Canım, sen bana çok güzel bir takım bırakmıştın :))) 2 hafta daha burada olayım diyorum. Malum 500 gr daha var. Ondan sonra da hep gelmek istiyorum. Sabah takıma yazmalıyım diye uyanıyorum. Kolay mı eylülden beri her sabah yazıyorum. 10 ay olmuş, şimdi frkettim. Ben sizden nasıl koparım? Ben de adcığım kaptan oldu diye çok mutluyum. Şimdiden ne kadar iyi bir kaptan olduğunu gösterdi :)))
sağol melisim. opuyorumnanaktan inşallah üstesinden gelebilirim. nihayetinde bir sorumluluk aldım. sağolsun nachtimde sürekli notlar yazıyor bana sanırım olacak ama yinede çekiniyorum işte. çok şükür geldi oğlum,şimdi daha iyiyim rahatladım artık. tekrar sağol canım.
oğlum doğduğundan beri ben o uykudayım hayatım. bazen yanlışlıkla sabaha kadar hiç uyanmadığım anlar oldu.ozaman diyorum ne kadar özlemişim derin uyumayı, ama o zamanda sabah ''oğlum'' diye yataktan fırlama anımı görmenizi isterim,çok komik olduğu söylüyor eşim.
uyumasanda bu sefer hep uykulu gezebilirdin. umarım şimdi toparlanmışsındır. of ya uyusan bi dert uyumasan bi dert.
sağol hayatım.opuyorumnanaktan
ya uzaktan dünyalı benim ablam ve beyaz kelebekte kuzenim o yüzden bu guupta olmak istiyorum sayın kaptan :) yapıverin bişeyler işte olmaz mı
meleğimm sendemi geldinnnn opuyorumnanaktanya uzaktan dünyalı benim ablam ve beyaz kelebekte kuzenim o yüzden bu guupta olmak istiyorum sayın kaptan :) yapıverin bişeyler işte olmaz mı
uzaktandünyalım insan ümitsizliğe düşüyor çabuk kilo veremeyince ama çok güzel örnek oldun bana, sabrın sonu selamettir :))) tebrik ederim tekrardan. İlk 3e girersin diye düşünmüştüm ama diğerleri çok uçmuşlar.
iyi akşamlar şekerler nasılsınız bakalım benim moral sıfır şekilde geziyorum canım hiçbirşey istemiyor
kocişimi çok özledim
geçm,şe bakamadım cimcimemi uyuttum şimdi kahve içiyorum
bugün yediklerimi yazayım
sabah
1 dilim ekmek
biraz peynir
domates ve salatalık
arada
2 tane kayısı
öğlen kızıma makarna yedirirken 1 kaşık makarna
2 kaşık yoğurt
aralarda bol çay su ve kahve
akşamda çok az et ve yarım kase çorba
şimdide kahve
birazdanda 1 tane şeftali yiyeceğim
bigün inş.ilk üçü bizim gurup doldurur sırnaşık şey
akşam yemeğime gelirsek yazcak bişey yok çünkü ben bozdum :kedi:
İnşallah canım :))))
Bu akşam senin için ödül olsun canım. Ben genelde kaçamak yaptıktan sonra zor toparlıyorum. Sana sakın olmasın :))))
Merhabalar kızlar, eve yeni geldim.
Kızlar, bizim evimizde yeni bir telaş başladı, güzel bir telaş :))) Kardeşim bir ay sonra nişanlanacak. Ben de indirim zamanı dedim, elbise arayışına girdim ve çabucak buldum. Koyu eflatun, robadan kuşaklı, sevimli, ben gelinin ablasıyım diyen uslu bir elbise... Ona bi de ayakkabı bakacağım. Umarım ayakkabı işi de kolaylıkla hallolur.
Yediklerime gelince bariz bir kaçamak yapmadım. Eşim ve kardeşim tavuk yedi, az otlandım. Nedense otlanmaları kçamak saymıyorum :))) Akşam yemeğinde bezelye ve salata yedim. Eşimin pilavından otlandım. Ama sonra 1 top dondurma yedim. Ancak suyum daha bir litrede. Birazdan yarım lt daha içeceğim.
