Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhabalarr,
Akşam yemeğimi paylaşayım sizlerle, kabak ve yoğurt yedim kavurdum yağsız bir şekilde salata ve biraz da yoğurtla bir dilim de ekmekle yedim akşam arkadaşlar hepinize iyi akşamlar...
afiyet olsun canım,çok hafif ve sağlıklı tebrik ederim.

gün gelecek su olaayını halledicem,ama önce unutkanlığıma çare bulmam lazım,sürekli unnutuyorum. pet şişe iyi fikir denemem gerek.
eşimde aynısını söylüyor.yakında başlarız mutfak diye :))) aman üşümesin kuzucuk,tehlikeli havalar zaten. bizim burada kestane karası başlayınca soğuklar gelir derler gerçekten öyle. hava bozmasaydı pazar denize gidecektik ama artık deniz soğumuştur. hava bozuk,ara ara yağmur yağıyor.
aldığın malzemelerle yapacağın saalatalar şimdiden afiyet olsun canım.
ay ne güzel sporuda yaptın.darısı başıma.yediklerinde gayet güzel afiyet olsun.
Günaydın kızlar,
Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle diyorr ve hemen kahvaltımı paylaşayım kahvaltılık gevrek şimdide suyumu içiyorum.Birazdan da yeşilçayımı içeceğim...
günaydın canım. seninde güzzel birgün geçrimeni dilerim.teşekkürler. hafif başlangıç.afiyet olsuuun. kusura bakma canım söylemişsindir belki ama unuttum. normal kahvaltı listendemi yok yoksa sevmiyormuydun.
kizlar nerhaba nasilsiniz ben cok yogun bir sekilde calisiyorum hepnizden özür dilerim cok uzun zamandir girmiyorum kilom 64 ayrildigim kiloma bir türlü dönemedim sizler nasilsiniz yeni gelenler var galiba
canım kilona dönmek için bekliyorsan,hiç bekleme olmaz. ama paylaşımım güzel olacak dersen kilon önemli değil. onu bizle vereceksin zaten.
canım hoşgeldiin sefa getirdin. kendinide tanıtmışsın çok sağol. ben asuman,takımkaptanıyım. adım asuman.30 yaşındayım,6 senelik evliyim.2 senedir burdayım.2.5 yaşında oğlum var.(bu bilgiler diğer arkadaşlar içinde yazılmıştır)
öncelikle senden bol paylaşım bekliyoruz. 1 hafta deneme süren var.paylaşımın iyi olursa sende takımda listede yerini alacaksın. bizlere yediğini içtiğini,yaptığın activitelerini herşeyini yaz. sormak istediğin diğer konular olursa onunda yazabilirsin,bildiğimiz konularsa seve seve cevap veririz. cuma günü 11.30 engeç 12 ye kadar kilolarımızı bildiriyoruz. ama senin için sorun olursa perşembe akşamından bildirim yapabilirsin.

sağol canım.
süperlik falan kalmadı hayatım.taam bir hüsran yaşadım.bırakmıcam kendimi ama bugün keyifli değilim. erişteyi öğlen yeseydin,akşam çorba ve sebzeyle kapatsaydın keşke. afiyet olsun hayatım. çok yoruldun dinlenmeye çalış.
canım eşin iyi olsun gerisi önemli değil. kilolarıda birazcık dikkat edersen,keyfin yerine gelir. işlerinde kolaylıklar dilerim. güzel güzel tadını çıkar herşeyin. herkese selam.

diyeti bozmayacağım ama benim de tadım kaçtı. hayırlısı ne diyelim.
hayırlısı canım.bugün bize keyifsiz geçer,ama yarın tam gaz devam. akşam bir tane bluz alsam keyfim daha iyi olur ama param yok. (( kadın milleti alışveriş iyi gelir ya oyüzden diyorum. kaydirigubbakcemile3
günaydın kilomm 61,800
malesef istedğim gibi olmadı haftaya inş hedef 1kilo
haftaya daha iyi olur hayatım. 400 gr vermişsin hiçyoktan iyidir.tebrik ederim.

