ben de kaçayım artık. mutfak darmadağınık. ben yorgunum. canım da istemiyor:))) çamaşır var. bu bayanların işi hiç mi bitmez?
yeşil çay da istemiyor canım:) toptan melankolik olacağız bu gidişle:)
yarın spor var. biraz da işim var. belki geç gelirim.
iyi geceler herkese.
biz kadınız,malesef işimiz bitmez hayatım. aman bitmesin boşver. belirli dönemlerde bıkkınlık hissi oluyor. yapacağımız işleri gözümüzde ne kadar büyütürsek,isteksizliğimizde o kadar artıyor. yani ben öyleyim.mesela dağ gibi ütüm olur,bugün yapcam,yarın yapcam diyediye 2-3 hafta geçer. sonra birakşam bir oturuşta bitiririm hepsini. vede kendime kzarım,herakşambirazını yapsam bu zamanakadar çoktan hallolurdu,tekrar kirlenirlerdi diye. zor meslek kadın olmak.
ay kızı uyuttum uyku gözlerimden akıyoo
işler bitermiii yaa bitmedi daha hatta cok işim var cokkk:)))
tek tek kışa girmedn odalarrı yapmam lazım cam kapı tül perde dolap işleri felann
neler yedim yazayımmm
sabah 2tane sigara böreğii
öğlen valla ne yedim hatırlamıyomm ama cok azdıı
akşam 2dilim ekmek 1kase corbaa
1tane nescafe,türk kahvesi,limonlu sodaa
2buçuk litre suuu
bitmez hayatım bitmez,ömrümüzün sonuna kadar işlerimiz bitmez. yavaş yavaş halledersin hepsini sıkma tatlı canını. çok yoruldun,sigara böreğin afiyetolsun hayatım.erimiş gitmiştir onlar. :lepi:
öğlen için küçük bir kase kuru fasulyemsi takılan börülce. atıştırmalık 2 ceviz. akşam içinse bol salata, ekmeksiz. bence oldu yaw. patatesin vicdan azabı silinsin:))
celudar, öğrencinin şanındandır zaten oyalanacak bir şeyler bulabilmek:) yavaş yavaş düzene sokarsın inşallah.
neyneyim sen börülceyi çok seviyorsun anladım. bir ara gidip alayım diyorum,nasıl lezzetlimi.faydaları varmı.
bencede patatesler gitti sanki. çok hafif öğünler. afiyetolsun alkisalkisalkis
İşte bence o çikolatalı gofreti kesinlikle kenara atmayacaktın. Şimdi olan oldu zaten deme de :)) Öyle bir şey denk geldiğinde onu gözünün görmemesi için ya başkasına vereceksin ya da direk atıyorum ben:) Foruma bu kadar katılmadan önce misafirim geldi. 2 paket tatlı getirmişler. Ben hayatta tatlıya dayanabilen bir insan değilim. İlk gün dokunmamayı başardım yine de:) Ertesi gün 1 kutuyu başkasına verdim. Kalan kutudan da misafirlere ikram ettim ama irademi koruyamadım ve 2 tane yedim. Neyse kutu yine bitmedi ve baktım benim iştah durmuyor, çok üzülerek kalanını attım maalesef. İsraftan nefret ederim ama o tatlıyı ben yeseydim de vücuduma zulüm olacaktı.
Tarçını sevebilseydin keşke ama olmuyorsa napalım. Sen de dediğin gibi meyvelere asıl. Eminim hiçbir meyve çikolatalı gofret kadar kilo yapmaz.
Yaseminin kokusuna ben de bayılırım yerimseniben
Börülce fasulye gibi bir şey. Bakliyat sınıfından. Ortaları siyah, kenarları beyaz.
Patatesin de ucu kaçtı ben de farkettim. Günü hafif geçirdim, şimdi de salatam var. Telafi olmuştur zannediyorum. Yediklerimi birazdan yazıcam inşallah.
Derslerinde kolaylıklar dilerim. Bir an önce düzene girmeye çalış bence. Ne kadar geciktirirsen gözünde o kadar büyür.
