Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canımcım, okudum :)))) Bugün okulda cuma günkü programıma bakayım, sınavım kaçya başlıyor, bitiyor.... Ayarlamayı çok istiyorum :)))))

Diyetinin güzel gitmesine çok sevindim canımmm. Hava sıcak olduğunda konsantrasyon zor oluyor hayatım :))))

Süpersin dünyalıcım :)))) Yürümen süper ,beslenmen süper.....

Dosbikim, gününün güzel geçmesine çok sevindim :)))) Bu aralar çok harekeli olduğun için yediklerini yakıyorsun sanırım şekerim :)))

günaydıııınnnnn a.s.

Sana da günaydın canım benim :)))

Melisim, güveç de çok güzel olmuş, afiyet olsun :)))
Melisim de "salıncağını sevmiş, babacığının ellerine sağlık..
hep derler torun sevgisi başkadır diye :)))))

Kızlar, çok şiştim. Sabah 8.30 da uyandım. Ancak kendime gelebildim. Nasıl uyudum, bilmem. Klasik kahvaltımı yaptım. Yarım lt su ve kiraz sapı çayımı içtim :)))
Kızlar, bugün okula 13.30 da gideceğim.16-16.30 gibi evde olurum. Kahvaltımı 9 da yaptım. Diyorum ki12.30 gibi öğle yemeğimi yiyeyim. Sonra da aralarımı yapayım. Okulda acıkmak istemem.
Bugün komşunun oğlunun doğum günü varmış. Dün akşam22.30 gibi haber verdi. Son dakikada haberim olduğu için hediye alamayacağım.Daha sonra alır, veririm. Aslında gidesim de yok. Zorla önüme pasta koyacaklar. Nezaketle geri çevireceğim, laf edecekler. Sinir oluyorum vallahi.

herkese günaydınlarrrrr
canlarım yeni hafta hepinize mutluluk,sağlık getirsin
bol bol kilo ve kalori götürsün
ben kahvaltımı yaptım
2 dilim kepek ekmeği ve biraz peynirden tost
domates, salatalık ve biber
3 büyük bardakta su

günaydınnn a.s.

güzel uyumuşsun canım... ben uykusuzum (
sevmiyorum artık doğum günleri falan zorla yediriyorlar özel günmüş... ama benim özel günüm değil ki :))
hoş ben bu aralar özel günlerden dolayı çok yiyorum pişman olacağım zaman yakındır

günaydııınnnn a.s.
güzel bi kahvaltı afiyet olsun
bende erken kahvaltı yaptım ama hala çay içiyorum
1 yeşil çay içsem çok ii gelecek aslında

günaydınlarr hepinizee a.s.

bugün sabah yürüyüşümü yaptım şimdi geldim daha eve.
bugün yeni bi diyete başladım biliyorum zararlı olabilir kilo verdirmeyebilir ama sitedeki yorumları okudum herkes ii kilo vermiş ve gayet mutlular. bende bi deniyim dedim. 5 günde 5 kilo diyeti hergün farklı bi gıdayla besleniyorsun yağ ve tuz yok. bugn patates günü yarım haslanmş patatesimi yedim 8 gibi ve bi acıkma olmadı henüz. bitki çayları falan serbest ama onun dışında hiçbişey yiyemiyorsun. bakalım işe yarıcak mı şu 5 günü atlatabilirim inş. 5 kilo veremesemde 2 kilo falanda yeter bana kaydirigubbakcemile3

sağol canım
bende çay içiyorum sigara içinde kızımın uyumasını bekliyorum
eşin nerde okuyordu ?

ohh çok güzel yürüyüşünü yapmışın bende spor kızımın peşinde koşmak hariç sıfır
ben o şekilde diyetleri çok önermiyorum
çünkü anladığım kadarıyla yaşın küçük
vücudunun dengesini alt üst etme vücudun herşeye ihtiyacı
dengeli yiyerek zaten rahatlıkla verebilirsin

sağol canım
bende çay içiyorum sigara içinde kızımın uyumasını bekliyorum
eşin nerde okuyordu ?

