Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aslıcım sende iyiki bizimlesin,iyiki varsın canım.çok teşekkürediyorum.
sabah onca yağmura rağmen yürümekten vazgeçmemişsin ya,tebrik ediyorum seni. yağmurlu havada uyumak gerçekten çokhoş. napçen erkeği hayatım,olmasın bizbize yeteriz.

hulk,anlaştık ozaman canım. seni üzenlere aldırış etme onlar konuşsun dursun. yakında ne kadar yanıldıklarını anlayacaklar. herzaman seninleyiz.

baye canım 1 hafta deneme süremiz var.bugün değil ama haftaya paylaşımların böyle olursa kesin listedesin hayatım. ayrıca 900 gr vermişsin harikasın :lepi:

dosbacım keyfine bak hayatım.haftaya dönüş yaparsın işlerinde kolay gelsin.
diyetisyen baskısı işe yarıyor,o yüzden diyorum gideyim diye ama ..... neyse zayıflatacak seni hadi bakalım inşallah. 2 hafta izinliydin canım,800 gr vermişsin tebrik ederim.
altın gibi bir kahvaltı yapmıştın yine.afiyet olsuuuun.

eski bir masal,boy maşallah, kilo az, ideal kilondan 2 kg fazlasın. azimle devam edersen yakın zamanda mezun ederiz seni. elma sirkesini duydum birkaç kere denedim,sabah aç karnına ılık suya 1 yemek kaşığı katıyorsun,ben öyle yaptım ama birkaçgünden sonra yapamadım canım. netten de bakabilirsin.birçok alternatif yazıyor sanırım. azmindendolayı tebrik ederim,harikasın.umarım annen bozulmamıştır.

elacım,çok geçmişolsun canım, dilerim dahada kötüleşmezsin.kendini sıcak tut canım. aayrıca ne insanlar varya. sonuçta sen hastasın,izinveriyorlar diye niye sorun yaparlar anlamıyorum,onlar insan değil sanki. hiçmi hasta olmuyorlar. cık cık kızdım bak şimdi.

beyazbulut hoşgeldiin. motivasyon diyet yolculuğunda gerçekten çok önemli,inşallah sende bizlerle beraber bu yolculuktan memnun kalarak kilolarını vereceksin.canım. biliyorsun 1 hafta deneme süren var. istersen bize kendini kısaca tanıt,yaş,boy,kilo,hedef kilonuda yazarsan sevinirim hayatım.

şişgocum 600 gr gitmiş tebrik ederim canım,ama paylaşımlarının biraz daha fazla olmasını rica edebilirmiyim hayatım. a.s

günaydın kardeş takımcığım herkeze bol kilo verilmiş güzel bir gün dilerim .

adcim canım merhaba bizim takıma gelmişsin ama ben dün çok yoğun bir gün geçirdim takıma giremedim hiç bir ara yeltendim ama yine işlerden fırsat olmadı girmemle çıkmam bir oldu çok şükür bugün daha iyiyim yoğunluk olmazda bu haftayıda atlatırız inşallah . maşallah sizin takım epey kalabalıklaştı motivasyon daha bir artacak inşallah herkez her hafta bolca kilo verir muhakkak . sen iyisindir inşallah canım . ben bu haftada special K yedim ve boyumun ölçüsünü 1 kilo geri alarak aldım canım o yüzden pazartesi tekrar karbonhidrat diyetine devam edicem artık bırakmamak üzere yapmayı düşünüyorum inşallah öyle olur çok öpüyorum canım görüşmek üzere .

special K o bile kilo aldırıyorsaakannehir
o ürünler formda kalmak için değilmi

yaaaa kızlar ben tırtıl kelebek eskı nockımle gıremıyorum
bırseyler oldu
yaaa ben 7. takıma yenı gırdım ama orayı sevmedım ad1 dosba sızlerı ozledım
etık olur mu kı
buraya gecsem sempatiksalakcinni

tırtılım merhaba.hoşgeldin.canım biraz yoğunluğum var şuan bilgi veremiyorum. yerimiz varmı bakamadım,çok kişi geldi takıma,şu ayarlamaları yapayım yazarım.sen yine buralarda ol hayatım çok öpüyorum.

cmn yukarda yazmışşş
70.5

slm kizlarr hayirli cumalarr
ad1 canim takima gelip sormussun nasil hesaplma olaak diye orayada yazdim ama gomessin diye geldim
geri donen arkadasinin en son ayrildigi kiloyu yazip simdiki kilosunuda yazacaksin hesaplamalarin ayni olacak yanina eski uye geri dondu yazacaksin bu kadarr
yani ayni hesabi yapacaksin canimm

Son düzenleme:
hulk bildirimde bulunmuş.
ferihancım sağol hayatım senide telaşlandırdım.
neslihancım çok teşekkürederim hayatım. bi ara bu tür konularda hesaplama değişti dediler. ne yalan söyliyim kafam karıştı ama cevabın için çok teşekkürederim tekrar.
tırtılım bekle canım kusura bakma bende seni özledim konuşuruz.çok öpüyorum.

13 .TAKIM 176. ETAP

Ad1 ( 56.7 / 56.7 / 0.00 / 0.00 %)
Dosba ( 69.5 / 68.7 / 0.3 / 0.43 %) eski üye geri döndü. asıl verdiği kilo 800 gr. kilosu 3 haftaya bölündü çıkan sonuç 0.267 dir. yukarı yuvarlama yapılarak 0.3 olarak yazıldı.
ela26yeni ( 61.8 / 60.5 / 1.3 / 2.10 %)
Hulk ( 81.0 / 79.6 / 1.4 /1.73 %) yeni üye
neyneyse ( 81.7 / 79.3 / 2.4 / 2.94 %)
şişgo ( 64.1 / 63.5 / 0.6 / 0.94 %) yeni üye
Uzaktandunyalı ( 72.0 / 70.5 / 0.8 / 1.11 %) eski üye geri döndü. asıl verdiği kilo 1.5 kg dır. kilosu 2 haftaya bölündü.çıkan sonuç 0.75 dir. yukarı yuvarlama yapılarak 0.8 olarak yazıldı.

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 486.8 / 478.8 / 6.80 / 1.40 %)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…