Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

400 gram vermişim canım:çok üzgünüm:

vermişsin ya canım, üzülme yaw. ben ilk hafta 100 gr vermiştim:))) 2. hafta 2.400 gitti. haftayı gözden geçir. bu hafta onları tekrarlamazsın. bir de senin de ilk haftan. biraz direnç olur canım.

vermişsin ya canım, üzülme yaw. ben ilk hafta 100 gr vermiştim:))) 2. hafta 2.400 gitti. haftayı gözden geçir. bu hafta onları tekrarlamazsın. bir de senin de ilk haftan. biraz direnç olur canım.

inş canım tartıda 55i bi görsem sonrada 52 ye düşsem en son
öyle yapıcam canım sağololumunekankayizsmile

dombili,yani tırtılım senle ilgili bir sıkıntı var. seni en son 113.etapta izne ayırmışız. sen şimdi başka bir isimle döndün. bunu bildirmemiz lazım. ayrıca 7.takımın listelerinde bulunmamışsın hiç. oradan transfer yazcaktım ama gerek yok sanırım. yalnız kaç kiloyla yarışmaya katıldın. gerçi önemli değil.60.3 kg ile ayrıldın şuan 73.8 kg sın. senide aynı şişgo arkadaşımız gibi göstericez. yalnız senden şöyle bir söz alırsam bunu yapıcam,burda bizimle mücadele edip bol paylaşımda bulunacağına söz verirsen bu şekilde alıcam listeye. aynı şey şişgo içinde geçerli.lütfen kusuruma bakmayın. takım olarak biz bir fedakarlık yapıyorsak,sizdende bunu istemeye hakkımız var diye düşünüyorum. yarın birgün yüzüstü bırakılmak istemiyorum. lütfen bana kesin ve net bir cevap yaz hayatım.

merhaba ben evlendım 15 kg aldım (burada13. takımda bırlıkte 5 kg verdım)sonra 10 kg ıle hamıle kaldım vedeustune 15 kg bındım suan 8 martta kadar oglumun dogum gunune kadar 60 kg olmam lazım
zayıf ıncecık cubuk kreker gıbıyken burgu makarnaya dondumm
bebegım 7 aylık
ek gıda hersey yıyor 6 ay hıc dıyet yapmadım
bebeım ıcın sımdı vaktı geldı ıncelmenın hemde alay edenlerı utandırmanın zmaanıdır dıyorum :)

tatlımmm
dunden razıyımm
tabıkı ben paytlasımda bulunacagım ondan dolayı burada olmayı ıstıyorum
yuzustude bırakmam :)

hergün mutlaka girip paylaşımda bulunmaya çalışıyom. sadece geceleri giremiyom çünkü pc yok evde.
durumum bundan ibaret gerisi size kalmış.CADIARZU

kızlar bugun sabah 10.15 gıbı kalktık oglum gece cok agladı ruyasında korktu
uykusuz kaldık ıkımızde daha kahvaltıda edemedım akşam yemege mısafırım var
pasta borek yemıyecegım
kahvaltımda 1 dılım ekmek (salcalı)
dogadan cay
leslıe ıle evde 5 mil
yapmak ıstıyorum ama oglum her seferınde 3 mılde oglum aglıyor
haftaya en az 72 olamam lazımm
tam gaz devam ,

haydeee şişgocum şimdi niye alınganlık yapıyorsun anlamadım ki. ben size paylaşımda bulunmuyorsunuz diye birşey söylemiyorum. ama şu var ki bunu bugüne kadar belki hiçbir takım kaptanı arkadaşım dile getirmedi ve bu ben dahil herkes için geçerlidir. izne ayrılıyorum lkilo alıyorum geliyorum tekrar takıma alınıyorum, 2 hafta yazıp,doğru dürüst paylaşım yapmayıp takımı bırakıyorum. ben bunun olmasını istemiyorum ki bu sizinde samimiyetinize güvenerek sormuştum. dombilim sağolsun beni yanıltmadı. bu şekilde tepkileri haketmiyorum. ben bu takımın kaptanı olduğum sürece,takım için gerekli şeyleri söylemek ve yapmak durumundayım. alınmayın,kırılmayın. iyi niyetime ve sevgime sonuna kadar güvenebilirsiniz. sorduğum hiçbir sorudada ard niyetim yoktur bunu bütün içtenliğimle belirtirim. kimseyi kırmak istemiyorum.

Son düzenleme:
bayecim evet formulax3 kullanıyorum umarım işe yarar kaydirigubbakcemile5 içindekiler o kadar büyütülcek bişey değiş bitki özleri felan ama inanırsak işe yarar demi :lepi: kullan sende almışsın o kadarrr bi denemiş oluruz işe yaramassada almayız bi daha yerimseniben
günaydın kaptan a.s. demek bu haftaa herkes azcık bozmuş ama olsun senin seçeneğin yokmuş bi daha sen yanında bulundurursun seçeneğini olumunekankayizsmile biliyorum benimde moralim çok bozuluyor böyle tartıda istediğim rakkamları göremeyince ama olsun yavaş yavaş göreceğiz umutlu olalım kaydirigubbakcemile5 bakşa şeyede canım sıkıldı yazmışsın umarım herşey yoluna girer anlatmak istersen biz burdayız yerimseniben
uzaktan, vücut direnç gösterebiliyor. bir de biraz kaçamağın olmuştu sanırım. herkes seni bir fırçalamıştı:) titre ve kendine gel işte:)) yalnız kiloyu korumak da marifettir, almaktansa.
neysee vücut direnç gösteriyo ama bende çok bozdum bu hafta evet güzel bir azar yemiştin herkesten kaydirigubbakcemile3 yani vücutum yediklerime karşılık kilo almamak için direnç gösteriyo kaydirigubbakcemile3 ama bitti artık emin olabilirsiniz düzene soktum herşeyi zemuszemus hem sizin gibi azimli arkidişlerin içinde kendimi yaramaz görmek istemiyorum kaydirigubbakcemile3

