Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam arkadaşlar nasılsınız tüm gün kurstaydım öldüm yorgunluktan bir de felaket sıcak vardı hiç çekilmiyo yaaa üstelik yakın bir arkadaşımın da 2 gündür sorunları var ona destek olmaya çalışıyorum kurs çıkışında onunla ilgilendim hala da telefonda mesajlaşıyoruz...
bugün neler yedim malum kurs günü bi denge olmuyo ne yazık ki
sabah kahvaltı yapacak zamanım olmadı derse girmeden önce saat 11 gibi yarım paket diyet bisküvi
ara 1 tane diyet bisküvi
2.ara 1 tane daha diyet bisküvi
saat 3 gibi falan 1 tane simit meyveli soda
akşam da yağsız domatesli kepekli makarna küçük bir kase yoğurt ve yağsız salata
birazdan son aramı da yapıp günü kapatırım...
pc çok yavaş o yüzden alıntı yapamadım herkes iyi gördüğüm kadarıyla inşallah katılım da artar eskisi gibi cıvıl cıvıl olur burası ben kaçıyorum herkese iyi akşamlar görüşmek üzere...

günaydıııııınnnnn a.s.
yürüyüşümü yaptım kahvaltımı yaptım baskülle aram birazcık daha düzeldi :)) bu sabah yüryüşleri çok ii gelmeye başladı :))

baharcım çok az yemişsin keşke çantanda meyve taşıyabilsen
havalar çok sıcak dikkat et kendine

slm arkadaşlar ben karbonhidrat topiqindenim bizim koç tatilde dün 82.9 dum bugün qr vermemişim normalde günlük düzenli olarak kilo kaybu olurdu siz nasıl besleniyorsunuz

günaydııınnn dün giremedim zaten dünçok güzel başlamıştı sonra akşama doğru biresbozulduu ((( oyüzden bu haftaasadece yarım kilo vermişimmmm (((((

kilom 76
off ya daha aşağıya nezaman inicemm bu hafta hiç bozmadan diyet yapmamlazım kesinliklee haftaya planım 74 buçuk olmakk daha şimdik kalkım birşeyler yiyince yazarım görüşürüz güzelleer...

günaydın canlar,buralardayım,sıkkınım.

geçmişi okurken ethoşun yazısını görene kadar bildirim günü olduğunu unutmuşum. sabah tartılmadım bile. başım çok ağrıyor. buralardayım,sizler kilonuzu yzın düzenler listeyi paylaşırım.

günaydın kardeş takımcığım hepinize bol kilo vermiş sağlıklı bir gün diliyorum inşallah dereceye girersiniz ad1cim canım geçmiş olsun inşallah geçer bir an önce baş ağrın bir ricam var senden listeleri hesaplamada sorun yok canım ama iş yoğunluğundan geçen hafta gibi bir sıkıntı yaşamak istemem eğer 3 e kadar paylaşım alanında paylaşamazsam listemi yardımcı olurmusun bazen malum iş yoğun oluyor ve giremiyorum bile kaptan yardımcısı benben liste hazırlamakta yardımcı olur ama paylaşımı bilmiyor hasta halinle senden bunu istemem doğru değil canım biliyorum ama kusuruma bakmazsın umarım tekrar geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşirsin öpüyorum herkezi :))

günaydınn

bu hafta çok kötü geçmişti tahmin ettiğim gibi kilo almışım :/

61 im bu hafta hiç bozmadan yapmam lazım yoksa haftaya 62 olmaktan korkuyorum :/

günaydın kızlar kilom 80.1 neden böyle oldu anlamadım cumartesi günü 80 dim 1 hafta geçti 100 gram fazla bile çıkıyorum neyse moral bozmayım geçen cumadan bu yana 400 gram gitmiş bilmiyorumkismile

geçmiş olsun asuman umarım başının ağrısı çabuk geçer :Saruboceq:

günaydın kızlar kilom 80.1 neden böyle oldu anlamadım cumartesi günü 80 dim 1 hafta geçti 100 gram fazla bile çıkıyorum neyse moral bozmayım geçen cumadan bu yana 400 gram gitmiş bilmiyorumkismile

bahar vermişsin işte yinede kiloo opuyorumnanaktan sakın moralini bozupta dietini felan bozma sen benim en favori, kontrollü ve azimli arkadaşımsın

günaydınn

bu hafta çok kötü geçmişti tahmin ettiğim gibi kilo almışım :/

61 im bu hafta hiç bozmadan yapmam lazım yoksa haftaya 62 olmaktan korkuyorum :/

taklım günaydınn üzme kendiniii bu hafta herşey çok daaa güzel olcak kaydirigubbakcemile diyeti bozmaya kalktıkça böylee davrancaz birbirimizee alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3

