• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet canım listeye girmek istiyorum
tamam canım arkadaşa söyleyeyim gelsin boş yer olunca girer inş.
Bak canım ben çalışmak için çabalıyorum hala ders çalışıyorum ne güzel bi işin var çok ama çok şanslısın bu konuda

nur evet canım görmemişim. ama şunu belirteyim senin mesajlarınla ilgili her zaman bi körlük yaşıyorum farkındasın sende. hatırlarsan kilonu yazıyorsun görmüyorum,cevap yazıyorsun görmüyorum.bu sıkıntı birkaç sefer daha yaşandı. bak bu cevabı yazdığında senin hemen altında eski bir masalın yazdığına cevap yazdım ama buna yazmamışım. ama inanki görmedim hayatım,elimden geldiğince tüm yazdıklarınızı takip ediyorum,hele senin yazdıklarına soruma cevap yazarsın diye daha dikkatli bakıyorum. bu yazı buraya nasıl geldi diyorum. bu konuyu püsküüte soracam yada gerçekten gözlüğümü değiştirecem. tekrar kusura bakma canım. :kedi: a.s.

selam kızlar bu hafta çoğumuz regldi yanlış hatırlamıyorsam eğer ondan olabilir

öğle yemeğim
7 tane hamsi çok gelebilir ama çok miniklerdi
1 dilimde ekmek

kardeş takımdan ses çıkacağı yok ben listeyi paylaşıma ekliyorum. bugün herkes yoğun sanırım benim olduğum gibi. herkese kolay gelsin.
dombilicim,takım olarak o kadarda kötü bir sonucumuz yok hayatım.
masal ve rabia çok çok tebrikediyorum sizleri. bu haftada yılmadan,yorulmadan çabaladınız vede başardınız. harikasınız arkadaşlar.
inşallah haftayada başta ben olmak üzere ve diğer kilo veremeyen yada az da olsa kilo verebilen arkadaşlarım sizler gibi azmedip mutlu olabiliriz. herşeyden önce kendimiz için bunu başarabiliriz dilerim.

öğle yemeğim
1 kepçe çorba,1 servis kaşığı taze fasulye 2 dilim ekmek.

nihancım senin yediğin çokmu hayatım, ohaoldumsmile kendi yediğimi görünce kötü hissettim.keşke yazını yemeden önce görseydim. kaydirigubbakcemile

öğle yemeğim

nihancım senin yediğin çokmu hayatım, ohaoldumsmile kendi yediğimi görünce kötü hissettim.keşke yazını yemeden önce görseydim. kaydirigubbakcemile

yok asumancım ya seninde iyihihoyyyt sende çok yememişin kia.s
sofradan doymadan kalkmaya özen gösteriyorum artıkyerimseniben

ben geldimmm
kızın karnını doyurdum,yıkadım ,uyuttum
ortalık toplıcakk ela hanımın dağıttıklarını
kilo çizelgesi yaptım sonunda bişey sorcam nasıl değiştiriyozz sonra kilo verdilce
öğle yemeği yicemde cnm istemiyoo
regle oldumm buaradaa :((( haftaya kadar biter bende veririm inşş

Ben de yemeğimi yedimm.Bir tane dolma, yoğurt almıştım şu küçük kutularda satılanlardan ama hepsini bitiremedm attım içine keten tohumu karıştırdım yiyemedim midem bulandı.2 dilimde mnk mnk ekmek ama çok küçük ekmeğin ucu kalmıştı o kadar kızlar.

kardeş takımdan ses çıkacağı yok ben listeyi paylaşıma ekliyorum. bugün herkes yoğun sanırım benim olduğum gibi. herkese kolay gelsin.
masal ve rabia çok çok tebrikediyorum sizleri. bu haftada yılmadan,yorulmadan çabaladınız vede başardınız. harikasınız arkadaşlar.
inşallah haftayada başta ben olmak üzere ve diğer kilo veremeyen yada az da olsa kilo verebilen arkadaşlarım sizler gibi azmedip mutlu olabiliriz. herşeyden önce kendimiz için bunu başarabiliriz dilerim.

teşekkür ederim adcım. masal kadar olamasam da düzenli gidiyorum inşallah, çok şükür:)

haftaya inşallah hepimiz daha da güzel veririz. işlerinde kolaylıklar canım. ben de bugün ev işine daldım. ortalık baya dağılmış.

