sevcancım merhaba benim kiloam eskik kalmışsa söylim bacım en son 69 şimdi 68.8 diyr canım öptümm
ya inanmıyorum yaa ben bir gıdım yine ilerlememişim off kilo veremeyenler yarışmadan çıkıyormu kıslar ben 67 kiloyum
senın lıstede sorun yok bende gonderdım bı bakta ona gore yapmam gerekenlerı gondermem gereken yerlerı soylersınsevnacım hoşgeldin canım.. Ben sende hata var da demedim yanlış anlama ama bu saate kadar ele almalıydın olayı..
Listenin hazır olduğunu biliyorum ve bu saate kadar bildirim yapmayan varsa üzerinede ekliyorum günlerdir paylaşım yapmayan arkadaşlarınız var diskalifiye edersin listeyi temizlersin.. Herkesin haberi var ne zaman sonuç bildirileceğinden gelen geldi bak sabahın köründe veya dünden bildiren arkadaşlarımız var kimseye haksıslzık olmasın..
Sizin liste haır olana kadar benimkine bir göz atabilirmisin yanlışlık yoksa bildirim yapmam grek hata varsa söyle düzelteyim canım..
Istediklerini aynı geçen haftadan geçebilirsin...yani gelmeyenleri..
sevcancığım bak bu sana kalmış ama bana soracak olursan 3 gün paylaşım yapmayan üyemizi çıkartıyoruz özellikle ilk haftasında ve hiç bir mzaeret göstermeden çünkü dün mesajlara göz atarsan hasta olan arkadaşımızın bile gelip bildirim yaptığını görüyorsun gelmeyenlere ne demeli :1no2:Canım sımdı bıldırıde bulunmayanları kılo verMEdı gıbı gosterıp ona goremı toplamı yazayım yoksa dıskalıfıyemı edeyım bılgı verırsen toplamı ona gore yazcam
zaten oyle yazdımda gelmeyenlerınkını ne yapayım kılo vermedı gıbı gosterıpmı toplam yapayım yoksa onları dıskalıfıye edıpmı toplamı hesaplayımsevcan nereusun kilosu 68.8 olacak canım.
zaten oyle yazdımda gelmeyenlerınkını ne yapayım kılo vermedı gıbı gosterıpmı toplam yapayım yoksa onları dıskalıfıye edıpmı toplamı hesaplayım