• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım, sen bana çok güzel bir takım bırakmıştın :))) 2 hafta daha burada olayım diyorum. Malum 500 gr daha var. Ondan sonra da hep gelmek istiyorum. Sabah takıma yazmalıyım diye uyanıyorum. Kolay mı eylülden beri her sabah yazıyorum. 10 ay olmuş, şimdi frkettim. Ben sizden nasıl koparım? Ben de adcığım kaptan oldu diye çok mutluyum. Şimdiden ne kadar iyi bir kaptan olduğunu gösterdi :)))

evet nachtigallcim bizim takım hep güzel, hep seviyeli, kaliteli, segi dolu ve anlayışlı oldu. Ara ara pürüzler yaşadık ama takımca üstesinden gelmeyi başardık, film şeridi gibi geçti gözümün önünden :))) Sen hep gel tabi de 500 gr. da 2 haftaya yayma derim ohaoldumsmile

sağol melisim. opuyorumnanaktan inşallah üstesinden gelebilirim. nihayetinde bir sorumluluk aldım. sağolsun nachtimde sürekli notlar yazıyor bana sanırım olacak ama yinede çekiniyorum işte. çok şükür geldi oğlum,şimdi daha iyiyim rahatladım artık. tekrar sağol canım.

oğlum doğduğundan beri ben o uykudayım hayatım. bazen yanlışlıkla sabaha kadar hiç uyanmadığım anlar oldu.ozaman diyorum ne kadar özlemişim derin uyumayı, ama o zamanda sabah ''oğlum'' diye yataktan fırlama anımı görmenizi isterim,çok komik olduğu söylüyor eşim.
uyumasanda bu sefer hep uykulu gezebilirdin. umarım şimdi toparlanmışsındır. of ya uyusan bi dert uyumasan bi dert.
sağol hayatım.opuyorumnanaktan

adcım bizler de yanındayız bunu hiç unutma en büyük destekçilerinden olacağım, her ne zaman başın sıkışırsa buralardayım merak etme. Çok da hakimsin bence yıllar oldu adcım :)) nachtigall gerekli herşeyi söyler sana zaten merak etme.
ben de öyleyim melis diye gece kaç defa uyandığımı bilmiyorum, o deliksiz uyusa da bazen ben defalarca kalkıp onu kontrol ediyorum annelik işte canım deliksiz uyku yok bize artık hep diken üzerindeyixz.

ya uzaktan dünyalı benim ablam ve beyaz kelebekte kuzenim o yüzden bu guupta olmak istiyorum sayın kaptan :) yapıverin bişeyler işte olmaz mı :p

aklinialirimsmileopuyorumnanaktan yap birşeyler adcım.

melzeyitim geçmiş olsun canım ilaçlar ilk etapta yorar seni ama uzun vadede güzel olacak herşey. Hadi sen de takıma dön artık. Gerçi ben izne ayrılacağım ayın 15inde. Adcım konuşuruz paylaşım yapamam ama her cuma net bulamasamda cepten bildiririm ya da tamaman izne ayrılırım 1 aylığına bakarız.

uzaktandünyalım insan ümitsizliğe düşüyor çabuk kilo veremeyince ama çok güzel örnek oldun bana, sabrın sonu selamettir :))) tebrik ederim tekrardan. İlk 3e girersin diye düşünmüştüm ama diğerleri çok uçmuşlar.

ya uzaktan dünyalı benim ablam ve beyaz kelebekte kuzenim o yüzden bu guupta olmak istiyorum sayın kaptan :) yapıverin bişeyler işte olmaz mı :p
meleğimm sendemi geldinnnn opuyorumnanaktan
nolurr nolurr asuman onuda bize alll kaydirigubbakcemile3
mutlu kelebek benim kız kardeşimmmm ve evli minnacık bi bebişi varr doğumda kilo aldı onları vermesi lazımmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3aslında bayasını verdii olumunekankayizsmile

selam kızlar nasılsınız adcım nasıl gidiyor kaptanlık? bende aynen devam tek kaçamağım az önce 2 parça bitter yedim kahvenin yanında.ama öncesinde yürüyüşüm vardı olsun yola devam

iyi akşamlar şekerler nasılsınız bakalım benim moral sıfır şekilde geziyorum canım hiçbirşey istemiyor
kocişimi çok özledim
geçm,şe bakamadım cimcimemi uyuttum şimdi kahve içiyorum
bugün yediklerimi yazayım
sabah
1 dilim ekmek
biraz peynir
domates ve salatalık

arada
2 tane kayısı

öğlen kızıma makarna yedirirken 1 kaşık makarna
2 kaşık yoğurt

aralarda bol çay su ve kahve
akşamda çok az et ve yarım kase çorba
şimdide kahve
birazdanda 1 tane şeftali yiyeceğim

