Günaydın nihancımm,
Hoşgeldin ben de sinem, ben de açıköğretim okuyorum işletme ama 4.sınıfım bu yıl son inşallah...
Hep birlikte sağlıklı kilo vermeler canım :))
günaydın ciciler Şeniz
inşallah iyisinizdir. ben bugündaha iyiyim. oğlumdaha iyi. kaçgündür ilk defa derin uyku uyuduk. gerçi ben o doğdu doğalı derin uykulara veda ettim ya feda olsun tabii yavruma.diyecek birşey yok.
birazcık geçmişe bakayım,kimler kilo vermiş,kimler almış. valla ben sabit kalanlardanım bu hafta, 200 gr fazlam yok gitmiş çokşükür. çok abartılı yemedim bu hafta ama çokda dikkat etmedim.normal beslendim desem daha doğru olur. listeleri hazırlamaya başlayayım,kardeş takımada bakayım.aksi gibi işlerimde var bugün.yetiştiririm inşallah bişekilde.
cnmm bizde bu akşam biraz uyudukk ama öksürükten tıkanıyooo allah yavrularımızı hasta etmesinn
o ağladıı ben ağladım kaç gündürrr
a cnmm bende 2gün düzeniz yedimm ama biraz toparlancamm inşş buğün iyiyimmm
almamışın cnm onada sükür inş bu hafta birinci oluruzzz...
Geçmiş olsun oğluna. KAç yaşında ki? Bu arada kardeş takım hangisi?
Hastalıklar salgın mı ki kıyamam ya .. Çok geçmiş olsun...
amin canım,insanın yavrusu herşeyden çok acıtıyor içini,onlar iyi olsun yeter. ama şu varki canım benim Rabbim beterinden korusun. bunlar onların bağışıklık sistemi için önemli. geçicek inşallah.her hastalıkları böyle olsun dilerim. 1.300 gr vermişsin canım,dikkat etsen ne olurdu Allah bilir. tebrik ederim. bol bol dinlen hayatım.cnmm bizde bu akşam biraz uyudukk ama öksürükten tıkanıyooo allah yavrularımızı hasta etmesinn
o ağladıı ben ağladım kaç gündürrr
a cnmm bende 2gün düzeniz yedimm ama biraz toparlancamm inşş buğün iyiyimmm
almamışın cnm onada sükür inş bu hafta birinci oluruzzz...
Geçmiş olsun oğluna. KAç yaşında ki? Bu arada kardeş takım hangisi?
Hastalıklar salgın mı ki kıyamam ya .. Çok geçmiş olsun...
Arkada kaldı sanırım sorum. Ankarada Hanımlar lokalini bilen giden var mı hiç?
liste olmadı mı daha merak ettimm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?