Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

5.TAKIM 164.ETAP

ferihann( 93.0 / 90,0 / 3,0 / 3,23% )
honeybaby ( 66.0 / 66,0 / 0,0 / 0,00 % )
takyon ( 75.0 / 73,9 / 1,1 / 1,46% )( yeni üye )
aresozgur ( 62.0 / 62,0 / 0,0 / 0,00% ) ( yeni üye )
HIFZIYS ( 79,7 / 80,1 / -0,4 / -0,50% )
bluebottle ( 60,8/ 59,8 / 1 ,0 / 1,64 % ) ( yeni üye )

5. TAKIM TOPLAM KıLO ( 520,,5 / 515,8 / 4,7 / 0,90 % )

ad 1 cim listemiz hazır kontrol edebilirmisiniz teşekkür ederim :))

Son düzenleyen: Moderatör:
selamlarrr.. ya ad1cim nur adlı üyenin kilosun neden öyle gözüküyor ben mi algılayamadım 66.09 gözüküyor böyle bir bildirimimiz yok ki bizim.

kalliste ablam sağolsun nachtigalde farketti paylaşım alanında ve topikte düzelttik 5. takımı unutmuşum. sağol ablacım.

tamam banuyu sildim ama son toplam satırı şimdi hatalı gözükecektir :)) excelim yok ferihanda sende bir bakarsınız ad1cim.

listeyi kontrol ettim exelde hesaplattım ablacım doğru çıkıyor.kardeş takımada yazdım.

eveett tekrar merhaba. bildirimlerimizi yaptık çok şükür. tabi herkeslerde dağılmış.
benimde işlerim var, malum iş yerindeyim,ama topik açık olacak. arada bakmaya çalışırım.

teleşaden yediklerimi yazmamışım. bugün sabah kahvaltım yoktu. işyerine gelince dünden kalan 2 ad kandil simidini hüplettim çayla beraber. öğle yemeği olarakta 1 kase çorba ve 1 dilim ekmek yedim. ama şunda çok açım,dayanamıyorum açlığa,hemen başım ağrımaya başlıyor ve şuan midemde bulanıyor. ıyyyyhh kötü oldum şimdi. neyse buralardayım.

Canlarım, günüm fena gitmiyor. Öğle yemeğinde 1 porsiyon köfte, 1 dilim ekmekve salata yedim. Suyum 1.5 lt. 2 bardak da yeşil çay içtim.
Ancak komşuya gittim, 2 top dondurma ikram etti. Ben de yedim

kızlar az önce domates ve salatalık ikilisinden oluşan 1 tabak salata yedim,1 dilim ekmekle beraber.
nur canım sanırım sınava yarın giriyordun pazar günümü neyse sonuçta gireceksin. başarılar canım.Allah zihin açıklığı versin.hayırlısı ile güzel puanlar alıp mesleğine başlarsın inşallah herşey gönlünce olsun bol şans diliyorum sana.

adcım ellerine sağlık.
nachtigallcim bizleri bırakmayacağını biliyorum.
kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim. ama özellikle nur ve kelebeği. ikiniz de 1.1 kilo vermişsiniz harikasınız.

Afiyet olsun canımcım :))

öğlen
patates bezelye ve havuçtan oluşan değişik bişi vardı adını bilmiyorum ondan yedim 2 dilim
3 adet yaprak sarması
15 adet baharatlı çubuk

ara
1 şeftali

akşam
2 dilim karpuz

birde öğlen dayanamadım kuzenin albenisinden bi yudum ısırdım onu yazmasam içim rahat etmicekti

öğle birşey yemedim zaten sabah kahvaltım öğleyemeği yerine oldu arada 3 erik ve şeftalinin 1/4 ü bir dilim tatlı ve iki kaşık makarna maşallah baya bi öğün olmuş aram ama neyse.. akşam orta boy balık salata bir dilim ekmek. şu andada kahve içiyorum işte böle geçti günüm bence güzeldi.çünkü açlığı hissediyorum demekki çok yememişim :) ben diyetten önce biraz aşırı yerdimde bunlar bana o yüzden az geliyor :) neyse görüşürüz hatunlar

Adcığım bu hafta vermişsin, çok sevindim. Hem bunun için hem de kaptanlığını tebrik ediyorum canım.

Canım tatil yapacak olmana çok sevindim. Ben de bu yıl 1 ay kadar tatil yapabileceğim inşallah. meliscim, bir hafta 2., bir hafta 3. olman yeni arkadaş geldi diye. Hepimizin derecesini birer attırdı :)

Canım mezuniyetine çok az kalmış :)) Hadi hayırlısı.

1 Kelebek 21.40
2 Nachtigall 22.85
3 Melis 23.15
4 ad 23.71
5 Jailbreak 23.99
6 nur 24.28
7 ethos 24.73
8 Uzaktandunyalı 30.08
9 Shopaholic 30.56
10 Bahar 33.65

18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arası: Normal
25-29.9 arası: Fazla kilolu
30-39.9 arası: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez

Bu hafta sıralamada değişiklik olmadı. Bir kategori değişimi var. Uzaktan dünyalı geçen haftanın tersi olarak fazla kiloludan tekrar obeze geçti. Ama nasılsa haftaya verir.

Kelebek rekor kırdı. Bu şu ana kadar listede gördüğümüz en düşük BMI değeri. Tebrikler.

Ben 500 gr verdim, 59.5 kilo oldum. Listede olsam yine Melis'le ad'ın arasında olacaktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…