• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar nabersiniz

dün akşam dışardaydık yarım pide yedim
birde ayran

sabah
1 kase çorba
1 dilim ekmek

günaydııııınnnn a.s. güzel takımım
sabah baskülde birazcıkta olsa keyfim yerine geldi ama yolun daha uzun
sabah yarım armut
1 yumurta
1 dilim light ekmek
çay
şimdi çaya devam ediyorum buralardayım

Günaydın kızlar...
Henüz kahvaltı yapmadım, ya sabah sabah arabaya biniyorum ya aç karnına çıktım midem allak bullak oldu ya.Birazdan atıştırcam bişeyler, bu sabahta tartıya çıktım seviyim mi anlayamadım ya bakalım cumaya kadar ne olacak kahvaltımı yapıyım yazarım ne yiceksem artık evde yapmaya alışkınım hafif bişi yemem lazım :))

günaydııııınnnn a.s. güzel takımım
sabah baskülde birazcıkta olsa keyfim yerine geldi ama yolun daha uzun
sabah yarım armut
1 yumurta
1 dilim light ekmek
çay
şimdi çaya devam ediyorum buralardayım

Günaydın, Afiyet olsun canım benim yap çay keyfini oh valla ne güzel uyuyosun diyetine darısı başıma :))

Günaydın kızlar...
Henüz kahvaltı yapmadım, ya sabah sabah arabaya biniyorum ya aç karnına çıktım midem allak bullak oldu ya.Birazdan atıştırcam bişeyler, bu sabahta tartıya çıktım seviyim mi anlayamadım ya bakalım cumaya kadar ne olacak kahvaltımı yapıyım yazarım ne yiceksem artık evde yapmaya alışkınım hafif bişi yemem lazım :))

günaydın canım
iş yerine yakın çorbacı varsa ii fikir...tabii sabahları çorba sever misin bilmem...
kolay gelsin

sağol dosbacım seninde iyiopuyorumnanaktan bende çayımı içiyorum şimdi daha tek şekerli içiyorum tamamen kesemedim çaydan

günaydın kızlar nabersiniz

dün akşam dışardaydık yarım pide yedim
birde ayran

sabah
1 kase çorba
1 dilim ekmek

Sen de mi dışardaydın ya dışarda da olmak ne zorluyo insan herkes baskı yapıyo bi de ye ye diye kilo alınca da dalga geçiyolar :) Sen de hafif atlatmışsın ama iyi olmuş canım afiyet olsun...

Günaydın, Afiyet olsun canım benim yap çay keyfini oh valla ne güzel uyuyosun diyetine darısı başıma :))

hulkcım sen diyete en ii uyum sağlayanlardasın.... takıma geleli kaç kilo verdin ??
bana hep bi azim gelir sonra kaçar bu defa kaçırmamam lazım :))

sağol dosbacım seninde iyiopuyorumnanaktan bende çayımı içiyorum şimdi daha tek şekerli içiyorum tamamen kesemedim çaydan

en azından indirmişsin anladığım kadarıyla...
zamanla kesersin canım önce açık içmeye çalış
ben yıllardır şekersiz içerim
aslında ben zayıfken tatlı ile aram yoktu sonradan tatlı yemeye ve çok sevmeye başladım...bunu beynimize sonradan öğretiyormuşuz...
mesela günlerce tatlı aklıma gelmezdi ben etçilimdir...ama şimdi tatlı krizlerine giriyorum

Sen de mi dışardaydın ya dışarda da olmak ne zorluyo insan herkes baskı yapıyo bi de ye ye diye kilo alınca da dalga geçiyolar :) Sen de hafif atlatmışsın ama iyi olmuş canım afiyet olsun...

