Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

cnm link atarsan sevinirimm
teşekkürlerr allah herkese güzel bir evlilik yaşatsın her ne kadar yanımda olmasada suann cok ama cok seviyorum eşimiii iyikide evlenmişimm
ben süte tarcın attım içiyorumm buğünlük bu kdar yeter demii yediklerimm:)))

Evet artık öyle olmuş ama sanırım basit bir işlemdir üyelikte
Ben yaptım şimdi ilk yapışımdı
Bilmem naıl etki gösterecek ama iyi gibi geldi
Daha önce de bir kaç kez yapmıştım ama o kadarla kalmıştı

İki şey soracağım...
Bisiklet basen yapar falan derler sizce doğru mu fikriniz var mı?
Bir de leslie ile spor programlarını deneyen var mı?
Ben şimdi bir deneyeyim bakalım.
Ama etki ediyor mu?

canım bizim çalışacağımız bisiklet basen falan yapmaz. bisiklet yarışları falan oluyor ya ordakilerin hiç baseni neyim yok ayrıcakaydirigubbakcemile3 ayrıca bence bisiklet çok zevkli. ben imkanım olsa bisikleti tercih ederdim. mutlu olarak zayıflarsın daha ne?

bu arada ben leslie spor programlarını yapıyorum. 2 mil ile başladım. 3 mil yaptım ve 4 mili de dün yaptım. oldukça terletiyor ve bence de etkili. zaten yürüyerek zayıfla programında leslie epeyce ünlü. ingilizce bilenler amazon yorumlarına bakabilirler. ben biraz 4 mil devam edip 5 mile geçeceğim inşallah. hem canım sıkılmadan yapıyorum, hem hareketleri takip edebiliyorum. bazı spor programları çok hızlı ve anlamsız oluyor.

eşinle nice senelere canım. maşallah 4 yılı devirmişsiniz.

Tüm söylediklerin nasıl moral oldu anlatamam.
Ben ciddi anlamda bisikleti çok seviyorum ama sürekli basen yapar diye duyuyorum ve benim bütün problemim basenlerim zaten.
Leslie'ye de sevindim ben de devam edeyim bakalım..
Ben spor yaparken çok çabuk sıkılıyorum neden bilmiyorum ama herkes çok güzel diyor.
Ben de 2milin sonunu getirdim ama zor oldu yorulmaktan değil de sıkılmaktan

vücut koordinasyonun iyiyse belki de daha hızlı programları takip etmen gerekiyordur. leslie'den ondan sıkılmış olabilirsin. yavaş yapıyor çünkü. zaten yaptığının dans vs değil yürümek olduğunu söylüyor:) birkaç varyasyon eklemiş ki onlar da hakikaten basit. milleri artırdıkça çok da değişmediğini göreceksin. ben kafamı karıştırmadığı için seviyorum. bir de ben çok ileri düzey yapamıyorum. bu koordinasyon eksikliğim var biraz sanırım:) hareketler hızlı geçerse veya çok iyi anlamazsam o spordan zevk almıyorum.

geçenlerde leslie ablamız söylemişti, zaten sürekli aynı hareketleri yapıp durman önerilmiyor. bir müddet leslie takıl, sonra başka bir şeye geçersin. aynı hareketleri yapıp duran vücut direnç gösterebiliyormuş. çeşitlendirmekte yarar var.

Bir süre deneyeyim bakalım
Olmazsa başka şeyler de denerim.
50 yaşında mı neymiş biliyorsun değil mi?
Bu arada okulun kondisyon salonundan hiç memnun değilim

yaşını bilmiyordum:) ama daha yaşlı kişilerle yapıyor mesela 4 mil programını. bir tane kadının yanına gitti, kadını görsen anca orta yaş dersin ama meğerse kadın torun torba sahibi bir kadınmış.

niye sevmedin okulun kondisyon salonunu? kardeşime ileteyim ki eğer iyi değilse boşuna uğraşmasın.

sabah: 2 dilim yumurtalı, sütlü ekmek ve peynir, zeytin. sabah bir sürü şeyi yaktım:) ekmekler de dahil. ardından yeşil çay.

ara: 1 elma, 1 hurma

öğle: şehriye çorbası ve yarım dilim somon

ara: 1 dilim pastaohaoldumsmilelmaz::kedi:bilmiyorumkismile

annemin doğum günüydü yaw ve madodan pasta, kim hayır diyebilir:)))

ondan sonra da daha bir şey yemedim:))

yeşil çay içiyorum.

Bu sıralarda topicte herkesin yakınlarının doğum günü var ...
Kız mı erkek mi kardeşin?
Erkekse belki ağırlık vs çalışmak için gidebilir
Ama kız ise hiç hiç düşünmesin kondisyon salonunu
Hiç bir şey yok diyebilirim.
Biraz koşuyorum biraz da sırf laf olsun diye aletlerle uğraşmaya çalışıyorum.
Sadece koşu bantı gerçekten güzel.
Ocak olmadan hanımlar lokaline misafir olarak gelmek istiyorum aslında
Eğer güzel olursa seneye yazılsam diyorum
Beytepe ile orası arası yol ne kadar sürer?
Bir de çok sordum ama havuz var mı bildiğiniz güzel?
Özellikle bayanların olduğu

kardeşim erkek canım. ben ona iletirim senin bu yazdıklarını.

misafir üye olursan lokali bir denemiş olursun. sen niye taa beytepeden elvankente geliyorsun. her semtin lokali var. çankaya vs oralara baksan veya beytepeye neresi yakın düşerse. havuz burda etimesgutta var, sincan fatih'de de var. annem gitti benim. etimesguttaki kalabalık oluyormuş ama fatih daha güzel demişti. her ikisi de temiz dedi annem ayrıca. her ikisinin de sadece bayan günleri var.

Aslında ben elvankenti tam bilmediğimden öyle düşündüm
etimesgut diye geçiyor ya
zırhlı birliklere falan yakın değil mi?
Bahçelievlerde varmış
Yada çankayadaki çankayanın neresinde acaba ...
Off bilemedim ki şimdi...
Ne tür çalışmalar oluyor kondisyon salonuna girip kendin mi çalışıyorsun
Yoksa hocalar mı var ?
KArdeşinde bence üye olmadan önce gitsin bir salonu görsün bir kere girsdin öyle karar versin

günaydın kızlar
akşam yemeğim
yarım kase çorba
4 kaşık mantar sote
1 dilim ekmek

sabah
1 simit
peynir
çay

gunaydın herkese tarıya bır cıktım kı sormayın 200 gr almıs bulunuyorum
tabı hamını gırtlak sonu bu
neyse gece 23.30 da kosu bandının kurulumu bıttı
2 dk kullandım bugun 2 saat bınecegım
salı persembe cuma 2 saat dıger gunler bır saat
ayyy sımdık benım sıpanın sesı cıkmıyor bır bakayım dedım basımı cevırdım kı kusmus yere ahşap parkeye bır de onunla oynuyoo vucunca ıslak yaa sap sap ses cıkıoo
ole keyıflı oynuyorkı tabı benım mıdem alt ust oldu sımdı dogru banyoya gıttık essek sıpası ne olacak :)

:roflol::roflol::roflol::roflol:

sabah sabah guldurduk senı ablası uyusada bende ısıme gucume baksam :)

evet canım sağol valla keyifli keyifli oynuyo dedin ya gözümde bi canlandırdım başladım gülmeyesırnaşık şey
yıkadınmı, zor ya anne olmakolumunekankayizsmile
uyur inş hemen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…