• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Adcım nasılsın canım odanız tamamlandı mı?
resimlerini istiyoruz

iyiyim nurcum sen nasılsın,prenses nasıl.canım perdelerim perşembeye kadar gelmiş olur diye düşünüyorum. çünkü cuma günü sipariş vermişler,benden 1 hafta süre istediler gelir gelmez ekleyeceğim resimleri zemuszemus

iyiyim nurcum sen nasılsın,prenses nasıl.canım perdelerim perşembeye kadar gelmiş olur diye düşünüyorum. çünkü cuma günü sipariş vermişler,benden 1 hafta süre istediler gelir gelmez ekleyeceğim resimleri zemuszemus

ayy çok güzel
em,n,m çok güzel olmuştur, kuzun mutlulukla sağlıkla büyüsün içinde inş
benim kızım çok seviyor odasında oynamayı çok iyi oluyor oda çocuklar için

bugün 1 dilim ekmekle klasik kahvaltımı yaptım.artık tereyağ reçel yemiyorum.ama ekmeğimin son 2 lokmasına tahinlipekmez sürüp yedim. ara olarak 1 ad elma yedim. şimdi nescafe içip form bisküvi yiyeceğim.

bugün 1 dilim ekmekle klasik kahvaltımı yaptım.artık tereyağ reçel yemiyorum.ama ekmeğimin son 2 lokmasına tahinlipekmez sürüp yedim. ara olarak 1 ad elma yedim. şimdi nescafe içip form bisküvi yiyeceğim.

Güzel canım
tatlıdan vazgeçmende çok iyi olmuş
bu arada kahve metabolizmanın hızlanmasında faydalıymış

ayy çok güzel
em,n,m çok güzel olmuştur, kuzun mutlulukla sağlıkla büyüsün içinde inş
benim kızım çok seviyor odasında oynamayı çok iyi oluyor oda çocuklar için

canım bizimki henüz pek anlayamadı oda sahipliğini garibim. sabah babaannesinde akşam da salonu talan ediyor. gündüz gözüyle odasında oynayamadı ama yakında alışır inşallah.
ilk akşam uyumak istemedi orada,aslında sıkıntısı bizi bırakmak istemedi,sonra ayağımda sallayınca rahat ettide uyudu. sürekli düşüyor yataktan önlemimi aldım ama baktım olacak gibi şimdi sandalyeleri diziyorum ama oda nereye kadar.şimdi bi marangoza korkuluk yaptırmak istiyoruz. o kadar küçük bir işle uğraşacak marangozda bulmak zor,olmazsa biz yapalım dedik. bakalım nasıl alacak

canım bizimki henüz pek anlayamadı oda sahipliğini garibim. sabah babaannesinde akşam da salonu talan ediyor. gündüz gözüyle odasında oynayamadı ama yakında alışır inşallah.
ilk akşam uyumak istemedi orada,aslında sıkıntısı bizi bırakmak istemedi,sonra ayağımda sallayınca rahat ettide uyudu. sürekli düşüyor yataktan önlemimi aldım ama baktım olacak gibi şimdi sandalyeleri diziyorum ama oda nereye kadar.şimdi bi marangoza korkuluk yaptırmak istiyoruz. o kadar küçük bir işle uğraşacak marangozda bulmak zor,olmazsa biz yapalım dedik. bakalım nasıl alacak

hmmm o sorun ben büyüyen beşik aldım kızıma
yapan bi yer bulursunuz canım mutlaka

Güzel canım
tatlıdan vazgeçmende çok iyi olmuş
bu arada kahve metabolizmanın hızlanmasında faydalıymış

aslında tatlıdan tam anlamıyla kopamadım,çaylarımı şekerle içiyorum tek şeker kullanıyorum ama büyük bardaklaysa 2 şeker içiyorum.onuda kaldırsam günlük tükettiğim şeker miktarı dahada düşer ama ozamanda zevk almıyorum,umarım zamanla alışırım.kahveyle ilgili rivayetler duydum ama türk kahvesimi yoksa nescafemi açıkçası unutuyorum, nescafeyse o zaman hergün 1 bardak içeyim. sağol hayatım.