61im die üzülmeee bak ben 60 olmak için kaç kaç kaç kilo verceeem sense sadece bir kilo verince 60 olcan kaydirigubbakcemile3 nasıl böyle salakça bi mantık kurduysam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 moralin düzelsin die yazdımm zaten sen onu anlarsınnn öptümm bugün dikkat ett kendinee...

canım listendeki izinlileri sormuşsun yazılıyor ama gittikleri kilo kalıyor listede biliyorum geçen haftaki listeleri silindiği için püsküüt paylaşım alanında tekrar yayınlamış bu sabah söyledi kalliste ablada bana baktım listeler var yine dediğin gibi yapalım istersen yada paylaşım alanına bir soralım izinliler çok olduğunda listede kalsınmı diye pek bişey diyemeyeceğim bu konuda bir iki kiişi olsa sorun olmaz belki ama çok olunca gözü yorar muhakkak hemde uğraştırır istersen paylaşım alanına yazalım bende bilmiş öğrenmiş olurum canım opuyorumnanaktan

13.TAKIM 166. ETAP

Ad1 ( 57.3 / 57.3 / 0.0 / 0.00 %)
Bhr.87 ( 80.5 / 80.1 / 0.4 / 0.50 %)
Ethos ( 68.7 / 68.5 / 0.2 / 0.29 %)
Kelebek ( 60.0 / 61.0 / -1.0 / 1.67 %)
Uzaktandunyal ( 76.5 / 76.0/ 0.5 / 0.65 %)

13.TAKIM TOPLAM KİLO : ( 343.0 / 342.9 / 0.10 / 0.03 %)

ethos hoşdöndün aramızaa opuyorumnanaktan sen fırsat buldukça girmeye çalış bari, kimse yazmıyor bu aralar buralaraaa, iyice sakin sessiz ve ıssız bir gurup oldukk kilo bildirimi bilee pek yapan olmuyorr ohaoldumsmile herkes tatildemi neee yahuu

paylaşım alanına yazmışsın canım gördüm biri cevap verir elbet bekleyim 12 sonrasını listen buysa istersen kontrol edeyim benim listemde bitti sayılır eklerim sana ama istersen 12 olsun ondan sonra kontrol edebiliriz canım nasıl istersen opuyorumnanaktan

kızlar listemizi hazırladım durum pek parlak değil ama olsun,haftaya daha iyi oluruz inşallah,keşke bende tartılsaydım dicem ama kilo vermiş çıkmazdım diye tahmin ediyorum 2 gündür şiş geziyorum,yüzüğümde bunu belli ediyor. ellrim balon gibi.
aslıcım teşekkürederim canım,şimdi daha iyiyim,sağol

13.TAKIM 166. ETAP

Ad1 ( 57.3 / 57.3 / 0.0 / 0.00 %)
Bhr.87 ( 80.5 / 80.1 / 0.4 / 0.50 %)
Ethos ( 68.7 / 68.5 / 0.2 / 0.29 %)
Kelebek ( 60.0 / 61.0 / -1.0 / 1.67 %)
Uzaktandunyal ( 76.5 / 76.0/ 0.5 / 0.65 %)

13.TAKIM TOPLAM KİLO : ( 343.0 / 342.9 / 0.1 / 0.03 %)

canım listeni sen takıma eklediğinde alıp kontrol etmiştim bugün biraz aceleci davranıyorum sanırım kusura bakma öğleden sonraki iş yoğunluğuna kalırım korkusuyla hazır takım arkadaşlarıda bizim bildirimleri hızlıca vermişken yapayım bitireyim dedim bu arada senin listenide kontrol ettim tekrar canım hiç bir problem yok paylaşabilirsin uygun gördüğün saatte öpüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…