günaydın canım.
kepek ekmeği 2 dilim olsaydı iyiydi. bu arada kepek ekmeği diye fazla tüketilir kilo aldırır. helvada fazla olmuş gibi. diğer yediklerin normal olmuş.afiyet olsun canım.

sana da günaydın canım,

kahvaltın gayet güzel. gece de miden çok kazındıysa 1 elma yiyebilirdin bence. aman bebişin sütüne zarar gelmesin:)

sağol canım. akşam bol yeşillik kullanarak yaptım. gayet doyurucu oldu. su için ben de kendime 1 sürahi ayırdım 1 lt çlöüsünde. bakalım takip edebilecek miyim.

ben de merak ediyordum:)) yazman iyi oldu asumancım. ad demek bir tuhaf geliyordu.

hayırlısı canım.bugün bize keyifsiz geçer,ama yarın tam gaz devam. akşam bir tane bluz alsam keyfim daha iyi olur ama param yok. (( kadın milleti alışveriş iyi gelir ya oyüzden diyorum. kaydirigubbakcemile3

heheh alışveriş iyi fikir aslında. öğleden sonra oğluşu muğluşu arabaya atıp gezmeye gideyim diyorum inşallah. kilo düşmediyse düşmedi ne yapayım, sefam olsun:)

günaydın canım.
kepek ekmeği 2 dilim olsaydı iyiydi. bu arada kepek ekmeği diye fazla tüketilir kilo aldırır. helvada fazla olmuş gibi. diğer yediklerin normal olmuş.afiyet olsun canım.

asumancım, karışmak gibi olmasın ama bebek emzirdiği için bir parça tatlı isteği olmuş olabilir. ben onun durumundayken kaşık kaşık sarelle yiyordum:)) bence o kadarcık helva ile kurtardıysa iyi:)

kepek ekmeği ile ilgili bir de şu var: kepek ekmeği yerken yanında muhakkak c vitamini içeren bir şeyler de alın. vücutta c vitamini eksikliği olmaması için.

Merhaba ara öğünümü yazayım sizlere yeşilçay ve kete tohumlu bisküvi 2 tane.
Kahvaltıyı seviyorum ama sabahları uykudan uyanıp kendime öle bir kahvaltı hazırlmaya çoğu zaman vaktim kalmıyor o yüzden 1-2 hafta böyle devam ederim ama tabiki sürekli bu şekilde tek tip de doğru olmaz zaten pazar günleri de normal kahvaltımı yaparım.

listemizin görüntüsü şimdilik böyle kızlar. belki uzaktan dünyalı gelebilir. ama kurallar gereği 3 gün paylaşımda bulunmayan kişiler diskalifiye olması gerekiyor. ancak aslı arkadaşımız düzenli paylaşım yapan biriydi. gerçi bir iki kez aynı hatayı yaptı ama 3.günde geliyordu.bu sefer bir sıkıntısı olmuş olabilir diye düşünüyorum. ama kurallarda belli eğer geçerli bir mazereti yoksa geldiğinde kendisini dinleyip ona göre diskalifiye edilsin diyorum. sizlerinde görüşlerinize sunuyorum dersenizki diskalifiye olsun ozaman diskalifiye edicem. şuanda yardımcımız bulunmadığı için takım olarak oylama yapalım istedim.

