Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kelebekcim yapma böyle üzülüyoruz, neyse bugün telafi etmeye başlamışsın günün güzel geçsin.

ilk oldu inş. bida hiç bozulmıcak
Canım, kaçamak yapsan bile muhakkak yaz buraya, insan daha çabuk toparlıyor. Tecrubeyle sabit :)))))))))))))))
1 yumurta zaten serbest hayatım, verdiğin ölçülere göre sanırım 1 yumurta yemişsin. Gayet iyi :))

o kdar çok şey yedim ki yazmaya hiç yüzüm yoktu :kedi: ama olurda bundan sonra bozarsam mutlaka yazarım ki inş. bozmıcam

evet yaklaşık 1 yumurtaydı iyiyse çok sevindm daha acemi olduğum için ne iyi ne kötü pek bi fikrim yok tek yaptığım az yemeye çalışıyorum

tünaydınn güzelleerrr kaydirigubbakcemile3
sabah yürüyüş yapamadım uyumuşum kalmışımm
kahvaltım: 2 dilim ekmek, az peynir, salatalık domates,
ara: eti elbetteden iki parçacık
birazdan 1buçuk saatlik bir yürüyüş yapıcamm :kedi: bi dahaa uyuyup kalmak yokk çok kızıyorum kendime çoooookk :mymeka:

kelebek evet sana diyordum bozma die pikniktee :kedi: ya ooff o lahmacun ve pide yarımlarını eve gelince görünce dayanamadım yedim mafoldumben mafoldumbenmafoldumben bu hafta biras mutlu oldum ya hemen gevşedimm ooff offeyvahedigeldismile toplucam olmas böyle bu günden sonra yarım lahmacun yemek bile yokk ne oluyormuş o öyleeeee lmaz: kimseyede karışmıcam herkes kendi diyetine sahip çıksın bak sana bozma dedim kendim götürdümm mafoldumben

Son düzenleme:

Canım keşke 1-2 günlük gitse eşim 1 aylığına gitti
çok zor oluyor onun uzun gidişleri
Hele hafta sonu dahada kötü oluyorum

evet bu hafta 1. olalım artık ben çok sıkı tutuyorum bu hafta işi hadi kızlar hep birlikte
ben spor yapamıyorum
en ufak hareketimde belimde kilitlenme oluyor sebebini anlayamadım 1 gün hiç kıpırdayamıyorum ve sürekli tekrarlıyor

eminim ben senin aferin alacağına

Canlarım, şimdi kahvaltımı yapıyorum. 2 dilim ekmek, peynir :)) Çok yaratcıyım değil mi:)))

canım diyet kahvaltısı olunca yaratıcılık ortadan kalkıyor
yaratıcılık gelirse yağlı şekerli şeyler ortaya çıkıyor o yüzden yaratıcılık olmasa daha iyi olur

ohh melis adına çok sevindim
bende kızıma salıncak alıp balkona koydum ama kızım binmiyor
senin içinde ekmeği yemeyeceğine eminim sen iradeli birisin

herkese iyi pazarlar kızlar ben malum hep evdeyim hava güzel olsada sınava kadar böyle

Canım inş emeğinin karşılığını alacaksın
ama kendini çok sıkıntıya sokma birazda gez dolaş kafanı rahatlat buna vücudunun ihtiyacı var

evet bugünde aferinini aldın hadi bakalım

Canım bugün beslenmen güzel yürüyüşüde birleştirirsen çok daha güzel olur
diyetini bozmana gelince
kendine diyette olmadığını bunun sadece senin için dengeli ve güzel bir beslenme şekli olduğunu inandır
ve yememen gereken şeyler önüne geldişği zaman emin ol canın bile istemeyecek
önemli olan bunu vücuduna alıştırman
bunuda çok rahat yapabileceğini biliyorsun

Şimdide ben yediklerimi yazayım
sabah
1 dilim ekmek
çok az peynir ve çeyrek yumurta
yanındada çay
arada 1tane şeftali
birazdan kahvemi içeceğim

Toparlarsın kendini hemen canımcım. Sanırım bu saate kadar yürüyüşünü de yapmışsındır :))))

Şimdide ben yediklerimi yazayım
sabah
1 dilim ekmek
çok az peynir ve çeyrek yumurta
yanındada çay
arada 1tane şeftali
birazdan kahvemi içeceğim

Ben de sana bi afrein vereyim canımcım :)))) Harika gidiyorsun :)))
Bir ay gerçekten uzun bi süre. Kolaylıklar gelsin cnaım. KPSS ye nasıl gideceksin, kızına kim bakacak?