evet canım ya balık yemeğe gitçektik aslında arkadaş mızıkçılık yaptı:mymeka:
balık yemiş olsaydım hamur işi yemeyecektim ama öyle oldu artık yapçak bişey yok

hulkcım sen diyete en ii uyum sağlayanlardasın.... takıma geleli kaç kilo verdin ??
bana hep bi azim gelir sonra kaçar bu defa kaçırmamam lazım :))

Ya ben takımam geleli 2 kg verdim regl oldum filan takıldım ama son iki hafta bundan sonra olmaz inş. diyorum bana da öyle bi azim geliyo vercem hepsini kurtulcam yaza tatile gidip istediğim mayolardan, bikinilerden alcam diyorum kendimi gaza getirmeye çalışıyorum ama inşallah işe yarar veririz inşallah hep birlikte mutlu mutlu çıkarız yaza :))

evet canım ya balık yemeğe gitçektik aslında arkadaş mızıkçılık yaptı:mymeka:
balık yemiş olsaydım hamur işi yemeyecektim ama öyle oldu artık yapçak bişey yok

Ben hiç dışarı çıkmayı planlamıyordum hevesli hevesli sporuma gitcektim ki babam sağolsun plan bozdu yine :))

en azından indirmişsin anladığım kadarıyla...
zamanla kesersin canım önce açık içmeye çalış
ben yıllardır şekersiz içerim
aslında ben zayıfken tatlı ile aram yoktu sonradan tatlı yemeye ve çok sevmeye başladım...bunu beynimize sonradan öğretiyormuşuz...
mesela günlerce tatlı aklıma gelmezdi ben etçilimdir...ama şimdi tatlı krizlerine giriyorum

ay sorma bende tam tatlı delisiydim ne zaman hamile kaldım doktor kesinlikle yemeyeceksin dedi gebelik şekeri çıktı hamileyken şerbetli tatlıları özellikle bıraktım şekeri tamamen kestim doğumdan sonrada istesemde yiyemiyordum şerbetli tatlı 1 dilimden sonra kesiyo beni artık. sütlü tatlılara bayılırım hala:1:

Ya ben takımam geleli 2 kg verdim regl oldum filan takıldım ama son iki hafta bundan sonra olmaz inş. diyorum bana da öyle bi azim geliyo vercem hepsini kurtulcam yaza tatile gidip istediğim mayolardan, bikinilerden alcam diyorum kendimi gaza getirmeye çalışıyorum ama inşallah işe yarar veririz inşallah hep birlikte mutlu mutlu çıkarız yaza :))

inş. canım
ben en azından ablamın düğününe bi 4 kilo verebilsem bi beden incelebilsem :((

ay sorma bende tam tatlı delisiydim ne zaman hamile kaldım doktor kesinlikle yemeyeceksin dedi gebelik şekeri çıktı hamileyken şerbetli tatlıları özellikle bıraktım şekeri tamamen kestim doğumdan sonrada istesemde yiyemiyordum şerbetli tatlı 1 dilimden sonra kesiyo beni artık. sütlü tatlılara bayılırım hala:1:

neyse çok şükür kalıcı bişi değil...
bende genelde sütlü tatlı severim canım, çikolataya dayanamam :))

Ben hiç dışarı çıkmayı planlamıyordum hevesli hevesli sporuma gitcektim ki babam sağolsun plan bozdu yine :))

:1:eee baba dinlermi spor filan bi ısrar edince kıyamıyo insan olsun canım,
bizim planlıydı bizim buraya kaplıcalar yakın oraya gittik dönüşü balık yeriz dedik ama, nerde çokluk orda ....... demişler ya:1: uymayanlar oldu

inş. canım
ben en azından ablamın düğününe bi 4 kilo verebilsem bi beden incelebilsem :((
:Saruboceq:inş istediğin kiloya ulaşırsın
neyse çok şükür kalıcı bişi değil...
bende genelde sütlü tatlı severim canım, çikolataya dayanamam :))

evet kalıcı değil şükür ama ileride olma ihtimalim yüksek dikkat etmezsem eğer

Back