Benden böyle :)))
Bu arada takımımıza kelebekler akın ediyor :)))) Ne güzel... Tabi kaptanım onaylarsa :))))
Afiyet şeker olsun hayatım, her zamanki gibi ölçülüsün :))))
Yarım lt suyumu da içtim :))))) İnşallah yatmadan önce yarım lt daha içebilirim :)))
bigün inş.ilk üçü bizim gurup doldurur sırnaşık şey
akşam yemeğime gelirsek yazcak bişey yok çünkü ben bozdum :kedi:
iyi akşamlar şekerler nasılsınız bakalım benim moral sıfır şekilde geziyorum canım hiçbirşey istemiyor
kocişimi çok özledim
geçm,şe bakamadım cimcimemi uyuttum şimdi kahve içiyorum
bugün yediklerimi yazayım
sabah
1 dilim ekmek
biraz peynir
domates ve salatalık
arada
2 tane kayısı
öğlen kızıma makarna yedirirken 1 kaşık makarna
2 kaşık yoğurt
aralarda bol çay su ve kahve
akşamda çok az et ve yarım kase çorba
şimdide kahve
birazdanda 1 tane şeftali yiyeceğim
Merhabalar kızlar, eve yeni geldim.
Kızlar, bizim evimizde yeni bir telaş başladı, güzel bir telaş :))) Kardeşim bir ay sonra nişanlanacak. Ben de indirim zamanı dedim, elbise arayışına girdim ve çabucak buldum. Koyu eflatun, robadan kuşaklı, sevimli, ben gelinin ablasıyım diyen uslu bir elbise... Ona bi de ayakkabı bakacağım. Umarım ayakkabı işi de kolaylıkla hallolur.
Yediklerime gelince bariz bir kaçamak yapmadım. Eşim ve kardeşim tavuk yedi, az otlandım. Nedense otlanmaları kçamak saymıyorum :))) Akşam yemeğinde bezelye ve salata yedim. Eşimin pilavından otlandım. Ama sonra 1 top dondurma yedim. Ancak suyum daha bir litrede. Birazdan yarım lt daha içeceğim.
Benden böyle :)))
Bu arada takımımıza kelebekler akın ediyor :)))) Ne güzel... Tabi kaptanım onaylarsa :))))
ooo çok güzel canım hayırlı olsun
sende elbiseni güle güle giy inş eminim çok hoş durmuştur üzerinde
benimde ağustosta arkadaşımın nişanı var ama ben bi 3-4 kilo daha verip almak istiyorum
kaçamak yapmadığın içinde kocaman bir aferin sana
dondurmanın o kadarı senin için kaçamak sayılmaz artık
ohh afiyet olsun kesin içersin
su içmeyi zevk haline getir ben öyle yaptım
içerken mutlu oluyorum
spor yapmadım ama kızımla markete gidip geldiim
evde kovalamaca oynadık birde müziği açıp popo salladık beraber
ne güzel çağlacım hayırlı olsun. Ömür boyu mutlu olurlar inşallah. Benim kardeşimde de böyle hareketler görsek keşke ama bizimkinden çok uzak gününü gün ediyor her hafta sonu yurt dışındaki sevgililerini görmeye gidiyor offf offff.
fotoğrafını koyarsın, umarım çok yakışır sana.
dün yürüyüşümü yapamadım ve çok dengesiz beslendim. Bugünden itibaren toplanıyorum.
hepinizee günaydınnlarrrr
dün rejimimi bozduğum için yazmadım yediklerimi yazmaya yüzüm yoktu :kedi:
ama bugün gayet güzel başladım güne
şimcik omletimin boyutunu nasıl anlatsam ki sempatiksalakcinni
orta boy bi tava düşünün onun içindeki omletin 4/1'ini aldım ama o parçanında hepsini yemedim yanında ekmek peynir falan hiçbişey yemedm. böle işte (
mutlu_kelebekk hoşgeldin aramızaaa olumunekankayizsmile
uzaktan_dünyalı dün bana diyodun bozma diye sen kendin bozmuşsun ki kaydirigubbakcemile
kelebekcim yapma böyle üzülüyoruz, neyse bugün telafi etmeye başlamışsın günün güzel geçsin.
kızlar yine öteki eve gidiyoruz babam dün akşamdan beri ısrar ediyor gelin kalın diye. Neyse şimdi gideceğiz salıncak yapmış melise :)) işin kötü yanı yine mangal var ama bugün kesin kararlıyım hiç ekmek yemeyeceğim etle, sadece et ve salata.
herkese güzel pazarlar öpüyorum.
herkese iyi pazarlar kızlar ben malum hep evdeyim hava güzel olsada sınava kadar böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?