Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İşe kendi arabamla gidip geliyorum o yüzden öle bi lüksüm yok malesef(keşke olsa(ama arada bi sağolsun eşinmle yürüyüşe çıkıyoruz.oalbildiğince hareket etmeye çalışıyorum ama akşama leşim çıkıyo sanırım zamanla alışıcam bu tempoya...bu arada arkadaşlar verdiğiniz linke hata evriyo.sölediğiniz sayfadan oluşturdum sanırım fakat nasıl ekleyeceğimi bilemedim(

Son düzenleme:
selaaammmm
fatta ve mervem hoşgeldiniz a.s.
öncelikle hikayenizi dinledim inanıyorum ki kısa zamanda hedefinize ulaşacaksınız
fatta canım evliliğin ilk 6 ayı hep alışmakla geçio ve biraz sıkıntılar olabilio ...bak yolu yarılamışsın :)) inş. daha önce alışırsın ....
dün akşam misafirim vardı 1 yıllık evililerdi ve kız konyadan gelin gelmiş ankaraya ve şöle dedi:" ben her yere hemen alışırım ve ailemi hiç aramadım...benim için kişiler çok önemli değil " gibi bişiler söledi :)) ben şok oldum ve ilk defa ailesinden ayrılmış
ben evlenmeden önce üni. için şehir dışında okudum ama evlilik başka...hatta eşim çok sık ailemi ziyerete götürmesine rağmen zor alıştım (( ama alıştım...yani kısacası alışılıyor :))
seni anlıyoruz ve yanındayız...istediğin herşeyi yazabilirsin bize :))

merhaba arkadaşlar dün giremedim pikniğe gittik biraz abarttım yediklerimi yüzüm olmadı yazmaya bilmiyorumkismile
yeni arkadaşlar katılmış aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar a.s.
bugün gayet ii gidiyorum haftasonu kaçamaklarını acilen toparlamam gerekiyo tartıldım yarım kilo fazla çıktım yerleşmeden vereyim bari cumartesi diyetsiyenime ne hesap vericem acaba :gitme:

adcım canımmmmm
şimdi nasılsın :?? acaba çok mu az yedin ?tansiyonun nasıldı??
ayyy kıyamam sizde nazar var sanırım ( hem eşin hem sen...üzüldüm ama çok şükür yinede hafif atlatmışsınız...kırık falan yok...yada Allah korusun sen denizde yüzerken .... ay düşünmek istemiyorum (
neyse canım Allah sana ve ailene sağlık sıhhat versin

bana gelince canlarım bugün ki ek kaçamağım kahve oldu ( şimdilik ii gidiyorum
hepinizi öpüyorum

baharcım haftasonları hiç olmasa dimi (
benimde hep düzenim bozuluyo (
ama bu haftasonunu biraz ii geçirdim... bakalım bu hafta cuma kaç kilo ile döneceğim

dün çok kötü olmuş okuyuncaçok üzüldüm yanında iyiki eşin ve arkadaşların varmış umarım hayatında böyle birşey hiç tekrarlamaz :1no2:
birgün hepimiz tamda istediğimiz kiloda olmayı başaracağız:lepi:

öğle yemeği yemedim
ara: iki ince dilim karpuz, bir lokmanın yarısının yarısını yedim kaydirigubbakcemile3 yememem gekiyordu yağlı ve hamur işii :mymeka: ama sıcacıktıı kandil die yapmışlaarr kaydirigubbakcemile3 neyseki bir yudumla kurtardım işi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 görüşürüz güzeller opuyorumnanaktan

kızlar geldim ama çok fazla kalamıyorum,inanın makinam olsada masamın üstünün fotosunu çeksem,saat 6 ya kadar toparlanmam lazım. eşim pc yi yaptım dedi ama eve gidince görürüz. evde gelmeye çalışacağım.şimdi çıkmam lazım. çok ama çok öpüyorum.

kızlar bende kaçıyorum... akşam gelemem dışarda olcam...yarın görüşmek umuduyla ...

iyi eğlenceleer dosbaa yarın görüşürüüzz :teytey:

fattaa çizelge konusunda takıldığın yerleri sor bize kaydirigubbakcemile5 eklemesi zor değil yaw... kullanıcı paneline gir ordan profil ayarlarına gircen sonrada en alta yapıştırcan işte linki :lepi:

yediklerimee gelirseek bir çay bardağı erik suyu
akşam: 5-6 kaşık tavuklu patates, 3 kaşık yoğurt,iki tane yaprak sarması, iki dilim kavun
gece bir su bardağı süt içicem planım bu kaydirigubbakcemile5
bugün muutluyumm opuyorumnanaktan yürüyüşümüde yaptımm bol suyumuda içtim, bir bardak yeşil çayımıda içtimm opuyorumnanaktan hepinizi öpüyorum güzellerr yarın görüşürüzopuyorumnanaktan

