• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar buğün giremedim eşim geldi öğleden sonra yemek felan sonra onunla vakit gecirdikk
neler yedim yazayım yarında akşama misafirim var sabahta arkdaş kahveye cağırdı yoğunum yani yarında fazla bakamamsanırım kızla zor
sabah yemedim
öğlen mantar corbasıı 2kepce
akşam 2kaşık karnıbahar yemeği,makarna 1tabak:(((
öpüyorum hepinizi gecmişe bakamadımm

Afiyet olsun Elacım
Ne güzel gelmiş eşin kavuşmuşsun ..

masalcım eskişehirde mi okuyosuncnm senn ben eskişehirliyimm

BEn Eskişehirliyim ama Ankarada okuyorum.
Yani şuan Eskişehirdeyim ..
Geliyor musun sık sık?

günaydııııınnnn a.s. güzel takımım
sabah baskülde birazcıkta olsa keyfim yerine geldi ama yolun daha uzun
sabah yarım armut
1 yumurta
1 dilim light ekmek
çay
şimdi çaya devam ediyorum buralardayım

Günaydın canım afiyet olsun
Sonuçta bu kiloları kısa zamanda almadık vermemiz de çok kısa olmayacaktır önemli olan sonuçlarımız ..

Kızlar kahvaltıda
2 dilim kepekli ekmek 1 kk peynir 1 yumurta yedim
Bugün ben de pek uğrayamayabilirim
Akşam gelirim
Hepinize iyi günler

:1:eee baba dinlermi spor filan bi ısrar edince kıyamıyo insan olsun canım,
bizim planlıydı bizim buraya kaplıcalar yakın oraya gittik dönüşü balık yeriz dedik ama, nerde çokluk orda ....... demişler ya:1: uymayanlar oldu

:)) Neyse artık dengelersin çok yememişsin zaten , canın sağolsun :))

kızlar buğün giremedim eşim geldi öğleden sonra yemek felan sonra onunla vakit gecirdikk
neler yedim yazayım yarında akşama misafirim var sabahta arkdaş kahveye cağırdı yoğunum yani yarında fazla bakamamsanırım kızla zor
sabah yemedim
öğlen mantar corbasıı 2kepce
akşam 2kaşık karnıbahar yemeği,makarna 1tabak:(((
öpüyorum hepinizi gecmişe bakamadımm

Gözün aydın canım
iyi olmuş
Misafir içinde allah kolaylık versin sana

günaydın kızlar nabersiniz

dün akşam dışardaydık yarım pide yedim
birde ayran

sabah
1 kase çorba
1 dilim ekmek

Günaydın canım

dışarıda olduğun zaman azda olsa kaçamaklar mutlaka oluyor kaçışın olmuyor

günaydııııınnnn a.s. güzel takımım
sabah baskülde birazcıkta olsa keyfim yerine geldi ama yolun daha uzun
sabah yarım armut
1 yumurta
1 dilim light ekmek
çay
şimdi çaya devam ediyorum buralardayım

Afiyet olsun canım
kahvaltın çok güzel
baskülde mutlu olmanada sevindim inş hep güldürür

Günaydın kızlar...
Henüz kahvaltı yapmadım, ya sabah sabah arabaya biniyorum ya aç karnına çıktım midem allak bullak oldu ya.Birazdan atıştırcam bişeyler, bu sabahta tartıya çıktım seviyim mi anlayamadım ya bakalım cumaya kadar ne olacak kahvaltımı yapıyım yazarım ne yiceksem artık evde yapmaya alışkınım hafif bişi yemem lazım :))

Günaydın canım
sabah aç şekilde istanbulda otobüse binmek büyük bir facia gerçekten
hadi afiyet olsun

Sen de mi dışardaydın ya dışarda da

olmak ne zorluyo insan herkes baskı yapıyo bi de ye ye diye kilo alınca da dalga geçiyolar :) Sen de hafif atlatmışsın ama iyi olmuş canım afiyet olsun...

Ay çevreye bakma sen canım
ben kiloluyken ayy noldu sana ne bu hal fil gibi olmuşun diyorlardı
şimdide çok zayıfladın daha verme çok çirkinleşecen yüzün küçülmüş falan demeye başladılar

Ya ben takımam geleli 2 kg verdim regl oldum filan takıldım ama son iki hafta bundan sonra olmaz inş. diyorum bana da öyle bi azim geliyo vercem hepsini kurtulcam yaza tatile gidip istediğim mayolardan, bikinilerden alcam diyorum kendimi gaza getirmeye çalışıyorum ama inşallah işe yarar veririz inşallah hep birlikte mutlu mutlu çıkarız yaza :))

