Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tamam mervecim,teşekkürederim.
istersen önce kendini tanıt bize, nasıl kilo aldın,kilo vermek adına neler yapmak istiyorsun,planların varmı. yerimseniben

günaydın sevgili kardeş takımcığım hayırlı kandiller . Rabbim gönlünüzden geçen tüm dualarınızı kabul etsin ....

Bol ve sağlıklı kilo verilen güzel bir hafta geçirmenizi dilerim .

günaydın sevgili kardeş takımcığım hayırlı kandiller . Rabbim gönlünüzden geçen tüm dualarınızı kabul etsin ....

Bol ve sağlıklı kilo verilen güzel bir hafta geçirmenizi dilerim .

canım sanada günaydın. amin hayatım,güzel dileklerin için çok teşekkürediyorum. a.s.

Sevgili ad1 kurallara uymayı kabul ediyorum ve bismillah diyip başlıyorum maratona.bugün daha kilolardan kurtulacağım kararını vermemişken kahvaltı ettiğim için biraz abarttım.Kandil aslında ve oruç tutmak istiyordum fakat özel durumdan dolayı tutamadım ve 2 dilim börek yedim malesef.Yanlız ben sizden bir şey rica edicem yeni evlendim ve çokd erin bi yanlızlık yaşıyorum sanırım.Adapte olamadım bir türlü.Bir şeyler paylaşmak istiyorum ama etrafımda bulamıyorum bi türlü kafama göre arkadaş.Eşim Allah razı olsun yardımcı oluyor fakat yeterli gelmiyor.o yüzden bazen dertlerimi de yediklerimle birlikte paylaşsam beni hoş görürmüsünüz(bazen lafı uzatıp konuyu saptırabilirim fark etmeden.çünkü gerçekten yanlızım hem de çok(senağlamabu yanlızlık yemeklere dadanmak olarak bana geri dönsün istemiyorum çünkü bu şekilde kiloların tavan yaptığı bi kaç arkadaşım var.neyse önceki kilo verme sürecimde 3 ana 3 ara yemek bana kilo vermede çokyardımcı oldu.yine bu şekilde yamak istiyorum.az yediğim zaman nedense kilo vermem duruyor bunu dietisyenle keşfettik.genel olarak şu şekilde beslenme tarzı olsun istiyorum ve bunun için gayret edeceğim:
sabah 7.00 de: 1 dilim ekmek,1-2 dilim peynir veya 1 peynir 1 yumurta,yeşillik
1.Ara 10-10.30 da: 1 meyve ya da 1 süt
Öğlen 13.00 de: 1 dilim ekmek veya 1 kase çorba,8 yemek kaşığı sebze yemeği veya 2-3 köfte kadar et,salata
2 Ara 15.30-16.00da: 1 meyve
Akşam 19.30-20.00: 1 dilim ekmek, 1 tabak sebze yemeği,1 bardak ayran veya 1 /2 bardak yoğurt
3 Ara 22.00 :1 meyve

yanlız meslek olarak oturarak çalışmak zorunda olduğum ve işe de 1 saat arabayla gitmke zorunda olduğum için çok yoruluyorum ve hareket eecek halim kalmıyor.eve gelince de sadece ev işlerine bakabiliyorum ve ancak 12 gibi yatıyorum.benim sorunum hareket edememek olabilir kilo verirken.yorumlarını,yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum sevigili takım arkadaşlarım

Son düzenleme:
Bende maratona başlıyorum bakalım iyi bir öğrenci olabilecekmiyim birde öğünleri toplu olarakmı her öğünden snramı paylaşayım:)

Fattacım evet paylaşabilirsin tabi inşallah yardımcı olabilirz sana yalnızlık zor birşey yeni evlenmişsin ailenden uzaksın değil mi?ama yeni hayatınada alışırsın inşallah hem arkadasım yok diye üzülme bak biz varız takma sen canım kafana:)

evet ailemden uzaktayım.onlar benim yeni şeylere zor alıştığımı bildikleri için kendilerince saçma sapan bi sistem geliştirmişler.arayıp sormayı minimum yapıyorlar alışabileyim diyeönceleri çok dokunuyodu öz ailemin beni aramaması zor günlerimde beni yanlız bırakması.ama artık sadece hüzünleniyorum aralarda.bi de acayip derin bi yanlızlık duygusu gelişti içimde nenden böyle oldu anlayamadımmutsuz hissetmeye başladım.Üstelik ne maddi ne manevi oalrak çok ciddi sorunlar yaşamadım eşimle ve ailesiyle

