Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarr merhaba bugün geç kaldım size yazmaya bu saate kadar çok yoğundum ya anca girebildim.
Hemen akşam ne yediğimi yazayım karnıbahahar limonlu biraz zeytinyağlı filan, 1 dilim ekmek bi de,
Sabahta geç kaldım acelyle bi kahvaltılık gevrek hazırladım yedim 1 lt su içtim 1 bardak yeşilçay 2 tane de şu sunta bisküvilerden.
Geçmişe çok bakamadım ya bakrım fırsat buldukça akşama spor var ben geçen gittiğimin etkisinden kurtulamadım her yerim ağrıyo :)))
saol nihalcim tavsiyelerinizi tabiyki önemsiyorum onun için size sordum
kızlar şimdi birinci yeşil çayımı içiyorum
Bu arada ben pek yapamadım ama lezlie'nin videolarını indirip yapabilirsiniz.
Veya Ebru şallı ile platesi sitesinden takip edebilirsiniz
hımmm güsel beslenmişsin tebrikleerKızlar öğlen yemeğimi yeidm şimdi hazır sakinken ortalık yiyim dedim.Karnıbahar yedim ve iki küçük dilim ekmek suyumu içiyorum şimdi de...
sunta değil onlar öyle dersek zevk almayız yahuu çokta tatlılarr benceee bayecim eminim canım bu günü güzel ve diyet geçireceğineeya diyet bisküvilere sunta demene bayılıyorum,çok hoş bi benzetmesırnaşık şey canım o sporun etkisinden kurtulman bir iki haftanı alabilir.ben yazda gitmiştim spora 2 haftada toparlamıştım kendimi.
bende şimdi birinci yeşil çayımı içicem:bbo: hala alışamadım bu tada. bugün yine arkadaşlarla toplanacağız onun için öğle yemek yememeğe karar verdim,meyve ve diyet bisküviyle geçiştiricem,hani şu sunta olanlardansırnaşık şey. 1 tatlı,1 tuzlu,1 salata hazırlıyoruz,artık kızlarda da salata ve 1 çatal tatlıyla idare ederim.umarım sütlü tatlı vardırCADIARZUCADIARZU
ya diyet bisküvilere sunta demene bayılıyorum,çok hoş bi benzetmesırnaşık şey canım o sporun etkisinden kurtulman bir iki haftanı alabilir.ben yazda gitmiştim spora 2 haftada toparlamıştım kendimi.
bende şimdi birinci yeşil çayımı içicem:bbo: hala alışamadım bu tada. bugün yine arkadaşlarla toplanacağız onun için öğle yemek yememeğe karar verdim,meyve ve diyet bisküviyle geçiştiricem,hani şu sunta olanlardansırnaşık şey. 1 tatlı,1 tuzlu,1 salata hazırlıyoruz,artık kızlarda da salata ve 1 çatal tatlıyla idare ederim.umarım sütlü tatlı vardırCADIARZUCADIARZU
hımmm güsel beslenmişsin tebrikleer
sunta değil onlar öyle dersek zevk almayız yahuu çokta tatlılarr benceee bayecim eminim canım bu günü güzel ve diyet geçireceğinee
canım umarım daha iyisindir. yeşil çay konusunda da zorlama kendini hayatım.yavaş yavaş alışırsın zaten,alışasıya kadar 1 bardak iç istersen.kızlar şimdi bir elma yedim ara öğünü de yaptık suyumu da içiyorum hala ama valla 2.ci yeşil çayı içemicem midem kaldırmıyo bugün ağrım var adetimin önsancısı :))) akşama da inşallah hafiften atıştırcam olcak bitcek...
selam canım. hoşgeldin. inşallah takyonum inşallah öyle olur. sağol hayatım.selam kardeş takımım cuma günü yaşadığınız talihsizliğe çok üzüldüm sıkmayın canınızı birincilik yakındır yine bizlere ;:)))
canım ilkzamanlar ağrıların olur ama çivi çiviyi söker,yaptıkça alışacak vücudun,sonra çok rahat edeceksin emin ol hayatım.Akşam yemeğimi de geçe kalmadan yedim.
Bir tabak çorba
ve yarım dilim kepekli ekmek.
Gece de yazarım yine ama yeşil çay süt su falan olur heralde.
Ama bacaklarım çok ağrıyor ya
hiç yapamayanlarda var hayatım. :kedi: yineokadar yapıyorsun şükret. olumunekankayizsmileYeşil çayımı da içtim acayip şiştim
Bu gece artık sudan başka bir şey yok bana.
Sabah elma sirkeli ballı su
Geceleri de yeşil çay içiyorum
İkisi içinde günde 2-3 kez diyorlar ama
Ben ancak bu kadar içebiliyorum.
öylemi dersin canım yaa. bilmiyorumkismileşöyle bir tartıya çıktım ama pek içaçıcı değildi. adet olduğum içindir diyorum ama ya öyle değilse. mafoldumbenasumancım, topkek dışında iyisin sen bu hafta:) o kadarcık topkek de nazar boncuğun olsun :)
alkisalkisalkisSanki ağrım azalmaya başladı :)
Yarın dersim öğleden sonra ama sabah kalkıp erken sporumu yapacağım.
