ya uzaktan dünyalı benim ablam ve beyaz kelebekte kuzenim o yüzden bu guupta olmak istiyorum sayın kaptan :) yapıverin bişeyler işte olmaz mı
canım,nachtimden anladığım kadarıyla sorun yok,aramıza hoşgeldin.
adcım bizler de yanındayız bunu hiç unutma en büyük destekçilerinden olacağım, her ne zaman başın sıkışırsa buralardayım merak etme. Çok da hakimsin bence yıllar oldu adcım :)) nachtigall gerekli herşeyi söyler sana zaten merak etme.ben de öyleyim melis diye gece kaç defa uyandığımı bilmiyorum, o deliksiz uyusa da bazen ben defalarca kalkıp onu kontrol ediyorum annelik işte canım deliksiz uyku yok bize artık hep diken üzerindeyixz.
canım çok sağol,bol desteğe ihtiyacım olacak diye düşünüyorum. nachtim sağolsun benimle uğraşmaya başladı bile.
kesinlikle deliksiz uyku yok,Allah yavrularımıza sağlık,uzun ömür versin dilerim. annelik çok güzel.
meleğimm sendemi geldinnnn opuyorumnanaktan
nolurr nolurr asuman onuda bize alll kaydirigubbakcemile3
mutlu kelebek benim kız kardeşimmmm ve evli minnacık bi bebişi varr doğumda kilo aldı onları vermesi lazımmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3aslında bayasını verdii olumunekankayizsmile
canım biliyorsunki kaptanlıkta yeniyim,o yüzden emin olmak istedim ama anladığım kadarıyla sıkıntı yok. artık kardeş desteğinde var,gözün aydın.
kaydirigubbakcemile5
selam kızlar nasılsınız adcım nasıl gidiyor kaptanlık? bende aynen devam tek kaçamağım az önce 2 parça bitter yedim kahvenin yanında.ama öncesinde yürüyüşüm vardı olsun yola devam
slm ethoşum. kaptanlık iyi gidiyor alışıyorum yavaş yavaş,sen nasılsın.
2 parça yemişsin,telafi edersin canım. yolun açık olsun canım. kaydirigubbakcemile5
iyi akşamlar şekerler nasılsınız bakalım benim moral sıfır şekilde geziyorum canım hiçbirşey istemiyor
kocişimi çok özledim
geçm,şe bakamadım cimcimemi uyuttum şimdi kahve içiyorum
bugün yediklerimi yazayım
sabah
1 dilim ekmek
biraz peynir
domates ve salatalık
arada
2 tane kayısı
öğlen kızıma makarna yedirirken 1 kaşık makarna
2 kaşık yoğurt
aralarda bol çay su ve kahve
akşamda çok az et ve yarım kase çorba
şimdide kahve
birazdanda 1 tane şeftali yiyeceğim
canım Allah kavuştursun.bütün ayrılıklarınız böyle olsun dilerim. yakında kavuşursunuz inşallah. canım öğlen bişey yememişsin. sıcaklarda çok.aman dikkat et hayatım. afiyetolsun.
Merhabalar kızlar, eve yeni geldim.
Kızlar, bizim evimizde yeni bir telaş başladı, güzel bir telaş :))) Kardeşim bir ay sonra nişanlanacak. Ben de indirim zamanı dedim, elbise arayışına girdim ve çabucak buldum. Koyu eflatun, robadan kuşaklı, sevimli, ben gelinin ablasıyım diyen uslu bir elbise... Ona bi de ayakkabı bakacağım. Umarım ayakkabı işi de kolaylıkla hallolur.
Yediklerime gelince bariz bir kaçamak yapmadım. Eşim ve kardeşim tavuk yedi, az otlandım. Nedense otlanmaları kçamak saymıyorum :))) Akşam yemeğinde bezelye ve salata yedim. Eşimin pilavından otlandım. Ama sonra 1 top dondurma yedim. Ancak suyum daha bir litrede. Birazdan yarım lt daha içeceğim.
Benden böyle :)))
Bu arada takımımıza kelebekler akın ediyor :)))) Ne güzel... Tabi kaptanım onaylarsa :))))
canım şimdiden hayırlı uğurlu olsun,Allah tamamına erdirsin inşallah. ne güzel heyecandır,telaşedir. kıyafetin çok yakışacağına eminim. gerçi ne giyersin güler yüzün yetecektir insanlara o yüzden sıkıntı yok diye düşünüyorum. (resimlerden anladığım kadarıyla gülmeyi seviyorsun) ayakkabıda aradığını bulman dileğiyle. afiyetolsun canım.
canım,belki gelecek arkadaş vardır hani onları ayırmışsındır diye düşündüğüm için tereddüt ettim ama anladığım kadarıyla yok.
