Merhabalarrr
ben diyete paazartesi başladım daha tam 1 hafta olmadı ama ben de yarn sabah tartılıp son sonucumu söylerim:)))
digital tartım 2 kilo fazla tartıyor diyetisyenimin tartısına göre o yuzdn hep 2 değer aşağıda sölicem =) en son 86.8 dim bakalım simdi kacım:) gerçi regl olucam 2 güne belki onun şişkinliği vardır ama kaç kilo değiştirir bilemiorumm
bu verdiğim tablodada hiç uğramamış olan arkadaşlar varsa diskalifiye edebilirsin bu sizin yararınıza olur..
yeni listeyi görebilirsek takımın kaç kişi olduğu hakkında bilgi alırız iyi olur canım haydi kolay gelsin..
zaten baktım orda 86 yazıyordu ama son mesajındada 86,8 ıdım yazmıs oyuzden tereddute dustumsevcancım sende sağol canım.. 86 kilo ile başlamış bak böyle durumlarda profillere gir ve bütün mesajları ara var oradan kısa sürede bulursun istediğin bilgileri.
haydi iyi geceler hepinize...
günaydın güzeller hepinize iyi bir gün diliyorum..ya inanmıyorum yaa ben bir gıdım yine ilerlememişim off kilo veremeyenler yarışmadan çıkıyormu kıslar ben 67 kiloyum
canım regl zamanı vucutta su toplanması olur 1 kılo vermıssındır ama vucutta 1 kıloluk su toplanması olabılır sıkma canınıbilmiyorum ben anlamadım vücudumu şişkinlik olabilirmi regl öncesi
Canım benim kızım 5 aylık neredeyse. 10 kilom çok kolay gitti, ama sonra takıldı neredeyse 2 aydır aynı kilodayım ama ne bulursam yiyorum en azından kilo almıyorum. Sen bayaa incelmişsin, ne kadar zamanda gitti kilolar, rejim yaptın mı? Neyse şimdi dikkat etmeye başladım inşallah veririm. Sana da güzel incelmeler. Hep beraber vereceğiz inşallah.
canım yapman gereken bşka bir şey yok teşekkürler. bende senin başlangıç kilonu bulmaya çalışıyordum bunun içinde teşekkürler...sevcan ben bildirimimi yapmıştım. Başlangıç kilom 67, şu an 65.9. Dün akşam bildirmiştim başka yapmam gereken bir şey varsa yapayım.
arkadaşar ve özellikle sevcancığım ben daha önce tüm kuralları ve en son alınan kararları getirip buraya bıraktım değil mi?
saat şu an 12.00 olmak üzere ve bu saate kadar bu bildirimlerin toparlanıp verilmesi gerekiyordu ki benide pc başına mahkum etiniz inanın olmadı bu hiç..
ortada ne liste var ne doğru düzgün gelip bildirimi yapan var ve özellikle öğleden önce olması hepimiz açısından daha iyi olur diye üzerine basa basa her yeni gelen üyeyede bunu açıkladım...sevcan umarım gelirsin canım yoksa buraya getirip sunduğum kurallara göre eğer okuduysan okuduğunu umuyorum, bildirim yapmayan takım diskalifiye olur.