Afiyet olsungünaydın kızlar
akşam yemeğim
yarım kase çorba
4 kaşık mantar sote
1 dilim ekmek
sabah
1 simit
peynir
çay
İstersen linkini atabilirim özelden bulabilirsem.
Spor yaptırıyor
2 millik olanı yapıyorum ben 2 mil yürüyüş kadar kalori yaktırıyormuş ...
Plates ararken bulmuştum ben de
canım google yaz yuru ve ıncel ılk cıkan sayfa
Yediklerine dikkat etmiş miydin sadece leslie ile mi verdin?
Ben de bisiklete binmeyi o kadar çok severim ki off ya ve tek şikayetim basenlerim
Belim 62 cm falan ..
bırazcık etmıstım her ogun 1 dılım ekmek yemıstım
4 kasık yemek 1 kase yo:1hug:gurt
Deneyeyim bakalım ben de biraz .
Bu hafta inşallah veririm birazda.
Önümüzdeki haftadan şimdiden umutsuzum evde oalcağım :)
...
gunaydın herkese tarıya bır cıktım kı sormayın 200 gr almıs bulunuyorum
tabı hamını gırtlak sonu bu
neyse gece 23.30 da kosu bandının kurulumu bıttı
2 dk kullandım bugun 2 saat bınecegım
salı persembe cuma 2 saat dıger gunler bır saat
ayyy sımdık benım sıpanın sesı cıkmıyor bır bakayım dedım basımı cevırdım kı kusmus yere ahşap parkeye bır de onunla oynuyoo vucunca ıslak yaa sap sap ses cıkıoo
ole keyıflı oynuyorkı tabı benım mıdem alt ust oldu sımdı dogru banyoya gıttık essek sıpası ne olacak :)
Ayy hiç gülesim yoktu valla sabah sabah ..
Saol :)
O 2 saatler var ya ooo 200 gr'ın kaç katını verirsin bak gör sen ..
Aslında ben elvankenti tam bilmediğimden öyle düşündüm
etimesgut diye geçiyor ya
zırhlı birliklere falan yakın değil mi?
Bahçelievlerde varmış
Yada çankayadaki çankayanın neresinde acaba ...
Off bilemedim ki şimdi...
Ne tür çalışmalar oluyor kondisyon salonuna girip kendin mi çalışıyorsun
Yoksa hocalar mı var ?
KArdeşinde bence üye olmadan önce gitsin bir salonu görsün bir kere girsdin öyle karar versin
gunaydın herkese tarıya bır cıktım kı sormayın 200 gr almıs bulunuyorum
tabı hamını gırtlak sonu bu
neyse gece 23.30 da kosu bandının kurulumu bıttı
2 dk kullandım bugun 2 saat bınecegım
salı persembe cuma 2 saat dıger gunler bır saat
ayyy sımdık benım sıpanın sesı cıkmıyor bır bakayım dedım basımı cevırdım kı kusmus yere ahşap parkeye bır de onunla oynuyoo vucunca ıslak yaa sap sap ses cıkıoo
ole keyıflı oynuyorkı tabı benım mıdem alt ust oldu sımdı dogru banyoya gıttık essek sıpası ne olacak :)
Merhaba kızlar,
Sabah tartıldım eksilme de yok artma da 79,6 hala verememişim canım sıkıldı neden böyle oldu ki acaba ya bu haftada aynıyım yani üf ya aman valla uyuz oluyorum neyse bu hafta daha da dikkat ederim.
Akşam : 2 dolma biber dolması küçüktü biberler iki tane yedim bi kase çorba içtim bi de sonra spor.
Sabah: Klasik kahvaltı yeşilçayımı içtim suyumu içiyorum şimdide kızlar.
ya akşam bir türlü gitmedi yazdığım cevap. sonra da oğlan ağladı, yanında uyumuşum.
canım, elvankent etimesgut geçiyor ama etimesgut bayağı büyük bir ilçe:) belki çoğu ilden büyüktür:)) elvankent zırhlı birliklere uzaktır. yani vasıta falan bulursun, sorun olmaz. ama bence sen bahçelievleri tercih et. akşam ben adreslerine baktım, sana en uygun olan bahçeli olur sanırım. çankayadaki hoşderedeymiş.
