• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selammm kızlar ben geldim sanırım herkes bugün pek girememişş akannehir
kahvaltı: bir dilim kızarmış ekmek, bir k.k. peynir, salatalık domates,iki zeytin
Ara:bir şeftali, iki tane sarma
öğle. bir maden suyu, 2 tane burçak bisküvi
ara: 3 tane sarma, 2 tane burçak bisküvi
akşam: yağsız bir tane tost, ayran
ara: küçük iki tane biber dolması
:2: ne bu yaa yazınca farkettim bugünde hiç ii beslenmemişim akannehir ama halaa çok açımmm :2:

bugün sabah bir saat yürüyüş yaptım, bol su içtim kaydirigubbakcemile5

selam kızlar.iki gündür giremedim.cumartesi ortam olmadı hiç.malum ailevi nedenler.pazar da nette sorun vardı.yeni girebildim:(doğal olarak bildirim de yapamadım.pazartesi tekrar başlıyorum.selamlarkaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım, ben maalesef o kilolara gelebilmem için daha çok uğraşmam lazım, şimdilik bir seksenli kiloları görsem ona bile razıyımdelikafadulden nerdeeeeeeeee
merhaba canim sende hosgeldin sen yenisin galiba hic umudunu yitirme insan i vermeye baslayinca daha cok motive oluyor takiminda payi cok yüksek tabiki
mrb arkadaşlar nasılsınız? daha önce girdim ama yazamadan çıktım tekrar girmişken bi yazayım dedim ama kimsecikler yok sanırım haftasonundan dolayı...
bugün diyetisyenimle randevum vardı kilom 78.8 :nazar: 2.5 kilo yağdan gitmiş 1.5 kilo kas oranım artmış kaydirigubbakcemile2
listemde epey düzenleme yaptı ama baya uzun bi ara ayrıntılı yazarım şimdi çıkmam lazım görüşürüz arkadaşlar :3:
baharcim harika gidiyorsun ilk hedefi astin bak sira ikincide sen basarirsin

Sizlere de günaydınlar, kızlar!
Bu sabah canım çekti bir küçük kase mercimek çorbası ile başladım güne; ancak 500 gr. aldığımdan beri geri veremiyorum. Dün de az yedim baya ama maalesef hiç hareket yok ki...:sm_confused:

ben geldiiimmmm a.s.
sabah kahvaltı yapmadan çıktım 2 lt su içtim 12 gibi eve geldim kahvaltı yaptım çok sıcakkkk
şimdi çayımı içiyorum...
sizler nasılsınız??

canlar merhaba.
inşallah herkesler iyidir.
kızlar zor bir hafta sonu geçirdim. sıkıntısını hala üzerimden atamadım,hiçbirşey yapasım yok açıkçası. bu sıralar beni mazur görün. yarın inşallah öğleden sonra daha iyi olacağım diye düşünüyorum,belkide tam tersi olacak. sizden ricam topiğimizi boş bırakmayın lütfen,evdeki pc arızalı olduğundan gelemiyorum. sizleri öpüyorum yarın görüşmek dileğiyle.

Arkadaşlar Ad1 cim haberin olsun ben 4 gün kadar yokum, misafirlerim geliyor yarın, :çok üzgünüm: 10 kişi olacağız Allah'ım ben ne yemek yapacağım o kadar gün yaaa, diyet miyet her şeyi unutmuş durumdayım şu an elim ayağıma karıştı valla, dosbam var mı önerin?

canlar merhaba.
kızlar zor bir hafta sonu geçirdim. sıkıntısını hala üzerimden atamadım,hiçbirşey yapasım yok açıkçası. bu sıralar beni mazur görün. yarın inşallah öğleden sonra daha iyi olacağım diye düşünüyorum,belkide tam tersi olacak. sizden ricam topiğimizi boş bırakmayın lütfen,evdeki pc arızalı olduğundan gelemiyorum. sizleri öpüyorum yarın görüşmek dileğiyle.
adcım sen içini rahat tut...sıkıntının geçmesi içinde dua edeceğim...
herşey gönlünce olsun canım arkadaşım

Arkadaşlar Ad1 cim haberin olsun ben 4 gün kadar yokum, misafirlerim geliyor yarın, :çok üzgünüm: 10 kişi olacağız Allah'ım ben ne yemek yapacağım o kadar gün yaaa, diyet miyet her şeyi unutmuş durumdayım şu an elim ayağıma karıştı valla, dosbam var mı önerin?