hepinizee günaydınnlarrrr
dün rejimimi bozduğum için yazmadım yediklerimi yazmaya yüzüm yoktu :kedi:
ama bugün gayet güzel başladım güne
şimcik omletimin boyutunu nasıl anlatsam ki sempatiksalakcinni
orta boy bi tava düşünün onun içindeki omletin 4/1'ini aldım ama o parçanında hepsini yemedim yanında ekmek peynir falan hiçbişey yemedm. böle işte (
mutlu_kelebekk hoşgeldin aramızaaa olumunekankayizsmile
uzaktan_dünyalı dün bana diyodun bozma diye sen kendin bozmuşsun ki kaydirigubbakcemile
canım rejimi bozsanda muhakkak bizimle paylaş. böylesi gerçekten iyi olacaktır. afiyet olsun.
kelebekcim yapma böyle üzülüyoruz, neyse bugün telafi etmeye başlamışsın günün güzel geçsin.
kızlar yine öteki eve gidiyoruz babam dün akşamdan beri ısrar ediyor gelin kalın diye. Neyse şimdi gideceğiz salıncak yapmış melise :)) işin kötü yanı yine mangal var ama bugün kesin kararlıyım hiç ekmek yemeyeceğim etle, sadece et ve salata.
herkese güzel pazarlar öpüyorum.
ekmek yemediği sürece insan kendini daha kolay frenliyor ,çokfazla yedirtiyor yemeği. sen planı yapmışsın,afiyetolsun canım.
herkese iyi pazarlar kızlar ben malum hep evdeyim hava güzel olsada sınava kadar böyle
tıkma kendini eve,biraz çık dolaş hayatım,motiveolursun. hakkında hayırlısını diliyorum canım güzel olcak herşey inşallah.
Kızlar, akşamüstü 1 porsiyon meyvemi yedim, ama küçük bir kaçamak yaptım, meyveyi biraz kaçırdım, fazladan 5 tane üzüm yedim
((
Akşam yemeğimde salata ve kabak vardı. Suyum 1.5 lt oldu. Yeşil çayımı da 2 bardağa çıkardım :))))
Kızlar, bugün epey bi iş yaptım. Banyoyu baştan aşağı yıkadım, buzdolabını döktüm. Ütülerimi yaptım, çamaşır yıkadım vs.
Şimdi de banyoya gireyim :)))
Görüşürüz..
canım afiyetolsun,5 tane üzüm çok zarar edermi ki etmez etmez.
epey efor sarfetmişsindir temizlik yaperken.oh ne güzel içinede sinmiştir. aldın güzel haberleri yaptın bütün işleri. (mani gibi oldu) kaydirigubbakcemile3
eveet bu gün güzel diiii
haklısınız çok üzmeyeyim kendimi bak topladım sayılır bu haftada bunun yüzünden kilo veremem ama haftaya iki kilo verceeeeeeem aklinialirimsmile ve dediğiniz gibi diyet yapmıyorum ben sağlıklı besleniyorumm demeliyimm kaydirigubbakcemile5
2 saat demiştim yaa 4 saat yürüdüm ama sadece iki saati hızlıydı ohaoldumsmile eve geldiğimdee ayaklarım sızlıyoduuuuu kaydirigubbakcemile3 sonra akşam yemeği olarak
5 kaşık semizotu yemeğiii, 3 kaşık yoğurt,
ara: bir bardak erik suyuu,
ara: bir şişe maden suyu
bugün bi garip oldu herşeyy
ama yarın meyvalı, ve bol sulu, hatta yeşil çaylı bir gün diliyorum kendime sempatiksalakcinni
nasıl olcaksa artıkk
sabah 9 da evden çıkcam heralde 4 gibi gelirim sempatiksalakcinni
neyse idare etcem artık yarın inş. herşey süper oluurr kaydirigubbakcemile3
görüşürüzz melekleer opuyorumnanaktan
toparlanmana sevindi canım. zaten senden öyle uzun süren motivasyon düşüklüğü beklenemez. anında alıyorsun önlemini. 4 saat yürüyüş çok fazla gibi geldi bana.nasıl dayandın hayatım. telafi olayını aşmışsın. yediklerinde çok ölçülü, afiyet olsun.
selam kızlar ben geldim :)) gece gece :))
dün akşam eşimin mezuniyet töreni vardı...çok güzel geçti...
misafirlerimi yolcu ettim... ev temizliğim var...
gece uyuyamamaın sebebi dün akşam ki topuklu ayakkabılarım
( diz kapaklarım çok ağrıyor
( çok zorlamışım...normalde giymem ama özel bi gün diye
( 2 saattir uyuyamıyorum ağrımdan ağrı kesici daha yeni etkisini gösteriyor....
beslnememe gelince çok yedim ama çok yoruldum...
kilomda değişiklik olmadı gibi hatta birazcık az bile çıkıyorum
sabah erken kalkabilir miyim bilmiyorum ... görüşmek dileğiyle hepinizi öpüyorum
günaydın hayatım,erken kalkmışsın. umarım iyi dinlenebilmişsindir.canım hayırlı uğurlu olsun. ve de gözünaydın Allah kavuştursun. topuklu ayakkabılar iyide eziyeti çok fazla işte. kilon aynıysa sevindim,almaktan iyidir.