- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
cnm burdada yağmış sanırım ama hava ılıkk
nerdeydinn
bana mı dedin anlayamadım ama bana dediysen canım bursada oturuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm burdada yağmış sanırım ama hava ılıkk
nerdeydinn
Geçmiş olsunkızlar kilom fazla çıkıyooo (
umarım yarın sabaha atabilirim...sanırım dün ki yediklerimden oldu
uzun zamandır hamurişi yemiyordum
hem börek hemde pasta fazla geldi sanırım (
neyse bugün toparlanma günü olsun
bu arada bacağım ağrımaya başladı bu şekilde giderse dr. giderim çnk ağrırsa gel dedi (
Günaydın kızlarr,
Akşam yediklerimi yazayım size annem menemen yapmıştı 4-5 kaşık yedim iki dilim ekmekle 1 2 dilim de peynir :)) sonra spor...
Sabahta, müsli yedim kahvaltılık gevrek bu da ama form'un keten tohumlu filan lıght sütle bi kase yedim çıktım suyumu içiyorum şimdide ama acayip şişkinlik hissediyorum, hasta da olmadım daha bu hafta kg filan veremem ben tartıda oynama olmaz büyük ihtimal ya...
günaydınnnnopuyorumnanaktan
şimddi peynirli tostumu yiyorumm
hava pusluuu((
Afiyet olsunankarada da yağış var
evdeyim çıkamam zaten bacağım ağrıyo (
şimdi ara olarak 1 elma yiyorum
günaydın kızlar.herkes puslu havadan şikayet etmiş.bizim burda hava açık güneşli,çok güzel. bende böyle serin ama güneşli havalara bayılıyorum.tam yürüyüş havası.
kahvaltım herzamanki gibi salatalık,domates,peynir,1 dilim kepekli ekmek
afiyet olsun
ne güzel senin yerinde olsam çıkardım yürüyüşe
burda çıksam 2 dakikada sucuk gibi olurum valla
bende severdim ama sonradan sevmezz oldum sebebini bilmiyorum :)günaydın kızlar.herkes puslu havadan şikayet etmiş.bizim burda hava açık güneşli,çok güzel. bende böyle serin ama güneşli havalara bayılıyorum.tam yürüyüş havası.
kahvaltım herzamanki gibi salatalık,domates,peynir,1 dilim kepekli ekmek
ama benim hala uyuyan bi bebişim var.onu bırakıp nasıl çıkayım. uyansın artık onu annanesine satar yürürüm birazsengözlerimebaksanab hala grip,öksürük ilaçlarına devam ediyoruz ya ondanheralde sabahları baya geç kalkmaya başladı.neyse ben kalkayımda minik böceğimin kahvaltısını hazırlayayım.kaşarlı omlet yapayım bugün ona.yaaa böyle yapıp yememeside ayrı işkence,allahtan henüz çok tok hissediyorum kendimidelikafadulden
ama benim hala uyuyan bi bebişim var.onu bırakıp nasıl çıkayım. uyansın artık onu annanesine satar yürürüm birazsengözlerimebaksanab hala grip,öksürük ilaçlarına devam ediyoruz ya ondanheralde sabahları baya geç kalkmaya başladı.neyse ben kalkayımda minik böceğimin kahvaltısını hazırlayayım.kaşarlı omlet yapayım bugün ona.yaaa böyle yapıp yememeside ayrı işkence,allahtan henüz çok tok hissediyorum kendimidelikafadulden
teşekkür ederim canım.inşallah bugün biraz daha iyi olur.3 yaşındaki bi çocuğu tutamıyorsunki hasta dahi olsa ordan oraya koşuşturuyor,zıplıyor,bağırıyor. sesi kısıldı,oğlum biraz yavaş,hastasın diyorum ama dinleyen yok.tek dinlendiği vakit uykuda olduğu için bende nekadar uyursa okadar kar diyorum.bende severdim ama sonradan sevmezz oldum sebebini bilmiyorum :)
geçmiş olsun canım umarım bugün daha güzel keyifli uyanır
ay tatlım benim ya öyleyse tabi bırakılmaz
olsun uyusun annesi ne güzel uyuyordur şimdi yirim onu benŞeniz
Çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir ...
ağladım ağlayacağımm cok sıkıldımm hergün aynı şeylerr gecekten bunalımdayım sanırım
gecen dr gitmiştim migrenim için nörolojiye muayine etti tanıya miren+deprosyon yazmışşş ya
sanırım sorduğu sorulardan aldığı cevaplara ggöre koydu tanıyıı
hep aynı kızım 16 aylık kimsem yokk burda eşim deseniz ya seyirde ya nöbetçi akşamdan akşama
çıkcak gezcek bir yerde yokk arkadaşım varmı var ama ayda 1 yada 15günde anca resmiyet var lojmanda annemi özledimm cok uzağızz kızım yanımda ama inanınn kendimi hem anne hem baba hisediyomm bu aralar eşim pazartesi gitcek diğer pazartesi gelcekk yine yanlızımm çok bunaldımm
normalmi sizce ben mi abartıyomm
ağladım ağlayacağımm cok sıkıldımm hergün aynı şeylerr gecekten bunalımdayım sanırım
gecen dr gitmiştim migrenim için nörolojiye muayine etti tanıya miren+deprosyon yazmışşş ya
hep aynı kızım 16 aylık kimsem yokk burda eşim deseniz ya seyirde ya nöbetçi akşamdan akşama
çıkcak gezcek bir yerde yokk arkadaşım varmı var ama ayda 1 yada 15günde anca resmiyet var lojmanda annemi özledimm cok uzağızz kızım yanımda ama inanınn kendimi hem anne hem baba hisediyomm bu aralar eşim pazartesi gitcek diğer pazartesi gelcekk yine yanlızımm çok bunaldımm
cnm aslında migren ilaçları anti deprosyonmuşş sanırım ama migren tetikliyomuşİyiki kızın yanında o çok destek oluyordur.
İnsan kendini depresyonda hissedince kolay kolay keyifi gelmiyor
Bir doktora gitsen nasıl olur ki psikiyatr falan
Ben de gittim ilaç kullanıyorum hatta baya baya rahatlattığını hissediyorum 2 hafta da bile
Annenlerin yanına gitme ihtimalin yok mu kızını da alıp bir haftalığına falan?
Komedi filmleri ve hatta çizgi film falan hissetsen kızınla beraber
Komedi filmlerinin güldürmesi güzel oluyor
Çizgi fimlerde çocukluğumda hissettiriyor beni.
Biran önce bu ruh halinden kurtulman dileğiyle
cnm asker denizci marmaristeyim ben aslında ama lojmanlar merkeze uzak 20km felanAllah yardımcın olsun iyiki kızın var yoksa daha yanlız kalcaktın eşin askermi
muğlada deniz var git bi sahil kenarına insanı bazen deniz çok rahatlatıyor veya kızınla luna parka gidin güzel olur
ağladımm cnmm ağlamakta cözüm deildee rahatlıyorum sankiielacım ağlama canım yada ağla rahatla...
anlattıklarına bakınca evet haklısın çok zor yalnız bebek büyütmek... ama işte anne olmakta tam işte burda başlıyor... kış geldi dışarı çıkmakta zorlaştı bu nedenle daha zor geliyordur bazı şeyler...
ama sorunlarını düşünerek kendine acıma ve derdini büyütme... oyalanacak bişiler bulmaya çalış...evin içinde kendine uğraşı bul zaten kızın yeterince zamanını alıyordur...
senden kötüler var bak bana bebişim de yok bende gurbetteyim (
üzülme nolur
evet cnmm dediklerin doğruu cnmm herşey etkiliyooo uzakta olsalarda karışan cokkay canım nolur öyle bırakma kendini.anlattıklarına göre sıkıntıların var haklısın ama inan herşey o istediklerin yanında olsada mükemmel olmuyor. bazen tüm onlar bile sıkıyor insanı.yalnız kalmak kendini dinlemek istiyorsun.dedikodu oluyor,habire laf taşıyan münasebetsizler çıkıyor arkadaşların arasından.e kayınvalde,görümceler her fırsatta kuralları bozmayıp seni sinir edebiliyorlar,eşin onların yaptıklarını görmezden gelip senden mükemmel gelini oynamanı isteyince, o bile çileden çıkarabiliyor seni.bazen oluyor işte.hani ben sana burdan akıl veremem,şartlarını en iyi sen bilirsin,haddimi aşmak istemem ama bazen herkes bunalıyor,depresif olabiliyor.yani yanında birileri olsada yalnız olsanda...
bence ağlayabiliyorsan ağla,bence en iyi rahatlama yolu o. ama sonrada toparla kendini bak negüzel biz varız,hep biaradayız.istersen burdaki kızları organize eder haftada bir kendimizce toplantılar bile hazırlayabiliriz.bir gün bir saat belirler açarız hepimiz msn'lerimizin kameralarını, alırız elimize sunta bisküvilerle yeşil çaylarımızı... nasıl olur amasırnaşık şey
yeterki bunaltma kendini sıkma okadar,bunların hepsi geçecek,geçiyor.hayatta hep birşeyler değişiyor.sıkıntılarda geçer emin ol. Rabbim sağlık sorunları vermesin yeter...