Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmişi çok okuyamadım galibayeni yeni katılanlar olmuş ama adcığım geçmiş olsun hayatımm çok üzüldümm kendine dikkat et
bu arada takımda yer varsa geri gelsem diyorum tatilde güzel kilo aldık yani sölemesi ayıp
gel bacım gel...sende gel kürkçü tükkanına :)) bu hafta bende dönüyorum da :))
nasılsın??anladığım kadarıyla güzel geçmiş....yenmiş içilmiş
dünü unutalım barii kaydirigubbakcemile3 ama bu günün güzel geçmişş hihoyyytuzaktandünyalı Utanmak için yazıyorum o zaman inş etkili olur ve bi daha abartmam bu kadar.lmaz:1 tabak parça etli patatesli yemek,1 kase çorba,1 dilim ekmek,1/2 tabak kıymalı makarna,salata,1 tane de lokmasempatiksalakcinnievet abartmışım biliyorum ama artık başladım bugün.Bu aarada bugün öğlen de 1 tane tavuk şiş,1 dilim ekmek,salata yedim.arada da 12 tane badem.akşamı da yırttık mı tamamdır inş
merveee hoşgeldinn benim güzel geçtii saoll kaydirigubbakcemile5 ama bir şeyi anlamadım dün yediklerini nie bugün yazıon kaydirigubbakcemile3 her yediğin şeyi daha mideye indirmeden yaz ki forum hareketlensiiinn olumunekankayizsmile güzel beslenmişsinn tebrikleerr vereliniortakselam kızlarrrr ben geldim nasılsınız hayat nasıl gidiyor dün yediklerimi yazıyorum sabah 1 tane kepekli tost yarım domates 1 bardak çay öğle üzüm ve galeta yedim akşam tavuk şiş salata yedimsositososito
ethos hoşgeldinn internetinin düzelmesine sevindimm, benim keyifler yerinse saol sen nasılsın? yediklerini düşünerek bozma moralinii lmaz: bu günü güzel diyet yaparak geçirirsin yarına güzel dün hatıraların olurr üzceek bişeyy yokk opuyorumnanaktan yeterki umudumuzu kaybetmeyelim :lepi:selam kızlar nihayet girebildim evimdeyim artık.nette sorun vardı yeni düzeldi.nasılsınız ben ipin ucunu kaçırdım.dondurmalar pastalar pizzalar ama bugün başladım yine.
hoşgeldiinn melyezit opuyorumnanaktan ben senin guruptan gittiğini bile anlamamışım geleyimmi yazınca farkettim :kedi: sensiz olmass gel gaaariii kaydirigubbakcemile3geçmişi çok okuyamadım galibayeni yeni katılanlar olmuş ama adcığım geçmiş olsun hayatımm çok üzüldümm kendine dikkat et
bu arada takımda yer varsa geri gelsem diyorum tatilde güzel kilo aldık yani sölemesi ayıp
akşam 1 tavuklu salata(sossuz ve yağsız),1 dilim ekmek,1 kase çorba.ve 2 çatal yaş pastayaş pasta yediğim için meyve yemedim açıkcası.şu iki gündür bakıyorum da epey içim ferahlamış sanırım sizlere yazarak.Ya ne mantıklı bi sayfa ve çözüm şu grup meselesi.baştan aman nasıl olsa sanal yesen kim ne farketcek diyodum okurken ama işin içine girince rengi değişiyormuş.insan bi sorumluluk aldığının biincine varıyo ve ona göre hareket ediyo.neyse canlar ben yatıyorum ii bakın kendinize.bu arada akşam yemekten sonra sağolsun azimli kocam beni yürüyüşe çıkardı çok hzılı bi tempo ile değil ama normal tempoda 1 saat kadar yürüdük.bu da iidir en azından evde oturup yemekteki kalorilerin yağ olmasını izlemedik.öptüm hepinizi ii geceler...
tebrik ederim canım bu azimle gidersen daha çokkkk 600gr verirsin...
afiyet olsun kahvaltın da gzüel olmuş
greendreams süpersiiinnn çokk sevindimmm tam gaz diyete devammm :lepi:
kahvaltınn pekte güzel olmuşş simitee bende bayılırımm amaa az yemeğe çalışıyorum yerimseniben
ii geceler kızlar bilgisayarım ağrızalı nete giremiyorum şu an zor açtım her an kapanabilir o yüzden fazla uzatmayım uğrayamazsam sebebi budur bilin inş. cumaya kadar halledebilirim bakalım görüşürüz kendinize ii bakın......
günaydın canlar.
dilerim herkesler iyidir.ben idare etmeye çalışıyorum,yine nefes darlığım başladı,bu sıcaklar beni çok yoruyor. dün hazırlamam gereken önemli evraklarım vardı,resmen sinir oldum. bir ara geldim bakayım en azından durumu bildireyim diye ama fırsat olmadan bankaya gittim.