Kızlar, öğle yemeğimden sonra ara olarak sütümü içtim. 1 saat kadar sonra da meyvemi yerim. Fena değilim gibi, aman nazar değmesin :)))

teşekkürler canım
ablam gelecek perşembe akşam
hatta sana söyleyecektim cuma günü bakırköye inmeyi düşünüyoruz müsaitsen görüşebiliriz

Kızlar, öğle yemeğimden sonra ara olarak sütümü içtim. 1 saat kadar sonra da meyvemi yerim. Fena değilim gibi, aman nazar değmesin :)))

evet nazar değmesin kesinli,kle

olsun yavrucum ya bi kereden bişey olmazz kaydirigubbakcemile3
ama bundan sonra bozarsann bozuşuruz haa kaydirigubbakcemile

ara:2 kayısı,6 kiraz
öğlen:1 tabak taze fasulye,yarım kase cacık, 1 servis kaşığı pilav, 1 dilim karpuz

akşam birşey yemeyi düşünmüyorum bitki çayı içerim sadece

birde birşey sorucam dijital basküller fazla mı tartıyo bi çıkıyorum 64 gösterio 15 dk sonra çıkıyorum 62.5 oysa ki ben normal tartıda 61.5'um nasıl iş çözemedim :gitme:

Afiyet olsun :))))
Canım, dijital basküller çok hassas oluyorlar. En küçük bi değişikliği bile yansıtıyorlar. Ama senin tartıda 1.5 kiloya varan bir fark var. 15 dk sonra tartıldığında üzerinde farklı bir kıyafet var mıydı, ve su falan içmiş miydin?

slmlar ben akşam yemeğimi yedim küçük 1 kase şehriye çorbasıyanında yarım patates haşlaması
bugün 2.5 litre su içtim

Kızlar, akşamüstü 1 porsiyon meyvemi yedim, ama küçük bir kaçamak yaptım, meyveyi biraz kaçırdım, fazladan 5 tane üzüm yedim ((
Akşam yemeğimde salata ve kabak vardı. Suyum 1.5 lt oldu. Yeşil çayımı da 2 bardağa çıkardım :))))
Kızlar, bugün epey bi iş yaptım. Banyoyu baştan aşağı yıkadım, buzdolabını döktüm. Ütülerimi yaptım, çamaşır yıkadım vs.
Şimdi de banyoya gireyim :)))
Görüşürüz..

Canım, sen bugün çok az yedin. Umarım halsiz düşmüyorsun. Muhtemelen suyu güzel içtiğin için acıktığını hissetmiyorsundur :))))

canım senin menünde çok güzel olmuş
5 tane üzümü bünye haketmiş zaten o kadar iş yapmış
bunuda zorla yedim canım hiçbirşey istemiyor
bi önceki yazımı gördün mü
cuma günü müsait misin?

2,5 ayın kaldı canım. Ama ara sıra kendine zaman ayırmayı da ihmal etme. Sınavın var ama senin de dinlenmeye, eğlenmeye ihtiyacın var :)))

Canım inş emeğinin karşılığını alacaksın
ama kendini çok sıkıntıya sokma birazda gez dolaş kafanı rahatlat buna vücudunun ihtiyacı var

haklısınız kızlar ama süreyi düşününce ne kadar kısıtlasam o kadar kar diye düşünüyo insan yarın zaten deneme sınavım var sonra arkadaşlarımla buluşucam biraz kafa dağıtmak için iyi gelecek sanırım

mrb kızlar bugün ankara o kadar sıcaktı ki evin içinde durduğumuz yerde ter döktük resmen pek ders de çalışamadım daha doğrusu tam konsantre olamadım diyelim diyetime çok şükür ki uyuyorum perşembeden beri bir fazlam olmadı listemin dışında tartılmadım çünkü farklı farklı çıkınca canım sıkılıyo ama belki yarın dayanamaz tartılırım belli de olmaz tabi :))
neyse ben kaçtım canlarım öpüyorum herkesi ii geceler...

herkese iyi pazarlar kızlar ben malum hep evdeyim hava güzel olsada sınava kadar böyle

hayatım arada çık gez motivasyon olur yoksa bunalırsın. Neyse yarın çıkarsın dediğin gibi.

