gerçekten öyle. onun ruh sağlığı herşeyden önemli,elimizden geldiği kaarıyla engellemeye çalışıyoruz ama babası bazen sinirine yenik düşüp bağırıyor,yani farketmeden sesi çok yükseliyor.çocuğun yanında çok müdahale edmiyorum ama tepesine çıkmayı çok istiyorum ama yine oğlum için o anda engelliyorum kendimi. sanırım doya doya tartışmak mazi oldu. :)))inşallah vermişsindir canım. benim de içim içimi yiyor. bir de ilk haftam olunca.. ama tartıda eksiyi görmedik diye diyeti bozma taraftarı değilim ben. sonuna kadar dayanıyoruz inşallah. biz pes etmiycez yağlar pes edicek:)
çocukların ne izlediği önemli. onların küçücük dünyası inşa olurken fatmagül'ün ortama uyum sağlayabileceğini sanmıyorum:) ben çocuğu uyuttuktan sonra sonuna bakıyorum. iyi de oluyor, zaten sonundan o bölümde ne olmuş gayet rahat anlaşılıyor:) türk dizileri çook yavaş ilerliyor.
insan bazen ufak tefek kavga edebilmeyi de özlüyor değil mi:))
canım sana kolay gelsin. ben de dışarı çıkacağım oğluşla. bugün semt pazarımız var, gideyim şöyle bol bol yeşillik, meyve alayım. diyetime katkısı olsun.
neyneyse canım haklısın kilo ilk hafta vermesemde yılmamam lazım işte bu yılmamak işinide bu takım engelliyor buraya hergün gelmek motivasyonunu artırıyor insanın yılmadan kurtulucaz bu yağlardan inşallah .
adcim benim yaptığım diyeti merak eden herkez için buraya yazayım dedm canım karbonhidrat diyeti diye kluptede ayrı bir topik var ama almış başını gitmiş o topik takip etmen biraz zor olabilir ben kısaca sana şöyle söyleyeyim tüm yiyeceklerin bir karbonhidrat değeri var canım sana vereceğim linkten diyet hakkında bilgide alırsın o listeyede bakarsın normal bir insanın günde 70 - 75 arası karbonhidrat alması gerekiyormuş ki kilo almadan dengede kalabilsin kilo vermek isteyeninde daha az miktarda kh alması gerek. ben ilk 3 gün 0 kh alarak başlangıç yapmak istedim canım sen farklı bir mönüde uygulayabilirsin . sonrası günde en fazla 50 kh kadar yavaş yavaş artırarak beslenmemi düzenleyeceğim asağıda verdiğim linkten tüm yiyeceklerin kh değerlerini görürsün benim buzdolabımın üzerinde asılı bu liste ve her ne yiyeceksem muhakkak bakıyorum ne kadar kh aldım diye .sanada kolay gelsin derim bir kez deneyip alışınca bırakamayacak kadar güzel bir diyet yeterki hiç şeker ve un tüketme şeker ve un tüketildiğinde diyet bir hafta geri atıyor kendisini bu önemli olan tek unsur canım bol protein az karbonhidrat bu kadar aslında . kolay gelsin inşallah severek yararlanırsın öpüyorum canım .
Diyet.in - Karbonhidrat Diyeti
ya ben çoğu yazıyı farkedemiyorum. bunuda farketmemişimcanım.çok haklısın çocuklara zararlı diye içirmiyoruz kendimizde zararını düşünüp içmemeliyiz . en doğrusu eve almamak canım iyi düşünmüşsün .
bu hafta vermişimdir inşallah canım çünkü bir kilo bile vermediysem nerde yanlış yaptım diye kendimi yer bitirir sonra ilk ulaşacağım abur cubur paketini açar ve güzelde tüketirim . eyvahedigeldismile Allah korusun bunu yapmak istemiyorum ama motivasyonum anında sıfıra düşüyor . neyse kötü düşünmeyeyim moralsiz olmakta kilo aldırıyor . vericez bu kiloları canım inanıyorum .olumunekankayizsmile
Ben geldiim :)
Tamam o zaman sıkılmama konusundada anlaştık çok yoğun şimdi işlerimi toparladım bir bakayım dedim kim ne yemiş ne içmiş ben öğlen yemeğimi yedikten sonra 1 lt su içtim hala içiyorum şimdi de meyvemi yerim akşamı da hafif atlatırsak süppperrr :))))
Teşekkür ederim canım inşallah tartıya yansır bu .
Bu arada ne kadar su içtiğini takip edebilmek için küçük pet şişe kullanıyorum böylece ne kadar içtiğimi de biliyorum il başlar da, çok zorluyordum kendimi su içebilmek için 2 litreyi zorla içiyorum ama şimdi 3 litreyi buluyor ya çoğu zaman.Sen de öyle yap su iç cildin de bile hissedersin farkını :))
gerçekten öyle. onun ruh sağlığı herşeyden önemli,elimizden geldiği kaarıyla engellemeye çalışıyoruz ama babası bazen sinirine yenik düşüp bağırıyor,yani farketmeden sesi çok yükseliyor.çocuğun yanında çok müdahale edmiyorum ama tepesine çıkmayı çok istiyorum ama yine oğlum için o anda engelliyorum kendimi. sanırım doya doya tartışmak mazi oldu. :)))
çok sağol canım. sanada kolaygelsin. oh tazecik herşeyden alın ana oğul. iyi alışverişler.
bende, yazmayı unuttum,1 saat önce salatamı ve yarım ekmeğimi yedim. biraz üzüm yedim. akşama evde göbek maruk salatamı yemek istiyorum,1 dilim tahıllı ekmeğimle beraber.
bu arada kızlar ben evde yani balkonda saksıda göbek marul yetiştirmek istiyorum,bu konuda bilgisi olan varmı nasıl yapabilirim. gerçi bahçe var ama orayada in-çık yapması zor geliyor.yağmurda çmurlu oluyor açıkçası hiç işime gelmiyor. aman vazgeçtim ama bilginiz varsa yinede yazın canlar.
ben şimdi çıkıyorum mesaim bitti. hepinizi öpüyorum,huzur dolu sağlık dolu akşam diliyorum. opuyorumnanaktan
kizlar nerhaba nasilsiniz ben cok yogun bir sekilde calisiyorum hepnizden özür dilerim cok uzun zamandir girmiyorum kilom 64 ayrildigim kiloma bir türlü dönemedim sizler nasilsiniz yeni gelenler var galiba
evet,artık ben de bu takımdayım kızlar..mümkün olduğunca girip paylaşım yapmaya çalışcam sizlerle.ilk defa katılıyorum takıma,sanırım yarın sabah tartılıp ilk kilomu burada paylaşacağım değil mi?
yalnız benim merak ettğim şey,cumaları saat kaça kadar biildireceğiz kiloları? şu sebepten; yarın evdeyim ama pazartesinden itibaren doğum iznim bitiyo çalışmaya başlıyorum,diş hekmlği fakültesnde doktora yapıorum ki akşama kadar koşar adım hasta bakıorum internete girmem imkansız değil ama zor.sabah tartılıp öğle arası veya akşam çıkışta yazabilirim.
acemilik de var tabi ince ince soruyorumnaniknanik
ayy büsürrü sey yazdım hepsi gitti int koptuuu((((((((
ya 3kere yazdım olmadıııı toplu alıntı yaptım olmadıı valla 1 saatir yazıyomm nese kızlar
beslenmenzi güzel giiyo ad cnm süpersinnn
neyse neyse sende cnm güzel gidiyosunn bol cene calmışsınız
bana gelinceee
bol temizlikli yorucu bir gündü yediklerimi yazayımm
sabah yazmıştım
öğlen 2dilim ekmek
akşam 1 kase corba,5kaşık pıraa yemmeğii,3kaşık erişte ekmek yokk:))
limonlu maden suyuuu
ayaklarım ağrıyooo uykumda varr
kızlar ii dilekleriniz için teşekkür ederim kötü bi gündü(
temizliğe kadın gelecekti iptal ettim bugünde yağmur başladı devam edecekmiş...
yarın gelecek ve sabah yine giremem
kaptanım beni yine izinli geçersin...c.tesi ablam gelio
haftaya da yüzük merasimi var ben çok yoğunum
zaten diyetten de koptum iyice...çok kötü besleniyorum...kullandığım ilaçlar kilo yapıo iştah açıyo(
keyfim yok moralim düşük(
kusuruma bakmayın bi süre yokum
Merhabalarr,
Akşam yemeğimi paylaşayım sizlerle, kabak ve yoğurt yedim kavurdum yağsız bir şekilde salata ve biraz da yoğurtla bir dilim de ekmekle yedim akşam arkadaşlar hepinize iyi akşamlar...
hanımlar herkese merhaba..kendimi tanıtmakla başlayım.
26 yaşındayım 2 yıllık evliyim eşimle ilk çıkarken 58 kiloydum,evlendik ben 65le hamile kaldım 20kg aldım.şu anda 76 kiloyum.kızım 2.5 aylık emziriyorum,emzirdiğim için çok sıkı bir diyet yapmıcam iştahım çok açıldı süt veririken..ama bütün çabam kilo vermek üzerine olacak..yavaş ama emin kilo vermek hedefim..
hedefim 57 kg olmak inşallahhh.eşim çok söyler 58 kiloydun bilmem ne..bugün son böreğimi yedim yarından itibaren başlıyo maraton..kilomun ben de küsüratını bilmiyorm yarın sabah tartılayım bi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?