diyetime gelince berbat gidiyor.kilo almadım ama vermedimde. bugün buralarda olmaya çalışırım.öpüyorum.
valla hayatım ne diyeyim sadece maşallah diyebiliyorum.selaaaammmlarr ben geldimmm benim güzel gurubummm kaydirigubbakcemile3
bugün sabah yazdım zaten yediklerimii
öğle: 4-5 kaşık kısır
akşam: 4-5 kaşık tavuklu patates yemeği, bir kaşık yoğurt, iki yudum kavun
bugün güne gitmeme rağmeeen çok güzel tuttum nefsimii kaydirigubbakcemile3 artık arkadaşlarda alıştı hiç ye diye ısrar etmiyorlar kaydirigubbakcemile5
gece bir su bardağı süt içmeyi planlıyorum
bugün sabah bir saat yürümüştüm yaa sonra güne giderkende yürüyerek gittik geldiik ve uzaktıı gidiş geliş 45+45 dk sürdüüü çok sevindimm fazladan yürüyüş yapmış oldummm inş. cuma dartıldığımda mutluluktan uçarım bugün 2 lt den fazla suiçtim ve ikinci yeşil çayımı da şimdi içiyorumm
canım yaşpastadan az yemişsin tebrik eddiyorum. a.s.akşam 1 tavuklu salata(sossuz ve yağsız),1 dilim ekmek,1 kase çorba.ve 2 çatal yaş pastayaş pasta yediğim için meyve yemedim açıkcası.şu iki gündür bakıyorum da epey içim ferahlamış sanırım sizlere yazarak.Ya ne mantıklı bi sayfa ve çözüm şu grup meselesi.baştan aman nasıl olsa sanal yesen kim ne farketcek diyodum okurken ama işin içine girince rengi değişiyormuş.insan bi sorumluluk aldığının biincine varıyo ve ona göre hareket ediyo.neyse canlar ben yatıyorum ii bakın kendinize.bu arada akşam yemekten sonra sağolsun azimli kocam beni yürüyüşe çıkardı çok hzılı bi tempo ile değil ama normal tempoda 1 saat kadar yürüdük.bu da iidir en azından evde oturup yemekteki kalorilerin yağ olmasını izlemedik.öptüm hepinizi ii geceler...
hoşgeldinn. opuyorumnanaktan canım çok sağol,tabiki yerimiz var.buhafta dosbacımda geliyor. oh ne güzel,gelin artık tabi ya. hihoyyytgeçmişi çok okuyamadım galibayeni yeni katılanlar olmuş ama adcığım geçmiş olsun hayatımm çok üzüldümm kendine dikkat et
hoşgeldin ethoşum. toparlanma vakti gelmiş anlaşılan. kaydirigubbakcemile5selam kızlar nihayet girebildim evimdeyim artık.nette sorun vardı yeni düzeldi.nasılsınız ben ipin ucunu kaçırdım.dondurmalar pastalar pizzalar ama bugün başladım yine.
akannehiruzaktandünyalı Utanmak için yazıyorum o zaman inş etkili olur ve bi daha abartmam bu kadar.lmaz:1 tabak parça etli patatesli yemek,1 kase çorba,1 dilim ekmek,1/2 tabak kıymalı makarna,salata,1 tane de lokmasempatiksalakcinnievet abartmışım biliyorum ama artık başladım bugün.Bu aarada bugün öğlen de 1 tane tavuk şiş,1 dilim ekmek,salata yedim.arada da 12 tane badem.akşamı da yırttık mı tamamdır inş
tebrikediyoruuuumm. hihoyyytYuppiiiiiiiiiiii!!!
En sonunda 600 gr. vermeyi başardım. 94.4 oldum kızlarrr....zemuszemus
Sabah da yarım simit az peynir bol domates ve çay ile kahvaltı yaptım. Bol bol da su içtim. Şimdi ara öğün için bir çilkim üzüm yiyeceğim.
Çok sevinçliyim çok zemuszemus:dance:
canım aynı durumdayım,bende buzdolabıyım,yakında derin dondurucuya bağlıcam diye korkuyorum. o zaman kimse çözemicek. guclubacismilegünaydın herkese:)
iş yerindeyim ve gıcık bi ark var yine her zamanki tavırlara devam:))sanırım ben buraya pek ısınamadım yaf.Bu aralar çok ciddi bir ısınamama sorunum var buzdolabına bağladım:))dosbacım olsun yarın ya da akşama yaparsın inş.sabah yaptım peynirli tostumu 7.30da yedim.birazdan da sütümü içcem uslu kız olcam.
