Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya benimde hedefim aynı.Varmısın yarışa:1rolleyes:

Pasta hee allahh:1rolleyes:Aklımı çelme bakayım:1closedeyes:Ne kadar fazla yersen ye kahvaltını ihmal etme canım kahvaltı çok önemlia.s.

Ahh o baskül yokmu ahhh:1closedeyes:
Eee o kadar gezmekten sonra durmak yok tabi yola devamyerimseniben

Gelelim yediklerime Kahvaltıda bir dilim kepek ekmegi,bir yumurta 3 yeşil zeytin yedim ayva reçeli bana ben ona öylee bakışıp durduk ama yemedim.Ara ögünde 3 tane kuru incir ve çok az yogurt yedimÖğlen:7 yemek kaşıgı semizotu 4yemek kaşıgıda et yemeginden aldım.Arada.2galeta,bir fincan elma çayı içtim.Akşama ne yerim bilmiyorum canım hiç birşey istemiyor ben en iyisi hazırlanıp yürüyüşe çıkayım biraz kafamı dagıtmam lazım.Görüşürüz

Kızlar, çok yorgunum. Eve şimdi geldim. Okulda mangal varadı, çeyrek ekmekle 3 köfte yedim. Ama 1 bardak normal kola içtim. Bu olmadı. Şimdi eve iş getirdim. Ona bakacağım. Sonra banyo falan...
Sizleri öpüyorum :)))

selamlarrrr :teytey:

sanah bir buçuk saat yürüdüm,
kahvaltıda: bir dilim kızarmış ekmek, bir bardak yeşil çay, bir k.k peynir, salatalık
ara: bir büyük galeta,pancar salatası az bişey,
ara:5 çilek, bir kayası
akşam yemekteyiizzz inş. dayanabilrim zemuszemus
kızlarr kuzenimde bize katılsın nolur nolurrrrrr :Saruboceq:
kendisi lise 3 e geçti, ve bu yaz tatilinde epey kilo kaybetmek istiyoo bende burayı anlattım gelmek istiyor hem bende onun neler yediğini taip etmiş olurum kaydirigubbakcemile3 cevap atın amaa yarın hemen gelsin miii ?alkisalkisalkis

akşam yemeğinide yemiş bulunuyorum
yediklerim: bir kepçe çorba, 4-5 çatal salata, 3 kaşık tavuklu güveç, 2 yaprak sarması, yarım biber dolması,
bu kadar mıı şutarafagitti çok güzeeell alkisalkisalkis
bir saat sonra felanda iki dilim karpuz yemeği düşünüyorum yerimseniben
bu gece süt içmem artık kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kızlaaaaaaaarr bir diyet buldum bana biraz değişik geldi belki işe yarar aranızda deneyen varmıı?

1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HİÇ BİR ŞEY İLAVE EDİLMİYOR.

2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HİÇ BİR ŞEY İLAVE EDİLMİYOR.[/COLOR][/B][/COLOR]Sabahtan itibaren HANGİ SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDİYORSUNUZ. İSTERSENİZ 40 CEŞİT SEBZE YİYEBİLİRSİNİZ. AMA BU SEBZELERİN SABAH Kİ TABAĞINIZDA OLMASI GEREKİYOR.YANİ GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDİYORUZ.

3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDİYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HİÇ BİR ŞEY İLAVE EDİLMİYOR

4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARİÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDİYORUZ

5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HİÇ BİR ŞEY İLAVE EDİLMİYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDİYORUZ[/B][/COLOR]

6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...

Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.

Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.

Afiyet olsun canım, beslenmen çok güzel olmuş :)))
Kuzenin de geldin, tanışalım :)))) Katılımı iyi olacak mı? Biliyorsun, cuma sabah kilo bildirimi ve çok katılım şartımız var :)))

Gerçekten de değişikmiş :)))

Pasta hee allahh:1rolleyes:Aklımı çelme bakayım:1closedeyes:Ne kadar fazla yersen ye kahvaltını ihmal etme canım kahvaltı çok önemlia.s.

canım dün koşuşturmaca kızın hazırlığı kahvaltımı yapamadım
ama normalde her gün yaparım kızımada kahvaltı yaptırdığım için
benim zillim bizde sofradaysak yemek yer değilse imkansız yemez

Çok güzelsiniz yeni yaşı hayırlı ugurlu olsun .Nur bu sensen ben kilo fazlalıgı göremedim sende :1rolleyes:kilon kaçtı acaba

teşekkür ederiz canım opuyorumnanaktan
valla kilo fazlalığı var sabah 68.2ydim

Nurcum, kızının geçmiş doğum günü kutlu olsun :))) Fotolarınıza bayıldım ve incecik göründüğünü belirtmeliyim :)))

Teşekkürler teyzesi opuyorumnanaktan
çok sağol valla mutlu oldum
hafta sonu düğündede beni gören şok oldu noldu sana diye
aralıkta 88 kiloyla gidince memlekete kaydirigubbakcemile3

akşam yemeğim küçük bir kase şehriye çorbası
2 yemek kaşığıda patates yemeği 3 yemek kaşığı yoğurt
birazdanda elma yiyecem

tamam gelsin tanıtsın bakalım kendinii kaydirigubbakcemile5 benim tanıdığım kadarıyla inatçı ve başarılı biridir, paylaşım konusuna gelince zaten bütün gün nettee buralarada uğrar yaza die düşünüyorum olmadı ben böyle çeker saçından getiririm burayaaa kaydirigubbakcemile

diyet listesine gelince kendi düşünceme göre böyle bir mantık yok tek tür çeşit yemek zayıflatmaz.... o kadar kolay olsaydı kilo vermek ben çoktan başarmıştımmm kaydirigubbakcemile3

nurrr kızın çok tatalı maşallah :1rolleyes: geçmiş doğum gününüzz kutlu olsun... mutlu sağlıklı ve sevdikleriyle çok çookk uzun yaşlar diliyorum opuyorumnanaktan pastanın güzelliğinide yazmadan edemicem (((

selamlar ben uzaktandünyalının kuzeniyim bayanssulusmile

burayı anlata anlata bitiremedi bende aranıza katılmak istedim bu yüzden kaydirigubbakcemile3

ramazana kadar vermem gereken 7-8 kilom var inş. burada sizlerle verebilirim sositososito

sanırım başvuru yaptığımızı belirtmek gerekiyormuş CUMA Zayıflama Yarışması'na Katılmak ısteyenler konusuna başvurumu yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…