selam kızlar.
kötü bir gün geçiriyorum. oğlum 2 gündür ateşli, uyku uyumadım desem yeridir. bugünde iş yerinde yoğunum.çok fazla gelemeyebilirim haberiniz olsun.hani merak etmeyin diye, iki arada onca işimin ve sıkıntımın arasında gelip yazayım dedim. sanırım 2 dk alıyor. uğramaya çalışırım. öpüldünüz.
coco merhabaa ben aslı ve acil zayıflamaya çalışıyorum sempatiksalakcinni biz tanışmadık daha istersen tanışalım sonuçta hedefimiz zayıflamak ortak noktamız çookk sengözlerimebaksanab bugün yediklerine bakıncaaa evet hafif hissetmen çok normal değilmii bugün birşey yememişsiinn... ayrıca 5 yeşil çay çok olmuş gibi, doktorlar 3 ten fazla önermiyorlar eyvahedigeldismilesabah: yarım litre su
öğlene doğru: 2 yeşil elma
öğleden sonra: 1 paket eti crax çubuk kraker
akşama doğru 4 paket çaykur yeşil çay
akşam: sebzeli tavuk
şimdi..: yaban mersini ve yeşil çay
hafif hissediyorum :)sositososito
mrb şişgo kaydirigubbakcemile3 kız bu nick nee bizz zafıflamak için burdayız şişgomu dedirtcen kendineeekızlar henüz akşam menüme karar vermedim ama akşam dışarda olcam umarım salata ve çorbayla geçiştirebilirim akşamı
tatlım naberr özledim sizii? akşam yemeğin süpper olmuş afiyet olsun kahvendeee kaydirigubbakcemile3akşam yemeğim
1kase corba
kabak salatası yoğurtlu sarımsaklıı
şimdide türk kahvesii kocacığımın elerindenn:)))
slm neyneyse günün güsel geçmiş tebrikleerolumunekankayizsmile neyneyse seninlede tanışalımmı?zemuszemussabah: 1 kk peynir, 4 zeytin, domates-salatalık ve 1 dilim ekmek
spor vardı ara öğün yapamadım.
öğle: zeytinyağlı barbunya ve 1 bardak ayran
ara: 1 elma, 3 ceviz, 1 taneden biraz fala belki uno çıtır kıtır ve yarım haşlanmış mısır (hepsini aynı anda yemedim, akşam yemeğine kadarlık sürede atıştırdım) ve 2 bardak şekersiz çay
akşam: bol salata, ton balıklı
birazdan yeşil çay
slm neyneyse günün güsel geçmiş tebrikleerolumunekankayizsmile neyneyse seninlede tanışalımmı?zemuszemus
sabah: yarım litre su
hoşgeldin. peki öyle olsun,kaldığın yerden devam şeker. vereliniortakkızlaaarr ben geldimmmm yeni yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişsinizz kızlaarr a.s.
kaptann çok afedersin ben giremedim yani 4 gün felan giremedim fırsat bulup ama sonrada site tadilattaydı ondan giremedim neyseki düzelmiş forum sempatiksalakcinni
atmadın demi beni guruptann :sinifsinif: halaa bu guruptaysam bugün yediklerimi yaziim mii yerimseniben
ayrıca cuma günü geldim kilomu yazmaya ama bozuktu sitee giremedim :kedi:bilmiyorumkismile
şişgo cnm şimdi kaç kilosun bende 61.800 düm cuma bende ayın 20sine kadar en azından 56 olmak istiyom benimde imkansız gibi nişan tarihimiz 3 bitip 4giriyoruzz:)) kendime hedef koydum bu hafta 5li rakamları görsem yetecekk
ad cnmm yorumluk gercekten hayatı cok etkiliyo uykusuzlukta inş atlatırsın bu durumuuu oğluda iyleşir inş biran önce
Geçmiş olsun çok çabulk iyi olur inşallah...
geçmiş olsun canım. ateşin ne zor olduğunu bilirim. inşallah bugün düşer canım. muhtemelen birden bire soğuyan havaların etkisi olmuştur. doktor aksini söylemediyse..
gecmiş olsun cnm benim kızda gece hiç uyummadıı buğünde öyle hasta ateşte varda azz
inş cabuk gecerr hava değişimiii
çok geçmiş olsun canım.
bu arada cuma sonuçları ne oldu yaa beni takımdan atmadınız demiiiCADIARZU
çok teşekkrüedrim kızlar. hala toparlanamadı,sonunda grip oldu yavrum. rabia aynen öyle oldu sanırım canım. dr gitmedik,ateşi sebepsiz devam etseydi,dün akşam acile gidecektik ama grip olduğunu görünce gitmedik. evdeki ilaçlarıyla devam ediyoruz.celudar .!.:geçmiş olsun kızlar yaa havalar birden soğuyunca hasta oldular demekinşallah kısa zamanda toparlarlar
Ben de bugün biraz yoğun olucam sanırım. Bir sağlık raporu vs alıcam, bir şey için gerekti. Bir de halk eğitim merkezinde arapça kursu varmış. Onu araştırmam lazım. Fırsat olunca gelirim inşallah.
sabah: yarım litre su
hoşgeldin. peki öyle olsun,kaldığın yerden devam şeker. vereliniortak
çok teşekkrüedrim kızlar. hala toparlanamadı,sonunda grip oldu yavrum. rabia aynen öyle oldu sanırım canım. dr gitmedik,ateşi sebepsiz devam etseydi,dün akşam acile gidecektik ama grip olduğunu görünce gitmedik. evdeki ilaçlarıyla devam ediyoruz.
elacım senin fıstık nasıl oldu inşallah iyidir.geçmişolsun canım.
şişgocum dakika 1 gol 1. listeye girdikten sonrada böyle olmaz dimi hayatım. bilmiyorumkismile
arapçayı bende istemişimdir ama nasip olmadı.inşallah birgün olur. işlerinde kolay gelsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?