günaydın sevgili kardeş takımcığım hayırlı kandiller . Rabbim gönlünüzden geçen tüm dualarınızı kabul etsin ....
Bol ve sağlıklı kilo verilen güzel bir hafta geçirmenizi dilerim .
Sevgili ad1 kurallara uymayı kabul ediyorum ve bismillah diyip başlıyorum maratona.bugün daha kilolardan kurtulacağım kararını vermemişken kahvaltı ettiğim için biraz abarttım.Kandil aslında ve oruç tutmak istiyordum fakat özel durumdan dolayı tutamadım ve 2 dilim börek yedim malesef.Yanlız ben sizden bir şey rica edicem yeni evlendim ve çokd erin bi yanlızlık yaşıyorum sanırım.Adapte olamadım bir türlü.Bir şeyler paylaşmak istiyorum ama etrafımda bulamıyorum bi türlü kafama göre arkadaş.Eşim Allah razı olsun yardımcı oluyor fakat yeterli gelmiyor.o yüzden bazen dertlerimi de yediklerimle birlikte paylaşsam beni hoş görürmüsünüz(bazen lafı uzatıp konuyu saptırabilirim fark etmeden.çünkü gerçekten yanlızım hem de çok (senağlama
evet ailemden uzaktayım.onlar benim yeni şeylere zor alıştığımı bildikleri için kendilerince saçma sapan bi sistem geliştirmişler.arayıp sormayı minimum yapıyorlar alışabileyim diyeönceleri çok dokunuyodu öz ailemin beni aramaması zor günlerimde beni yanlız bırakması.ama artık sadece hüzünleniyorum aralarda.bi de acayip derin bi yanlızlık duygusu gelişti içimde nenden böyle oldu anlayamadım mutsuz hissetmeye başladım.Üstelik ne maddi ne manevi oalrak çok ciddi sorunlar yaşamadım eşimle ve ailesiyle
niye aramıyorlar anlamadım aslında yalnız bırakmamak için aramaları gerekirdi ama ilginç yani ama olsun cnm ya alışacaksın elbet insan herşeye alışır:)
Selamler.ben ilkokul döneminden beri kiloluydum.hafif kilolu kısmında ama:))sonraları okul,iş vs derken kendime o kadar güvenim vardı ki kilo benim için hiç sorun olmamıştı.fakat bi dönem işten çıktım ve yurt dışında bulundum o dönem filmin koptuğu yerdi:)))döndüğümde obez sınıfındaydım(85 kilo 1.58 boy:))arkasından sözlendim ve kilo vermeye başladım dietisyen eşliğinde.14 kilo kadar verdim(7 ay içinde 71.8 kiloya düştüm)düğüne kadar.ama düğünden sonra bıraktım çünkü şehir değiştirdim ve dietisyensiz başaramayacağımı düşündüm.şu an 3.ayım dolacak dieti bırakalı ve sadece 1 kilo geri almışım(72.7)verilmesi gereken bi 15 kilom daha var.Fakat kendime destek bulamıyorum.beni de aranıza alırmısınız?bu İğrenç yağ tabakasından kurtulmak istiyorum çünkü artık bu fazlalıklarımı taşımaktan bedenimden çok ruhum yoruldu.ayrıca kilo verince her denediğinin içine girmek mükemmel birşey cidden.şimdiden teşekkürler
Merhaba kızlarrr banada yer var mı acaba grubunuzda hemen kendimden bahsedeyim 21 yaşındayım 175 boyunda 72 kiloyum aslında 75 kiloydum ama 3 kilo verdim son aylarda hedefim 65 kilo ve motiveye ihtiyacım var verebileceğime inanıyorum benide aranıza kabul edersiniz inşallah hepinize bol kilo vermeler kızlar:)
günaydın a.s.
herşeyden önce berat kandiliniz mübarek olsun inşallah.
kötüyüm,buralardayım,işlerim yoğun,fırsat buldukça yazarım. senağlama
Bu arada arkadaşlarım hepinizin kandili mübarek olsun, hepinizi ayrı ayrı öpüyorum...opuyorumnanaktan
dosbaa çok süpersinn dünde fazla kaçırmamışsınn mikemmelgünaydııııınnnnn a.s.