13 .TAKIM 175. ETAP

Ad1 ( 56.5 / 56.7 / -0.2 /-0.35 %)
ela26yeni ( 62.2 / 61.8 / 0.4 / 0.64%)
neyneyse ( 81.8 / 81.7 / 0.1 / 0.12 %) yeni üye
nanid ( 59.0 / %) (geri dönmek üzere ayrıldı.)
nur_84 ( 64.5 / %) (geri dönmek üzere ayrıldı)
Uzaktandunyalı ( 72.0 /%) (geri dönmek üzere ayrıldı)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 200.5 / 200.2 / 0.30 / 0,15 %)

selam kardeş takım nasılsınız ad1 cim bizde kimse yok saat 12 ye geliyo ferihanda yok bi bilgin varmı canım

kahvaltı biraz az olmuş. zamanla düzenleyeceğini belirtmişsin zaten. umarım biraz daha zenginleştirirsin.

keşke biraz daha gitseydi bu kilolar da liste daha idialı olsaydı ama artık gelecek haftaya. bu aslı konusunda bilmiyorum ben valla. tanımıyorum ki hiç. bence gelince kendisi durumunu anlatsın, o zaman konuşalım.

afiyet olsun. bu arada senin adın neydi birde hedeflediğin bir kg varmı canım.
psikolojiyi bozarsak zaten çok etkileniriz. alışveriş gerçekten iyi gelecektir diye düşünüyorum. yapabilrim dersen hiç durma derim.
canım haklısın. ben şimdi biraz sıkıldım ya herşey bana fazla geliyor. :çok üzgünüm:

keten tohumlu bisküvidemi çıktı,gerçi normaldir. pazar sağlamak için herşeyi hazıra döküyorlar. denemek lazım aslında keten tohumu varya.
bu arada afiyet olsun canım. haklısın hep tek tip kahvaltı sıkar insani. anacım ben yeri geliyor normal kahvaltıdan sıkılıyorum. sempatiksalakcinni

tahin helvası süte iyi geliyo diye her sabah yerim..
dünden önce çatal çatal yiyodum bugünden sonra 1 kk düşürdm:)) inşallah o kadarcıkla kalırım:)) evet kepek ekmeği fazla oldu...

keten tohumlu bisküvidemi çıktı,gerçi normaldir. pazar sağlamak için herşeyi hazıra döküyorlar. denemek lazım aslında keten tohumu varya.
bu arada afiyet olsun canım. haklısın hep tek tip kahvaltı sıkar insani. anacım ben yeri geliyor normal kahvaltıdan sıkılıyorum. sempatiksalakcinni[/QUOTE]

Ya evet ben de yanlışlıkla aldım elmalı alıyorum diye ya çıkmış yiyoruz bakalım...

dünden önce çatal çatal yiyodum bugünden sonra 1 kk düşürdm:)) inşallah o kadarcıkla kalırım:)) evet kepek ekmeği fazla oldu...

Ya rezene çayı süt yapıyor diye biliyorum haberiniz var mı bilmem ama benim de yengem kullanıyor ordan haberim var :)

Rezene bebeğin gaz sorununa da iyi geliyor. Ayrıca uyku da yaptığı için bebeğin uyumasına da katkısı oluyor. Ama tabi içen anne olduğu için anne de çok uykulu hissedebiliyor:)

ben de rabia canım. benim hedef kilo 60 ama tekrar mı düşünsem ben onu:1ninca:
memnun oldum rabiacım.bu arada kafa o kadar dalgınki çizelgene bakmak aklıma gelmiyor.kusuruma bakma canım.
ok canım sıkıntı yok. bugün kilo veremediğim için şoktayım herşey bana fazla geliyor. :çok üzgünüm:
ben de tahin pekmez hastasıydım. sonradan isteğim azaldı. çok yemekten mi oldu ne :)))
bende severdim benimde isteğim azaldı. ne ilginç. acaba çok yiyince bıktık ondanmıki.
Biraz böyle deneyeceğim ama tok tutuyor ya seviyorum böyle kahvaltı etmeyi de süt var ya için de zaten ondan içim rahat yoksa bilinçsiz bir şekilde az yiyeceğim diye de eziyet etmem kendime :)))
etme hayatım etme ozaman hiç verilmiyor zaten verilsede hoop geri geliyor. sakin sakin sindire sindire en güzeli. afiyetolsun tekrar hayatım. bu arada adın neydi bacım.ama adımla hitap etmeyin dersen sıkıntı yok bari hedef kilonu söyle. kaydirigubbakcemile5
Ya evet ben de yanlışlıkla aldım elmalı alıyorum diye ya çıkmış yiyoruz bakalım...
bisküvi olayı diyete pek uymuyor ama bende yiyenlerdenim arada. :kedi:
Ya rezene çayı süt yapıyor diye biliyorum haberiniz var mı bilmem ama benim de yengem kullanıyor ordan haberim var :)