canım bu sıcakta çoook zor misafir :((
malesef benimde yarın gelme ihtimali varmış :(( süprizmiş...ya başka şehirden gelirken süpriz olur mu...baskına mı geliyolar...
canım bana bırakırsan çok menü veririm ama sana tavsiyem menünde kendine hep hafif bişi bulundur ....
canım öneri istiyorsan fırın yemekleri yapabilirsin (köfte)
yada tavuklu mantar... pilav...
zeytinyağlı olarak dolma yapabilirsin... yada zeytinyağlı enginar...ee sonuçta izmirdesin ;)
ilk gün şöle ii bişiler yap sonra sıcak zaten hafif şeylerle atlatırsın
canım çok kolay gelsin

baharcim harika gidiyorsun ilk hedefi astin bak sira ikincide sen basarirsin

teşekkür ederim canım hadi bakalım inş. dediğin gibi olur kaydirigubbakcemile5

canlar merhaba.

canım sıkıntıların umarım çok ciddi meselelerden ötürü değildir istediğin an paylaşabilirsin seve seve dinleriz biliyorsun kendine dikkat et olumunekankayizsmile

kızlar ben bugün neler yedim biraz bahsedeyim tüm gün kursta olduğum için yine düzensiz oldu ya neyse
sabah 1 kase nesfit 1 çay bardağı süt 2 ceviz 2 kayısı yiyip evden çıktım
ara öğün yapacak zaman olmadı
öğle kepekli sandviç ekmeği arası peynir ve zeytin yanında ayran
ara yine yok
akşamüzeri 1 tane patatesli poğaça (sıcaktı koktu dayanamadım) yanında şekersiz çay
akşam 2 dilim kepek ekmeği 2 kaşık etli taze fasülye
bugün böyle oldu ama tokluk da hissetmiyorum sanırım düzensiz olduğu için bol su içerim artık napim :3:

günaydın güzeller.... :3:
sabah yorgunluktan uyanamadım mafoldumben sonra kahvaltı yaptık tele çaldı misafir gelcekmişş hemen ev işine giriştik temizlik hazırlık derken ben tabi nete giremedim sonrada misafirler geldi anca geliyorum kusura bakmayın ama aklım hep burdaydı opuyorumnanaktan
kahvaltı: bir dilim kızarmış ekmek, bir k.k. peynir, salatalık domates,
öğle: 3-4 kaşık sebze yemeği
ara: iki dilim karpuz
akşam: 2 kaşık yoğurt, üç tane küçük biber dolması, ama pirinçli değil annem benim için bulgurlu yapmış ayrıyetten opuyorumnanaktan
gecede bir bardak süt içmeyi düşünüyorum kaydirigubbakcemile5
bugün çok güzeldi misafirlere ikram ettiğimiz hiç bir şeyden yemedim zemuszemus alıştım ben galiba diyet yapmayaaa, canım bile istemedii kaydirigubbakcemile3

adcım sen içini rahat tut...sıkıntının geçmesi içinde dua edeceğim...
herşey gönlünce olsun canım arkadaşım

canım bu sıcakta çoook zor misafir :((
malesef benimde yarın gelme ihtimali varmış :(( süprizmiş...ya başka şehirden gelirken süpriz olur mu...baskına mı geliyolar...
canım bana bırakırsan çok menü veririm ama sana tavsiyem menünde kendine hep hafif bişi bulundur ....
canım öneri istiyorsan fırın yemekleri yapabilirsin (köfte)
yada tavuklu mantar... pilav...
zeytinyağlı olarak dolma yapabilirsin... yada zeytinyağlı enginar...ee sonuçta izmirdesin ;)
ilk gün şöle ii bişiler yap sonra sıcak zaten hafif şeylerle atlatırsın
canım çok kolay gelsin

Ah be ad1 cim o otları sen burdakilere yedirebilirsin gelenler hep doğulu, et olacak salça olacak tuz olacak, ya kızartme ya kavurma olacakcokacimcoook

green işin zoorr vallaa Allah yardımcın olsun hem çok yorulacaksın hemde diyet işi yatar gibi görünüyoo sempatiksalakcinni
asumancım sen içini rahat tut burayaa daha çok gelicemm sözz kaydirigubbakcemile5 ayrıcaa sıkıntılarının en kısa zamanda bitmesini diliyorum Rabbimden yerimseniben

kızlarr süt içerim gece demiştim amaa planlar değişti gezmeye gittik ve meyva ikram edilincee bendee bir armut yedim ve bir topta dondurma kaydirigubbakcemile3 ama ikisini toplasak bi bardak süt kalorisi eder kaydirigubbakcemile3 ayrıca bir bardak yeşil çay içtim bugüün
öpüyorumm kızlaar opuyorumnanaktan yarın çok çok görüşmek dileğiyleeee :3:

Son düzenleme:
Sizlere de günaydınlar, kızlar!
Bu sabah canım çekti bir küçük kase mercimek çorbası ile başladım güne; ancak 500 gr. aldığımdan beri geri veremiyorum. Dün de az yedim baya ama maalesef hiç hareket yok ki...:sm_confused:
green canım olsun üzme kendini böyle oluyor bazen takılıp kalıyoruz diyet yaparken ama vücut direniyor heralde ama yakında gider o 500gr hem ayrıca fazlasının da gideceğine eminim, sen umudunu yitirme yeterkiii ;)
günün ilk günaydini bugün benden olsun benim basil agriyor hava kapali bugün siz yaniyorsunuz bizde yagmur var
karamanlii canımm ancak sana bu saatten sonra ii geceler diyebilirim :) umarım başının ağrısı çoktan geçmiştir, evet bugün resmen yandık yahuu :)) sen işte ne güzel yağmurlu yağmurluu yaşıyon :)
günaydın işe başladım mutsuzumm off offf
sabah kahvaltım yarım simit ve çay oldu şimdide soğuk yeşil çay içeyim
melyezitcimm canımm neden mutsuzsun? hiç birşey senden önemli değil hayatta neden üzüyorsun kendini, lütfen mutlu olmak için elinden gelenin en iyisini yap :teselli:

kızlar ben bugün neler yedim biraz bahsedeyim tüm gün kursta olduğum için yine düzensiz oldu ya neyse
sabah 1 kase nesfit 1 çay bardağı süt 2 ceviz 2 kayısı yiyip evden çıktım
ara öğün yapacak zaman olmadı
öğle kepekli sandviç ekmeği arası peynir ve zeytin yanında ayran
ara yine yok
akşamüzeri 1 tane patatesli poğaça (sıcaktı koktu dayanamadım) yanında şekersiz çay
akşam 2 dilim kepek ekmeği 2 kaşık etli taze fasülye
bugün böyle oldu ama tokluk da hissetmiyorum sanırım düzensiz olduğu için bol su içerim artık napim :3:

baharımm bugün o nefiss sıcacık poğaçanın dışında çokta bozmuş sayılmassın yahuu ( yada şöyle düşünelim o poğçayı yemeseydin aklın onda kalcaktıı iyikide yemişsin kaydirigubbakcemile3 kızz şimdi benim canımıda poğaça çektirdin o kadar uzun zamandır yemiyorum ki :1: acaba hala, poğaça yerken aldığım o nefis lezzeti şimdi alacakmıyım :kedi: bunu öğrenmenin bi yolu var ama onu denemiceeemmm )kaydirigubbakcemile3

ben geldiiimmmm a.s.
sabah kahvaltı yapmadan çıktım 2 lt su içtim 12 gibi eve geldim kahvaltı yaptım çok sıcakkkk
şimdi çayımı içiyorum...
sizler nasılsınız??

dosbaaamm evet çookk bunaltıcı bi sıcaaakk -tatlicadiarzu- sende benim gibi çay içmeyi seviyorsun galibaa kaydirigubbakcemile5

günaydııııınnnnnn a.s.
sıcak ve güzel güne merhaba :)))
akşam kaynatmışsınız...uzaktan dünyalı tebrik ederim canım.... ben ve misafir ve ikramlıklar...valla bravooo!!!
green canım önceden diyecektin doğulu diye hahaha :)) bastır bu sıcakta eti :)) et yemeklerini yapmak kolay ve zevklidir (tabii bana göre ) ama uzun süre kalacaklarsa maddiyatıda zorlarlar :))çok kolay gelsin canım
baharcım 1 puaçadan bişi olmaz demek isterdim ama sanırım uzun zamandır kaçamağın yoktu...ozaman ii yapmışsın onu düşünerek uyumamışsın :))

bana gelince 500gr fazla çıkıyorum ama cumaya kalmaz reglim biter :)) green canım sende takma sıcaklardan şişiyoruz canım
sabah klasik kahvaltımı yaptım şimdi de hava daha ısınmadan halı sileceğim

Back