canım odtü bilg. müh. mezun oldu... 6 yılda bitidi ve evliliğimzde zaman zaman zorluklar yaşadım çok şükür bitti ve rahatladık
darısı tüm öğrencilerin başına

canım odtü bilg. müh. mezun oldu... 6 yılda bitidi ve evliliğimzde zaman zaman zorluklar yaşadım çok şükür bitti ve rahatladık

oh çok güzel canım
hadi hayırlı olsun
benim eşimde 5 yıldır yüksek lisans yapıyor birinden atılıyor birine giriyor bakalım ne olacak
evlilikte zorluk çok zor oluyor bizde kendimiz evlendik ailelerden hiç destek gelmedi ama şükür çıktık allah herkesin yardımcısı olsun

Ne güzel dilekler dilemişsin canım benim :)))) Hepimize inşallah :))))

Canım, o diyeti Ela uygulamıştı. 5 kilo verememişti ama biraz vermişti. Motivasyon olsun diye 1 hafta uygulayabilirsin sanırım :))))

Canım, mutlaka öyledir ama ben gene de söyleyeyim: sen eşin için gerçekten fedakarlık yapmışsın, kolay değil. Muhtemelen bir çok şeyin sorumluluğunu da bu dönemde üstlenmişsindir :)))) Umarım seni hep prensesler gibi yaşatır :))))

canım benimki de düşünüyor y.lisans ama inan takmıyorum istediğini okusun :))
lisans bitti ve artık bi mesleği var... bundan sonrası süs gibi geliyor tabii zorlukları var ama stresi daha az
ahh bi de askerlik problemimiz olmasa :))

canım inş. güzel bi hayatımız olur...hepimizin...
saolsun zor dönemleri beraber atlattık...çok sabrettiğim yer var bunu inkar etmiyor...
şimdi bi rahatlık başladı bile :))

Kızlar, suyum 1 lt oldu. Salatamı yaptım. Birazdan köftemi yapacağım. 13 gibi de okula giderim :)))

ohhh afiyet olsun...
ben bugün etle uğraşamayacağım gibi ( yorgunluk çıkarıyorum... evde kalorili yemeklerim var onlardan az az yemeyi planlıyorum :))

inşallah canım onlar dilekte kalmaz ve gerçekleşir

Kızlar, suyum 1 lt oldu. Salatamı yaptım. Birazdan köftemi yapacağım. 13 gibi de okula giderim :)))

ohh çok güzel
afiyet olsun

ahh ahh o askerlik
bizdede var o dert herhalde yurt dışına gönderecekler eşimi

ya uzaktan dünyalı benim ablam ve beyaz kelebekte kuzenim o yüzden bu guupta olmak istiyorum sayın kaptan :) yapıverin bişeyler işte olmaz mı
canım,nachtimden anladığım kadarıyla sorun yok,aramıza hoşgeldin.

canım çok sağol,bol desteğe ihtiyacım olacak diye düşünüyorum. nachtim sağolsun benimle uğraşmaya başladı bile.
kesinlikle deliksiz uyku yok,Allah yavrularımıza sağlık,uzun ömür versin dilerim. annelik çok güzel.

canım biliyorsunki kaptanlıkta yeniyim,o yüzden emin olmak istedim ama anladığım kadarıyla sıkıntı yok. artık kardeş desteğinde var,gözün aydın.
kaydirigubbakcemile5
selam kızlar nasılsınız adcım nasıl gidiyor kaptanlık? bende aynen devam tek kaçamağım az önce 2 parça bitter yedim kahvenin yanında.ama öncesinde yürüyüşüm vardı olsun yola devam
slm ethoşum. kaptanlık iyi gidiyor alışıyorum yavaş yavaş,sen nasılsın.
2 parça yemişsin,telafi edersin canım. yolun açık olsun canım. kaydirigubbakcemile5

canım Allah kavuştursun.bütün ayrılıklarınız böyle olsun dilerim. yakında kavuşursunuz inşallah. canım öğlen bişey yememişsin. sıcaklarda çok.aman dikkat et hayatım. afiyetolsun.

canım şimdiden hayırlı uğurlu olsun,Allah tamamına erdirsin inşallah. ne güzel heyecandır,telaşedir. kıyafetin çok yakışacağına eminim. gerçi ne giyersin güler yüzün yetecektir insanlara o yüzden sıkıntı yok diye düşünüyorum. (resimlerden anladığım kadarıyla gülmeyi seviyorsun) ayakkabıda aradığını bulman dileğiyle. afiyetolsun canım.
canım,belki gelecek arkadaş vardır hani onları ayırmışsındır diye düşündüğüm için tereddüt ettim ama anladığım kadarıyla yok.
canım rejimi bozsanda muhakkak bizimle paylaş. böylesi gerçekten iyi olacaktır. afiyet olsun.
ekmek yemediği sürece insan kendini daha kolay frenliyor ,çokfazla yedirtiyor yemeği. sen planı yapmışsın,afiyetolsun canım.