ilk doğum yaptığımda çok şey biliyordum ama herşeyi unuttum. :çok üzgünüm:

Adım sinem :)

Hedef kilom 65 en kötü ihtimal gönül ister 60 olayım ama ben 65 de razıyım hiç 6'lı rakam göremedim tartı da çok istiyorum şu anda bir tek kilo vermeye odaklandım resmen çok istiyorum ya bıktım beğendiğimi değil üstüme olanı almaktan o yüzden veririm inşallah en sağlıklısı ayda 4 kilo haftada bir kilo versem süper olacak yani.

Öğlen yemeğimi de yedim bu arada ben yine kabak ve yoğurt ve de bir dilim ekmek çok hafif oluyor hem de ben çok seviyorum ya inşallah haftaya veririm kilo ya.

5.TAKIM 175. ETAP

ferihann( 91,0 / 91,0 / 0,0 / 0,00 % )
takyon ( 65,2 / 63,0 / 2,2/ 3,37 % )
aresozgur ( 59,0 / 59,0 / 0,0 / 0,00 % )
buebottle ( 58,2 / 58,2 / 0,0 / 0,00 % )
benben ( 65,5 / 65,5 / 0,0 / 0,00 % )
vatan_uğruna ( 71,8 / 71,8 / 0,0 / 0,00 % )
banucan4 ( 85,7 / 85,4 / 0,3/ 0,35 % )

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 496,4 / 493,9 / 2,5 / 0,50 % )

adcim canım listemde büyük değişiklikler yok canım ama yinede rica etsem bir kontrolde sen yaparmısın banucan dün 300 gr verdiğini yazmıştı o yüzden onuda 300 gr eksik ekledim canım teşekkür ederim . sizin listenizde kontrol edilecekse edebilirim öpüyorum canım .

Sorun değil canım. Çizelgeye baksan nolur bakmasan nolur, bana da iyi oldu bir kez daha dile getirip hatırlamak:)

afiyet olsun. kabak kilo vermeye yardımcı sebzelerdenmiş. içindeki su oranı fazla olduğu için tok tutuyormuş, mideyi şişirerek. bugün okudum.

Tebrikler 5. takım. Bizden iyisiniz. Haftaya inşallah biz de daha iyi oluruz.

hulk cnm bol sıvı tükett süt olsu diye tatlı palavra sana kilo yapmaktan başka bişey yapmıyoo benden tavsiye bol meyve suyu vesu iç bide dere otu incir ye onlarsüt yapıyoo benim kızımda 16 aylık oldu 6 ay emdi sütüm yoktuu ama olmayınca olmuyoo olanında bişey yemesede oluyoo bünyeyle alakalııı bence norml beslen ekstralara girme hiç derim inan 5kilo fazlma var hala inatla yapışı gitmiyooo bende 5li rakamları göremdimm

merhaba elacigim bende cok istiyorum ugramayi ama bu aralar isler yogun gec saatlere kadar calisiyorum gelince de ev isi cocuklar derken vakit kalmiyor
merhaba canim sen yenisin galiba ben eskilerdenim bi izine ciktim bi daha dönemedim

canim sorun zaten paylasimda laptopun basina o kadar az oturuyorum ki artik halim kalmiyor inanki biraz daha bekleyim bakalim isler biraz hafiflesin
kiloma kac aydir dönemedim zaten
takima ne olmus ya yeni arkadaslar sizler bi canllik getirin bu takim birinciliklere aliskin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…