bhr cım canım dediğim gibi hiç verememekten iyidir. 500 gr çok güzel tebrik ederim.
kelebek canım seni ayrıca tebrik ediyorum 1.100 gr vermişsin .
Kelebekcim, sen de harikasın....
selamlarrr.. ya ad1cim nur adlı üyenin kilosun neden öyle gözüküyor ben mi algılayamadım 66.09 gözüküyor böyle bir bildirimimiz yok ki bizim.
kızlar az önce domates ve salatalık ikilisinden oluşan 1 tabak salata yedim,1 dilim ekmekle beraber.
nur canım sanırım sınava yarın giriyordun pazar günümü neyse sonuçta gireceksin. başarılar canım.Allah zihin açıklığı versin.hayırlısı ile güzel puanlar alıp mesleğine başlarsın inşallah herşey gönlünce olsun bol şans diliyorum sana.
biraz daha zorlarsam normalden fazla kilolu kategorisine geçicem. :mymeka: hayır millet gider mersine ben giderim tersine. (doğrumu söyledim) yakında düzelir inşallah hadi hayırlısı. kelebek canım tebrik ederim. alkisalkisalkis
taylorcum kolay gelsin canım. Yoğunluk hiç bitmez bu işte. Benim işler de öyle çok yoğun gidiyor bir de doç.luk üzerine eklenince çok fena olmuştu şimdi en azından o kalktı üzerimden. 1 aylığına tatile çıkacağım, herşeyi bırakıp süper olacak :)) sana da tavsiye ederim.
Hesaplamaların için de çok teşekkürler geçen hafta 2. idim, 3. oldum, çaba sarfetmeliyim bu hafta.
Canım, sen bana çok güzel bir takım bırakmıştın :))) 2 hafta daha burada olayım diyorum. Malum 500 gr daha var. Ondan sonra da hep gelmek istiyorum. Sabah takıma yazmalıyım diye uyanıyorum. Kolay mı eylülden beri her sabah yazıyorum. 10 ay olmuş, şimdi frkettim. Ben sizden nasıl koparım? Ben de adcığım kaptan oldu diye çok mutluyum. Şimdiden ne kadar iyi bir kaptan olduğunu gösterdi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?