Canımcım, ekmeksiz et ve salatadan bi şey olmaz :)) Sana bbol şans diliyorum :))
Melisciğin de ne güzel eğlenir şimdi salıncağında :))) Ne güzel çocuk olmak :))))
İyi eğlenceler şekerim :)

canım aslında menüm değişti babam bize sürpriz yapmış güveç yapmış çok işime geldi sebze yemeği sonuçta 1 dilimden az ekmekle onu yedim. Ama çayla kurabiye falan yedim ((

ilk oldu inş. bida hiç bozulmıcak

sana birşey demeye yüxzüm kalmadı kelebeğim :)

pazarları oluyor canım ben genelde pazar kaçamak yapıp pazartesi telafi edip salı yoluma devam ediyorum 1 haftada 2 gün kayboluyor doğru birşey değil tabi ama bazen oluyor işte

olsun canım1 ay çabuk geçer üzülme zor tabi ama ne yapacaksın. Allah yokluklarını göstermesin bir ömürde 3-5 ay nedir ki.
Belin çocuğu kaldırıp koymaktan oluyordur. Bir de benim belim eğer yatakta yüzüstü yatarsam çok kötü oluyor.
salıncakta çok güzel eğlendi sallandı bayaa uğraşmış babam tavana monte etmiş falan çok emek harcamış neyseki melis sevdi korkmadı. Neden binmiyor, korkuyormu, sıkıldımı?

harikasın canım pazar için iradene hayranım.

iginç baskülün durumu canım anlamadım, bir şey yesen içsen kıyafetten falan bile bu kadar farketmez, arızalımı acaba?
güzel olmuş yediklerin bence, afiyet olsun.

slmlar ben akşam yemeğimi yedim küçük 1 kase şehriye çorbasıyanında yarım patates haşlaması
bugün 2.5 litre su içtim

afişyet olsun canım iyi olmuş seninki de.

5 üzüme kaçamak mı diyorsun hayatım CADIARZU
ne çok iş yapmışsın, yorulmuşsundur, ellerine sağlık.

inşallah güzel kilo vermişsindi baharım.

teşekkürler canım inş çabucak geçer
bizde anlamadık neden binmediğini indirin diye bağıyor biraz daha zaman geçince biner herhalde
babanın ellerine sağlık melis güzel eğlenmiştir

eveet bu gün güzel diiii
haklısınız çok üzmeyeyim kendimi bak topladım sayılır bu haftada bunun yüzünden kilo veremem ama haftaya iki kilo verceeeeeeem aklinialirimsmile ve dediğiniz gibi diyet yapmıyorum ben sağlıklı besleniyorumm demeliyimm kaydirigubbakcemile5

2 saat demiştim yaa 4 saat yürüdüm ama sadece iki saati hızlıydı ohaoldumsmile eve geldiğimdee ayaklarım sızlıyoduuuuu kaydirigubbakcemile3 sonra akşam yemeği olarak
5 kaşık semizotu yemeğiii, 3 kaşık yoğurt,
ara: bir bardak erik suyuu,
ara: bir şişe maden suyu
bugün bi garip oldu herşeyy
ama yarın meyvalı, ve bol sulu, hatta yeşil çaylı bir gün diliyorum kendime sempatiksalakcinni
nasıl olcaksa artıkk sabah 9 da evden çıkcam heralde 4 gibi gelirim sempatiksalakcinni
neyse idare etcem artık yarın inş. herşey süper oluurr kaydirigubbakcemile3
görüşürüzz melekleer opuyorumnanaktan

selam kızlar ben geldim :)) gece gece :))
dün akşam eşimin mezuniyet töreni vardı...çok güzel geçti...
misafirlerimi yolcu ettim... ev temizliğim var...
gece uyuyamamaın sebebi dün akşam ki topuklu ayakkabılarım ( diz kapaklarım çok ağrıyor ( çok zorlamışım...normalde giymem ama özel bi gün diye ( 2 saattir uyuyamıyorum ağrımdan ağrı kesici daha yeni etkisini gösteriyor....

beslnememe gelince çok yedim ama çok yoruldum...
kilomda değişiklik olmadı gibi hatta birazcık az bile çıkıyorum

sabah erken kalkabilir miyim bilmiyorum ... görüşmek dileğiyle hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…