günaydın kardeş takımcığım herkeze bol kilo verilmiş güzel bir gün dilerim .
adcim canım merhaba bizim takıma gelmişsin ama ben dün çok yoğun bir gün geçirdim takıma giremedim hiç bir ara yeltendim ama yine işlerden fırsat olmadı girmemle çıkmam bir oldu çok şükür bugün daha iyiyim yoğunluk olmazda bu haftayıda atlatırız inşallah . maşallah sizin takım epey kalabalıklaştı motivasyon daha bir artacak inşallah herkez her hafta bolca kilo verir muhakkak . sen iyisindir inşallah canım . ben bu haftada special K yedim ve boyumun ölçüsünü 1 kilo geri alarak aldım canım o yüzden pazartesi tekrar karbonhidrat diyetine devam edicem artık bırakmamak üzere yapmayı düşünüyorum inşallah öyle olur çok öpüyorum canım görüşmek üzere .
yaaaa kızlar ben tırtıl kelebek eskı nockımle gıremıyorum
bırseyler oldu
yaaa ben 7. takıma yenı gırdım ama orayı sevmedım ad1 dosba sızlerı ozledım
etık olur mu kı
buraya gecsem sempatiksalakcinni
cmn yukarda yazmışşşgünaydın kızlaarr kaydirigubbakcemile3
sabah yağmur yoktu yürüyüş yaptım bir saat, şimdi kahvaltıyı hazırlıyorum... kahvaltım klasik olcak yine kaydirigubbakcemile3 dosbik gibi benim öyle reçek yeme hakkım yok kaydirigubbakcemile3 kaptan kilom 70,5 :dance: varmı bir dileği olan bendeen şu anda çok mutluyumda herşeyi yapabilirim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 öptüüm yine gelirim
günaydııınnn opuyorumnanaktan canımm çok güzeel vermişsin işte kiloo alkisalkisalkis
şişgo günaydınnopuyorumnanaktan idare ederde nee, canım süper olmuşşşopuyorumnanaktan
masal günaydınn kaydirigubbakcemile2 harikasın spor yapmanın süper bi etkisi oluyoo opuyorumnanaktan
baye günaydıınkaydirigubbakcemile3 bende çok sevindim tebrikleerr opuyorumnanaktan
elacım günaydınncanım harika kilo vermişsinn kaydirigubbakcemile5
kaptan bak bu gidişle bizim gurup birinci olcak yakındaa bayanssulusmile herkes kurtuluyor kilolardan kaydirigubbakcemile3
tırtılım merhaba.hoşgeldin.canım biraz yoğunluğum var şuan bilgi veremiyorum. yerimiz varmı bakamadım,çok kişi geldi takıma,şu ayarlamaları yapayım yazarım.sen yine buralarda ol hayatım çok öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?