hmmm o sorun ben büyüyen beşik aldım kızıma
yapan bi yer bulursunuz canım mutlaka

canım ilk başlarda büyüyen beşik düşündük ama ölçüp biçince yatak odasına koyacağımız için boydan sığdıramadık yatak odasını da evir çevirde yapmadık kolayına kaçtık anlayacağın. sonra park yatak almaya karar verdik. siz iyi düşünmüşsünüz. kullanan arkadaşlara bakıyorumda gerçekten kullanışlı oluyor.

Son düzenleme:
selam kzılar herkes iyi galiba tam okuyamadım geçmişi.benim aynı herşey.sabah kalk denize git gel 3 mil yürüyüş yap kahvaltı yemek aynı yani.akşamlarıda gezme amaçlı yürüyüş oluyor iyi oluyor aslında.bakalım hedefime ulaşacak mıyım ay sonunda.ama az kaldı az.çok mutluyum.şu 70 i görsem diyordum hep vay be.doğumdan beri 25 kilo vermişim ya.düşününce rüya gibi geliyor

kızlar öğle yemeğimde 1 kepçe çorba,1 dilim ekmek ve yarım tabak taze fasulye vardı. ne yalan söyliyim doymuyorum.başıma ağrı da girdi. wc ye gitmem gerek ama misafirler var diye gidemiyorum.
hala 1 lt suyu bitiremedim bu sebepten. az önce dayanamayıp 3 tanede tofita şeker yedim. çok açım ama çoook
etoşcum baya çok kilo vermişsin.tebrik ederim. hamilelikle kaç kilo almışdın canım. cumaya çok var ama hemen geliyor.biraz dikkatle eminim 70 in altınada düşersin.

Son düzenleme:
az önce 5 kaşık cacık ve yarım dilim ekmekle ara yaptım kendime.1 bardakta çay içtim. cacığın ve ekmeğin geri kalanını işte çıkmadan önce bitiririm.

yorumlarınızı okudum yapmamı uygun görmemişsiniz aslında haklısınızda sağlıklı zayıflamak en güzeli ama bu diyette her hangi bi besin eksikliği yok hergün bi çeşit besin alıyorsn. birgün sebze birgün et vb..

bugün patates günüm ve sınırsız patatez yeme hakkına sahibim sadece 1 patates yemiş olmama rağmen hiç bir açlık hissetmiyorum sanırım insan kendini şartlandırınca oluyo acıkmıyor..

bir hafta uygulıyım eğer dayanamazsam zaten bırakırım. ama baktım gayet ii herşey 2 hafta uygularım sonrada bırakırım daha fazlasna gerek yok normal diyetime devam ederim (:

selam kızlar adcım ben 95 falandım işte hamileliğimin sonunda belki 96-97 de olmuşumdur bakmadım moralim bozulduğundan ama 68 filandım hamile kaldığımda 3 ay yattığım içi o ara çok aldım 5 aylıktım 80 kilodan fazlaydım yani.normalde ise 63-64 düm hep.umarım ulşaırım ama ben 58 olmak istiyorum esas

slmlar şekerler ben geldim
yediklerimi yazayım ikindin 1 tane kahve içtim 2 tane susamlı çubuk yedirdi kızım
akşamda 1 kase çorba 2 kaşık yoğurt
birazdanda biraz karpuz yerim
3 litrede su içtim

hayatım arada çık gez motivasyon olur yoksa bunalırsın. Neyse yarın çıkarsın dediğin gibi.

inşallah güzel kilo vermişsindi baharım.

arada bir çıkıyorum tabi canım ama aklım hep derste kalıyo hatta arkadaşlarla bile sürekli sınavdan konuştuk ne anladım böyle kafa dağıtmaktan di mi ama :))
tartıda çok fark olduğu söylenemez canım 82,1 çıktım 300 gram vermişim cumadan bugüne

