kelebekcim yapma böyle üzülüyoruz, neyse bugün telafi etmeye başlamışsın günün güzel geçsin.
Canım, kaçamak yapsan bile muhakkak yaz buraya, insan daha çabuk toparlıyor. Tecrubeyle sabit :)))))))))))))))
1 yumurta zaten serbest hayatım, verdiğin ölçülere göre sanırım 1 yumurta yemişsin. Gayet iyi :))
olur canım o da olur. Bir zamanlar olurdu, haftalarca 1. olurduk üst üste. Hadi kızlar şimdi neden olmasın yine. Yaz geliyor hızlanalaım.
kötükedihüsokafamçokkarıştı:umursamaz: bir daha olmasın lütfen.
Allah kavuştursun canım. İnsan eksikliklerini çok hissediyor, bizim babamızda nöbete gitti biraz önce yarın akşam gelecek(
ne güzel çağlacım hayırlı olsun. Ömür boyu mutlu olurlar inşallah. Benim kardeşimde de böyle hareketler görsek keşke ama bizimkinden çok uzak gününü gün ediyor her hafta sonu yurt dışındaki sevgililerini görmeye gidiyor offf offff.
fotoğrafını koyarsın, umarım çok yakışır sana.
dün yürüyüşümü yapamadım ve çok dengesiz beslendim. Bugünden itibaren toplanıyorum.
Çok teşekkür edeim canım :)))
Bugün de aferin almaya çalışacağım :))))))
Haklısın, suyu zevk için içmek lazım. Sanırım ben susadığımı anlamıyorum :)))
İyi dileklerin için teşekkür ederim canım, inşallah sağlık ve huzurla bir ömür geçirirler :)))
Nişan fotolaını koyacağım buraya da :))
Kardeşin de kafasına ve kalbine göre birini bulunca sizlere iyi haberleri verir canım. Herşey zamanında ve hazır olunca güzel.Bu günler de güzel, tadını çıkartsın :)))
Canlarım, şimdi kahvaltımı yapıyorum. 2 dilim ekmek, peynir :)) Çok yaratcıyım değil mi:)))
kelebekcim yapma böyle üzülüyoruz, neyse bugün telafi etmeye başlamışsın günün güzel geçsin.
kızlar yine öteki eve gidiyoruz babam dün akşamdan beri ısrar ediyor gelin kalın diye. Neyse şimdi gideceğiz salıncak yapmış melise :)) işin kötü yanı yine mangal var ama bugün kesin kararlıyım hiç ekmek yemeyeceğim etle, sadece et ve salata.
herkese güzel pazarlar öpüyorum.
herkese iyi pazarlar kızlar ben malum hep evdeyim hava güzel olsada sınava kadar böyle
Kızlar, kahvaltımdan sonra 12 tane kiraz yedim. Suyum 1 lt oldu. Kiraz sapı çayımı da içtim. Öğle yemeği için salatamı hazırladım. Yanında 100 gr köfte olacak. Ekmek yemek istemiyorum. Umarım başarabilirim :))
tünaydınn güzelleerrr kaydirigubbakcemile3
sabah yürüyüş yapamadım uyumuşum kalmışımm
kahvaltım: 2 dilim ekmek, az peynir, salatalık domates,
ara: eti elbetteden iki parçacık
birazdan 1buçuk saatlik bir yürüyüş yapıcamm :kedi: bi dahaa uyuyup kalmak yokk çok kızıyorum kendime çoooookk :mymeka:
kelebek evet sana diyordum bozma die pikniktee :kedi: ya ooff o lahmacun ve pide yarımlarını eve gelince görünce dayanamadım yedim mafoldumben mafoldumbenmafoldumben bu hafta biras mutlu oldum ya hemen gevşedimm ooff offeyvahedigeldismile toplucam olmas böyle bu günden sonra yarım lahmacun yemek bile yokk ne oluyormuş o öyleeeeelmaz: kimseyede karışmıcam herkes kendi diyetine sahip çıksın bak sana bozma dedim kendim götürdümm mafoldumben
