Valla canım ben uykuya dayanamam acayip uykuya düşkünümdür normalde ama imkan yok işte öle keyif yapmaya yine de ben dikkat ederim 8 saat uyuyorum yani her gün 8'in altına çok nadir düşer ama bünye uykuyu sevdiğinden yorgun düşmüş olabilirim
merhabalar kızlar,
maşallah bugün yoğunuz her ne kadar kaptanımız olmasa da..
dombili, yürüme bandın hayırlı olur inşallah. düzenli yaparsan çok faydası olur kanaatindeyim.
dosba, çoktan yola çıkmışsındır ama hayırlı yolculuklar yine de. dua olsun. Allah kaza bela vermesin.
nihan ve ela, sizi gidi falcılar sizi :)) para da vermeseniz olmaz yalnız. bu tarz küçük şeylere de dikkat etmemiz gerekiyor. dombilinin dediği kadar da olduğunu sanmıyorum tabi:) Allah bilir canım, yani hatasını kabul edip tövbe ettikten sonra affeder inşallah.
masalcım, sana sopa geliyor yalnızlmaz: kendini zorlayarak da olsa bir şeyler ye. kilo vermek için aç kalmadığını tahmin ediyorum ben. ama her ne sebeple olursa olsun vücuduna işkence etme canım. o sana emanet. biz düzenli beslenmek için burdayız.
hulk, bence de kansızlık ve yorgunluk olabilir. düzenli uyuyor musun?
olabılır uykuda kılo yapıo
uyumayı unuttum
Yemeğimi yiyorum şimdi.
Domates,peynir
yarım dilim kepekli ekmek
1 tane de şinitzel .
hahahakaydirigubbakcemile3 uyumayı nasıl unuttun yaa, ay ne güzel yat uyu valla evdesin ne güzel benim yerime de uyu hatta :))
sinitzelkalorılı kızertma onun yerıne sadece tavuk ızgara daha mantıklı
yınede sen bılırsın :)
kızarınca 2 katı fazla kalorı oluyormus
tavuk balık bunları ızgara olarak tuketmeye calısıyorum bırd ehamur ıslerıne cozum bulsam :) kafamçokkarıştı
baka bak benide falcı yapmışlarrsırnaşık şey yazık yazıkk
ben severim kahve içmeyi özellikle türk kahvesi her içtiğimdede kapatırımm sırnaşık şey
yol var kuş var diye dalga gecerim felann yani işin sakası inandığıma deil eğlencesinee
gelelim yediklerime sacma sapan bir dün ne yedimm hiç yazmasamda olurr
tarcınlı süt kesmedii bide nette un helvası istedi cnmm akşam kalktım yaptım 1tane yedim gerisini kim yiyecekse cokta olduu gelin kızlar bide yufka kalmıştı onunlada gözleme gibi yaptım yarım yufkadan peynirli taze soğanlı şimdi yedimm eyvahedigeldismile
buğün temizlik yapayımm dedim 2oda süpürdüm süpürge bozuldu eyvahedigeldismileüzüldüm felan şimdi denedim oldu kalan odalarıda halletimm kız uyuyunca silerimm artıkk
birazdan yeşil cay içeceğimm bu arada tarç.ınlı sütü sevdimmm:)))
cnm erimiştir inşş:))Afiyet olsun ama biraz kaçamakalr olmuş sanki ...
Ama temizlikle eritmişsindir heralde ...
Ben de etrafı çok dağıtmışım bu sıralarda bugün topladımm ..
Bir de leslie ile spor yaptım şimdi ...
Hiç yağsız direk tost makinasında yaptım.
Yine de çok kalorili midir?
Üstünde bir tanesinde 100 kalori olduğu yazıyordu ama ...
İki şey soracağım...
Bisiklet basen yapar falan derler sizce doğru mu fikriniz var mı?
Bir de leslie ile spor programlarını deneyen var mı?
Ben şimdi bir deneyeyim bakalım.
Ama etki ediyor mu?
baka bak benide falcı yapmışlarrsırnaşık şey yazık yazıkk
ben severim kahve içmeyi özellikle türk kahvesi her içtiğimdede kapatırımm sırnaşık şey
yol var kuş var diye dalga gecerim felann yani işin sakası inandığıma deil eğlencesinee
gelelim yediklerime sacma sapan bir dün ne yedimm hiç yazmasamda olurr
tarcınlı süt kesmedii bide nette un helvası istedi cnmm akşam kalktım yaptım 1tane yedim gerisini kim yiyecekse cokta olduu gelin kızlar bide yufka kalmıştı onunlada gözleme gibi yaptım yarım yufkadan peynirli taze soğanlı şimdi yedimm eyvahedigeldismile
buğün temizlik yapayımm dedim 2oda süpürdüm süpürge bozuldu eyvahedigeldismileüzüldüm felan şimdi denedim oldu kalan odalarıda halletimm kız uyuyunca silerimm artıkk
birazdan yeşil cay içeceğimm bu arada tarç.ınlı sütü sevdimmm:)))
ela ttalım erımıstır erımıstır
benım yurume bandım kargoda malesef servıs gelıp kuracakmıs yoksa garantıden cıkıyormus esım kargoya gıttı almaya ay bı gelsede bende bıran once baslasam
benımde canım hıc bı ıs yapmak ıstemıo yorgunum
esımın d..gunu vede ucak seklınde pasta yaptım guzel oldu ufacık tatım
akşam yemegınde sala 1dılım ekmek 2 yk tiftilmiş tavuk
ay bende içeyim cnm istedii duyduğumu gördüğümü cnm istiyooo yavvv:1shok:temızlık cocuk derken erımıstır ben salep yapıyorum bıraz koyu kıvamlı bol tarcınlı tıpkısıcak muhallebı gıbı :)
cnm erimiştir inşş:))
ay insanın bişey yapası gelmiyoo gercektenn tek olunca benim kızım var ama olsun
tek gibiyim sonuçta
leslie ne cnm bende platese başlayayım diyorum sınırsız yaptık indirip hergün kız uyurkenn yapayımmhihoyyyt
yok degıldır ıyı fıkır bende ole yapayım ne guzel tost makınası ha tuttum bunu :lepi:
canım leslıe 1 hafta yaptım ve 1.5 kg vermıstım sonra bırakınca gerı aldım
az yoruyor
yurumek gıbı tos tos oturmakan ıyıdrı hareket bısıkler merdıven basen yapıyormus
cnm oh ne güzell eriteceksin yürüye yürüye eve getirmiyolarmı cnm eşin gidiyoo
buğünde bizimde sözledniğimiz gündü 20 ekim 2007 yüzüğün içindeki tarih:))
4.seneye girdik ne kdar cabuk geciyoo zamann eşinle mutlu bir ömür gecirirsiniz inş
cnm bakalım pastana resim koyyy naıl olmuş merak ettimalkisalkisalkis
ay bende içeyim cnm istedii duyduğumu gördüğümü cnm istiyooo yavvv:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?