dosba ve bahar siz hangi diyetisyenlere gidiyorsunuz.bende ankarada gideyim diyorum kime gitsem
:roflol: :roflol: bu arada dostoparlak bir hamile olacam top gibin yuvarlanacammm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
öğlende çorba içtim az tavuklu türlü yedim gerçekten azdı 4 dilim karpuz yedim ve 2 dilim ekmek yedim şimdide 1,5 litreden biraz az suyu içtim ama kesmediii birazdaha içecemm ayrıca kilo falanda veremiyorum bu arada ben artık 2.bebeği düşünüyorum 11inden sonra doktora gidecem ben hiç istemiyorum ama kızım kardeş istediği için yapmak zorundayımm
canım geçen sene benankarada ün yapmış birine gittim ideal kiloma yaklaştırdı ama tam başarı sağlayamadım(
melzeyitin kardeşi gidiyormuş tavsiye tti eşim gitmeye başladı çok memnun kaldık
bende bahara tavsiye ettim o da sanırım ona gidiyor
bende salı akşama randevu aldım bugün işte test problemi yaşadım(
neyse bu dytsyeni istersen fiyatıda uygun ayda 65tl...
istersen özelden mesaj atayım ??
kendine iyi bak canım.afiyet olsun.geçmişe bakıamıcam şimdi sonra bakarım çok yorgunumm kızlaarrr akannehir
sabah yürüyüş yapamadım ama birazdan yürücem
kahvaltım: bir buçuk k.k. peynir, bir dilim kızarmış ekmek, domates salatalık, bir ceviz
ara: bir elma
birazdan evden çıkacam kızlarr gelince görüşürüzzz
o fiyata keşke buradada diyetisyen bulabilsem ama malesef öyle bir şansımız yok.canım geçen sene benankarada ün yapmış birine gittim ideal kiloma yaklaştırdı ama tam başarı sağlayamadım(
melzeyitin kardeşi gidiyormuş tavsiye tti eşim gitmeye başladı çok memnun kaldık
bende bahara tavsiye ettim o da sanırım ona gidiyor
bende salı akşama randevu aldım bugün işte test problemi yaşadım(
neyse bu dytsyeni istersen fiyatıda uygun ayda 65tl...
istersen özelden mesaj atayım ??
eşimle yemeğe gittim sonrada kuaföre...
yemeği kaçırdım ama umarım yarın basküle yansımaz...
akşamı çok hafif atlatacam...
çok sevinirim canım senin gittiğine bir bakayım.test için baya sorun yaşamışsın.ayrıca bu dr.nerede onları da ayrıntılı yazarsan sevinirim.
Heyyy yaşasın hala obezim :sm_cool::dance::lepi:sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3
taylor canım gelmiş gitmiş listemizi yapmışsın ellerine sağlık
nasılsın??ne zaman geri döneceksin...özledik...
aynen öyle oluyor canım verdikçe daha çok azmediyorum listemin dışına çıkmamaya özen gösteriyorum elbette ki arada bir kaçamaklar oluyor olmaması zaten imkansız sürekli evde durmadığımız için ama geri kalan günlerde dikkat edince bi şekilde gidiğyo kilolar da
canım senin azmine hepimiz hayranız zaten a.s.
taylor canım,ellerine sağlık. inşallah iyisidir.sevgiyle kalmanı diliyorum. yaşasın yine ilk sıradayım :lepi: kaydirigubbakcemile3
günaydın canlar.
bugün çok hastayım. gece üşüme ve titremeyle başladı. şuan etlerim çekiliyor sanki. ayakta zor duruyorum ama iş yerindeyim malesef. izinde alamam,çünkü birkaçgündür izin aldım sürekli ve daha fazlasını istemeye yüzüm yok malesef. böyle akşamı edecem mecbur.buralarda olurum.
kahvaltı etmedim.işyerimdeki meyveleri yiyorum,elma armut ve erik,henüz elmayı bitiremedim. akşama kadar hepsini bitirmeye çalışacağım. canım yemek yemek istemiyor.
günaydın canlar.
bugün çok hastayım. gece üşüme ve titremeyle başladı. şuan etlerim çekiliyor sanki. ayakta zor duruyorum ama iş yerindeyim malesef. izinde alamam,çünkü birkaçgündür izin aldım sürekli ve daha fazlasını istemeye yüzüm yok malesef. böyle akşamı edecem mecbur.buralarda olurum.
kahvaltı etmedim.işyerimdeki meyveleri yiyorum,elma armut ve erik,henüz elmayı bitiremedim. akşama kadar hepsini bitirmeye çalışacağım. canım yemek yemek istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?