• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar
dün akşam
1 tabak taze fasülye
3 kaşık pilav
salata
2 dilim ekmek

2 kilometre tempolu koşu yaptım

bu sabah
1 bardak çay
biraz peynir ve 1 dilim ekmek
pek iştahım yoktu nedense

günaydın kızlar.
akşam sohbet iyiyiymiş geçmişi okudumda malesef ben akşamları giremiyom nete
dün öğlenden sonra 3 diyet bisküvi
akşam salata
ve 3 litre su gün boyu .
tekrar uğrarımmm

3 litreyi nasıl iiçiyorsun ya ben kendimi çok zorluyorum ama havalar soğuk 2 litre içebilirsem ancak. Ona da bol su içiyorum diyorum bir de :)

günaydın kızlar
dün akşam
1 tabak taze fasülye
3 kaşık pilav
salata
2 dilim ekmek

bu sabah
1 bardak çay

bende 2.5 kilometre falan koştum dün azmış gibi geilyordu söyleyince bana ama bittikten sorna değil 2.5 kilometre 25 kilometre koşmuş gibi hissediyordum kendimi :)

elma sirkeli ballı suyumu içtim
Şimdi Spor zamanı ..
Sonra zamanım kalırsa kahvaltımı yapıp çıkacağım bakalım.

günaydın herkese... herzamanki gibi domates,salatalık,peynir, 1 dilim kepekli ekmekle kahvaltımı yaptım.
birkaçgündür babama yardıma gidiyorum cidden çok yoruluyorum, buraya yazmaya bile vakit bulamıyorum.çalışan bayanlar size saygım sonsuz,hem ev, hem iş, hem çocuk harikasınız.ben çalıştığım dönemde önce bekardım,sonrada evlendim ama çocuk yoktu hepsini biarada yürütmek cidden çok zor.bir aksilik çıkmazsa bugün evdeyim.

günaydın kızlar
dün akşam
1 tabak taze fasülye
3 kaşık pilav
salata
2 dilim ekmek

bu sabah
1 bardak çay
harikasın ben yürüyüş yapıyorum,bizim orda bi parkur var onun etrafında dönüp duruyorumdelikafadulden 4 km kadar hızlı tempo yürüyorum ama koşmada okadar iyi değilim en fazla yavaş tempoda 1km kadar koşup sonra yürüyerek devam ediyorumdelikafadulden.

elma sirkeli ballı suyumu içtim
Şimdi Spor zamanı ..
Sonra zamanım kalırsa kahvaltımı yapıp çıkacağım bakalım.
canım sen evdemi spor yapıyorsun? evdeyse tavsiye edebileceğin hareketler varmı?

gny kızlar
akşamm neler yedim yazayımm
1kepce mercimek corbası,5kaşık pırasa yemeğii,salata
akşam arkadaşlara gittik 1catal reveni yedim sevmem tatlıyı zaten
mısır yedim patlamışş 1kasee:((
sabah kahvaltımda
2kaşık peynirli maydonozlu omlet yarım poğca

harikasın ben yürüyüş yapıyorum,bizim orda bi parkur var onun etrafında dönüp duruyorumdelikafadulden 4 km kadar hızlı tempo yürüyorum ama koşmada okadar iyi değilim en fazla yavaş tempoda 1km kadar koşup sonra yürüyerek devam ediyorumdelikafadulden.

bende yavaş tempoda koştum yavaş daha iyi diye duymuştum zaten
normalde yürürüm burda koşçak yer uzak arabayla gidip koşup geldim:1:

günaydıııınnnn a.s.
ben geldim canlarım yorgunum
dün akşam geldim evime ama evde işler birbirine karışmış bugün dışarı çıkmam lazım :((
işte öyle
kilomda çok bi değişiklik yok sayılır ama şişlerim var farkındayım
sizler nasıslınız??

kızlaaaar ben geldiiiiimmm :3:
sabah müthiş bir yağmur yağıyordu spor yapmadım ama öğle çıkıp yürüyüş yapcam opuyorumnanaktan
kahvaltım: bir yumurta, bir dilim kızarmış ekmek, iki çatal lor, salatalık domates, ve çay
kızlar artık o zayıflama çayını içmiyeceğim bi işe yaramıyor bir haftayı geçti :gitme: tamam bende biraz bozmuş olablirim ama bir etkisinide görmedim sempatiksalakcinni
normal yeşil çay 5i1 yerde felan içerim kaydirigubbakcemile5