3 tür oluyor. kondisyon, aerobik-step ve pilates. kondisyon hariç diğerleri hoca eşliğinde.
kardeşim hacettepede değil:) o dışardan gelip gidecek. arkadaşları bahsetmiş ona da.
Çok teşekkür ederim.
Ben o zaman oradakine bir bakayım bakalım en kısa zaman da ...
Ben yakıncacık bir yer zannediyordum :)
Burada değilse hiç gelmesin değmez hani kampüs içi ders çıkışı uğrayayım tarzı belki ama yoksa ı-ıh ..
sesleri çıkmıyorsa kesin bir şeyler dönüyordurkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Merhaba kızlar,
Sabah tartıldım eksilme de yok artma da 79,6 hala verememişim canım sıkıldı neden böyle oldu ki acaba ya bu haftada aynıyım yani üf ya aman valla uyuz oluyorum neyse bu hafta daha da dikkat ederim.
Akşam : 2 dolma biber dolması küçüktü biberler iki tane yedim bi kase çorba içtim bi de sonra spor.
Sabah: Klasik kahvaltı yeşilçayımı içtim suyumu içiyorum şimdide kızlar.
Spor da yapıyorsun neden vermiyorsun ki?
Ne zamandan beri devam ediyorsun? Acaba duraklama dönemi falan mı?
Yada yemeklerini geç yiyor olabilir misin?
Canım 3 hafta oldu ya geçen hafta hastaydım hadi gerçekten şişkinlik filan oluyo diye takmadım, ama bu hafta bişe de yapmadım fazladan öle çok yemekleri de en geç 19:30 yemiş oluyorum ama inan ben de anlamadım neden oluyor çok yavaş benim metabolizma sanırım yaa aman valla uyuz bi durum...
Sabır gerekli heralde.
Umarım bir anda vermeye başlarsın sonrası hızlı gelir...
Şunun tatlılığa bak maşallah :)
Kahvaltımı yaptım
1 peynirli tost(kepekli ekmek light peynir)
1 bardak limonata
evet canım sağol valla keyifli keyifli oynuyo dedin ya gözümde bi canlandırdım başladım gülmeyesırnaşık şey
yıkadınmı, zor ya anne olmakolumunekankayizsmile
uyur inş hemen
Afiyet olsun
Ayy hiç gülesim yoktu valla sabah sabah ..
Saol :)
O 2 saatler var ya ooo 200 gr'ın kaç katını verirsin bak gör sen ..
hadi insallah yarın tartılacagım 1 hafta tartılmayayım kı olsun ben kendımdekı sorunu buldum kılo verdıgımı gorunce gevsıyom ondan tartılmayacagım kötükedihüso
maşallah:1hug:
Afiyet olsun
hadi insallah yarın tartılacagım 1 hafta tartılmayayım kı olsun ben kendımdekı sorunu buldum kılo verdıgımı gorunce gevsıyom ondan tartılmayacagım kötükedihüso
Ben de tartılmıyorum bir hafta ki bir haftalık göreyim ne kadar verdiğimi gram gram değil diye :)
Teşekkür ederiz teyzoşları
çok tatlı ama çok yaramaz annesini mahvediyor
Belli belli bakışlardan tam bir tatlı cadı gibi geliyor.
Kolay gelsin annesi ...
merhaba kardeş takımım nasılısınız nasıl gidiyor kilo verme bizim takım çok sessiz bu gün bende sizi ziyaret edeyim dedim herkeze bol kilo verilmiş huzurlu güzel bir gün dilerim hepinizi çok öpüyorum görüşmek üzere .
İyi yapmışsın her zamna bekleriz.
Kaptanımız yok bizimde iyidir inşallah problem yoktur
İzini de halledebilmiştir dün..
İyi günler ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?