Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın nihancımm,
Hoşgeldin ben de sinem, ben de açıköğretim okuyorum işletme ama 4.sınıfım bu yıl son inşallah...
Hep birlikte sağlıklı kilo vermeler canım :))

hoşbulduk sinemcim
hadi inş. herkez istediği kiloya ulaşır umarım

Geldim ben :)
Çok yorulamadım, yarım saat falan yürüdük.
15 dakika da aletlerdeydik. O kadarcık. Yürüyüşte pek hızlı sayılmazdı.
Üşüdük :)
TArtıldım ... Ben de kilo bildirimimi yapayım o zaman 62.3 kg geldim
Umarım haftaya listede olurum :)
Şİmdi de elma sirkeli ballı suyumu içiyorum
Arkasından da kahvaltı ..

günaydın ciciler Şeniz

inşallah iyisinizdir. ben bugündaha iyiyim. oğlumdaha iyi. kaçgündür ilk defa derin uyku uyuduk. gerçi ben o doğdu doğalı derin uykulara veda ettim ya feda olsun tabii yavruma.diyecek birşey yok.
birazcık geçmişe bakayım,kimler kilo vermiş,kimler almış. valla ben sabit kalanlardanım bu hafta, 200 gr fazlam yok gitmiş çokşükür. çok abartılı yemedim bu hafta ama çokda dikkat etmedim.normal beslendim desem daha doğru olur. listeleri hazırlamaya başlayayım,kardeş takımada bakayım.aksi gibi işlerimde var bugün.yetiştiririm inşallah bişekilde.

cnmm bizde bu akşam biraz uyudukk ama öksürükten tıkanıyooo allah yavrularımızı hasta etmesinn
o ağladıı ben ağladım kaç gündürrr
a cnmm bende 2gün düzeniz yedimm ama biraz toparlancamm inşş buğün iyiyimmm
almamışın cnm onada sükür inş bu hafta birinci oluruzzz...

Geçmiş olsun oğluna. KAç yaşında ki? Bu arada kardeş takım hangisi?

Hastalıklar salgın mı ki kıyamam ya .. Çok geçmiş olsun...

elacım opuyorumnanaktan

kızlar kahvaltımı yaptım: iki dilim kızarmış ekmek, bir k.k. keçi peyniri,domates salatalık
şimdi çay keyfi yapıyorum ve çizelgemi düzenliim :dance:

KAhvaltımı da yaptım..
1 Dilim kepekli ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
Domates ...
Şimdi çıkıyorum dışarı herkese iyi günler .

amin canım,insanın yavrusu herşeyden çok acıtıyor içini,onlar iyi olsun yeter. ama şu varki canım benim Rabbim beterinden korusun. bunlar onların bağışıklık sistemi için önemli. geçicek inşallah.her hastalıkları böyle olsun dilerim. 1.300 gr vermişsin canım,dikkat etsen ne olurdu Allah bilir. tebrik ederim. bol bol dinlen hayatım.
Geçmiş olsun oğluna. KAç yaşında ki? Bu arada kardeş takım hangisi?
Hastalıklar salgın mı ki kıyamam ya .. Çok geçmiş olsun...

canım her takımın kardeş takımı vardır.bizimki 5.takım.arada gidip hal hatır sorabilirsiniz. orasıda bizim bir kapımız.
oğlum 2.5 yaşında hayatım.grip oldu,cumartesi gecesinden beridir hastaydı,şimdi çok şükür iyi. çok sağol canım.

Arkada kaldı sanırım sorum. Ankarada Hanımlar lokalini bilen giden var mı hiç?

canım nerde oturuyorsun hangisini düşünüyorsun
ben balgattayım
dikmen ve bahçelideki bana yakın sayılır...eğer yüzme falan düşünüyorsan ahmetler hanımlar lokalini tavsiye ederim
geçen sene yıllık 80 idi ama bu sene artmıştır fiyatı... üye olunuyor bildiğim kadarıyla...ve haftada sana bi kaç gün söylüyorlar ona göre gidiyosun... ben bi ara düşünmüştüm ama havuz olmayınca vazgeçtim
eğer sen gidersen bizi de bilgilendir...hem üye olmadan 1 gün misafir olmak istediğini sölersen kabul ediyorlar...bi de bildiğim kadarıyla üyelikler yılbaşında oluyor yani şimdi yer bulamayabilirsin

aramı yaptım 1 elma yedim
şimdi dışarı çıkıyorum hava çok soğuk ( kaban mı giyinsem acaba??
öğle yemeğine eve gelmeyi çok istiyorum bakalım yetişebilcek miyim ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…