canım,hoşgeldin ama hemen gitmişsin.neyse yine gelirsin artık.ben geldimmm kızlaaaaaaaaaaara.s.
ben çok zor kalkıyorum sabahlarıı off bu sabah kalkamadım yinee bilmiyorumkismile telefonu susturmuşum uyumuşummalsanaalsanasmile ben telefonla kalkamıyorum die annem kaldırcak artık sabahları bu daha iyi bir fikirkaydirigubbakcemile
gün akşam tahmin ettiklerimin dışında iki kaşık aşure yedim
sabah bir yumurta, yarım dilim ekmek, domates salatalık, ve çay zemuszemus
günaydın tatlımm :)) evet türk kahvesi bizde bazen içiyoz annemlee bankondan şehri seyrede seyredee zemuszemus
günaydıınn dosbaaa a.s. bende bu aralar çok uyumaya başladım yaamafoldumben sabah çok zorla kalkıyorumm :sinifsinif: verirsin canım üzülmee hem yarısını geçtik artık 15 gün sonra bitceek kilo almasanda yeter vermeye başlarsın ramazandan sonraaa kaydirigubbakcemile5
sabahları bende çok zor kalkıyorum malesef,bu yaz ayı hiç yaramadı bana. türk kahvesini malesef içemedik hayatım,iftar sonrası koca bi tarafa ben bitarafa olmadı. mafoldumben
günaydın kızlarr
kahvaltı yapamıyorumm 2tane çubuk kraker nescfe
bu arada türk kahvesi demişsiniz bende çok severimm bizde mesur kahveye gelme burdaa:)
canım neden kahvaltı edemiyorsun hayırdır.
bugün akşam arkadaşın köyüne iftara gidiyoruz belki orda kahve içebilirim. :Saruboceq: