• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nachticim hedefine ulaştığın için mutluyum canım. kaptanlığı bırakma konuna saygı duyarım. melzeyitim beni önermiş sende öyle çok sağolun. açıkçası işim dolayısı ile hergün pc başındayım arada fırsatımın olmadığı zamanlar oluyor. ayrıca kaptanımız olarak bu konuda iyi bir örneksin. azim göstererek hedefine ulaştın.ben senin gibi yapabilirmiyim bilmiyorum,sonuçta yapamadım olmadı diyen bir kaptan ekibe iyi gelmez sanırım.bu konuda çekiniyorum ama belki bana iyi gelebilir hani daha dikkatli olabilirim. bilemiyorum başka olmak isterim diyen arkadaşlar olursa saygı duyarım ama kimse istemezse elimden geleni yapmaya çalışırım,dosbacım da var hepimizi iyi biliyor hatta benden daha iyi biliyor.

nachticim hedefine ulaştığın için mutluyum canım. kaptanlığı bırakma konuna saygı duyarım. melzeyitim beni önermiş sende öyle çok sağolun. açıkçası işim dolayısı ile hergün pc başındayım arada fırsatımın olmadığı zamanlar oluyor. ayrıca kaptanımız olarak bu konuda iyi bir örneksin. azim göstererek hedefine ulaştın.ben senin gibi yapabilirmiyim bilmiyorum,sonuçta yapamadım olmadı diyen bir kaptan ekibe iyi gelmez sanırım.bu konuda çekiniyorum ama belki bana iyi gelebilir hani daha dikkatli olabilirim. bilemiyorum başka olmak isterim diyen arkadaşlar olursa saygı duyarım ama kimse istemezse elimden geleni yapmaya çalışırım,dosbacım da var hepimizi iyi biliyor hatta benden daha iyi biliyor.

Adcım, aylarca elimdeki brownileri sayamıyordunuz, unuttun mu :)))
Sen çok tatlı dilli, iyi niyetli birisin. Konuşmaların yürek yumuşatıyor. Bunları ben sana defalarca söyledim. Canım, eğer bir amnin yoksa çok iyi bir kaptan olacağından asla şüphe etme :)))

nachcım oğlum durmuyor ağlıyor uyutmam gerek ben maalesef kaçıyorum görüşürüz yine hemen gitmiyorsundur umarım ama sık sık gir lütfen

13.TAKIM 163.ETAP

Ad1 (58.0/58/0/0% )
Nachtigall ( 58.9 /58.5/0.4/0.68 % )
Nur_84 ( 68.5/68/0.5/0.73 % )
Shopaholic ( 76 /76.5 /-0.5/-0.66% )
Uzaktandunyalı ( 78.0 /76.0/2/2.56% ) (bir önceki hafta kilo bildirimi olamadı ama o haftaki kilosu esas alındı )-geçen hafta yazan kilosu 78.5
Ethos (71.5/70.3 /1.2/1.68 %)
Melis08 (61.7 /61.9/-0.2/-0.32% )
Bhr.87 (82.7/82.4 /0.3/0.36 % )
Jailbreak (69.1/68.1/1/1.45%)
Kelebek (62/61.5/0.5/0.81 %) (yeni üye)

13.TAKIM TOPLAM KİLO (686.4 /681.2/5.2/0.76 % )

adcım hayırlı olsun canım...senden bi konuşma bekliyoruz
nac sende kısaca hikayeni anlatabilirsin
sanırım takımımız uzuuuuuunnn zamandır mezun vermiyor :))

kızlar çıkmam gerekio kardeşim geçecekmiş başına sonra girmeye çalışırım adcım yeni makamın hayırlı uğurlu olsun :))

adcım hayırlı olsun canım...senden bi konuşma bekliyoruz
nac sende kısaca hikayeni anlatabilirsin
sanırım takımımız uzuuuuuunnn zamandır mezun vermiyor :))

Canım, adcığımmın ufak bi işi varmış, gelecektir :))))
Hayatım, hikayemi hepiniz biliyorsunuz :)))))))) İki yıl önce diyete 70 ile başladım. Yüzdüm yüzdüm, 61.5 a geldim ki hevesimi, azmimi kaybettim.
Şaka bir yana sizlerin motivasyonu olmasaydı diyetisyenin beslenme programını uygulayabilir miydim, bilmiyorum. Hepinize çok teşekkürü haftaya etmek istiyorum. Çünkü adcığım uygun görürse son kalan 500 gr ı da verip öyle ayrılmak istiyorum :)))

Back