Diyetinin güzel gitmesine çok sevindim canımmm. Hava sıcak olduğunda konsantrasyon zor oluyor hayatım :))))

diyetim bugüne kadar gayet iyiydi ama bugün cozuttum birazdan yazarım onu da canım bilmiyorumkismile

Kızlar, çok şiştim. Sabah 8.30 da uyandım. Ancak kendime gelebildim. Nasıl uyudum, bilmem. Klasik kahvaltımı yaptım. Yarım lt su ve kiraz sapı çayımı içtim :)))
Kızlar, bugün okula 13.30 da gideceğim.16-16.30 gibi evde olurum. Kahvaltımı 9 da yaptım. Diyorum ki12.30 gibi öğle yemeğimi yiyeyim. Sonra da aralarımı yapayım. Okulda acıkmak istemem.
Bugün komşunun oğlunun doğum günü varmış. Dün akşam22.30 gibi haber verdi. Son dakikada haberim olduğu için hediye alamayacağım.Daha sonra alır, veririm. Aslında gidesim de yok. Zorla önüme pasta koyacaklar. Nezaketle geri çevireceğim, laf edecekler. Sinir oluyorum vallahi.

arada bir özel günlerde oluyo canım öyle kaçamaklar 1-2 çatal alırsın tadımlık bırakırsın zorla tabağın hepsini bitirtecek değiller heralde :))

tıkma kendini eve,biraz çık dolaş hayatım,motiveolursun. hakkında hayırlısını diliyorum canım güzel olcak herşey inşallah.

saol tatlım güzel dileklerin için inşallah dediğin gibi olur da müjdeli haberlerle gelirim buraya olumunekankayizsmile

selam arkadaşlar fırsat bulmuşken girip size yazayım dedim bugün arkadaşlarımla buluştum bir arkadaşımız son atamalarda yerleşti göreve başlayacak 1 hafta sonra istanbula gidecek gitmeden görüşelim istedik bize memur olmasının şerefine yemek ısmarladı o yüzden kaçamak yapmak zorunda kaldım bugün :(( 1 porsiyon iskender yanında light kola(sanki yediğimin kalorisi azmış gibi) ardından da kazandibi yedim yani tavan yaptım bugün kaçamaklarda ama 2-3 saat dolaştık sürekli o mağaza senin bu mağaza benim hanfendimiz dolabını yenilemek istedi ama hiç bişey beğendiremedik deli etti bizi :))) tek faydası o yorgunluğun yediklerimin bir kısmını hatta bir çoğunu yakmışımdır diye düşünüyorum :1:
neyse çenem düştü ben kaçtım kızlar yarın görüşürüz iyi geceler herkese...

Günaydın herkesea.s.Herkes iyidir umarım.Kaç gündür giremedim,çalışmak zormuş bide vardiyalı olunca .Bugün birz kendime geldim hemen size yazayım dedim.Ymeklerime dikkat ediyorum,gerçi etmesemde işe alışana kadar kilo vermem garantii gibi görünüyor.Akşam yedi otuzda yemek yiyoruz,akşam kuru fasulye ve pilav vardı yedim afiyetle.evde olsa yemem:1rolleyes:gece eve gelince hiç bişey yemeden uyuyorum.Suyuma çok dikkat ediyorum üç litreyi tamamlamaya çalışıyorum.Şimdilik bu kadar bi ara geçmişi okuyup yine yazarım hoşçakalın

merhaba arkadaşlar nasılısınz nasıl gidiyor diyet sıcaklar bende tık yok mens oldum haftaya izne ayrılıyorum tatil sonrası bakalım bi değişiklik yaşayacakmıyım

