Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydıınn dosbaa temizliğee başlamışsın kolay gelsinn heralde en güzel temizlik bu sıcak havalarda halı yıkamaktııırr kaydirigubbakcemile3günaydııııınnnnnn a.s.
sıcak ve güzel güne merhaba :)))
akşam kaynatmışsınız...uzaktan dünyalı tebrik ederim canım.... ben ve misafir ve ikramlıklar...valla bravooo!!!
green canım önceden diyecektin doğulu diye hahaha :)) bastır bu sıcakta eti :)) et yemeklerini yapmak kolay ve zevklidir (tabii bana göre ) ama uzun süre kalacaklarsa maddiyatıda zorlarlar :))çok kolay gelsin canım
baharcım 1 puaçadan bişi olmaz demek isterdim ama sanırım uzun zamandır kaçamağın yoktu...ozaman ii yapmışsın onu düşünerek uyumamışsın :))
bana gelince 500gr fazla çıkıyorum ama cumaya kalmaz reglim biter :)) green canım sende takma sıcaklardan şişiyoruz canım
sabah klasik kahvaltımı yaptım şimdi de hava daha ısınmadan halı sileceğim
günaydııınn melyeziitilk günaydın benden olsun dosbacığım erkencisin hayatımm sıcaktan uyunmuyor değilmi
ethos slm çok işin var tatlım kolay gelsiinn çocukla girmek çok zor oluyor kardeşimden biliyorum bak kaç gündür giremiyooo buraya kaydirigubbakcemile3 işlerini kolaylayınca bol bol paylaşımlı zamanlar geçirmek dileğiylee kolay gelsiinn tekrarr kaydirigubbakcemile5selam kızlar adcım 3 gündür giremiyorum çünkü yıllık temizliğe başladık heryer her yerde adım atacak yer yok e bebekde olunca elim ayağım dolanıyor nasıl yatıyorum bilmiyorum.bir de misafirler geldi arkadaşlar e onları da gezdirmek yedirmek içirmek gerek.herşeye yetişmeye çalışıyorum o yüzden pek nete girmeye fırsat bulamıyorum.ama yediklerime dikkat ediyorum hala.akşamları az yemeye çelışıyorum bu yoğunlukta tabiki spor yapamıyorum ama bu çalışmalarım spor yerine geçer umarım oturamıyorum hiç felaket yoruluyorum.mazeretimi bildirmek istedim fırsat buldukça gireceğim nete
günaydın canım evet uyunmuyor...bu gece çıldırdım....1 de yatmıştım uyayamadım kalktım biten bulaşık makinasını boşalttım... mutfakta iş çıkardım kendime 2 de yattım gün ışırken uyumuşum :)) çok sıcak yaa...ilk günaydın benden olsun dosbacığım erkencisin hayatımm sıcaktan uyunmuyor değilmi
eveeeettt sende önce yazmışım ama sayfayı açtığımda seni görmedim( sonrada sayfayı yenilemeden kapattım...dosbacığım benden hızlı davrandın hayatımm
ethos canım Allah yardım etsin bu sıcakta...haftasonu benimde misafirim var ve alışverişe geliolar bu sıcakta inş. bişi olmaz (selam kızlar adcım 3 gündür giremiyorum çünkü yıllık temizliğe başladık heryer her yerde adım atacak yer yok e bebekde olunca elim ayağım dolanıyor nasıl yatıyorum bilmiyorum.bir de misafirler geldi arkadaşlar e onları da gezdirmek yedirmek içirmek gerek.herşeye yetişmeye çalışıyorum o yüzden pek nete girmeye fırsat bulamıyorum.ama yediklerime dikkat ediyorum hala.akşamları az yemeye çelışıyorum bu yoğunlukta tabiki spor yapamıyorum ama bu çalışmalarım spor yerine geçer umarım oturamıyorum hiç felaket yoruluyorum.mazeretimi bildirmek istedim fırsat buldukça gireceğim nete
günaydıınn güzelleeerrr
sabah erken kalktım vee 70 dk yürüyüş yaptımm kaydirigubbakcemile5
kahvaltım: bir dilim kızarmış ekmek, bir yumurta, 5 badem, salatalık domates
arada bir bardak süt içmeyi planlıyorum kaydirigubbakcemile3
günaydıınn dosbaa temizliğee başlamışsın kolay gelsinn heralde en güzel temizlik bu sıcak havalarda halı yıkamaktııırr kaydirigubbakcemile3
kızlar birşeyi merak ediyorum şu resmimizin yanındaki kalplar ne zaman çoğalıyoor benim halaaa bir tane kalbim var? kaydirigubbakcemile3
günaydııııınnnn a.s. 70dk süper yürümüşsün canım
kahvaltında çok güzel afiyet olsun
evet ben temizliğe sardım bu aralar (
ramazan gelmeden şu işleri halletsem ii olcak...bu sıcakta ramazanda elim kalkmaz (
kalplerine gelince canım mesaj sayına göre artıyor yani 500de falandı sanırım 2.kalp :)) tabii yanılmıyorsam ...adcım gelirse sorarız
ara yapamadım daha doğrusu su içmekten aklıma gelmedi (
öğle yemeğim kocaman bi kase salata yaptım yedim...canım başkada bişey istemiyor zaten...