gamyoncuiremsu

kızlar tanısalım mı
ben yenıyım
kac kg hedefınız
nasıl dombılı oldunuz
ben anlattım
sızdende beklıyorum

kaptan haklısın takımsak hep birlikte olmalıyız opuyorumnanaktan
kızlar tanısalım mı
ben yenıyım
kac kg hedefınız
nasıl dombılı oldunuz
ben anlattım
sızdende beklıyorum
kaydirigubbakcemile3 dombili ben Aslı ve hep dombiktim kaydirigubbakcemile3 ama artık değişmek istiyorum bunuda bu takı mla başaracağıma inanıyorum opuyorumnanaktan zaten az kaldı hedefimede bayanssulusmile 10.5 kilo kadar kaydirigubbakcemile3 en fazla 4 ay sonra tamam opuyorumnanaktan

elaaa tatlımm resimde çok hoş ve çok güzel görünüyorsun ama göbüş 2-3 kilo yağ yapmış ( oda yandan görünüyor korsayla felan bile hallede bilirsin onu ama kilo vererek kesin bir çözüm daha ii bi fikir hem zaten çabalarının karşılığını en kısa zamanda alcan uğraşıp duruyorsuun

Son düzenleme:
evet haklısın:1hug: kaptan

kızlar tanısalım mı
ben yenıyım
kac kg hedefınız
nasıl dombılı oldunuz
ben anlattım
sızdende beklıyorum

ben doğumdan sonra kalan yağlarımla savaşıyorum inş savaşı kazanırım:hooray:
59.6 kilom
50 en kötü 52 olsam yetecek
benim daha çok göbeğim ve kalçalarım var daha çok onlarla ilgili aktiviteler yapıyorum.
mekik çok çekiyorum

ben doğumdan sonra kalan yağlarımla savaşıyorum inş savaşı kazanırım:hooray:
59.6 kilom
50 en kötü 52 olsam yetecek
benim daha çok göbeğim ve kalçalarım var daha çok onlarla ilgili aktiviteler yapıyorum.
mekik çok çekiyorum[/QUOTE]

canım spor ıstıkrar ıstıyor spor benım ıcın yurumek
yurume bantımı beklıyoruz
kac kg aldın ne kadrını ne kadrda verdın boyun kac ?
benım de dogum sonrası kıloları vermek derdım aslında dogumdan sonra ızmırde 1.5 ay kaldım ve ben 7 kg aldım
dogurdugumda bıle bole degıldım bırde sezeryen tabı olumsuz etkısı hala hamıle gıbı gobegım var 5 aylıkken boyleydım

kaydirigubbakcemile3 dombili ben Aslı ve hep dombiktim kaydirigubbakcemile3 ama artık değişmek istiyorum bunuda bu takı mla başaracağıma inanıyorum opuyorumnanaktan zaten az kaldı hedefimede bayanssulusmile 10.5 kilo kadar kaydirigubbakcemile3 en fazla 4 ay sonra tamam opuyorumnanaktan

aslı canım guzel bır karar yas kac
kg tabıı fızıkı gorunum onemlı ama bır o kadarda saglık ıcın lazım suan fazladan 20 kg tasıyorum 20 kg elıme verseler 10 m yuruyemem ama bedenımde uyurken bıle benımle dınlenmeden
bıktım artık vermek lazım hımbıl oluyorum atık cevık olamıyorum vede cok yoruluyorum
banım bayagı vermıssın ne kadarda verdın spor yapıyor musun

dombili cnm hoş geldin aramıza
ben emine 24 yaşındayımm 16aylık birkızım var marmariste oturuyorumm kalan kilolar kızımdan 56 kiloyla hamile kaldım 73 doğumdan sonra kilolar kaldı suan 60.300 üm hedefim 55 inş veririz cnmm

13 .TAKIM 177. ETAP

Ad1 ( 56.7 / 56.6 / 0.1 / 0.18 %)
baye ( 67.7 / 66.1 / 1.6 / 2.36 %) (yeni üye)
dombili85 (73.8 / 72.8 / 1.0 / 1.36 %) (yeni üye)
dosba (69.2 / 69.0 / 0.2 / 0.29 %)
ela26yeni (60.5 / 60.3 / 0.2 / 0.33 %)
eski bir masal (63.0 / 59.8 / 3.2 / 5.08 %) (yeni üye)
hulk (79.6 / 80.0 / -0.4 / -0.50 %)
neyneyse (79.3 / 78.8 / 0.5 / 0.63 %)
nihan86 (60.0 / 59.6 / 0.4 / 0.67 %) (yeni üye)
şişgo (63.5 / 61.7 / 1.8 / 2.83 %)
uzaktandünyalı (71.2 / 71.2 / 0.0 / 0.0 %)
nadid ( 59 / / %) (bildirimde ve paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 744.5 / 735.9 / 8.6 / 1.16 %)

emınecıgım ne guzel hedefıne azkalmıs 5 kg
ne kadarda verdın ?
buarada
marmarıs cok guzeldır bende ızmırlıyım denıze asıgım ama ankarada yasıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…