öğle yemeğini yiyenlere de afiyet olsun. benim brokoli haşlanıyor şimdi, birazdan onu yoğurtla mideye yolluycam:))

iyi başarıyosun cnmm benim bidaha midem kazınıyoo az yiyincee

teşekkür ederim adcım. masal kadar olamasam da düzenli gidiyorum inşallah, çok şükür:)

haftaya inşallah hepimiz daha da güzel veririz. işlerinde kolaylıklar canım. ben de bugün ev işine daldım. ortalık baya dağılmış.

öğle yemeğini yiyenlere de afiyet olsun. benim brokoli haşlanıyor şimdi, birazdan onu yoğurtla mideye yolluycam:))
bende brokliyi cok severimde kantinde yokk pazarada gitmedik eşim yokk haftaya alayımm afiyet olsun cnm iyi bir secimm ben ne yesemkii???

iyi başarıyosun cnmm benim bidaha midem kazınıyoo az yiyincee

bende brokliyi cok severimde kantinde yokk pazarada gitmedik eşim yokk haftaya alayımm afiyet olsun cnm iyi bir secimm ben ne yesemkii???

meyve yiyorum acıkmaya başlayınca bazen çarpıyor başım filan dönüyor çok acıkınca o zaman hemen müdahale ediyorum kendime:1:

bende şu brokoliye bi alışamadım tadı güzel ama ne bileyim yiyemiyorum

ama yinede benden az yemişsin nihancım. bugün kesinlikle acayip iştahlıyım. cokacimcoook
ben geldimmm
kilo çizelgesi yaptım sonunda bişey sorcam nasıl değiştiriyozz sonra kilo verdilce
hoşgeldin. çizelgen hayırlı uğurlu olsun tanem. valla çigelgeni hazırladığın yeri sık kullanılanlara ekle hayatım değiştikçe aynı yere girip değişiklik yapman gerekiyor diye biliyorum canım. kolay gelsin.
Ben de yemeğimi yedimm.Bir tane dolma, yoğurt almıştım şu küçük kutularda satılanlardan ama hepsini bitiremedm attım içine keten tohumu karıştırdım yiyemedim midem bulandı.2 dilimde mnk mnk ekmek ama çok küçük ekmeğin ucu kalmıştı o kadar kızlar.
afiyet olsun hulkum. ne güzel bir öğün olmuş. keten tohumunu tohum taze olarak tüketmek çok önemliymiş canım. bunun içinde bira keten tohumunu ıslak pamuk içine koyup filizlenmesini beklicekmişsin,süresini bilmiyorum filizlenirse tazeymiş.toz halinde kullanmayın diyorlar,tani taze değilse diye bildiğiniz bir yerse kullanın diyorlar.

ricaederim hayatım gerçekler bunlar. sizleri gördükçe ne yalan söyliyim kendi adıma üzülüyorum. sizler gibi olmak için çabalıcam. bakalım bu hafta sonuç ne olacak.ama artık sorunsuz bir hafta yaşamak istiyorum. sürprizler olmasın. mafoldumben
yoğurtlu brokolin afiyet olsun,ne kadar hafif bir öğün tebrik ederim.

sağolasın canım. gayet de güzel gitti brokoli. inşallah sen de haftaya alırsın.

