çok sorun olmaz ama evde olmak.bende maddi yönden sıkışmayacağımı bilsem ayrılırım işten evde durmayı seviyorum. keşke başka biryerde oturma imkanım olsaydı.

ben de bayılırım haşlanmış nohuta:) yemekle gayet iyi yapmışsın canım. geçen sefer haşladım, yemeğe konulmadan öyle gitti:) birazı salataya birazı öyle atıştırmalık.

güçlü asuman geldi şimdi:) canım en önemli şey zaten öncelikle böyle kendine güven duyman. hastalıkla bile başederken güçlü olmamız lazım. salınca hepten gidiyor.

Allah rahmet eylesin, başın sağolsun canım.

kardeş takımcığım ben takım kaptanlığında bugün itibariyle ayrıldım yerime takım kaptanı takyon oldu kaptan yardımıcıssa adigenisse oldu sizleri bilgilendirmek istedim . kolay gelsin .

hayırlısı olsun ferihancım. biz sana da çok alışmıştık ama takyon'a da alışırız inşallah. bazen gelip buraya da yazıyordu.

yok yetmedi canım ya hala uykulu gibiyim. bugün sporum da iptal olmuş. gerçi yine dışarı çıktım ama üzerimde bir yavaşlık var:)

nihan eşinin vardiyalı olması zordur ama anne yemeği gibisi de yoktur
afiyet olsun canım
tabi anne yemeği gibisi yok canım annemopuyorumnanaktan sağol dosbacım

sağol adcım amin Allah hepimizin eşlerine kolaylık versin inş.
ayrıca hepimize tek tek cevap verdiğin içinde teşekkürler çok tatlısınŞeniz

adcım canım azmine hayran kaldım...hepimize cevap vermişsin harikasın bu kadar işlerinin arasında
canım belki önemli birşey olurda okuyamam diye mümkün olduğunca geçmişi okumaya çalışıyorum okuyuncada yazmamak olmuyor. gerçi 4-5 saatte ancak yazıyorum ama olsun.topik açık,hemçalışıyor hem yazıyorum.sağol hayatım :)))
bana gelince elacım reglimin ilk günü ama şimdi daha iyiyim
dışarı çıkmak zorunda olmasam daha yatardım ama kalkıp giyinmek zorundayım
sonrada 1çb sütümü içerim

canım iyi olmana sevindim. işlerini halledince bir güzel dinlenirsin inşallah.

kaptanım sen uzun uzun okuyosun ama ben genelde şehir dışına çıkınca çok birikiyo ama inan geçmişi çok merak ediyorum :))
işlerim bitince dinlerim inş. ama şu dönem yoğun malum senin başında da var
önce kumaş alcam sonra modaevine gitcem ölçü vercem
eve gelip yemek hazırlayacağım
dizim için akşam dr. kontrolüm var ona gideceğim Allah bilir kaç saat bekleyeceğim

uyuyamadım ben yaa aslında uykum var ama yatınca kafamadan milyonlarca sorular oluştu kalktımmm(((

inş. önemli sorular değildir....
insanın kafası karışık olunca uyku da bölünüyor...
dün gece bayağı konuşmuşum eşime kızmışım :)) canım ya sabah gülerek anlatıyor...
sanırım benimde biraz dinlenmeye ihtiyacım var

hadi kızlar ben kaçtım
ancak hazırlanır çıkarım
hepinizi öpüyorum akşam vaktim olursa uğrarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…