Selam arkadaşlarım kısa bi süreliğine internetin başına geçebildim. Bugün sabah bi küçük tost, arada bir üzüm, öğlen bir haşlanmış yumurta ve akşam yemeğinde 1 kepçe çorba,3 küçük köfte ve de börülce salatası ile sarımsaklı yoğurt yedim. Bugün iyi geçti bence şimdi de bir bardak portakal suyu içicem, öptüm sizi....

yaa arkadaşlar 3 ayrı link var ve hepsini ayrı ayrı denedim yine aynı hatayı veriyor.Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. diye bi yazı çıkıyo ama alanın açıklaması da yok ya da ben bulamıyorum(ayrıca bütün beni hoş karşılayan arkadaşlara çok çoooookk teşekkür ediyorum cidden sıcak bi ortam yaf bura:)inş bu ayrılığa da bi alışsam süper olacak dua edin bu akşam benim için

Son düzenleme:
ayy çok mutlu oldum sonunda ekleyebildim şükür:)yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler.bu gece hepimize Rabbim bu gereksiz yağ tabakalarından sağlıklı bir şekilde kurtulmayı nasip etsin inş.çıkıyorum ii geceler.(günlük yemek listemi yazmayı unuttuğumu sanmayın yüzüm yok çünkü akşam iftarda kayınvalidedeydik ilk gün yarın olsun bare(

günayduuuunnnn a.s.
bu sabah yürüyüşünü yapamayan bi dosba var ((
gece geç geldim sabah kalkamadım

günaydın herkese:)
iş yerindeyim ve gıcık bi ark var yine her zamanki tavırlara devam:))sanırım ben buraya pek ısınamadım yaf.Bu aralar çok ciddi bir ısınamama sorunum var buzdolabına bağladım:))dosbacım olsun yarın ya da akşama yaparsın inş.sabah yaptım peynirli tostumu 7.30da yedim.birazdan da sütümü içcem uslu kız olcam.

Yuppiiiiiiiiiiii!!!

En sonunda 600 gr. vermeyi başardım. 94.4 oldum kızlarrr....zemuszemus

Sabah da yarım simit az peynir bol domates ve çay ile kahvaltı yaptım. Bol bol da su içtim. Şimdi ara öğün için bir çilkim üzüm yiyeceğim.

Çok sevinçliyim çok zemuszemus:dance:

tebrik ederim canım bu azimle gidersen daha çokkkk 600gr verirsin...
afiyet olsun kahvaltın da gzüel olmuş

bengeldiiimmmm bugünn gün güzel başladıı sabah bir saat yürüyüş yaptımmm
kahvaltım:bir dilim ekmek,domates, salatalık, çok az peyniiirr bir bardak vişne suyu
ara: yarım mısır, vee bir bardak yeşil çay sabah erken kalkınca bugün baya su içtim 1,5 lt oldu bilee

fattaa çizelgen çok güzeeell olmuşşş kaydirigubbakcemile3 olsun yaa liste çok olsada yazıyoruz biz, yediklerimizi yazarken utanalımda bi daha yapmayalım diee dualarında çok güzelmişş amiin amiin amiiinnn :Saruboceq:
günayduuuunnnn a.s.
bu sabah yürüyüşünü yapamayan bi dosba var ((
gece geç geldim sabah kalkamadım
günaydınnn dosba a.s. yarın kalkarsınn üzülmee
greendreams süpersiiinnn çokk sevindimmm tam gaz diyete devammm :lepi:
kahvaltınn pekte güzel olmuşş simitee bende bayılırımm amaa az yemeğe çalışıyorum yerimseniben

uzaktandünyalı Utanmak için yazıyorum o zaman inş etkili olur ve bi daha abartmam bu kadar.lmaz:1 tabak parça etli patatesli yemek,1 kase çorba,1 dilim ekmek,1/2 tabak kıymalı makarna,salata,1 tane de lokmasempatiksalakcinnievet abartmışım biliyorum ama artık başladım bugün.Bu aarada bugün öğlen de 1 tane tavuk şiş,1 dilim ekmek,salata yedim.arada da 12 tane badem.akşamı da yırttık mı tamamdır inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…