Bir de şekersiz kahve içtim
buda sana şeker. alkisalkisalkisBen de öğleden sonra 1 elma ve 1 armut yedim. Birkaç saat sonra 2-3 ceviz yedim. Akşam ise kocaman bir kase salata, ton balıklı. Yeşil çayımı da içtim. Günü bitirdik çok şükür.
İyi geceler.
canım turşuyu ne kadar tüketiyorsun,biliyorsunki fal tuzlu olduğu için,su tutuyor vücutta. genelde turşu yiyorsun onun için dedim. onun haricinde bugün iyiymiş hayatım tebrik ederim.alkisalkisalkisherkes uyudumu acaba :uhm: bugünde bizde misafir vardı ama ben sözümü tuttumm olumunekankayizsmile
yediklerimi yaziim
sabah kahvaltı yoktu
öğle 1 gibi, azcık bulgur pilavı, 2-3 kaşık barbunya ve turşu
ara: 20 tane üzüm ve bir mandalin
akşam: ikidim kızarmış ekmek ve bir dilim peynir ve çay sabah kahvaltı yapmayınca öğünler karışmış
gece : iri üzümlerden 6-7 tane ve iki dilim kavun
masalcım geçmiş olsun, ve arkadaşlar hepiniz süper gidiyorsunuz diyeti bozan yok maşallah kaydirigubbakcemile5 yarın görüşürüüzz öptümm opuyorumnanaktan
ya size bişey sorucam kesin bu konu hakkında fikirleriniz vardır yarın herkes burdayken sorayım
hoşgeldin. öğünler güzel,irade için ayrıca tebrik ederim. alkisalkisalkisselam biraz geç olsada geldimmm
bugün yediklerim sabah 2 dilim ekmek biraz bal
ara yarım pohaça
öğlen 2 küçük tavuk ve salata
ara 5-6 adet diyet bisküvi
akşam 2 kaşık patlıcan yemeği bir dilim ekmek ve yoğurt
akşam misafirim vardı arkadaşlar pasta getirmiş
diyetimi bozmadım hiçbişey yemedim sadece bir fincan kahve içtim
sonuç, sıcacık bir yatakmı oldu beyazım. bilmiyorumkismileartık yatayım hepinize iyi uykular
beni toplanmayı bekleyen bir mutfak
ve sıcacık bir yatak bekliyor hangisi cezbedicek bakalımsempatiksalakcinni
bende akşam gelemiyorum hayatım,sağlık olsun. o yüzden gündüz her fırsatta burda olmaya çalışyorum. az beslenmişsin şişgom,doyuyormusun öyle hayatım. çokda aç bırakma kendini.günaydın kızlar.
akşam sohbet iyiyiymiş geçmişi okudumda malesef ben akşamları giremiyom nete
dün öğlenden sonra 3 diyet bisküvi
akşam salata
ve 3 litre su gün boyu .
tekrar uğrarımmm
günaydın kızlar
dün akşam
1 tabak taze fasülye
3 kaşık pilav
salata
2 dilim ekmek
2 kilometre tempolu koşu yaptım
bu sabah
1 bardak çay
biraz peynir ve 1 dilim ekmek
pek iştahım yoktu nedense
günaydın. bayecim biz ev hanımları zamanla yarışıyoruz hayatım. zor oluyor tabi ama alışıyorbir müddet sonra.günaydın herkese... herzamanki gibi domates,salatalık,peynir, 1 dilim kepekli ekmekle kahvaltımı yaptım.
birkaçgündür babama yardıma gidiyorum cidden çok yoruluyorum, buraya yazmaya bile vakit bulamıyorum.çalışan bayanlar size saygım sonsuz,hem ev, hem iş, hem çocuk harikasınız.ben çalıştığım dönemde önce bekardım,sonrada evlendim ama çocuk yoktu hepsini biarada yürütmek cidden çok zor.bir aksilik çıkmazsa bugün evdeyim.
günaydın. afiyet olsun, yağsız patlamış mısırın kalorisi yok diye biliyorum,yoksa yanlışmı biliyorum. bilmiyorumkismilegny kızlar
akşamm neler yedim yazayımm
1kepce mercimek corbası,5kaşık pırasa yemeğii,salata
akşam arkadaşlara gittik 1catal reveni yedim sevmem tatlıyı zaten
mısır yedim patlamışş 1kasee(
sabah kahvaltımda
2kaşık peynirli maydonozlu omlet yarım poğca
hoşgeldin şeker. kilo almadın sanırım,önemli olan o zaten. nasılsın,sıkıntıların devam ediyormu. :sm_confused:günaydıııınnnn a.s.
ben geldim canlarım yorgunum
dün akşam geldim evime ama evde işler birbirine karışmış bugün dışarı çıkmam lazım (
işte öyle
kilomda çok bi değişiklik yok sayılır ama şişlerim var farkındayım
sizler nasıslınız??
canım aslında herkes alerji testi yaptırmalı aslında,özellikle çocuklarımıza,nasip olursa oğluma yaptırmayı düşünüyorum.en azından çocuklara olsun yaptıralım.sen bilirsin canım
ama neye alerjimiz olduğunu bilemeyiz bitane kız dondurma yedikten beş dakika sonra felç geçirmiş. insan dondurmadan felç geçirirmi.
meğer dondurma keçi sütü ile yapılmış ve kızında alerjisi varmış ama bilmiyormuş
dikkatli ol canım
ay sabah sabah felaket haberleri konuşuldu hep kızlar ya
merhaba canım.hoşgeldin. akşamı hafif atlatmışsın önemli olan o.tebrikederim.afiyet olsun.Kızlarr merhaba bugün geç kaldım size yazmaya bu saate kadar çok yoğundum ya anca girebildim.