sağol canım, yaşadık birşey işte.geldi geçti çok şükür. :1hug:dün çok kötü olmuş okuyuncaçok üzüldüm yanında iyiki eşin ve arkadaşların varmış umarım hayatında böyle birşey hiç tekrarlamaz :1no2:
birgün hepimiz tamda istediğimiz kiloda olmayı başaracağız:lepi:
öğle yemeği yemedim
ara: iki ince dilim karpuz, bir lokmanın yarısının yarısını yedim kaydirigubbakcemile3 yememem gekiyordu yağlı ve hamur işii :mymeka: ama sıcacıktıı kandil die yapmışlaarr kaydirigubbakcemile3 neyseki bir yudumla kurtardım işi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 görüşürüz güzeller opuyorumnanaktan
canım benim ya. oldu bitti hayatım,birdahakine daha dikkatli oluruz inşallah.adcım canımmmmm
şimdi nasılsın :?? acaba çok mu az yedin ?tansiyonun nasıldı??
ayyy kıyamam sizde nazar var sanırım ( hem eşin hem sen...üzüldüm ama çok şükür yinede hafif atlatmışsınız...kırık falan yok...yada Allah korusun sen denizde yüzerken .... ay düşünmek istemiyorum (
neyse canım Allah sana ve ailene sağlık sıhhat versin
canım, çok teşekküreederim opuyorumnanaktanGeçmiş olsun canım, İnşallah bir an önce kendine gelirsin ,buralarda sana ihtiyacımız var unutma ,bizler için kendine iyi bak molur mu? Kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan
Arkadaşlarım tebrik için sağolun, nice 600 gr. lar İnşallah.. Sabah bi büyük bardak suyumu içtim. Yarım saat burda oyalandım şimdi de küçük tostumu yiyorum ve de vazgeçilmez çay...
greendreams hayırlı olsun kardeş azar azar olacak inş hepimizin.sonra bi bakmışız ki zayıf zapzayıf hatunlar olmuşuz ve bi gün güzel bi buluşma ayarlayıp biyerlerde kahve içmişiz inş
şanslıymışsın ozaman. kaydirigubbakcemile5yaşpastadan isteyerek az yemedim valla o kadar kalmıştı:)))şaka bş yana onu yerken bile vicdan azabı hissettim ya neyse.bugün de hastayım diye gitmedim işe.Bi taraftan da başka iş bakıyorum kendime açıkcası.sevmedim ben bu iş yerini yaaa(herkes kökleşmiş artık.en yenisi 3-5 yıllık.kendine göre kuralları var sen istesen de istemesen de uymak zorunda kalıyosun.ya arkadaşlar bi iş yerinde yemek masasına oturduğun yeri bile belirleyen bi felsefe bir kalıplaşmış zihniyet olabilir mi:))ben de çok şaşırdım ilkinde ama oluyomuş.neyse işte ben de kuralcılığı ve kalıpları çok sevmediğim için ısınamadım sanırım.her şeyin yeri belli.uyduruk bi dikiş ipinin bile:)))yenisin herşeyin yerini usulunu bilemezsin.az bişey yanlış yere koyunca hemen bunu burya kim koydu,yerini bilmiyomusun vs ya da herkes aynı yere otursu yemek sofrasında benim kafam karışıyo diyo servisi yapan bayan:)))Dua edin de yeni bir iş bulabileyim.sabah yediklerime gelince 1 dilim ekmek,2 ince dilim sucuk,1 kibrit kutusu kadar peynir ve kırmızı paşa biberlerden baya.bu arada günlük suyu 3 lt içmeye çalışıyorum.önceki dietten kalma alışkanlık.zorlaya zorlaya oturdu çok şükür.şimdi biraz az içsem gece susayarak aklkıp onu da tamamlıyorum.ama öncelerden 1 litreyi bile bulmazdı açıkcası.neyse öptüm canlar görüşürz sonra
çok teşekkürediyorum çanım, opuyorumnanaktan bilemedimki nazardanmı mafoldumbenBu arada ad1 geçmiş olsun kaçtır söylemeyi unutuyorum.dikkat edin kendinize.insanların imrenerek bi kaç kere bakması bile nazar için yeterli oluyor sanırımşimdi bi sıkıntı yoktur inş.Rabbim korusun
amin çanım inşallah. afiyet olsun. kaydirigubbakcemile5Arkadaşlarım tebrik için sağolun, nice 600 gr. lar İnşallah.. Sabah bi büyük bardak suyumu içtim. Yarım saat burda oyalandım şimdi de küçük tostumu yiyorum ve de vazgeçilmez çay...
çanım birşeyler ayarlamak istiyoruz aslında.dosbacımla sürekli dile getirdik. ortak bir ilde buluşabiliriz aslında günü birlik. inşallah nasip olur birgün.Gerçekten arkadaşlar, sizlerle yüz yüze de görüşmeyi çok isterdim. İnşallah burdan mezuniyet kutlamalarımız olur.zemuszemus