birazdan 1buçuk saatlik bir yürüyüş yapıcamm :kedi: bi dahaa uyuyup kalmak yokk çok kızıyorum kendime çoooookk :mymeka:
kelebek evet sana diyordum bozma die pikniktee :kedi: ya ooff o lahmacun ve pide yarımlarını eve gelince görünce dayanamadım yedim mafoldumben mafoldumbenmafoldumben bu hafta biras mutlu oldum ya hemen gevşedimm ooff offeyvahedigeldismile toplucam olmas böyle bu günden sonra yarım lahmacun yemek bile yokk ne oluyormuş o öyleeeeelmaz: kimseyede karışmıcam herkes kendi diyetine sahip çıksın bak sana bozma dedim kendim götürdümm mafoldumben
Şimdide ben yediklerimi yazayım
sabah
1 dilim ekmek
çok az peynir ve çeyrek yumurta
yanındada çay
arada 1tane şeftali
birazdan kahvemi içeceğim
Toparlarsın kendini hemen canımcım. Sanırım bu saate kadar yürüyüşünü de yapmışsındır :))))
Ben de sana bi afrein vereyim canımcım :)))) Harika gidiyorsun :)))
Bir ay gerçekten uzun bi süre. Kolaylıklar gelsin cnaım. KPSS ye nasıl gideceksin, kızına kim bakacak?
Kızlar, öğle yemeğimden sonra ara olarak sütümü içtim. 1 saat kadar sonra da meyvemi yerim. Fena değilim gibi, aman nazar değmesin :)))
olsun yavrucum ya bi kereden bişey olmazz kaydirigubbakcemile3
ama bundan sonra bozarsann bozuşuruz haa kaydirigubbakcemile
ara:2 kayısı,6 kiraz
öğlen:1 tabak taze fasulye,yarım kase cacık, 1 servis kaşığı pilav, 1 dilim karpuz
akşam birşey yemeyi düşünmüyorum bitki çayı içerim sadece
birde birşey sorucam dijital basküller fazla mı tartıyo bi çıkıyorum 64 gösterio 15 dk sonra çıkıyorum 62.5 oysa ki ben normal tartıda 61.5'um nasıl iş çözemedim :gitme:
slmlar ben akşam yemeğimi yedim küçük 1 kase şehriye çorbasıyanında yarım patates haşlaması
bugün 2.5 litre su içtim
Canım, sen bugün çok az yedin. Umarım halsiz düşmüyorsun. Muhtemelen suyu güzel içtiğin için acıktığını hissetmiyorsundur :))))
2,5 ayın kaldı canım. Ama ara sıra kendine zaman ayırmayı da ihmal etme. Sınavın var ama senin de dinlenmeye, eğlenmeye ihtiyacın var :)))
Canım inş emeğinin karşılığını alacaksın
ama kendini çok sıkıntıya sokma birazda gez dolaş kafanı rahatlat buna vücudunun ihtiyacı var
herkese iyi pazarlar kızlar ben malum hep evdeyim hava güzel olsada sınava kadar böyle
Canımcım, ekmeksiz et ve salatadan bi şey olmaz :)) Sana bbol şans diliyorum :))
Melisciğin de ne güzel eğlenir şimdi salıncağında :))) Ne güzel çocuk olmak :))))
İyi eğlenceler şekerim :)
ilk oldu inş. bida hiç bozulmıcak
Canım keşke 1-2 günlük gitse eşim 1 aylığına gitti
çok zor oluyor onun uzun gidişleri
Hele hafta sonu dahada kötü oluyorum
evet bu hafta 1. olalım artık ben çok sıkı tutuyorum bu hafta işi hadi kızlar hep birlikte
ben spor yapamıyorum
en ufak hareketimde belimde kilitlenme oluyor sebebini anlayamadım 1 gün hiç kıpırdayamıyorum ve sürekli tekrarlıyor
ohh melis adına çok sevindim
bende kızıma salıncak alıp balkona koydum ama kızım binmiyor
