• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geçmişe bakıamıcam şimdi sonra bakarım çok yorgunumm kızlaarrr akannehir

sabah yürüyüş yapamadım ama birazdan yürücem
kahvaltım: bir buçuk k.k. peynir, bir dilim kızarmış ekmek, domates salatalık, bir ceviz
ara: bir elma
birazdan evden çıkacam kızlarr gelince görüşürüzzz :3:

dosba ve bahar siz hangi diyetisyenlere gidiyorsunuz.bende ankarada gideyim diyorum kime gitsem

canım geçen sene benankarada ün yapmış birine gittim ideal kiloma yaklaştırdı ama tam başarı sağlayamadım :((
melzeyitin kardeşi gidiyormuş tavsiye tti eşim gitmeye başladı çok memnun kaldık
bende bahara tavsiye ettim o da sanırım ona gidiyor
bende salı akşama randevu aldım bugün işte test problemi yaşadım :((
neyse bu dytsyeni istersen fiyatıda uygun ayda 65tl...
istersen özelden mesaj atayım ??

eşimle yemeğe gittim sonrada kuaföre...
yemeği kaçırdım ama umarım yarın basküle yansımaz...
akşamı çok hafif atlatacam...

öğlende çorba içtim az tavuklu türlü yedim gerçekten azdı 4 dilim karpuz yedim ve 2 dilim ekmek yedim şimdide 1,5 litreden biraz az suyu içtim ama kesmediii birazdaha içecemm ayrıca kilo falanda veremiyorum bu arada ben artık 2.bebeği düşünüyorum 11inden sonra doktora gidecem ben hiç istemiyorum ama kızım kardeş istediği için yapmak zorundayımm

:roflol: :roflol: bu arada dostoparlak bir hamile olacam top gibin yuvarlanacammm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ilk bu yazıya cevap yazmak istedim, telide açmıyor bilerek mi yapıyon hatun. bebek mi varya çatlıcam şimdi hadi söyleeeeeee delikafadulden delikafadulden delikafadulden

öğlende çorba içtim az tavuklu türlü yedim gerçekten azdı 4 dilim karpuz yedim ve 2 dilim ekmek yedim şimdide 1,5 litreden biraz az suyu içtim ama kesmediii birazdaha içecemm ayrıca kilo falanda veremiyorum bu arada ben artık 2.bebeği düşünüyorum 11inden sonra doktora gidecem ben hiç istemiyorum ama kızım kardeş istediği için yapmak zorundayımm

bak bu yazıyı doğru dürüst okumadan atladım hemen.ne yapayım heyecan yaptım. bende bebiş var sandım. bayıldın falan ya. ay hadi kal ya bencede çok geciktirme olsun artık.
kaynana gibiyim ya. alsanaalsanasmile

canım geçen sene benankarada ün yapmış birine gittim ideal kiloma yaklaştırdı ama tam başarı sağlayamadım :((
melzeyitin kardeşi gidiyormuş tavsiye tti eşim gitmeye başladı çok memnun kaldık

çok sevinirim canım senin gittiğine bir bakayım.test için baya sorun yaşamışsın.ayrıca bu dr.nerede onları da ayrıntılı yazarsan sevinirim.

geçmişe bakıamıcam şimdi sonra bakarım çok yorgunumm kızlaarrr akannehir

sabah yürüyüş yapamadım ama birazdan yürücem
kahvaltım: bir buçuk k.k. peynir, bir dilim kızarmış ekmek, domates salatalık, bir ceviz
ara: bir elma
birazdan evden çıkacam kızlarr gelince görüşürüzzz :3:
kendine iyi bak canım.afiyet olsun.

o fiyata keşke buradada diyetisyen bulabilsem ama malesef öyle bir şansımız yok.
eşimle yemeğe gittim sonrada kuaföre...
yemeği kaçırdım ama umarım yarın basküle yansımaz...
akşamı çok hafif atlatacam...

sonrasını dediğin gibi hafif atlatırsan yansımıcaktır hayatım.