Hemen akşam ne yediğimi yazayım karnıbahahar limonlu biraz zeytinyağlı filan, 1 dilim ekmek bi de,
Sabahta geç kaldım acelyle bi kahvaltılık gevrek hazırladım yedim 1 lt su içtim 1 bardak yeşilçay 2 tane de şu sunta bisküvilerden.
Geçmişe çok bakamadım ya bakrım fırsat buldukça akşama spor var ben geçen gittiğimin etkisinden kurtulamadım her yerim ağrıyo :)))
geçmişi okuyamadım..neler var neler yok??
kilolar ne durumda... bu hafta en azimli kim??
aman öyle olsun hayatım,bol paylaşımbol motivasyon. maşallah maşallah.nbr kızlarr burası coşmuşşş
bende ev işleri aynıkızı uyuttumm yemek yiyorum
dünkü yemeklerimm kaldı buğün yanına makarna yada pilav yada kuskus yapmayı dşünüyorumm
şimdi yarım dilim ekmek 1kase mercimek corbası bol limonluu:))
sabahta 1poğca yedim omleti yiyemedimm
türk kahvesii
selamlar dicem ama eve gelince görcen yazıyı,olsun bir daha gittiğinde yada o geldiğinde söylersin aslıcım.biz kardeşime gidiyoruzz gelince görüşrürüzzz
niye hayatım,tadımın kötü köftelerin. gayet güzel beslenmişsin afiyet olsun.kızlar sabah sırada kahvaltımı ettim fakat ara öğüne vaktim olmadı
öğlen çorba ve iki tane fındık kadar köfte yedim ve 2 mandalina keşke o iki köfteyi yemeseydim
Allah iyiliğini versin hulkum.kız ben markası sunta diye anlıyorum.hatta soracaktım sana sunta bisküviler nasıl nerden aldın diye. hatta ve hatta yazılışı sunta okunuşu santa falandır diyorum yabancı marka sanırım. ay çok fenayıııım.kaydirigubbakcemile3Hahaha :dance: canım suntaya benziyolar napıyım tadını seviyorum ama sunta geliyo aklıma...
Ay valla spor mahvetti beni yan yağlarım resmen sızlıyo her adım attığım da öksürdüğüm de :)) nolcak böyle bilmiyorum...
afiyet olsun. alkisalkisalkisKızlar öğlen yemeğimi yeidm şimdi hazır sakinken ortalık yiyim dedim.Karnıbahar yedim ve iki küçük dilim ekmek suyumu içiyorum şimdi de...
kızlar ben çıkıyorum ( görüşürüz
valla hayatım,yalan olmasın yine burda bi arkadaşımız yazdı ama vakti zamanında kimin yazdığını hatırlamıyorum,koşunun zararlı olduğunu,tempolu yürüyüşün daha iyi olduğunu yazmıştı.zararıda ayayklarla ilgiliydi,ayrıca tempolu yürüyüş daha ççok kalori yaktırıyormuş,koşu yapmanın artısı yokmuş diye hatırlıyorum.evet kaptan akşam biraz fazla kaçtı
koşu da tam koşu değil di odamı zararlı ki tempolu bi şekilde postacılar koşar ya hani filmlerde öyle
Evet bazen dönüşü olmayan şeylere sebeb oluyor neye alerjimiz var bilmiyoruz ki iyi düşünmüşsün
bugün öğle yemeğim iyiydi
1 kase çorba
1 dilim ekmek
yeşillik salata
asuman, dosba
kızlar noldu sabah sabah yaw hatırlatmak da istemiyorum ama şimdi lay lay lom hiçbir şey olmamış gibi de yazmayım dedim. çok üzüldüm yazdıklarınıza. ne hayvanın ne de insanın incinmesine gönlüm razı gelmez. hele de kendini savunamayacak kadar aciz ve masumsa. Allah bildiği gibi yapsın böyle zalimleri.
asumancım,
tartıda fark bence adet döneminden görülmüyor. ben de bugün o kervana katıldım:) hiçbir kervan kaçırmam zaten:))) grip kervanı olur oğlanı katarım, adet için kendim katılırım:)) bu hafta tartıdan ümidim yok ama diyetleri bozmuyoruz.
bu sabah kahvaltı yok.
şekersiz nescafe içtim.
öğle yemeği 3 kaşık makarna,3 kaşık mantar sote.
1 porsiyon sslatam var onuda işten çıkmadan önce yicem inşallah.