Merhabalar kızlar, eve yeni geldim.
Kızlar, bizim evimizde yeni bir telaş başladı, güzel bir telaş :))) Kardeşim bir ay sonra nişanlanacak. Ben de indirim zamanı dedim, elbise arayışına girdim ve çabucak buldum. Koyu eflatun, robadan kuşaklı, sevimli, ben gelinin ablasıyım diyen uslu bir elbise... Ona bi de ayakkabı bakacağım. Umarım ayakkabı işi de kolaylıkla hallolur.
Yediklerime gelince bariz bir kaçamak yapmadım. Eşim ve kardeşim tavuk yedi, az otlandım. Nedense otlanmaları kçamak saymıyorum :))) Akşam yemeğinde bezelye ve salata yedim. Eşimin pilavından otlandım. Ama sonra 1 top dondurma yedim. Ancak suyum daha bir litrede. Birazdan yarım lt daha içeceğim.
Benden böyle :)))
Bu arada takımımıza kelebekler akın ediyor :)))) Ne güzel... Tabi kaptanım onaylarsa :))))

iyi akşamlar şekerler nasılsınız bakalım benim moral sıfır şekilde geziyorum canım hiçbirşey istemiyor
kocişimi çok özledim
sabah
1 dilim ekmek
biraz peynir
domates ve salatalık

arada
2 tane kayısı

2 kaşık yoğurt

şimdide kahve

Afiyet şeker olsun hayatım, her zamanki gibi ölçülüsün :))))

Kızlar, bizim evimizde yeni bir telaş başladı, güzel bir telaş :))) Kardeşim bir ay sonra nişanlanacak. Ben de indirim zamanı dedim, elbise arayışına girdim ve çabucak buldum. Koyu eflatun, robadan kuşaklı, sevimli, ben gelinin ablasıyım diyen uslu bir elbise... Ona bi de ayakkabı bakacağım. Umarım ayakkabı işi de kolaylıkla hallolur.
Yediklerime gelince bariz bir kaçamak yapmadım. Eşim ve kardeşim tavuk yedi, az otlandım. Nedense otlanmaları kçamak saymıyorum :))) Akşam yemeğinde bezelye ve salata yedim. Eşimin pilavından otlandım. Ama sonra 1 top dondurma yedim. Ancak suyum daha bir litrede. Birazdan yarım lt daha içeceğim.
Bu arada takımımıza kelebekler akın ediyor :)))) Ne güzel... Tabi kaptanım onaylarsa :))))

ooo çok güzel canım hayırlı olsun
sende elbiseni güle güle giy inş eminim çok hoş durmuştur üzerinde
benimde ağustosta arkadaşımın nişanı var ama ben bi 3-4 kilo daha verip almak istiyorum
kaçamak yapmadığın içinde kocaman bir aferin sana
dondurmanın o kadarı senin için kaçamak sayılmaz artık

Afiyet şeker olsun hayatım, her zamanki gibi ölçülüsün :))))

teşekkürler canım benim dikkat etmeye çalışıyorum
kızım kendi yemeye çalışıyor haliyle bir kendine iki bana durumundayız yeme numarası yapıncada bağırıyor :)))

Yarım lt suyumu da içtim :))))) İnşallah yatmadan önce yarım lt daha içebilirim :)))

ohh afiyet olsun kesin içersin
su içmeyi zevk haline getir ben öyle yaptım
içerken mutlu oluyorum

spor yapmadım ama kızımla markete gidip geldiim
evde kovalamaca oynadık birde müziği açıp popo salladık beraber

bigün inş.ilk üçü bizim gurup doldurur sırnaşık şey

olur canım o da olur. Bir zamanlar olurdu, haftalarca 1. olurduk üst üste. Hadi kızlar şimdi neden olmasın yine. Yaz geliyor hızlanalaım.

akşam yemeğime gelirsek yazcak bişey yok çünkü ben bozdum :kedi:

kötükedihüsokafamçokkarıştı:umursamaz: bir daha olmasın lütfen.

kocişimi çok özledim
sabah
1 dilim ekmek
biraz peynir
domates ve salatalık

arada
2 tane kayısı

2 kaşık yoğurt

şimdide kahve

Allah kavuştursun canım. İnsan eksikliklerini çok hissediyor, bizim babamızda nöbete gitti biraz önce yarın akşam gelecek :((

ne güzel çağlacım hayırlı olsun. Ömür boyu mutlu olurlar inşallah. Benim kardeşimde de böyle hareketler görsek keşke ama bizimkinden çok uzak gününü gün ediyor her hafta sonu yurt dışındaki sevgililerini görmeye gidiyor offf offff.
fotoğrafını koyarsın, umarım çok yakışır sana.

dün yürüyüşümü yapamadım ve çok dengesiz beslendim. Bugünden itibaren toplanıyorum.

ooo çok güzel canım hayırlı olsun
sende elbiseni güle güle giy inş eminim çok hoş durmuştur üzerinde
benimde ağustosta arkadaşımın nişanı var ama ben bi 3-4 kilo daha verip almak istiyorum
kaçamak yapmadığın içinde kocaman bir aferin sana
dondurmanın o kadarı senin için kaçamak sayılmaz artık
ohh afiyet olsun kesin içersin
su içmeyi zevk haline getir ben öyle yaptım
içerken mutlu oluyorum

spor yapmadım ama kızımla markete gidip geldiim
evde kovalamaca oynadık birde müziği açıp popo salladık beraber

