Allah Razı olsun.ya bişey sorabilir miyim:kilo çizelgesi nasıl yapıyorsunuz arattım sanırım ismi farklı.yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkürederim aslıcım. biraz daha iyiim çok şükür ama hala halsizim.
canım sanırım dün denize gittiğimizde farkında olmadan güneşin altında fazla kaldım aslında hep gölgede oturduk ama denize gidesiye kadar epey yol yürüdük birde yorgunluğum vardı cumartesiden iş yaptım evde çok geç yattım. hepsi üst üste gelince denizde su içerken bayıldım. arkadaşlar denize girmişlerdi,bende su içeyim dedim. ne olduysa o sırada oldu. eşimin bağırtıları ile kendime geldim,akşama kadar fenaydım ama arkadaşlara ayıp olmasın diye biraz direndim tabi çok çok fena değildim yoksa duramazdım zaten. bugünde hala onun sıkıntılarını çekiyorum halsizim akşam olsada eve gitsem diyorum. :çok üzgünüm:
canım öyle güzel anlatmışsın ki tebrik ediyorum seni,harika bir azmin var neyi nerde toparlayacağını iyi biliyorsun artık. inşallah istediğin kiloları bu azmin sayesinde göreceksin. inancını hiçbir zaman yitirmemen dileğiyle. opuyorumnanaktan
kızlar bende kaçıyorum... akşam gelemem dışarda olcam...yarın görüşmek umuduyla ...
Yuppiiiiiiiiiiii!!!
En sonunda 600 gr. vermeyi başardım. 94.4 oldum kızlarrr....zemuszemus
Sabah da yarım simit az peynir bol domates ve çay ile kahvaltı yaptım. Bol bol da su içtim. Şimdi ara öğün için bir çilkim üzüm yiyeceğim.
Çok sevinçliyim çok zemuszemus:dance:
fattaa çizelgen çok güzeeell olmuşşş kaydirigubbakcemile3 olsun yaa liste çok olsada yazıyoruz biz, yediklerimizi yazarken utanalımda bi daha yapmayalım dieeayy çok mutlu oldum sonunda ekleyebildim şükür:)yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler.bu gece hepimize Rabbim bu gereksiz yağ tabakalarından sağlıklı bir şekilde kurtulmayı nasip etsin inş.çıkıyorum ii geceler.(günlük yemek listemi yazmayı unuttuğumu sanmayın yüzüm yok çünkü akşam iftarda kayınvalidedeydik ilk gün yarın olsun bare(
günaydınnn dosba a.s. yarın kalkarsınn üzülmeegünayduuuunnnn a.s.
bu sabah yürüyüşünü yapamayan bi dosba var((
gece geç geldim sabah kalkamadım
greendreams süpersiiinnn çokk sevindimmm tam gaz diyete devammm :lepi:Yuppiiiiiiiiiiii!!!
En sonunda 600 gr. vermeyi başardım. 94.4 oldum kızlarrr....zemuszemus
Sabah da yarım simit az peynir bol domates ve çay ile kahvaltı yaptım. Bol bol da su içtim. Şimdi ara öğün için bir çilkim üzüm yiyeceğim.
Çok sevinçliyim çok zemuszemus:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?