senin içinde ekmeği yemeyeceğine eminim sen iradeli birisin
Kızlar, öğle yemeğimden sonra ara olarak sütümü içtim. 1 saat kadar sonra da meyvemi yerim. Fena değilim gibi, aman nazar değmesin :)))
olsun yavrucum ya bi kereden bişey olmazz kaydirigubbakcemile3
ama bundan sonra bozarsann bozuşuruz haa kaydirigubbakcemile
ara:2 kayısı,6 kiraz
öğlen:1 tabak taze fasulye,yarım kase cacık, 1 servis kaşığı pilav, 1 dilim karpuz
akşam birşey yemeyi düşünmüyorum bitki çayı içerim sadece
birde birşey sorucam dijital basküller fazla mı tartıyo bi çıkıyorum 64 gösterio 15 dk sonra çıkıyorum 62.5 oysa ki ben normal tartıda 61.5'um nasıl iş çözemedim :gitme:
slmlar ben akşam yemeğimi yedim küçük 1 kase şehriye çorbasıyanında yarım patates haşlaması
bugün 2.5 litre su içtim
Kızlar, akşamüstü 1 porsiyon meyvemi yedim, ama küçük bir kaçamak yaptım, meyveyi biraz kaçırdım, fazladan 5 tane üzüm yedim((
Akşam yemeğimde salata ve kabak vardı. Suyum 1.5 lt oldu. Yeşil çayımı da 2 bardağa çıkardım :))))
Kızlar, bugün epey bi iş yaptım. Banyoyu baştan aşağı yıkadım, buzdolabını döktüm. Ütülerimi yaptım, çamaşır yıkadım vs.
Şimdi de banyoya gireyim :)))
Görüşürüz..
mrb kızlar bugün ankara o kadar sıcaktı ki evin içinde durduğumuz yerde ter döktük resmen pek ders de çalışamadım daha doğrusu tam konsantre olamadım diyelim diyetime çok şükür ki uyuyorum perşembeden beri bir fazlam olmadı listemin dışında tartılmadım çünkü farklı farklı çıkınca canım sıkılıyo ama belki yarın dayanamaz tartılırım belli de olmaz tabi :))
neyse ben kaçtım canlarım öpüyorum herkesi ii geceler...
hayatım arada çık gez motivasyon olur yoksa bunalırsın. Neyse yarın çıkarsın dediğin gibi.
canım aslında menüm değişti babam bize sürpriz yapmış güveç yapmış çok işime geldi sebze yemeği sonuçta 1 dilimden az ekmekle onu yedim. Ama çayla kurabiye falan yedim((
sana birşey demeye yüxzüm kalmadı kelebeğim :)
pazarları oluyor canım ben genelde pazar kaçamak yapıp pazartesi telafi edip salı yoluma devam ediyorum 1 haftada 2 gün kayboluyor doğru birşey değil tabi ama bazen oluyor işte
olsun canım1 ay çabuk geçer üzülme zor tabi ama ne yapacaksın. Allah yokluklarını göstermesin bir ömürde 3-5 ay nedir ki.
Belin çocuğu kaldırıp koymaktan oluyordur. Bir de benim belim eğer yatakta yüzüstü yatarsam çok kötü oluyor.
salıncakta çok güzel eğlendi sallandı bayaa uğraşmış babam tavana monte etmiş falan çok emek harcamış neyseki melis sevdi korkmadı. Neden binmiyor, korkuyormu, sıkıldımı?
harikasın canım pazar için iradene hayranım.
iginç baskülün durumu canım anlamadım, bir şey yesen içsen kıyafetten falan bile bu kadar farketmez, arızalımı acaba?
güzel olmuş yediklerin bence, afiyet olsun.
afişyet olsun canım iyi olmuş seninki de.
5 üzüme kaçamak mı diyorsun hayatım CADIARZU
ne çok iş yapmışsın, yorulmuşsundur, ellerine sağlık.
inşallah güzel kilo vermişsindi baharım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?