Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar.
akşam sohbet iyiyiymiş geçmişi okudumda malesef ben akşamları giremiyom nete
dün öğlenden sonra 3 diyet bisküvi
akşam salata
ve 3 litre su gün boyu .
tekrar uğrarımmm
günaydın kızlar
dün akşam
1 tabak taze fasülye
3 kaşık pilav
salata
2 dilim ekmek
2 kilometre tempolu koşu yaptım
bu sabah
1 bardak çay
biraz peynir ve 1 dilim ekmek
pek iştahım yoktu nedense
elma sirkeli ballı suyumu içtim
Şimdi Spor zamanı ..
Sonra zamanım kalırsa kahvaltımı yapıp çıkacağım bakalım.
harikasın ben yürüyüş yapıyorum,bizim orda bi parkur var onun etrafında dönüp duruyorumdelikafadulden 4 km kadar hızlı tempo yürüyorum ama koşmada okadar iyi değilim en fazla yavaş tempoda 1km kadar koşup sonra yürüyerek devam ediyorumdelikafadulden.günaydın kızlar
dün akşam
1 tabak taze fasülye
3 kaşık pilav
salata
2 dilim ekmek
bu sabah
1 bardak çay
canım sen evdemi spor yapıyorsun? evdeyse tavsiye edebileceğin hareketler varmı?elma sirkeli ballı suyumu içtim
Şimdi Spor zamanı ..
Sonra zamanım kalırsa kahvaltımı yapıp çıkacağım bakalım.
harikasın ben yürüyüş yapıyorum,bizim orda bi parkur var onun etrafında dönüp duruyorumdelikafadulden 4 km kadar hızlı tempo yürüyorum ama koşmada okadar iyi değilim en fazla yavaş tempoda 1km kadar koşup sonra yürüyerek devam ediyorumdelikafadulden.
üzümleri sayıyorum tabiki 12 üzüm bir porsiyon meyva ediyomuş ne yapiim sempatiksalakcinni canım ben çıkmışım merak etceğini bilsem sorardım yahu olumunekankayizsmile soru şu aslında, kardeşim yağ yakmaya yarayan bir hap almış iki kutu bi kutusunu ben alayım ondan diyorum :kedi: formula x3 mü ne öyle bişiy ender saraçta öneriyormuş bende kullandım felan diyomuş kullansam bir zararı olurmu yada faydası yani öldürmesse haplar kullanabilirim sorun değil belki işe yarar kaydirigubbakcemile3 kullanıpta memnun olan varmı bu tür haplardan?HArikasın işte irade ..
Misafire rağmen yapıpta yememek
Üzümü de saydın mı:) Güldürdün beni ahh şu kilolar neler yaptırıyor bize
YA ben merak ettim sorsana...
Uyumadım daha :)
waaaw süpersiinn pastaya bile sabretmişsin kaydirigubbakcemile5harikasın canım bende bozmadım diyetimi arkadaşlar pasta getirmişler
bende bişeyler hazırlamıştım yemedim valla pastayla bakıştık sadece
nihan çok güzel beslenmişsin olumunekankayizsmile doktor bana şey demişti bir kaşık plav bir dilim ekmek demektir... :uhm: ne güzel koşuyorsun tebriklerr kaydirigubbakcemile5günaydın kızlar
dün akşam
1 tabak taze fasülye
3 kaşık pilav
salata
2 dilim ekmek
bu sabah
1 bardak çay
geçmişi okuyamadım..neler var neler yok??
kilolar ne durumda... bu hafta en azimli kim??
nihan çok güzel beslenmişsin olumunekankayizsmile doktor bana şey demişti bir kaşık plav bir dilim ekmek demektir... :uhm: ne güzel koşuyorsun tebriklerr kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar,inşallah herkes iyidir. ben bugün ne hikmetse,ruhen kötüyüm. üstüne birde az önce izmirli canavarın kediyi öldürmesini gördüm. kalp acım 2 kat arttı. hiçmi çalışasım yok.
neyse buralarda olucam. dombili canım artık bizlesin.zalimi tamamdedi.
bencede çok olmamış olsun fasulyede pilavsız olmas sempatiksalakcinnisağol canım
1 kaşık pilav 1 diliim ekmekseakannehir
iyi bari koştum yakmışımdır çoğunu umarım
taze fasülyede pilavsız gitmiyo ama çok yemedim yazemuszemus
hoşgeldin dosbaa zemuszemus ben kiloma bakmıyorum zaten bakcak bi durumda yok biraz bozdum bu hafta başındaa alsanaalsanasmile benden başka herkes çok azimli :sinifsinif: sen neler yapıyorsun yüzükler takıldımı zemuszemus