İnş canım şöyle incecik süper bişey olalım

Kızlar kahvaltıda
2 dilim kepekli ekmek 1 kk peynir 1 yumurta yedim
Bugün ben de pek uğrayamayabilirim
Akşam gelirim
Hepinize iyi günler

afiyet olsun canım
tatilin tadını çıkar

kızlaaaaaaaaaaarr ben geldimmma.s. sizleri çok özledimm nihayet pc bu sabah geldii ohh be özlemişim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan umarım sizin keyifler yerindedirr bende gayet iyiyimm olumunekankayizsmile geçmişi okumaya kalksam iki hafta sürer herelde kaydirigubbakcemile3 diyete devam ettim hatta yürüyüşlerimide yaptım ama kilo vermiyorum sinir oldum ya nedir bu beni çok seven yağlar bi kurtulamadım gittiikaydirigubbakcemile3 o içtiğim zayıflama hapıda hiçte bi işe yaramıyor sadece iştahımı açıyor bende yememek için direniyorum ve daha sinirli bişey oluyorum ohaoldumsmile
bugünden başlayayım yediklerimi yazmaya kahvaltıı: iki ceviz, bir buçuk dilim ekmek, salatalık, bir dilim peynir :emir_bebek:olumunekankayizsmile

kızlaaaaaaaaaaarr ben geldimmma.s. sizleri çok özledimm nihayet pc bu sabah geldii ohh be özlemişim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan umarım sizin keyifler yerindedirr bende gayet iyiyimm olumunekankayizsmile geçmişi okumaya kalksam iki hafta sürer herelde kaydirigubbakcemile3 diyete devam ettim hatta yürüyüşlerimide yaptım ama kilo vermiyorum sinir oldum ya nedir bu beni çok seven yağlar bi kurtulamadım gittiikaydirigubbakcemile3 o içtiğim zayıflama hapıda hiçte bi işe yaramıyor sadece iştahımı açıyor bende yememek için direniyorum ve daha sinirli bişey oluyorum ohaoldumsmile
bugünden başlayayım yediklerimi yazmaya kahvaltıı: iki ceviz, bir buçuk dilim ekmek, salatalık, bir dilim peynir :emir_bebek:olumunekankayizsmile

hoş geldin canım
hapı filan boşver ya
pcnede geçmiş olsun:1:

hoşbuldummm a.s. nihancım pc hasta masta olmasın gari iyileşmesi uzun sürüyo deli etti beni :delphin: hap mapta bi işe yaramıyo die bıraktım zaten :dance:

selam kızlar,inşallah herkesler iyidir
ben birazcık daha iyiyim. dün akşama kadar çalıştım. izin almadım anlayacağınız.
burayada yazamadım,okuyamadım.aslında dün geçmişi okumuştum(hafta sonu geçmişini) ama yazamadım malesef. bugün fırsat bulursam yazarım. buralarda olmaya çalışıcam. öpüyorum. ama yok öpmeyeyim,grip bulaşır birde. :))))

selam kızlar,inşallah herkesler iyidir
ben birazcık daha iyiyim. dün akşama kadar çalıştım. izin almadım anlayacağınız.
burayada yazamadım,okuyamadım.aslında dün geçmişi okumuştum(hafta sonu geçmişini) ama yazamadım malesef. bugün fırsat bulursam yazarım. buralarda olmaya çalışıcam. öpüyorum. ama yok öpmeyeyim,grip bulaşır birde. :))))

birazdaha iyi olmana sevindim. kadın hasta oldumu zor oluyor ya bi dinlenilemiyor bile dinlenip yatsan bu sefer ev dağılıyor çok zor

kızlar naber arkadaştan yeni geldim heryer heryerde toplama temizlik ikramlık felan yetişirim sabah gitmeseydim iyi olcaktıı neyse artık kız durur inş kahvaltı şimdi daha doğrusu öğle yemeği artıkk
sabah bir fincan türk kahvesi
ligh esmer ekmek aldımm tost yaptımm kabak kalmamıştıı neyse artık gelince alıp başlarım sok diyete tam benlikk dün ligt sütümüde aldım bundan sonra acıktıkca süt yeşil cayy içeceğimm
aslı gelmiş hoşgelmş özlettin cnmm veririz cnm burda bizsizlikten verememişindir sennkaydirigubbakcemile3
masal cnm ben eskişehirliyim evlenince eşimin işi gereği suan marmaristeyim cnmm neresinden esk bütün akrabam herşey eskişehirde eşimde esk lii
akşama pattes salatası,cevizli kurabiye,mercimekli haşhaşlı börekk:))) yeter demi icayın yanınaa

elacım,mecbur olmasam oğlumu bırakmam hayatım. çalışmayı buyüzden sevmiyorum.ama emin ellerde olduğunu bilmek sıkıntımı biraz olsun alıyor. ama iyikide çalışıyorum bunu anladım. ne yalan söyliyim onu bıakınca deli gibi özlüyorum ama rahatlamıyorda değilim,biraz kafam dinleniyor açıkçası. ayrıca senin prensesi yerim ben maşallah Allah nazarlardan korusun (cümlemizin evladını )dilerim. ne çabuk büyüdü değilmi. oğlumun 28 ekimde 32. ayı bitiyor canım.