HArikasın işte irade ..
Misafire rağmen yapıpta yememek
Üzümü de saydın mı:) Güldürdün beni ahh şu kilolar neler yaptırıyor bize
YA ben merak ettim sorsana...
Uyumadım daha :)
üzümleri sayıyorum tabiki 12 üzüm bir porsiyon meyva ediyomuş ne yapiim sempatiksalakcinni canım ben çıkmışım merak etceğini bilsem sorardım yahu olumunekankayizsmile soru şu aslında, kardeşim yağ yakmaya yarayan bir hap almış iki kutu bi kutusunu ben alayım ondan diyorum :kedi: formula x3 mü ne öyle bişiy ender saraçta öneriyormuş bende kullandım felan diyomuş kullansam bir zararı olurmu yada faydası yani öldürmesse haplar kullanabilirim sorun değil belki işe yarar kaydirigubbakcemile3 kullanıpta memnun olan varmı bu tür haplardan?
harikasın canım bende bozmadım diyetimi arkadaşlar pasta getirmişler
bende bişeyler hazırlamıştım yemedim valla pastayla bakıştık sadece:delphin:
waaaw süpersiinn pastaya bile sabretmişsin kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar
dün akşam
1 tabak taze fasülye
3 kaşık pilav
salata
2 dilim ekmek

bu sabah
1 bardak çay
nihan çok güzel beslenmişsin olumunekankayizsmile doktor bana şey demişti :utangac: bir kaşık plav bir dilim ekmek demektir... :uhm: ne güzel koşuyorsun tebriklerr kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
geçmişi okuyamadım..neler var neler yok??
kilolar ne durumda... bu hafta en azimli kim??

hoşgeldin dosbaa zemuszemus ben kiloma bakmıyorum zaten bakcak bi durumda yok biraz bozdum bu hafta başındaa alsanaalsanasmile benden başka herkes çok azimli :sinifsinif: sen neler yapıyorsun yüzükler takıldımı zemuszemus

nihan çok güzel beslenmişsin olumunekankayizsmile doktor bana şey demişti :utangac: bir kaşık plav bir dilim ekmek demektir... :uhm: ne güzel koşuyorsun tebriklerr kaydirigubbakcemile5

sağol canım
1 kaşık pilav 1 diliim ekmekseakannehir
iyi bari koştum yakmışımdır çoğunu umarım:1:
taze fasülyede pilavsız gitmiyo ama çok yemedim yazemuszemus

günaydın kızlar,inşallah herkes iyidir. ben bugün ne hikmetse,ruhen kötüyüm. üstüne birde az önce izmirli canavarın kediyi öldürmesini gördüm. kalp acım 2 kat arttı. hiçmi çalışasım yok.
neyse buralarda olucam. dombili canım artık bizlesin.zalimi tamamdedi.

uzaktandünyalı ender saraçın önerdiği formula 7 değilmiydi.ben öyle diye geçen formula7 aldım ama pek düzenli kullanamadım.sabah yutarsam akşam unutuyorum,yada sabah kahvaltıdan sonra aklıma geliyor. bende soracaktım tekrar sizce bu ilaçlar işe yarıyormu kızlar?

merhaba kardeş takımcığım nasılsıınız bir kaç gündür iş yoğunluğum yüzünden epey giremedim takıma sizleride boşladım kusura bakmayın hazır fırsat bulmuşken yazayım dedim . iyisinizdir inşallah hepinizi çok öpüyorum hepinize diyetle geçen güzel bir gün dilerim sevgiyle kalın .

günaydın kızlar,inşallah herkes iyidir. ben bugün ne hikmetse,ruhen kötüyüm. üstüne birde az önce izmirli canavarın kediyi öldürmesini gördüm. kalp acım 2 kat arttı. hiçmi çalışasım yok.
neyse buralarda olucam. dombili canım artık bizlesin.zalimi tamamdedi.

nasıl yani arabaylamı çarptı kediye:kızgın:

hoşgeldin dosbaa zemuszemus ben kiloma bakmıyorum zaten bakcak bi durumda yok biraz bozdum bu hafta başındaa alsanaalsanasmile benden başka herkes çok azimli :sinifsinif: sen neler yapıyorsun yüzükler takıldımı zemuszemus

hoşbulduk canım eveeettt takıldı yüzükler...çok keyifliydi ve yorucu :))
sen azimli değilim diyorsan kesin bu hafta çok ii sonuç alacaksın :))ben bilirim senin azmini

Back