kandiliniz mübarek olsun dualarıız kabul olsun
sabah yürüyüşümü yaptım
kahvaltımı yaptım... bugün kaçamak yok...
dünde çok kaçırmadım tatlı yemedim mesela :)) ama yemeklerin miktarı fazla oldu sanırım....çok yorulmuştum
sanadaa ii kandillerr asumancımgünaydın a.s.
herşeyden önce berat kandiliniz mübarek olsun inşallah.
kötüyüm,buralardayım,işlerim yoğun,fırsat buldukça yazarım. senağlama
mervem hoşgeldiinn a.s. motive için tamdadoğru bi guruptasın olumunekankayizsmile ama sen zaten normal gibisinn o kadarcık fazlalığı vermeyee ne vaarrr zemuszemus saburlu ve azimli biriysen çokta kısa bir sürede halledersinMerhaba kızlarrr banada yer var mı acaba grubunuzda hemen kendimden bahsedeyim 21 yaşındayım 175 boyunda 72 kiloyum aslında 75 kiloydum ama 3 kilo verdim son aylarda hedefim 65 kilo ve motiveye ihtiyacım var verebileceğime inanıyorum benide aranıza kabul edersiniz inşallah hepinize bol kilo vermeler kızlar:)
fattaaaa hoşgeldiinn a.s. ahh ahh bende hiç zayıf halimi hatırlamıyorum çocukken bile tombişdimm kaydirigubbakcemile3 bu aradaa yeni gelinmişsin tebrikleerr ve çok çok çoookk uzun mutlu yıllar diliyorum eşinle sanaa Şeniz,Selamler.ben ilkokul döneminden beri kiloluydum.hafif kilolu kısmında ama:))sonraları okul,iş vs derken kendime o kadar güvenim vardı ki kilo benim için hiç sorun olmamıştı.fakat bi dönem işten çıktım ve yurt dışında bulundum o dönem filmin koptuğu yerdi:)))döndüğümde obez sınıfındaydım(85 kilo 1.58 boy:))arkasından sözlendim ve kilo vermeye başladım dietisyen eşliğinde.14 kilo kadar verdim(7 ay içinde 71.8 kiloya düştüm)düğüne kadar.ama düğünden sonra bıraktım çünkü şehir değiştirdim ve dietisyensiz başaramayacağımı düşündüm.şu an 3.ayım dolacak dieti bırakalı ve sadece 1 kilo geri almışım(72.7)verilmesi gereken bi 15 kilom daha var.Fakat kendime destek bulamıyorum.beni de aranıza alırmısınız?bu İğrenç yağ tabakasından kurtulmak istiyorum çünkü artık bu fazlalıklarımı taşımaktan bedenimden çok ruhum yoruldu.ayrıca kilo verince her denediğinin içine girmek mükemmel birşey cidden.şimdiden teşekkürler
teşekkürederim aslıcım. biraz daha iyiim çok şükür ama hala halsizim.sanadaa ii kandillerr asumancımkötü olmana üzüldüm umarım çabucak iyileşirsin işlerindede kolay gelsinn bende buralardayım
fatta çizelge linki bu burada çok güzel anlatıyorKadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca Sayfa Bulunamadı (Yeni Eklenti - Kilo Çizelgesinin Eklenmesi)
kaptan yeni gelen arkadaşlara hoş geldin partisimi düzenlesekkk ne kaydirigubbakcemile3
sağol canım seninde kandilin mübarek olsun bende çok öpüyorum. a.s.Bu arada arkadaşlarım hepinizin kandili mübarek olsun, hepinizi ayrı ayrı öpüyorum...opuyorumnanaktan
Arkadaşım, hoşgeldin!a.s.
Hoşgeldinnnna.s.
