Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar önce dün akşam yediği sadece salataya bir saat sonrada bir mandalina ve yarım ayva
bu sabahki kilom ise 61,7alkisalkisalkis
tebrikler canım çok güzel kilo vermişsin.galiba takım içinde birincimiz sen olursunalkisalkisalkis

günaydııınnn a.s.

memleketime gittiğim zaman en az 1 kg alıyorum ama bu defa daha az bi kilo ile yırtmışım
69.0 çıkıyorum
bu hafta hepimizin düzeni bozuldu sanırım

daha az zararla atlatmana sevindim.inşallah haftaya hepimiz daha iyi kilo veririz.

kızlar dr. gidiyoruz dua edin
hepinize başarılar diliyorum çok öpüyorum

dosbacım dualarım sizinle... güzel haberler bekliyoruz..

kızlaarrr günaydınn ya ben çok bozmuşum bu hafta galibaa :sinifsinif:
hiç kilo vermemişim kaydirigubbakcemile ama almamışımdaa zemuszemus buna sevindim diyebilirim.... kaptan kilom da bir değişiklik yok

sabah yürüyüş yaptım ve bugün hapları kullanmaya başladım umarım işe yarar :Saruboceq:
şimdi kahvaltı yapıcaz. yiyecekleerim: bir dilim kızarmış kepek ekmeği, 3-4 çatal lor, 3 tanede zeytin yerim olumunekankayizsmile

canım senin kullandığın tablet formulax3 müydü? günde kaç defa nasıl kullanacaksın?
bende formula 7 aldım demiştim ya,kullanmaktan vazgeçmiştim.
acaba almışken bu 1 kutuyu kullansammıki diye tekrar düşünmeye başladım.
buarada kahvaltımı yazmayı unutmuşum,
herzamanki gibi domates,salatalık,peynir,1 dilim kepekli ekmek

buğün kü halim kıyafet bakıyodummm nasılll var mı değişimm
şişlik var göbeğimm var yaa ne zaman gidecekk(

Son düzenleme:

çok hoş görünüyon azcık göbiş var okadar.

günaydııınnn a.s.

memleketime gittiğim zaman en az 1 kg alıyorum ama bu defa daha az bi kilo ile yırtmışım
69.0 çıkıyorum
bu hafta hepimizin düzeni bozuldu sanırım
İlk Sayfayı açtığımda aklıma gelen sen oldun
Gittiler mi acaba diye
Hadi bize güzel haberlerle gel
Ben mide söz konusu olduğunda biraz hassasım da
Umarım hiç bir şeyciği çıkmaz eşinin

Tebrik ederim ..
Kısırdandır o kısırdandır canımız o kadar istediki :)
kızlar dr. gidiyoruz dua edin
hepinize başarılar diliyorum çok öpüyorum

Dualarımız seninle ...
GEldiğin gibi haber ver bize olur mu
Hoş ben giremem bu gündüz pek ama

Eski halini bilmiyorum ama harika duruyorsun
Evet göbek var biraz ama genel anlamda bakınca
Maşallah nazar değmesin

Şİmdi kendime geliyorum
Bu hafta yaptığım her şeye değmiş
Çok mutlu oldum
Spor sonrası bütün ağrılarıma da değmiş ..
Kilom 59.8 ( Geçen hafta 62.3 tü )
Kahvaltımda da şimdi sütle k special yiyeceğim ...

Son düzenleme:
saolun kızlar ben cıkıymm
önden belli olmuyoda yandan bellii göbekk içte 3-5 kilo kaldı onlarda yağ sanırımm
platese başlıcamm

Çok sıkılaştırıyor diyorlar plates
Ama bir o kadar da yorucu oluyormuş.
Cesaret edemedim bir türlü onlara
Belki bir daha ki aya :)
İyi günler sana

günaydıın.

hepinizin iyi olmasını diliyorum.ben çok iyi değilim. bugünde durgun ve keyifsizim. canım hiçbirşey yapmak istemiyor.sadece eve gidip uyumak istiyorum. ama gidemeyeceğime göre,toparlanmaya çalışsam daha iyi olur sanırım ama nasıl.
neyse....
dün akşam biliyorsunuz arkadaştaydım. ve sabahtan beri birşey yememiştim. gittiğimde mamalara saldırmadım kızlar ama çok açtım bu gerçek,yediklerim 1 kase bulgur salatası,1 ad sarma börek ve 1 kurabiye. bu yediklerimle doymadım,2. böreği yememek için kendimi tuttum,bol çay içip sonrada soda içtim. bunlar bir diyette olmaması gereken şeyler biliyorum arkadaşlar üzgünüm,ama başka alternatifim yoktu.yada ben görmek istemedim. sanırım bu kötü 2 gün yüzünden olsa gerek 56.6 çıkıyorum tartıda. canım sıkıldı,moralim bozuldu. ki asıl moral bozukluğu sebebim bu değil ama yinede çok sinir oldum. bu hafta günlük yediklerimle aldığım kalori miktarı ben inanıyorum ki 800 kaloriyi geçmemiştir.bunun 2 katı yiyipte kilo verdiğimide bilirim,tamam 1-2 kilo değil ama 500-600 gr verdiğim olmuştur.kesinlikle bir yerde yanlış yapıyorum ama ben bilmiyorum. neyse bugün çok sizlerle olamıcam listeleri hazırlayayım,çok işim var.

harikasın alkisalkisalkis hafta boyunca yaptığın diyet ve sporlar çok işe yaramış.maşallah çok güzel kilo vermişsin.

saolun kızlar ben cıkıymm
önden belli olmuyoda yandan bellii göbekk içte 3-5 kilo kaldı onlarda yağ sanırımm
platese başlıcamm

elacım fotoda çok hoş görünüyorsun.e bizler doğum yaptık olacak minik bi göbiş.o da sporla gider dert etme hiç.

Hava kapalı ondan mı canın sıkkın ki?
Bir bitki çayı iç orada imkanın varsa
İçinden güzel bir şarkı söyle gel kaptancığım kendine
Bütün gün aç durunca akşam çok acıktın değil mi?
O kötü olmuş
Bundan sonra gündüz yesen de akşam dikkat etsen daha iyi olacak sanırım
Ne zamandan beri devam ediyorsun
Bünyede alışmış olabilir

üzülme kaptan inş nerde yanlış yaptığını bulursun:teselli:
Sana Allah kolaylık versin

Kesinlikle buraya yazdığım için oldu
Yoksa mümkün değildi
Çok faydasını gördüm
Teşekkür edeirm hepinize

asumancım, kolay gelsin canım. sende bu moral bozuklukları aniden geliyor. ama ne demiştik? morali bozmak yok. bu hafta 2 gün misafir meselesi oldu. bir de sindirim problemin olduysa fazla çıkabilir. moralin iyi olmazsa hiç bir şey yemesen de gitmez kilolar canım. önce mantıkta halletmek lazım.

ela, ya maşallahın var:) göbüş de diyetle erimeye çalışır ama spordan ve özellikle pilatesten başkasıyla yok edemezsin onu. vğcudumuzdaki kuvvetli yağlardan bağlarmış kendisi:))

masalcım, tebriklerralkisalkisalkis hafta birincisi olma ihtimalin var:) hadi inşallah.

uzaktan, vücut direnç gösterebiliyor. bir de biraz kaçamağın olmuştu sanırım. herkes seni bir fırçalamıştı:) titre ve kendine gel işte:)) yalnız kiloyu korumak da marifettir, almaktansa.

nihan, sen yazdın mı? ben mi kaçırdım. kaç olmuşsun?

bu arada sevgili kaptana kolaylıklar diliyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…