Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bugün biraz erken çıkacağım malum akşama misafirler var. 1-1.5 saatte ancak hazırlanırım.
şimdi çıkıyorum hepinizi çok öpüyorum.
bu arada az önce öğle yemeğimde yemediğim 1 porsiyon salatamı yedim
suyum 500 ml de kaldı akşam evde en az 1.5 lt yapmaya çalışacağım.
yeşil çayımıda içtim,unutmadan söyleyeyim.
neyse ben kaçtım.
Ayy yoruldum ama hiç bir ağrım kalmadı
Kendimi de gayet iyi hissediyorum.
Bir de psikolojik mi bilmiyorum ama ben çok üşürdüm acaba metabolizmam hızlanmaya başlamış olabilir mi artık öyle eskisi kadar üşümüyorum.
Öncesini bilmiyorum ben ama bu hafta herkes çok güzel kaçamak yok denecek kadar azla geçirdi sanırım.
Şimdi akşam yemeğinde çorbamı içeceğim.
Akşam bir elma veya biraz erik
Bir de yeşil çay bugün de böyle tamamlanacak heralde.
güzeller ben geldimm a.s.
asumancım bi dahaki sefere derim selamını yerimseniben turşuyu yiyebilirsin demişti doktor ama mantıklı aslında tuzlu olunca su tutar... buna dikkat edeyim, annem a tuzlu yapıyor ama yinede dikkat ederim yerimseniben
yediklerim: çeyrek simit, salatalık domates, 4 zeytin, bir tane içli köfte
ara: yarım ayva tatlısı, şeker konmadan pekmezle yapmış bende yiyeyim die( yemessem ayıp olcaktı bana özel yapmış ) kaydirigubbakcemile3 başka bişi yok
gece bişey yemem artık, ikinci yeşil çayımı içerim birazdan, su çok fazla içemedim ama yatana kadar içebildiğim kadar içerim zemuszemus
selam kızlar... şimdi daha iyiyim akşam eşim gelincede ağladım biraz daha ii hissediyorum ay ne kadar da seviyormuşum...aslında sevdiğimi biliyordum ama çok bağlanmışım kuşuma (
neyse bugün öğlen yediklerim şöle:
2yk pilav
1 börek
1yk barbunya (hatta daha az)
salata
üzerinede 1 ince dilim pasta (
akşam sadece 3yk kabak 2yk yoğurt 1 dilim kepek ekmek
şimdi de yeşil çayımı içiyorum
sessizleşmiş burasıı şimdi ikinci çayımı içiyorum iki saat sonradauyumuş olurum şimdi yağmur var sabah yağmazsa çıkırım yürüyüşee
herkese iii uykulaarr sabah görüşürüz zemuszemus
afiyet olsun ela.
ben de akşam üzeri oğluşa yaptığım tavuk çorbasından küçük bir kase yedim.
3 tane cevizli incir yedim. yarım yarım hazırlanmış.
1 dilim mandalina ve 2.5 dilim kadar kelek yedim:))
2 bardak şekersiz çay
akşam yemeği ise salata.
şu anda yeşil çay içiyorum.
adet döneminden canım bir şeyler istiyor ama yemiyorum:) hayırlısı.
eski bir masal, hangi filmi izliyordun? ben de biraz spartacus izledim. başka da tv'de bir şey yoktu.