rabia canım,1 kg süzme yoğurdun kalorisi 1130 muş hayatım. normal yoğurdun daha az oluyor baktığıma göre. ama öğünlerin çok iyi canım.hiç kaçamak yok. harika gidiyorsun açıkçası. tebrik ederim hayatım.

nur canım gribim oğlumu öpemedim yerine ama iyileşince söz öperim bu nur teyzenden diye. kilolu hallerinin resimlerini görmüştüm hayatım ama en son halini görünce ne kadar büyük fark oluştuğunu anlamamak mümkün değil ki.azminden dolayı kutlarım seni. devamıda gelecektir inşallah.

masalcım şaka maka 2 haftada benim kiloma geldin hayatım. ay ben okiloyu 2 senede veremedim. çok utandım kendimden. ama inan çocuk ve sıkıntılı bir ortamda yaşayınca zor oluyor. böyle avutuyorum kendimi ne yapayım. hafta sonu senin için çok güzel olmuş sevindim canım. amaa bidahaki yürüyüşlerde resim bekliyorum azcık benimde yani bizimde gözümüz gönlümüz açılsın. beslenmende çok iyi birşey yememişsinki zaten. aslında senle yarışmak iyi gelebilirdi ama bu halde çok verimli olamamki.gerçi seni geçmem mümküün değil. bende arada ne yediğini ne yaptığını unutanlardanım bazen unutkanlıkta abarttığım oluyor malesef.

dombilicim bebişini sen yürüyüş yaparken karşına koysan sana bakarken oyalanmazmı ki. ilk dişi hayırlı olsun kuzunun. büyümeleri güzel ama büyüdükçe daha zor oluyor.yaşadığın günlerin tadı başka keyfini çıkarırsın dilerim. mesela ben oğlumun bebeklik hallerini çok özlüyorum. biraz daha büyüyünce bu hallerinide özlicem. çabuk büyüyorlar gerçekten.

meryem canım hoşgeldin sefa getirdin.canım buradaki amaç birbirimize motivasyon sağlamak,ancak bu şekilde kendimizi frenleyebiliyoruz. tabi arada kaçamaklarımız oluyor. ama bu sayede abartmıyoruz. demem o ki bizimle ne kadar yazışırsan ve birbirimize ne kadar yorumlar yazarsak o kadar iyi oluyor bu zaten zamanla göreceksin canım. ayrıca sendeki sıkıntı bendede var. yani üzüldükçe bunaldıkça birşeyler yiyesim geliyor. ama zamanla öğreniyorsun. sende kendini sokarsın canım.ben eskisinden daha iyiyim açıkçası.

nihan canım,cumartesi pazar öğle yemeklerini es geçmişsin hayatım. sanırım fırsat bulamadın ama öğün atlamamak gerektiğini sen benden daha iyi biliyorsun hayatım. birde sadece küçük bir öneri akşam yediğin 2 dilim ekmeğin 1 dilimini öğlen tüketirsen fark edeceğini düşünüyorum. bende ekmeği hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum ama çok lezzetli oluyor. nasıl olcek bilmiyorum. bu arada yürüyüş olayını ne yapmışsın öyle hayatım çok fazla olmuş. inşallah şimdi iyisindir. hafızana hayran kaldım maşallah diyorum.

dosbam hoşgeldin. ama hoşgeldini ereğliye geldiğinde yüzüne demek isterdim.perşembe günü geldin haber vermedin küseyimmi sana şimdi. :umursamaz:
şaka yapıyorum hayatım, o telaşede zordu tabiki görüşmemiz ama bir dahaki sefere inşallah görüşebilirz canım gerçekten çok isterim. aldığın 2 kiloyuda şok diyet sayesinde verirsin hayatım. gelir gelmezde hemen işlere giriştin. biraz dinlenseydin keşke. neyse inşallah bitmiştir işlerin.

Son düzenleme:
kızlar slm
dun akşam gezmedeye gıtmeden once 1 mandalına yedım
gezmede
1 borek cevız kadar kek tatlımı yedım browniydi
sabah sucuklu yumurta yedim arkadas geldı onun kızının kaka kokusuna yedıgımıde kustum
sımdıde mutfak dolapları fayans temızlıcem
hepınızı opuyorum ısım bıtınce gelırım

Back