çok sevinirim canım senin gittiğine bir bakayım.test için baya sorun yaşamışsın.ayrıca bu dr.nerede onları da ayrıntılı yazarsan sevinirim.

canım diyetisyen kesinlikle çok doğru bir karar. bu konuda inşallah herşey istediğin gibi gelişir.

kızlar ne güzel kaynatmışsnızz :)
öğle etli patates yemeği 4 kaşık kadar ve bir kase cacık
ara bişey yemedim ama çay içiyorum şimdii :D

Son düzenleme:
merhaba kızlar kusura bakmayın laptop bozuldu nete gıremıyorum sımdı de tel gırıyorum ne zaman yapılır bılmıyorum gırebıldıgım zaman burdan gırmeye callısacagım
kendınıze ıyı bakım öpüldünüz

geldimmm :3:
akşam: iki kaşık patates yemeği, bir kaşık bamya, üç kaşık yoğurt
gecede bir bardak vişne suyu içtim tabi ev yapımı ve şekersiiiz kaydirigubbakcemile3
yorgunum uykum vaaaarr mirmirmirmir

Heyyy yaşasın hala obezim :sm_cool::dance::lepi:sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

Canım ben başladığımda senden daha obezdim. Sırasıyla önce fazla kiloluya sonra da normale geçtim. Hala uğraşıyorum. Uğraşınca eninde sonunda oluyor. Dediğim gibi ben senden de obezdim. Sen de verirsin.

taylor canım gelmiş gitmiş listemizi yapmışsın ellerine sağlık
nasılsın??ne zaman geri döneceksin...özledik...

Iyiyim dosbacım, çok sağol. İnşallah sen de iyisindir. Ben de sizleri özledim canım.
Bu hafta gelmeyi istiyordum ama tatile çıkıyorum. İnşallah diyeti bozmam da dönüşte moralli dönerim takıma :Saruboceq:

aynen öyle oluyor canım verdikçe daha çok azmediyorum listemin dışına çıkmamaya özen gösteriyorum elbette ki arada bir kaçamaklar oluyor olmaması zaten imkansız sürekli evde durmadığımız için ama geri kalan günlerde dikkat edince bi şekilde gidiğyo kilolar da

canım senin azmine hepimiz hayranız zaten a.s.

Canım yaa ben de iyi gidiyor diye düşünüyordum ama geçen gün stresli bir iş tamamlamam gerekirken 3 gün boyunca bozdum. Hemencecik kilo almışım. Şimdi tekrar başladım düzgün yemeğe ama tatile gideceğim bakalım ne olacak.

Sen de çok güzel vermeye başladın maşallah, nazar değmesin :nazar:

taylor canım,ellerine sağlık. inşallah iyisidir.sevgiyle kalmanı diliyorum. yaşasın yine ilk sıradayım :lepi: kaydirigubbakcemile3

Sağol canım, iyiyim çok şükür. Seni de iyi gördüm. İnşallah iyisindir canım. İlk sıralardasın. Zaten kilo olarak da en hafifimiz sensin maşallah :nazar:

Kızlar Cuma gündüzden kısa bir tatile gideceğim. Gittiğim yerde de muhtemelen internet erişimim olmaz. Bu Cuma BMI listesini ekleyemeyeceğim. Ama hafta ortası döneceğim. O zaman eklerim.

Sonra bir ara yine tatile gideceğim, bu sefer uzun. Ama o zaman büyük olasılıkla internet olacak, o zaman problem olmaz.

Öpüyorum hepinizi. Gelecek hafta ortası görüşmek üzere.

günaydın canlar.

bugün çok hastayım. gece üşüme ve titremeyle başladı. şuan etlerim çekiliyor sanki. ayakta zor duruyorum ama iş yerindeyim malesef. izinde alamam,çünkü birkaçgündür izin aldım sürekli ve daha fazlasını istemeye yüzüm yok malesef. böyle akşamı edecem mecbur.buralarda olurum.
kahvaltı etmedim.işyerimdeki meyveleri yiyorum,elma armut ve erik,henüz elmayı bitiremedim. akşama kadar hepsini bitirmeye çalışacağım. canım yemek yemek istemiyor.

günaydın canlar.

bugün çok hastayım. gece üşüme ve titremeyle başladı. şuan etlerim çekiliyor sanki. ayakta zor duruyorum ama iş yerindeyim malesef. izinde alamam,çünkü birkaçgündür izin aldım sürekli ve daha fazlasını istemeye yüzüm yok malesef. böyle akşamı edecem mecbur.buralarda olurum.
kahvaltı etmedim.işyerimdeki meyveleri yiyorum,elma armut ve erik,henüz elmayı bitiremedim. akşama kadar hepsini bitirmeye çalışacağım. canım yemek yemek istemiyor.

günaydın canım cok gecmıs olsun yemek yemyı ıhmal etme bence bende de aynı durum var basım cok kötü agrıyor mıdem bulanıyor bır ter gelıyor havada kötü bı ılac felan al ıstersen aksam gıdıncede dınlen

günaydın canlar.

geçmiş olsun canım senin neyin var bugünlerde?her açıdan kötü gibisin.moralin de bozuk.lütfen dikkat et kendine.

Back