çok çok haklısın.bir daha dikkatli olmaya çalışacağım. olan oldu demicem. inan evimizde abur cubur çok ama akşam yüzlerine bakmıyorum. yiyesim gelmiyor. ama gündüzleri işyerinde bazen aniden bir sıkılma yaşıyorum iş dolayısı ile ozaman elimin altında ne varsa gidiyor. :sinifsinif:
Bu arada beni de aranıza aldığınız için teşekkür ederimmm a.s.
Merhaba ben yeni katıldım aranıza:)
Bugün ki yediklerimden bahsedeyim size;
Sabah çok fazla vaktim olmadığı ve pratik olduğu için kahvaltılık gevrekle kahvaltımı yapıyorum bugün de öyle yaptım.Ara öğün olarak ya bir meyve ya da kepekli bisküvi yiyorum ama ara öğünden önce yeşilçay içiyorum yaseminli çok güzel tavsiye ederim.
Öğlen de evden hazırladığım zeytinyağlı sebze yemeğimi yiyorum her zaman değil ama çavdar ekmeği de yediğim oluyor bazen hiç ekmek yemiyorum yanında bir ayran sebze yemeğimin de 8 kaşığı geçmemesine dikkat ediyorum.Bugün de yine türlü atıştırdı.Gün için de mutlaka 2 lt suyumu ihmal etmeden içiyorum ve 16:00 da yine meyva veya kepekli bisküvim var ve akşam en geç 19:30'a kadar salata biraz da zeytinyağlı bir sebze yemeğiyle günü bitiriyorum geçen hafta perşembeden beri bu şekilde ama haftasonu bir de akşamları hafif kaçırdığım oluyor günden güne daha da toparlarım umarım kendimi bakalım fark edecek mi tartıda...Hepinize sağlıklı kilo vermelerr... :)))
hoşgeldin hulk. inşallah bizlerle beraber istediğin kiloya gelirsin. yani inşallah istediğin desteği sana sağlayabiliriz. sende bol paylaşım bekliyoruz,birbirimizecevaplar yazalım. bizden istediğin motivasyonu sende bize göstermelisin. a.s
canım öncelikle kısaca kendini tanıtırmısın bize,kilon boyun,yaşı. hatta kilo almahikayeni burada bizimlepaylaş.daha iyi olur. kaydirigubbakcemile5
uyarın için teşekkür ederim canım. zorlamayla pek birşey yapmayı sevmiyorum ve içtenlikle burda bulunmak beni daha cok mutlu ediyor. elimden geldiğince de paylaşım yapıp cevap yazarım. ama bazen ciddi anlamda geçmişi okumak zor oluyor helede başka meşguliyetler çoksa. bunun sorumluluk olduğunu biliyorum ve elimden geldiğincede yerine getirmeye calısıyorum. uyarıya ihitiyac gordugun noktalarda da herzaman mutlkaa uyarabilirsin dikkate alacagımdan da emin ol opuyorumnanaktan
zorlama yok,herşey özgür iradeyle.ama kurallar var.motivasyon beklerken vermeyi unutmamak lazım. genel kural bol paylaşım. motivasyon için şart.
anlayışın teşekkürler canım.görevim. kaydirigubbakcemile5
günaydın ad,
çizi için geçmiş olsun, ne diyelim. ben geldim geleli aynı kişileri görüyorum nerdeyse. bence asıl kayıp bu takımın yeni katılanlardan önceki üyelerinin olmayışı.
merhabalar,
çok geçmiş olsun. inşallah işlerinizi en yakında halledip gelirsiniz.
günaydınlar hulk,mezuniyetin hayırlı olsun. boyun gayet iyi maşallah. biraz kilo versen gayet hoş olursuna.s
günaydın.teşşekkürler.
canımcım, takımlarda biri gider biri gelir,sıkıntı yok. çoğu arkadaşda izinli,sen durgun zamanda geldin. eskiler izinli,yenilerle işi yürütelim diyoruz ama,kendine güvenecek,takım ruhu olan,homini gırtlak yedikten sonra burayagelip yazacak cesareti olan arkadaşları bulmak zor. bulduğumuz kişilerde gerçekten hem takımın hemde takım arkadşlarının gerçek üyesi oluyor. kimse buranın eğlenceli biryerolduğunun farkında değil. eskiler yakında döner ve dahada canlanırız. a.s