Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar
akşam yemeğim
yarım kase çorba
4 kaşık mantar sote
1 dilim ekmek

sabah
1 simit
peynir
çay
Afiyet olsun

ya akşam bir türlü gitmedi yazdığım cevap. sonra da oğlan ağladı, yanında uyumuşum.

canım, elvankent etimesgut geçiyor ama etimesgut bayağı büyük bir ilçe:) belki çoğu ilden büyüktür:)) elvankent zırhlı birliklere uzaktır. yani vasıta falan bulursun, sorun olmaz. ama bence sen bahçelievleri tercih et. akşam ben adreslerine baktım, sana en uygun olan bahçeli olur sanırım. çankayadaki hoşderedeymiş.

3 tür oluyor. kondisyon, aerobik-step ve pilates. kondisyon hariç diğerleri hoca eşliğinde.

kardeşim hacettepede değil:) o dışardan gelip gidecek. arkadaşları bahsetmiş ona da.

sesleri çıkmıyorsa kesin bir şeyler dönüyordurkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Merhaba kızlar,

Sabah tartıldım eksilme de yok artma da 79,6 hala verememişim canım sıkıldı neden böyle oldu ki acaba ya bu haftada aynıyım yani üf ya aman valla uyuz oluyorum neyse bu hafta daha da dikkat ederim.
Akşam : 2 dolma biber dolması küçüktü biberler iki tane yedim bi kase çorba içtim bi de sonra spor.
Sabah: Klasik kahvaltı yeşilçayımı içtim suyumu içiyorum şimdide kızlar.

sıkma canını canım daha dikkat edersin olur biter
afiyet olsun

Spor da yapıyorsun neden vermiyorsun ki?
Ne zamandan beri devam ediyorsun? Acaba duraklama dönemi falan mı?
Yada yemeklerini geç yiyor olabilir misin?

Spor da yapıyorsun neden vermiyorsun ki?
Ne zamandan beri devam ediyorsun? Acaba duraklama dönemi falan mı?
Yada yemeklerini geç yiyor olabilir misin?

Canım 3 hafta oldu ya geçen hafta hastaydım hadi gerçekten şişkinlik filan oluyo diye takmadım, ama bu hafta bişe de yapmadım fazladan öle çok yemekleri de en geç 19:30 yemiş oluyorum ama inan ben de anlamadım neden oluyor çok yavaş benim metabolizma sanırım yaa aman valla uyuz bi durum...

şekerler kahvaltımı yaptım
2 dilim kepek ekmeği 1 parça sucuk
küçük bir parça peynir yanındada şekersiz çay
3 büyük bardakda su içtim bu arada

Sabır gerekli heralde.
Umarım bir anda vermeye başlarsın sonrası hızlı gelir...

Herkese bol gülücüklü ve mutlu günler

Şunun tatlılığa bak maşallah :)

Kahvaltımı yaptım
1 peynirli tost(kepekli ekmek light peynir)
1 bardak limonata

Teşekkür ederiz teyzoşları
çok tatlı ama çok yaramaz annesini mahvediyor

merhaba kardeş takımım nasılısınız nasıl gidiyor kilo verme bizim takım çok sessiz bu gün bende sizi ziyaret edeyim dedim herkeze bol kilo verilmiş huzurlu güzel bir gün dilerim hepinizi çok öpüyorum görüşmek üzere .

günaydın kızlar cıldırmak üzeereyimm
sabah kahve günü vardı burnumdan geldiii
kızım saolsunn heryeri karıştırdıı ağladı tepindii 2dk oturmadımm 1saat bile durmadıkk geldikk
kahvaltı yapcam daha hiçte cnm istemiyoo ac karna türk kahvesi bide 2çatal haşhaşlı tatlı yedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…