Canım benim ne oldu neyin var?:sm_confused:
canım, ayrı ayrı da yazabilirsin,toplu olarakta ama ayrı olursa daha iyi oluyor sanırım hani paylaşım çokluğu bakımından. a.sBende maratona başlıyorum bakalım iyi bir öğrenci olabilecekmiyimbirde öğünleri toplu olarakmı her öğünden snramı paylaşayım:)
sağol canım benim,seninde kandilin mübarek olsun. güne güzel başlamışsın inşallah böyle devam eder canım.günaydııııınnnnn a.s.
kandiliniz mübarek olsun dualarıız kabul olsun
sabah yürüyüşümü yaptım
kahvaltımı yaptım... bugün kaçamak yok...
dünde çok kaçırmadım tatlı yemedim mesela :)) ama yemeklerin miktarı fazla oldu sanırım....çok yorulmuştum
canım öyle güzel anlatmışsın ki tebrik ediyorum seni,harika bir azmin var neyi nerde toparlayacağını iyi biliyorsun artık. inşallah istediğin kiloları bu azmin sayesinde göreceksin. inancını hiçbir zaman yitirmemen dileğiyle. opuyorumnanaktanbazen insanın canı çektimi çekiyor iştee kaydirigubbakcemile3 olsunn sadece diyetini bozan şeyler bunlarsa çabuk toplarsınnn olumunekankayizsmile ayrıca kendinineden şartlandırıyorsun bu kiloda çakılı kalacamda ne demek, bende böyle düşündüm yıllarca hatta bakıyorum yapıyorum diyeti haftalarca biişey vermediğimi görünce deli gibi sinirden bozuyordum bak bana o günleri hatırlattın kaydirigubbakcemile3 ama artık düşüncelerim değişti, inanırsak başaramacağımız birşey yok şu hayatta, o kadar çok büyütüyordumki kilo vermek olayını düşmanımın başına bile böyle bir dert gelmesin derdim kaydirigubbakcemile3 gerçekten çok zor bunu bende çok iyi biliyorum insanbirde seviyorsa yemeği, ve her yediği şeyden zevkte alıyorsa çok zor ben tamda böyle biriyimama şimdi benim kesin kilo vermem gektiği için yapacak birşey yok hayat tarzını değiştirmeye çalışıyorsun yediklerinden zevk almak yerine başka şeyler düşünüyorsun, kilo vermeyi başaran insanlar varsa bende verebilirim diyorum, yani kabullenip inandırdıktan sonra beynini değişiyor sanki, ben eskiden çikolata hastası hamur kömür düştünü bişeydim kaydirigubbakcemile3 şimdi kızartılmış ekmek yediğimde o eskiden yediğim hamurların tadından daha lezzetli bir şey yiyiyormuş gibi hissediyorum , yada canım çikolata istediğinde kuru incir yiyiyorum onların da gerçekten çok güzel lezzetleri var, bi kitap okumuştum tek şişman beyniniz diye çok etkilenmiştim onu okuyuncakaydirigubbakcemile3 belki sizde okumuşsunuzdur... çok konuştum çokk kusura bakmayın çenem düştü yineee kaydirigubbakcemile3 yani velhasıl üzme kendini inandır beynini, ve aynaya çok bak birgün tamda görmek istediğin gibi göreceğine mutlaka inan yani ben öyle düşünüyorum tabi bunlar benim düşüncelerim belki sanada iyi gelir die yazdım.... ramazanda gelsin canımm biz dietimizi yapalım geleceğe geçmişe bakmayalım kaydirigubbakcemile3 yarın görüşürüzz güzellerrr opuyorumnanaktan
canım sanırım dün denize gittiğimizde farkında olmadan güneşin altında fazla kaldım aslında hep gölgede oturduk ama denize gidesiye kadar epey yol yürüdük birde yorgunluğum vardı cumartesiden iş yaptım evde çok geç yattım. hepsi üst üste gelince denizde su içerken bayıldım. arkadaşlar denize girmişlerdi,bende su içeyim dedim. ne olduysa o sırada oldu. eşimin bağırtıları ile kendime geldim,akşama kadar fenaydım ama arkadaşlara ayıp olmasın diye biraz direndim tabi çok çok fena değildim yoksa duramazdım zaten. bugünde hala onun sıkıntılarını çekiyorum halsizim akşam olsada eve gitsem diyorum. :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?