Uzaktandunyalı 30.66 sen böyle hesaplamışsın ama benim çizelge 30.5 die hesaplamış eyvahedigeldismile
slm kızlar giremedim yine nete 2 gündür ama oğlum iyi.boğazı iyileşemedi hala ses bir garip ama daha iyi olacak.ateş yok en azından.ben regl dönemimdeyim o yüzden tartılmıyorum ama feci şişim onu biliyorum.artık daha sıkı ve düzenli tutacağım işimi.zaten dr.öz ü dinledikten sonra tv de bazı şeyler daha çok dank ediyor kafaya.neşe erberkin dediği gibi de kaçamk yapıp bişi yediğinde onu üstüne yapıştırıyormuş gibi düşüneceğim ve o margarinleri.ıyyyy çok iğrenç.bu arada sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 3 kaşık lor peyniri az bal ve reçel.şu reçel ve bal olayını da kaşıkla ölçeceğim artık.az öncede tevuk sote yedim.aslında akşamları yemek istemiyorum şöyle meyve salata filan geçiştirsem diyorum ama yapılan yemekleri görünce canım çekiyor.offff.28 temmuza kadar 65 olmak hedefim.doğum günüme en güzel hediye olur.zaten eşimde bosnaya gidecekmiş 6 ay yok ağustostan itibaren.o dönünceye kadar 58 olmam gerek.çok motivasyon gerek çok.
Pasta hee allahh:1rolleyes:Aklımı çelme bakayım:1closedeyes:Ne kadar fazla yersen ye kahvaltını ihmal etme canım kahvaltı çok önemlia.s.Kızlar merhabalar sonunda doğum günümüzü atlattık allaha şükür çok güzeldi kötğ olan hemen parti sonrası babamızın gitmesi oldu
dün kaçamağım oldu kızımın pastasından yedim
sabah kahvaltı yapmadım kızımın partisinde
1 tavuklu salata
1 dilim pasta ve çay
3-3.5 litre su tükettim
akşamda 1 kase tarhana çorbası bu kadar
bugün sabahda daha doğrusu öğlen
1 dilim ekmek 2 yemek kaşığı çok az yağlı biber kavurması
bir parçada peynir
2.5 litre su içtim
ve canım hiçbirşet istemiyor
Ahh o baskül yokmu ahhh:1closedeyes:günaydıııınnnn a.s.
gezdim geldim rahatladım ama bu defa baskül hiç ii şeyler sölemio(
çok yedim ama bizimkiler eşimle beni mangala götürdü abim benim için kendi hazırlamış bu nedenle zorla yedirdi( çok fazla ödemim var 1 haftadır sürekli şehir değiştirmek ve gezmek yaramadı (
bugün kaldığım yerden devam
Çok güzelsiniz yeni yaşı hayırlı ugurlu olsun .Nur bu sensen ben kilo fazlalıgı göremedim sende :1rolleyes:kilon kaçtı acaba
selamlarrrr :teytey:
sanah bir buçuk saat yürüdüm,
kahvaltıda: bir dilim kızarmış ekmek, bir bardak yeşil çay, bir k.k peynir, salatalık
ara: bir büyük galeta,pancar salatası az bişey,
ara:5 çilek, bir kayası
akşam yemekteyiizzz inş. dayanabilrim zemuszemus
kızlarr kuzenimde bize katılsın nolur nolurrrrrr :Saruboceq:
kendisi lise 3 e geçti, ve bu yaz tatilinde epey kilo kaybetmek istiyoo bende burayı anlattım gelmek istiyor hem bende onun neler yediğini taip etmiş olurum kaydirigubbakcemile3 cevap atın amaa yarın hemen gelsin miii ?alkisalkisalkis
akşam yemeğinide yemiş bulunuyorum
yediklerim: bir kepçe çorba, 4-5 çatal salata, 3 kaşık tavuklu güveç, 2 yaprak sarması, yarım biber dolması,
bu kadar mıı şutarafagitti çok güzeeell alkisalkisalkis
bir saat sonra felanda iki dilim karpuz yemeği düşünüyorum yerimseniben
bu gece süt içmem artık kaydirigubbakcemile3
kızlaaaaaaaarr bir diyet buldum bana biraz değişik geldi belki işe yarar aranızda deneyen varmıı?
1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HİÇ BİR ŞEY İLAVE EDİLMİYOR.
2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HİÇ BİR ŞEY İLAVE EDİLMİYOR.[/COLOR][/B][/COLOR]Sabahtan itibaren HANGİ SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDİYORSUNUZ. İSTERSENİZ 40 CEŞİT SEBZE YİYEBİLİRSİNİZ. AMA BU SEBZELERİN SABAH Kİ TABAĞINIZDA OLMASI GEREKİYOR.YANİ GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDİYORUZ.
3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDİYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HİÇ BİR ŞEY İLAVE EDİLMİYOR
4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARİÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDİYORUZ
5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HİÇ BİR ŞEY İLAVE EDİLMİYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDİYORUZ[/B][/COLOR]
6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...
Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.
Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.
Merhabalar,Canım birşey istemedigi için zorlada olsa bir kase yogurt yanındada yarım k.ekmegi yedim.İyi geceler herkese
Pasta hee allahh:1rolleyes:Aklımı çelme bakayım:1closedeyes:Ne kadar fazla yersen ye kahvaltını ihmal etme canım kahvaltı çok önemlia.s.
Çok güzelsiniz yeni yaşı hayırlı ugurlu olsun .Nur bu sensen ben kilo fazlalıgı göremedim sende :1rolleyes:kilon kaçtı acaba
Nurcum, kızının geçmiş doğum günü kutlu olsun :))) Fotolarınıza bayıldım ve incecik göründüğünü belirtmeliyim :)))
Afiyet olsun canım, beslenmen çok güzel olmuş :)))
Kuzenin de geldin, tanışalım :)))) Katılımı iyi olacak mı? Biliyorsun, cuma sabah kilo bildirimi ve çok katılım şartımız var :)))
Gerçekten de değişikmiş :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?