işleri hafifledim akşam olsun pazara gitcem daha ne sebze alcağımı bilmiyo
işlerini hafifletmişsin negüzell bende iktane benim o ve birkaçtane 3 adet gibi çubuk kraker yedim şimdi bide su içeyim yanıyorumm
afiyet olsun canım... evet işler hafifledi biraz rahatladım....
zaten pek bişey yenmiyo sıcaktan iç suyunu ihmal etme melzeyitim...
ben geçenlerde feci bi baş dönmesi yaşadım ogünden beri suyuma çok dikkat ediyorum bugün 3 lt oldu sanırım
baharımm bugün o nefiss sıcacık poğaçanın dışında çokta bozmuş sayılmassın yahuu ( yada şöyle düşünelim o poğçayı yemeseydin aklın onda kalcaktıı iyikide yemişsin kaydirigubbakcemile3 kızz şimdi benim canımıda poğaça çektirdin o kadar uzun zamandır yemiyorum ki acaba hala, poğaça yerken aldığım o nefis lezzeti şimdi alacakmıyım :kedi: bunu öğrenmenin bi yolu var ama onu denemiceeemmm )kaydirigubbakcemile3
günaydııııınnnnnn a.s.
sıcak ve güzel güne merhaba :)))
akşam kaynatmışsınız...uzaktan dünyalı tebrik ederim canım.... ben ve misafir ve ikramlıklar...valla bravooo!!!
green canım önceden diyecektin doğulu diye hahaha :)) bastır bu sıcakta eti :)) et yemeklerini yapmak kolay ve zevklidir (tabii bana göre ) ama uzun süre kalacaklarsa maddiyatıda zorlarlar :))çok kolay gelsin canım
baharcım 1 puaçadan bişi olmaz demek isterdim ama sanırım uzun zamandır kaçamağın yoktu...ozaman ii yapmışsın onu düşünerek uyumamışsın :))
bana gelince 500gr fazla çıkıyorum ama cumaya kalmaz reglim biter :)) green canım sende takma sıcaklardan şişiyoruz canım
sabah klasik kahvaltımı yaptım şimdi de hava daha ısınmadan halı sileceğim
bugün ilk günaydın benden olsun hepinize güzel bir sabah olsunn sabah domates birkaç küp peynir salatalık ve az lavaş yedimm
canlar günaydın.
sinir bozucu günlerden sonra tekrar merhaba.
iyiyim sadece uykusuzum. oğlumun biraz ateşi vardı uyuyamadık,sabah bıraktığımda iyiydi çok şükür. geçmişe bakacağım. topik sürekli açık olacak ama işlerimlede ilgilenmem lazım. hepinizi öpüyorum.
sevgiyle dolu,sağlıklı birgün diliyorum.
aslında bu tür değişiklikleri insanlara pat diye değilde,hani birzaman önce söyleseler yada bildiriler assalar falan.en azından ona göre hazırlıklı olunur. bu sıcaklarda tam bir eziyet olmuş seninkisi. ama aferin basküle seni azda olsa mutlu etmiş. :))günaydıııııınnnnn a.s.
ay kızlar güne sinirli başladım ( sabah diyetisyenin istediği tahlilleri yaptırmak için aç sağlık ocağına gittim bu sıcakta vasıta yok o mesafeye ( gittim aile hekimliğini başlatmışlar ama kendilerininde bişeyden haberi yok... burda kan almıyoruz dediler bana hemen köşeyi dönünce sağlık ocağı var oraya git dediler...ha bi gayret gideyim dedim...ay köşeyi döndüm yokuş... çık çık o hemen gelmiyo...neyse gittim aile hekimim orda olmadığı için kan alamıyolarmış delirdim....basit bi kan tahlili için aile hekimim beni devlet hastanesine sevk edecekmiş....offf delirdim üzerimde yeterince para da yoktu özele gidecektim....neyse ordan hemen bi taksiye atladım eve geldim ama sinirden gidemedim yarın artık özele gideceğim ve eminim diyetisyenden çok tahlile para vereceğim ((
ayyy ne çok konuştum bugün baskül yüzümü birazcık olsun güldürdü...
şimdi de 1 dilim peynir 1 dilim ekmek ve çay... canım bişi istemio....
eşim öğle yemeğine davet etti ama ( kaçamak yapmak istemiyorum
çok sağol canım. dün gece zaten hem ateşli hem hava sıcak çok huzursuz oldu. bende serinletmek için elimden geleni yaptım. ah birde bi masumki sorma. bu sabah keyifli bir kahvaltı yaptık oğlumla,iyi olduğunu görünce rahatladım. ama henüz iyileşmemiş olabilir. (günaydınnn canımmm
nasılsın?? daha ii olmana sevindim oğluşuna da geçmiş olsun bu sıcaklarda hastalıkta zor yavrum benimm....
benim için bu akşam öp :))
kolay gelsin