herkese iyi pazarlar kızlar ben malum hep evdeyim hava güzel olsada sınava kadar böyle
tıkma kendini eve,biraz çık dolaş hayatım,motiveolursun. hakkında hayırlısını diliyorum canım güzel olcak herşey inşallah.

canım afiyetolsun,5 tane üzüm çok zarar edermi ki etmez etmez.
epey efor sarfetmişsindir temizlik yaperken.oh ne güzel içinede sinmiştir. aldın güzel haberleri yaptın bütün işleri. (mani gibi oldu) kaydirigubbakcemile3
toparlanmana sevindi canım. zaten senden öyle uzun süren motivasyon düşüklüğü beklenemez. anında alıyorsun önlemini. 4 saat yürüyüş çok fazla gibi geldi bana.nasıl dayandın hayatım. telafi olayını aşmışsın. yediklerinde çok ölçülü, afiyet olsun.

günaydıııınnnnn a.s.

günaydın hayatım,erken kalkmışsın. umarım iyi dinlenebilmişsindir.canım hayırlı uğurlu olsun. ve de gözünaydın Allah kavuştursun. topuklu ayakkabılar iyide eziyeti çok fazla işte. kilon aynıysa sevindim,almaktan iyidir.

sanada günaydın hayatım,nasılsın ilaçlara alışabildinmi.

canım epey yormuştun kendini,dinlenebildiysen süper.okulda acıkmama fikri iyi, rahat etmiş olursun hayatım. bende sinir oluyorum otür konuşmalara ama boşver idare et hayatım.
canım güzel dileklerin için çok teşekkürederim ederim. aydılarını senin için diliyorum.
afiyet olsun hayatım.

canım işlerini hallettin sayılır. yakında toparlarsın kendini. üzülmeni istemiyorum. minicikte olsa biyerden başlamaya ne dersin.

canım bence öyle diyetlere girme,inan bir müddet sonra sıkılırsın bu sefer diyetide bırakırsın.yaşın genç ve bekarsın.senin sadece yapman gereken az yemek ve sık beslenmek,inan faydasını göreceksin. istediğini ye ama çok az ye mideni şişirmeden ye.bak nasıl veriyorsun.ablaları olarak etrafımda komşularımın kızlarınada hep söylerim. ileride sağlıklı evlatlar dünyaya getirebilmek için önce sağlıklı vücuda sahip olmak gerekir. bunun önemini vakti zamanı gelince anlayacaksın ama tazecik vücuda eziyet etme derim. lmaz:
amin canım.insanda mücedele gücü oldukça aşamayacağı engel yoktur sanırım.sizlerde bunu başarmışsınız.

afiyet olsun hayatım.

öyle canım en önemli olan şey birlik olabilmek
zaten birlik olduğu anda aşılamayacak engel yoktur
allahın izniyle atlattık allahım bundan beterini vermesin

eveeett herkese selam.
büyük patron adanadaydı bugün döndü,tabi istekleriyle beraber. yok bu evrak,şu evrak derken bu saate kadar ancak geçmişi okuyum cevap yazdım.şimdi gelelim yaptıklarıma. ondan öncesinde 5. olduğumuzu bildireyim. birincimizde kardeş takımımız olan 5. takım.
dün sabah kahvaltıda 1 dilim ekmekle omlet ve peynir yedikten sonra herşeyleri hazırlayıp evimizinn arkasındaki dağdan inip denize gittik. denize hep oralara gideriz zaten. arada plajada gittiğimiz oluyor nadirde olsa. patika yoldan inip çıkmak epey yordu beni. denizde mangal yaptık yedik toplam 2 dilim ekmek yemişimdir yanında salata ve yoğurtlu kızartma vardı.kızartmadan da3 yada 4 çatal yedim. 1 saat sonra 1 dilim karpuz yedim. ama en kötüse 3 bardak kola içtim plastik bardaklardaydı ama bu bir mazeret değil tabiki.saat 5 den sonrada birşey yemedim,sadece eşim karpuz yerken ona eşlik ettim. sonrada sızmışım koltukta. epey yorulmuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…