ama yinede benden az yemişsin nihancım. bugün kesinlikle acayip iştahlıyım. cokacimcoook

ricaederim hayatım gerçekler bunlar. sizleri gördükçe ne yalan söyliyim kendi adıma üzülüyorum. sizler gibi olmak için çabalıcam. bakalım bu hafta sonuç ne olacak.ama artık sorunsuz bir hafta yaşamak istiyorum. sürprizler olmasın. mafoldumben
yoğurtlu brokolin afiyet olsun,ne kadar hafif bir öğün tebrik ederim.

iştaha bir ket vuruyoruz kaptancım:) şu ana kadar iyi beslenmişsin. şimdi senin düğün hadiseleri falan da var aman deyim:)

üzülecek bir durum var mı canım ya, sen zaten başarıyı bizden evvel tatmışsın. şimdi az bir şeyin kalmış. orda da maalesef yakanı bırakmadı ki bu ara talihsizlikler. insanın morali bozulduktan sonra yediğini falan takip edemiyor.

Valla adcim bu şekilde midem bulandı öbür türlü nasıl bilmiyorum deneyemem de zatenn :))) nerden bulcam yeşilçayımı içerim ben yerim normal normal yoğurdumu da :)

rabiacım ne güzel diyorsun hayatım içim rahatladı ama bir kere daha tatsam en azından düğün gününe kadar ne iyi olur.
gerçekten aksilik üstüne aksilik geldi,moral sıfır olunca yada sıkıldığım zamanlardaki buna en büyük etken dinlenemem oluyor yediklerime hiç dikkat edemiyorum.
düğün zamanı sürekli ayak işi yapacağım için yemeğe fırsat bulurmuyum bilemiyorum ama inan yersemde o koşturmacada sanırım pek birşey kalmaz bende. (inşallah)
ama yinede dikkat edicem hayatım.

canım, koşturmacanın en iyi yanı bu işte. yesen bile kilo almazsın inşallah ve eğer ki yediklerine dikkat edersen vermiş şekilde bile dönersin düğündensositososito

Masal valla maşallah sana yine baya gitmişte sen neden kahvaltını yapmıyosun güzelim :))
Süt de tamam iyi de dikkat et kendine uyumuyosun filan hayırdır, neden uyuyamıyosun sen...

Gidiyor da ben cidden her anlamda çok düzensiz olmaya başladım
Sabaha karşı uyumuşum uyuyamıyorum neden bilmiyorum uykum var ama uyuyamıyorum ve uyku ilacı aldığım halde böyleyim..
Sabahta ders saatinden bir saat önce uyanınca süt içip çıktım.
Şimdi geldim...
1 saat sonra falan yemeğe giderim heralde..

masalcım ne gzel veriyosun kilolarıı tebrikler
veren herkesi tebrik ediyorumm
kahvaltımm
1yumurta 1dilim ekmek yarım domates,5tane zeytinn

Çook teşekkür ederim
Afiyet olsun ..

13 .TAKIM 178. ETAP
Ad1 ( 56.6 / 56.6 / 0.0 / 0.00%)
baye ( 66.1 / 66.3 / -0.2 / -0.30%)
dombili85 ( 72.8 / 72.8 / 0.0 / 0.00%)
dosba ( 69.0 / /%) (geri dönmek üzere ayrıldı)
ela26yeni ( 60.3 / 60.2 / 0.1 / 0.17%)
eski bir masal ( 59.8 / 57.5 / 2.3 / 3.85 %)
hulk ( 80.0 / 79.3 / 0.7 / 0.88%)
neyneyse ( 78.8 / 77.2 / 1.6 / 2.03%)
nihan86 ( 59.6 / 59.5 / 0.1 / 0.17%)
nur_84 ( 64.5 / 64.5 / 0.0 / 0.00%) (eski üye geri döndü)175. etapta 64.5 kg ile ayrıldı. Aynı kilo ile geri döndü.
şişgo (61.7 / / %) (geri dönmek üzere ayrıldı)
uzaktandünyalı ( 71.2 / 71.0 / 0.2 / 0.28%)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 669.7 / 664.9 / 4.80 / 0.72 %)

Teşekkürler kaptancığım ...

