nac canım gönlündeki hayırlısı ile olsun canım... sanırım bebiş :)) Allah hayırlısını versin ama bizi yalnız bırakma :)) ben daimi burdayım heheh :))
Zaten ben sizden kopmayı hiç istemiyorum. Sık sık da geleceğim :))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nac canım gönlündeki hayırlısı ile olsun canım... sanırım bebiş :)) Allah hayırlısını versin ama bizi yalnız bırakma :)) ben daimi burdayım heheh :))
nachticim hedefine ulaştığın için mutluyum canım. kaptanlığı bırakma konuna saygı duyarım. melzeyitim beni önermiş sende öyle çok sağolun. açıkçası işim dolayısı ile hergün pc başındayım arada fırsatımın olmadığı zamanlar oluyor. ayrıca kaptanımız olarak bu konuda iyi bir örneksin. azim göstererek hedefine ulaştın.ben senin gibi yapabilirmiyim bilmiyorum,sonuçta yapamadım olmadı diyen bir kaptan ekibe iyi gelmez sanırım.bu konuda çekiniyorum ama belki bana iyi gelebilir hani daha dikkatli olabilirim. bilemiyorum başka olmak isterim diyen arkadaşlar olursa saygı duyarım ama kimse istemezse elimden geleni yapmaya çalışırım,dosbacım da var hepimizi iyi biliyor hatta benden daha iyi biliyor.
nachcım oğlum durmuyor ağlıyor uyutmam gerek ben maalesef kaçıyorum görüşürüz yine hemen gitmiyorsundur umarım ama sık sık gir lütfen
adcım hayırlı olsun canım...senden bi konuşma bekliyoruz
nac sende kısaca hikayeni anlatabilirsin
sanırım takımımız uzuuuuuunnn zamandır mezun vermiyor :))