Canım, sen bana çok güzel bir takım bırakmıştın :))) 2 hafta daha burada olayım diyorum. Malum 500 gr daha var. Ondan sonra da hep gelmek istiyorum. Sabah takıma yazmalıyım diye uyanıyorum. Kolay mı eylülden beri her sabah yazıyorum. 10 ay olmuş, şimdi frkettim. Ben sizden nasıl koparım? Ben de adcığım kaptan oldu diye çok mutluyum. Şimdiden ne kadar iyi bir kaptan olduğunu gösterdi :)))
evet nachtigallcim bizim takım hep güzel, hep seviyeli, kaliteli, segi dolu ve anlayışlı oldu. Ara ara pürüzler yaşadık ama takımca üstesinden gelmeyi başardık, film şeridi gibi geçti gözümün önünden :))) Sen hep gel tabi de 500 gr. da 2 haftaya yayma derim ohaoldumsmile
sağol melisim. opuyorumnanaktan inşallah üstesinden gelebilirim. nihayetinde bir sorumluluk aldım. sağolsun nachtimde sürekli notlar yazıyor bana sanırım olacak ama yinede çekiniyorum işte. çok şükür geldi oğlum,şimdi daha iyiyim rahatladım artık. tekrar sağol canım.
oğlum doğduğundan beri ben o uykudayım hayatım. bazen yanlışlıkla sabaha kadar hiç uyanmadığım anlar oldu.ozaman diyorum ne kadar özlemişim derin uyumayı, ama o zamanda sabah ''oğlum'' diye yataktan fırlama anımı görmenizi isterim,çok komik olduğu söylüyor eşim.
uyumasanda bu sefer hep uykulu gezebilirdin. umarım şimdi toparlanmışsındır. of ya uyusan bi dert uyumasan bi dert.
sağol hayatım.opuyorumnanaktan
adcım bizler de yanındayız bunu hiç unutma en büyük destekçilerinden olacağım, her ne zaman başın sıkışırsa buralardayım merak etme. Çok da hakimsin bence yıllar oldu adcım :)) nachtigall gerekli herşeyi söyler sana zaten merak etme.
ben de öyleyim melis diye gece kaç defa uyandığımı bilmiyorum, o deliksiz uyusa da bazen ben defalarca kalkıp onu kontrol ediyorum annelik işte canım deliksiz uyku yok bize artık hep diken üzerindeyixz.
ya uzaktan dünyalı benim ablam ve beyaz kelebekte kuzenim o yüzden bu guupta olmak istiyorum sayın kaptan :) yapıverin bişeyler işte olmaz mı
aklinialirimsmileopuyorumnanaktan yap birşeyler adcım.
melzeyitim geçmiş olsun canım ilaçlar ilk etapta yorar seni ama uzun vadede güzel olacak herşey. Hadi sen de takıma dön artık. Gerçi ben izne ayrılacağım ayın 15inde. Adcım konuşuruz paylaşım yapamam ama her cuma net bulamasamda cepten bildiririm ya da tamaman izne ayrılırım 1 aylığına bakarız.
uzaktandünyalım insan ümitsizliğe düşüyor çabuk kilo veremeyince ama çok güzel örnek oldun bana, sabrın sonu selamettir :))) tebrik ederim tekrardan. İlk 3e girersin diye düşünmüştüm ama diğerleri çok uçmuşlar.