niye aramıyorlar anlamadım aslında yalnız bırakmamak için aramaları gerekirdi ama ilginç yani ama olsun cnm ya alışacaksın elbet insan herşeye alışır:)

niye aramıyorlar anlamadım aslında yalnız bırakmamak için aramaları gerekirdi ama ilginç yani ama olsun cnm ya alışacaksın elbet insan herşeye alışır:)

inşallah kardeş tek temennim...senin de hayırlı olsun bakalım inş kıvırırız bu işi de kurtuluruz şu kilolardan...

Arkadaşım, hoşgeldin!a.s.

Hoşgeldinnnna.s.

günaydın a.s.
herşeyden önce berat kandiliniz mübarek olsun inşallah.

kötüyüm,buralardayım,işlerim yoğun,fırsat buldukça yazarım. senağlama

Canım benim ne oldu neyin var?:sm_confused:

Bu arada arkadaşlarım hepinizin kandili mübarek olsun, hepinizi ayrı ayrı öpüyorum...opuyorumnanaktan

Allah Razı olsun.ya bişey sorabilir miyim:kilo çizelgesi nasıl yapıyorsunuz arattım sanırım ismi farklı.yardımcı olursanız sevinirim.

dosbaa çok süpersinn dünde fazla kaçırmamışsınn mikemmel senindekandilin mubarek olsun vee herkesin kandilini kutluyorum bütün dilekleriniz kabul olur inş.

günaydın a.s.
herşeyden önce berat kandiliniz mübarek olsun inşallah.

kötüyüm,buralardayım,işlerim yoğun,fırsat buldukça yazarım. senağlama
sanadaa ii kandillerr asumancım kötü olmana üzüldüm umarım çabucak iyileşirsin işlerindede kolay gelsinn bende buralardayım

mervem hoşgeldiinn a.s. motive için tamdadoğru bi guruptasın olumunekankayizsmile ama sen zaten normal gibisinn o kadarcık fazlalığı vermeyee ne vaarrr zemuszemus saburlu ve azimli biriysen çokta kısa bir sürede halledersin
fattaaaa hoşgeldiinn a.s. ahh ahh bende hiç zayıf halimi hatırlamıyorum çocukken bile tombişdimm kaydirigubbakcemile3 bu aradaa yeni gelinmişsin tebrikleerr ve çok çok çoookk uzun mutlu yıllar diliyorum eşinle sanaa Şeniz, burda hepimiz birbirimize güç ve umut veriyorum bence, benim gibi derdi olan insanların başarıları beni dahada mutlu ediyor :) yeni arkadaşlarda geldi tamam artık çok daha aktif ve bol paylaşımlı günler diliyorum gurup adınaa kaydirigubbakcemile3
fatta çizelge linki bu burada çok güzel anlatıyor http://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...eklenmesi.html (Yeni Eklenti - Kilo Çizelgesinin Eklenmesi)
kaptan yeni gelen arkadaşlara hoş geldin partisimi düzenlesekkk ne kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
fattacım,canım öncelikle evliliğin hayırlı olsun. eşinle beraber bir ömür boyu,mutlu huzurlu bir ömür dilerim. gurbette gelin olmak zordur seni çok iyi anlıyorum. ben ailemle çok uzak değilim ama yinede aradaki 1 saatlik mesafe sıkıntı yaratıyor. sen ailenle çok uzakmısın canım. ayrıca ailen senin iyiliğin için öyle davranıyor ama unutmasınlarki sana ne kadar destek olurlarsa o kadar kolay alışırsın gurbete,ben bile 6 senelik evliyim annem birkaç gün aramasa (ben aradıktan sonra)kızıyorum niye aramıyorsun diye.
bizler elimizden geldiği kadarıyla yoldaş oluruz sana canım merak etme.
az yemekle kesinlikle kilo verilmiyor haklısın canım. söylediğin listede gayet güzel görünüyor. buna birde spor eklemek harika olur tabi. canım yaz ayındayız akşamları evine giderken birkaç durak önce inip evine kadar tempolu yrüsen onun bile çok faydasını görürsün,hazır çocuk yokken bugünlerini değerlendir. sıkı bir vücutla hamile kal.inan doğum sonrası eski kilona hemen gelir ve benim gibi sıkıntı çekmezsin. inşallah istediğin kiloya bizlerle beraber sağlıklı bir şekilde gelirsin.