Çok teşekkür ederiz ama istediğim kiloya inince ben buradan ayrılamam haberiniz olsun
Çok alıştım
55 olsam diyordum şimdi 50 ye düştüm bakalım nereye kadar gidecek ...

öğle yemeğim

Afiyet olsun ...

ben geldimmm

Ayy geçmiş olsun
Umarım çok ağrın yoktur ..

adcim çok teşekkür ederim canım listemi düzenlemişsin bende şimdi paylaşıma sundum çok yoğunum olmuyor bu böyle kalliste ablayla konuşup kaptanlıktan çekilicem yetişmiyor hem iş hem takım napalım artık kısmet bu kadarmış çok öpüyorum canım görüşmek üzere .

Valla adcim bu şekilde midem bulandı öbür türlü nasıl bilmiyorum deneyemem de zatenn :))) nerden bulcam yeşilçayımı içerim ben yerim normal normal yoğurdumu da :)
haklısın,boşver hayatım yeme en iyisi. normal daha güzel.
canım, koşturmacanın en iyi yanı bu işte. yesen bile kilo almazsın inşallah ve eğer ki yediklerine dikkat edersen vermiş şekilde bile dönersin düğündensositososito
iinnşşalllaah rabiacım inşallah. güzel bir düğün fotomuz olursa sizlerle paylaşırım.
Gidiyor da ben cidden her anlamda çok düzensiz olmaya başladım
Sabaha karşı uyumuşum uyuyamıyorum neden bilmiyorum uykum var ama uyuyamıyorum ve uyku ilacı aldığım halde böyleyim..
Sabahta ders saatinden bir saat önce uyanınca süt içip çıktım.
Şimdi geldim...
1 saat sonra falan yemeğe giderim heralde..
Teşekkürler kaptancığım ...
Çok teşekkür ederiz ama istediğim kiloya inince ben buradan ayrılamam haberiniz olsun
Çok alıştım
55 olsam diyordum şimdi 50 ye düştüm bakalım nereye kadar gidecek ...
Afiyet olsun ...
canım,şimdi sen hem spor yaparak hemde diyet yaparak kilo vermeye başladığın için vücut her zamanki alıştığı durumdan çıkıp başka bir duruma geçiş yapıyor. vücudunun bu duruma alışma süreci seni biraz yoracaktır. kendine biraz zaman ver hayatım,mümkün mertebe stresten uzak dur ve vitamin kullan canım.
ayrılmanı isteyen kim canım benim,alıştık birbiriimize. sende koruma programı yaparsın bizlerle. kaydirigubbakcemile5
ricaederim hayatım,ben teşekkürederim.

haklısın,boşver hayatım yeme en iyisi. normal daha güzel.

iinnşşalllaah rabiacım inşallah. güzel bir düğün fotomuz olursa sizlerle paylaşırım.

canım,şimdi sen hem spor yaparak hemde diyet yaparak kilo vermeye başladığın için vücut her zamanki alıştığı durumdan çıkıp başka bir duruma geçiş yapıyor. vücudunun bu duruma alışma süreci seni biraz yoracaktır. kendine biraz zaman ver hayatım,mümkün mertebe stresten uzak dur ve vitamin kullan canım.
ayrılmanı isteyen kim canım benim,alıştık birbiriimize. sende koruma programı yaparsın bizlerle. kaydirigubbakcemile5
ricaederim hayatım,ben teşekkürederim.

Tamam kaptancığım bırakmam ben sizi gitmem bir yere zaten :)
Bugün sözde yemeğe gidecektim balık falan
Ama canım istemiyor şimdi hiç ..
Bir film açıp izleyesim var ..
O yüzden akşam yemeğim şinitzel salata bir dilim de ekmek
Salıya kadar ne yaptım yaptım
Sonra eve gideceğim pazara kadar işim biraz zor gibi :)

Back