Çok teşekkür edeim canım :)))
Bugün de aferin almaya çalışacağım :))))))
Haklısın, suyu zevk için içmek lazım. Sanırım ben susadığımı anlamıyorum :)))

ne güzel çağlacım hayırlı olsun. Ömür boyu mutlu olurlar inşallah. Benim kardeşimde de böyle hareketler görsek keşke ama bizimkinden çok uzak gününü gün ediyor her hafta sonu yurt dışındaki sevgililerini görmeye gidiyor offf offff.
fotoğrafını koyarsın, umarım çok yakışır sana.

dün yürüyüşümü yapamadım ve çok dengesiz beslendim. Bugünden itibaren toplanıyorum.

ıyi dileklerin için teşekkür ederim canım, inşallah sağlık ve huzurla bir ömür geçirirler :)))
Nişan fotolaını koyacağım buraya da :))
Kardeşin de kafasına ve kalbine göre birini bulunca sizlere iyi haberleri verir canım. Herşey zamanında ve hazır olunca güzel.Bu günler de güzel, tadını çıkartsın :)))

Son düzenleme:
hepinizee günaydınnlarrrr (:

dün rejimimi bozduğum için yazmadım yediklerimi yazmaya yüzüm yoktu :kedi:

ama bugün gayet güzel başladım güne (:

şimcik omletimin boyutunu nasıl anlatsam ki sempatiksalakcinni
orta boy bi tava düşünün onun içindeki omletin 4/1'ini aldım ama o parçanında hepsini yemedim yanında ekmek peynir falan hiçbişey yemedm. böle işte ((:

mutlu_kelebekk hoşgeldin aramızaaa olumunekankayizsmile

uzaktan_dünyalı dün bana diyodun bozma diye sen kendin bozmuşsun ki kaydirigubbakcemile

kelebekcim yapma böyle üzülüyoruz, neyse bugün telafi etmeye başlamışsın günün güzel geçsin.

kızlar yine öteki eve gidiyoruz babam dün akşamdan beri ısrar ediyor gelin kalın diye. Neyse şimdi gideceğiz salıncak yapmış melise :)) işin kötü yanı yine mangal var ama bugün kesin kararlıyım hiç ekmek yemeyeceğim etle, sadece et ve salata.
herkese güzel pazarlar öpüyorum.

hepinizee günaydınnlarrrr (:

dün rejimimi bozduğum için yazmadım yediklerimi yazmaya yüzüm yoktu :kedi:

ama bugün gayet güzel başladım güne (:

şimcik omletimin boyutunu nasıl anlatsam ki sempatiksalakcinni
orta boy bi tava düşünün onun içindeki omletin 4/1'ini aldım ama o parçanında hepsini yemedim yanında ekmek peynir falan hiçbişey yemedm. böle işte ((:

mutlu_kelebekk hoşgeldin aramızaaa olumunekankayizsmile

uzaktan_dünyalı dün bana diyodun bozma diye sen kendin bozmuşsun ki kaydirigubbakcemile

Canım, kaçamak yapsan bile muhakkak yaz buraya, insan daha çabuk toparlıyor. Tecrubeyle sabit :)))))))))))))))
1 yumurta zaten serbest hayatım, verdiğin ölçülere göre sanırım 1 yumurta yemişsin. Gayet iyi :))

kelebekcim yapma böyle üzülüyoruz, neyse bugün telafi etmeye başlamışsın günün güzel geçsin.

kızlar yine öteki eve gidiyoruz babam dün akşamdan beri ısrar ediyor gelin kalın diye. Neyse şimdi gideceğiz salıncak yapmış melise :)) işin kötü yanı yine mangal var ama bugün kesin kararlıyım hiç ekmek yemeyeceğim etle, sadece et ve salata.
herkese güzel pazarlar öpüyorum.

Canımcım, ekmeksiz et ve salatadan bi şey olmaz :)) Sana bbol şans diliyorum :))
Melisciğin de ne güzel eğlenir şimdi salıncağında :))) Ne güzel çocuk olmak :))))
ıyi eğlenceler şekerim :)

herkese iyi pazarlar kızlar ben malum hep evdeyim hava güzel olsada sınava kadar böyle :(

2,5 ayın kaldı canım. Ama ara sıra kendine zaman ayırmayı da ihmal etme. Sınavın var ama senin de dinlenmeye, eğlenmeye ihtiyacın var :)))

Kızlar, kahvaltımdan sonra 12 tane kiraz yedim. Suyum 1 lt oldu. Kiraz sapı çayımı da içtim. Öğle yemeği için salatamı hazırladım. Yanında 100 gr köfte olacak. Ekmek yemek istemiyorum. Umarım başarabilirim :))

Back