yorumlarınızı okudum yapmamı uygun görmemişsiniz aslında haklısınızda sağlıklı zayıflamak en güzeli ama bu diyette her hangi bi besin eksikliği yok hergün bi çeşit besin alıyorsn. birgün sebze birgün et vb..
bugün patates günüm ve sınırsız patatez yeme hakkına sahibim sadece 1 patates yemiş olmama rağmen hiç bir açlık hissetmiyorum sanırım insan kendini şartlandırınca oluyo acıkmıyor..
bir hafta uygulıyım eğer dayanamazsam zaten bırakırım. ama baktım gayet ii herşey 2 hafta uygularım sonrada bırakırım daha fazlasna gerek yok normal diyetime devam ederim (:
canım,aslında evet diyet sağlıksız görünmüyor kendini açda bırakmıyorsun. ama hızlı kilo vermek genelde hem vücudu hem psikolojiyi olumsuz etkiliyor diye düşünüyorum.neyse sen zaten diyete başlamışsın,ozaman başarılar diliyorum canım.

selam kızlar adcım ben 95 falandım işte hamileliğimin sonunda belki 96-97 de olmuşumdur bakmadım moralim bozulduğundan ama 68 filandım hamile kaldığımda 3 ay yattığım içi o ara çok aldım 5 aylıktım 80 kilodan fazlaydım yani.normalde ise 63-64 düm hep.umarım ulşaırım ama ben 58 olmak istiyorum esas
canım epey kilo almışsın o kadarırınıda vermişsin.ama hamile kaldığın kiloya çok yaklaşmışsın tebrikederim canım. inşallah istediğin kiloya gelirsin hayırlısı ile.

slmlar şekerler ben geldim
yediklerimi yazayım ikindin 1 tane kahve içtim 2 tane susamlı çubuk yedirdi kızım
akşamda 1 kase çorba 2 kaşık yoğurt
birazdanda biraz karpuz yerim
3 litrede su içtim
afiyet olsun canım,yine az yemişsin.
arada bir çıkıyorum tabi canım ama aklım hep derste kalıyo hatta arkadaşlarla bile sürekli sınavdan konuştuk ne anladım böyle kafa dağıtmaktan di mi ama :))
tartıda çok fark olduğu söylenemez canım 82,1 çıktım 300 gram vermişim cumadan bugüne

diyetim bugüne kadar gayet iyiydi ama bugün cozuttum birazdan yazarım onu da canım bilmiyorumkismile
arada bir özel günlerde oluyo canım öyle kaçamaklar 1-2 çatal alırsın tadımlık bırakırsın zorla tabağın hepsini bitirtecek değiller heralde :))
saol tatlım güzel dileklerin için inşallah dediğin gibi olur da müjdeli haberlerle gelirim buraya olumunekankayizsmile
inşallah hayatım,gönlünce olmasını dilerim herşeyin. 300 gr azmı bhrcım inşallah cumaya kadar biraz daha verirsin.
selam arkadaşlar fırsat bulmuşken girip size yazayım dedim bugün arkadaşlarımla buluştum bir arkadaşımız son atamalarda yerleşti göreve başlayacak 1 hafta sonra istanbula gidecek gitmeden görüşelim istedik bize memur olmasının şerefine yemek ısmarladı o yüzden kaçamak yapmak zorunda kaldım bugün :(( 1 porsiyon iskender yanında light kola(sanki yediğimin kalorisi azmış gibi) ardından da kazandibi yedim yani tavan yaptım bugün kaçamaklarda ama 2-3 saat dolaştık sürekli o mağaza senin bu mağaza benim hanfendimiz dolabını yenilemek istedi ama hiç bişey beğendiremedik deli etti bizi :))) tek faydası o yorgunluğun yediklerimin bir kısmını hatta bir çoğunu yakmışımdır diye düşünüyorum :1:
neyse çenem düştü ben kaçtım kızlar yarın görüşürüz iyi geceler herkese...
canım evet biraz fazla olmuş ama,kilolar yerleşmeden önlemini alırsan sanırım telafi etmiş olursun. ki fazla yürümüş olmanın faydası olacaktır inşallah.

günaydıııınnnn a.s.

sanada günaydın dosbacım. a.s.

Back