kızlar bu sabah kalkamadım yürüyüşee amabirazdan 1 saatlik biryürüyüşe gitcez
kahvaltım: birdilim kızarmış ekmek, 1 yumurta, salatalık domates
ara: bir şeftali

teşekkürederim aslıcım. biraz daha iyiim çok şükür ama hala halsizim.
tamam canım sağol. a.s.

fattacım çizelge olayımız aslıcımında belirttiği gibidir ama yinede zorluk çekersen buradayız. a.s
Bu arada arkadaşlarım hepinizin kandili mübarek olsun, hepinizi ayrı ayrı öpüyorum...opuyorumnanaktan
sağol canım seninde kandilin mübarek olsun bende çok öpüyorum. a.s.

Arkadaşım, hoşgeldin!a.s.
Hoşgeldinnnna.s.
Canım benim ne oldu neyin var?:sm_confused:

canım sanırım dün denize gittiğimizde farkında olmadan güneşin altında fazla kaldım aslında hep gölgede oturduk ama denize gidesiye kadar epey yol yürüdük birde yorgunluğum vardı cumartesiden iş yaptım evde çok geç yattım. hepsi üst üste gelince denizde su içerken bayıldım. arkadaşlar denize girmişlerdi,bende su içeyim dedim. ne olduysa o sırada oldu. eşimin bağırtıları ile kendime geldim,akşama kadar fenaydım ama arkadaşlara ayıp olmasın diye biraz direndim tabi çok çok fena değildim yoksa duramazdım zaten. bugünde hala onun sıkıntılarını çekiyorum halsizim akşam olsada eve gitsem diyorum. :çok üzgünüm:

Bende maratona başlıyorum bakalım iyi bir öğrenci olabilecekmiyim birde öğünleri toplu olarakmı her öğünden snramı paylaşayım:)
canım, ayrı ayrı da yazabilirsin,toplu olarakta ama ayrı olursa daha iyi oluyor sanırım hani paylaşım çokluğu bakımından. a.s

sağol canım benim,seninde kandilin mübarek olsun. güne güzel başlamışsın inşallah böyle devam eder canım.
canım öyle güzel anlatmışsın ki tebrik ediyorum seni,harika bir azmin var neyi nerde toparlayacağını iyi biliyorsun artık. inşallah istediğin kiloları bu azmin sayesinde göreceksin. inancını hiçbir zaman yitirmemen dileğiyle. opuyorumnanaktan

Uzaktandünyalicim cnm benim hoşbulduk çok sağol evet normalim aslında sadece biraz göbeğim var birazda alt bölgem var yani bölgesel zayıflamam lazım ama abur cubur yani bisküvi kek çikolata seviyorum onları yemesem veririm diye düşünüyorum çünkü çok fazla yemek alışkanlığım yok beyaz ekmekte yemiyorum hamur işide pek yemiyorum böylelikle 3 kilo verdim vermem gereken 7 kilo daha var:d inşallah vericem ve hepimiz vericez:):teytey:

kızlar bende neler yediğimöi yazayım artıkın.
dün malum deniz sefası yapmaya çalıştık, aksiliklere rağmen yinede iyiydi. bu arada eşimde akşam eve dönmeden önce kayalıkların arasında üstünü değiştirirken düşmüş bacağı falan epey kötüydü. neyseki kafası gözü yarılmadı. onada çok canım sıkıldı. bizde diyoruzki arkadaşlarla birde bize derler bayanlar geç hazırlanır diye dalga geçiyoruz.adamcağızım bi geldi kan revan içinde. valla eve varalım diye çok dua ettim. neyseki evimizde gerekli müdahelerle kendimize biraz olsun gelebildik. Allah tan yavruma birşey olmadı şükür olsun.
denizdeyken mangal sefası yaptık ben biraz oğlumun çorbasından atıştırdım derken biraz abattım sanırım.
bu sabahda 2 dilim ekmekle, klasik kahvaltıyla güne başladım.
öğle yemeği henüz yok.

Geçmiş olsun canım, İnşallah bir an önce kendine gelirsin ,buralarda sana ihtiyacımız var unutma ,bizler için kendine iyi bak molur mu? Kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…