günaydın canlar,buralardayım,sıkkınım.
geçmişi okurken ethoşun yazısını görene kadar bildirim günü olduğunu unutmuşum. sabah tartılmadım bile. başım çok ağrıyor. buralardayım,sizler kilonuzu yzın düzenler listeyi paylaşırım.
günaydın kızlar kilom 80.1neden böyle oldu anlamadım cumartesi günü 80 dim 1 hafta geçti 100 gram fazla bile çıkıyorum neyse moral bozmayım geçen cumadan bu yana 400 gram gitmiş bilmiyorumkismile
günaydıııııınnnnn a.s.
yürüyüşümü yaptım kahvaltımı yaptım baskülle aram birazcık daha düzeldi :)) bu sabah yüryüşleri çok ii gelmeye başladı :))
günaydınn
bu hafta çok kötü geçmişti tahmin ettiğim gibi kilo almışım :/
61 im bu hafta hiç bozmadan yapmam lazım yoksa haftaya 62 olmaktan korkuyorum :/
günaydın canlar,buralardayım,sıkkınım.
geçmişi okurken ethoşun yazısını görene kadar bildirim günü olduğunu unutmuşum. sabah tartılmadım bile. başım çok ağrıyor. buralardayım,sizler kilonuzu yzın düzenler listeyi paylaşırım.
selam kızlar ben giremiyorum bir türlü nete geçen girdim site de hata vardı uğraştım olmadı sonra da internetimde sorun oluştu şimdi de nasıl olduysa girebildim ama kaç dk dır pc başındayım öyle yavaş ki.çıldıracam gerçekten.neyseki gidiyorum eve bu sıkıntım bitecek.adcım yarın eşim geliyor o yüzden nete giremeyebilrim şimdiden killo bildirimimi yapayım dedim sıkıtı oluşmasın sana regl olduğum için kilom 68.5.pazartesiden itibaren de evde olacağım inşallah katılımım daha fazla olur.pazartesiye kadar giremeyebilirim nete çünkü vında da sorun var bağlanmıyor bir türlü çok sorun çıkarıyor.
13.TAKIM 166. ETAP
Ad1 ( 57.3 / 57.3 / 0.0 / 0.00 %)
Bhr.87 ( 80.5 / 80.1 / 0.4 / 0.50 %)
Ethos ( 68.7 / 68.5 / 0.2 / 0.29 %)
Kelebek ( 60.0 / 61.0 / -1.0 / 1.67 %)
Uzaktandunyal ( 76.5 / 76.0/ 0.5 / 0.65 %)
13.TAKIM TOPLAM KİLO : ( 343.0 / 342.9 / 0.10 / 0.03 %)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?