bravo benim bacıma,helal olsun. takımda azim örneği teşkil ediyorsun aslıcım. çektiğin sıkıntıların mükafatını alıyorsun ama bence sıkıntı dememek daha doğru olur sanırım,mutluluğa giden yolun virajları bunlar. bu konuda düzyola gelmene az kaldı hayatım. bizler senin yanındayız herzaman. a.s.karamanli geçmiş olsun canım...
günaydıııınnn herkeseeee kocak dolusu öpücükleeeeeeeeeeeerropuyorumnanaktan
dün akşam giremedimtmm istesersem girebiliridm ama canım dikiş dikek istedi kendime çook güzel bi elbise giktim kaydirigubbakcemile3 özlemişim dikiş dikmeyi yaa kaydirigubbakcemile3
dün akşam dieti bozcak bi hareket yapmadım güzeldi yanikaydirigubbakcemile3
bugün sabah erkenden kalkıp 1 saat yürüyüş ve bir saat egzersiz yaptımm zemuszemus sabah kalkarken nefret ediyorum böyle yaşamak zorunda olduğum için die söylene söylene kalkıyorum sonrada dışarı çıkınca hava serin serin esiyor oh be iyi ki kalkmışım diorumdur biraz daha yapiim o kadar çıkmışım diye die yapıyorum sporuuu ama artık sabah annem kaldırcak yoksa ben zor kalkıyorum kaydirigubbakcemile3
şimdi kahvaltı yapcam yiyeceklerimi yaziim: bir dilim kepekli ekmek, bir yumurta, salatalık domatees
kiloooooooooooooommmm 74 opuyorumnanaktan çok güzeel bu hafta 1,5 kilo verdimm hihoyyyt artık hiç kaçamak felan yapmak yookk çook mutluyum hedefine ulaşmama az kaldııı :lepi: hepinizi öpüyorumm görüşürüzzz
günaydın kardeş takımcığım herkeze sağlıklı ve bol kilo verilen güzel bir gün diliyorum kocaman öpüyorum sizleri başarılar :))
kizlar merhabalar nasilsiniz pc bozuldu virus girmis arkadas goturdu temizleyip getirecek ins. bende telden baglanip haber vereyim dedim kilom 65.4 oglen esimin bilgisayarindan girmeye calisirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?