Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sanırım başvuru yaptığımızı belirtmek gerekiyormuş CUMA Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler konusuna başvurumu yaptım

:içelim: güsell yarın inş. bize davet ederler seni yerimseniben
güzellerr ben yatıyorumm hepinize ii geler bu gnüde geçirdik diyette kazasız belasız kaydirigubbakcemile3

Kelebekcim, hoşgeldin cnaım. Kendini biraz tanıtır mısın? Kilo alma geçmişin nasıldı? Ramazana kadar bir ay var. 7-8 kilo verebiliecek misin?
Canım, bizim iki kesin kuralımız var. Biri her cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimi yapmak,
diğeri de çok iyi birpaylaşım. Günde bir-iki kere ne yediğimizi, içtiğimizi yazıp çıkmıyoruz, takım arkadaşlarımız neler yemiş, içmiş, hata yapmış mı, çok mu güzel beslenmiş okuyoruz ve yorum yapıyoruz :)))
Senin şu anki kilon kaç canım? Takıma giriş kilonu kaydedeceğim de :)))

akşam yemeğim küçük bir kase şehriye çorbası
2 yemek kaşığıda patates yemeği 3 yemek kaşığı yoğurt
birazdanda elma yiyecem

Akşam yemeğin de çok ölçülü olmuş canım, afiyet olsun :))

ben de kahvaltımı yaptım. 2 dilim ekmek ve peynir :)
Birazdan okula gideceğim, bugün erken geleceğimi düşünüyorum(umuyorum)

nachtigall günaydın canım beniim... bizim takımı dün kapadım kapayayım derken kızlar son bir gayretle yönetimi ele aldılar şu an destek veriyorum izleyerek :)) yeniden yapılanma olayına gittiler sanada haber vereyim dedim hala kardeş takımınız var yani :))

hoşgeldin dosbacımi ne yazııkş tatil olunca alınıyor kilolar, ama 2-3 sık kendini verirsin.

jailbreak aslında ben de duymuştum sabah-akşam yürüyüşü konusundaki bu lafı, o zaman hem zabah hem akşam yürümeli.

nurcum hayırlı uğurlu olsun kızının d.günü, çok güzel çıkmışsınız hem sen hem kızın, prenses gibi olmuş, darısı nice yaşlarına. Senin de hiç fazlalığın görüğnmüyor, çok güzel görünüyorsun.

kelebek hoşgeldin aramıza canım. Sağlıklı kilo vermeler.

kallistecim hayırdır ne oldu inan anlamadım.

nachtigallcim afiyet olsun.

uzaktandünyalım canım ben bu tarz diyetleri tavsiye etmem, zamanında çok uygulayanlar oldu inan sonradan verdiin kiloyu çok kolay alıyorsun. Ama diyorsankiben baskülde hızlı iniş görmek istiyorum motive olayım uygulayabilirsin ama biraz zordur.

Son düzenleme:
günaydın canciğer,kuzu sarmalarım.umarım herkesler iyidir,bende çok şükür iyiyim.hafta sonu oğlumun yanındaydım. dün sabah geldim.kocişimde bu sabah memleketten döndü. ama henüz göremedim malesef,ben evden çıktıktan sonra geldi. dün çok keyifsiz ve uykusuzdum o yüzden yazamadım sizlere ama hayatım yavaş yavaş eski temposuna geri dönecek inşallah. bugün eşim geldi,oğlumun odasıda gelecek. yarında oğlumu alırız. inanın yeni yeni nefes almaya başlıyorum sanki. özellikle oğlumun gelecek olması beni çok heyecanlandırıyor. yarın almaya gidebilirsek vede geldiğinde inat etmezse odasında uyuyacak inşallah.iş çıkışı odasıda asmak için çerçeve yapacağım malzemeleride alacağım.oyuncak hikayesinin posterini verdi dün gazete onu asmak istiyorum odasına yakışırsa tabi, bulabilirsem nevresim takımıda aradan çıkarırım.bugün yıkansa yarına kadar kurur akşamda ütüler sererim temiz temiz.
perdelerini zaten beğenmiştim ama hala pencere ölçülerini vermedik. bugün onuda aradan çıkarırız sanırım. hafta sonuna bitirirler diye düşünüyorum. inşallah güzel olur.
bu arada diyet olayını iyice saldım ama bugünden itibaren devam.
sabah klasik kahvaltımı ettim geldim,bol suyumu içeceğim şimdi.
dosbacım senin çayının malzemeleri evde hazır beni bekliyorlar.inşallah bu akşam yapabilirim.

Son düzenleme:
melisim anlamadın demek :))

paylaşımsızlık ve motive düşmesinden sebep tek tek takım üyelerimizi kaybettik son zamanda ben de bu durumda yaz aylarında takımı kapatalım tatil sonrası duruma bakarız demiştim ama arkadaşlar son bir çaba ile takımı yine 12 kişiye çıkardılar yeniden yapılanma yani ... onu haber verdim canım..

adcım canım ben şimdi o çaydan yaptım dünden beri bayağı farketti
kalliste kapatmamanıza çok sevindim... ha gayret devam...

ben diyete sıkı asılmış durumdayım sabah ki simiti saymazsamm
kahvaltı hazırlamak istemedim eşimle simitçiye gittim birazda simiti çok özlemiştim
haftasonu kayınvalidemler gelecek işim o kadar çok ki anlatamam ( bi gayretle halletsem çok ii olcak
yarın dr. gitmeyi düşünüyorum bacaklarım ağrıyo...daha doğrusu geçti ama belli olmuyor iisimi erken tedavi olmak

adcım canım seni çok mutlu ve gayretli gördüm herşey gönlünce olsun güzel arkadaşım benim
canım benim çok sağol. seninde herşey gönlünce olsun dilerim. opuyorumnanaktan
canım alıştığım hayata geri dönüyorum,yarın nasipse oğlum gelecek.ayrıca her ne kadar bazen sıkıntı verselerde,büyükleride özledim. herkes yerine yerleşecek.

geçmişolsun hayatım. biara bacağım ağrıyor diyordun. o ağrımı. sanırım ozaman dr gitmemiştin. biran önce baktırmakta fayda var tabi. inşallah önemli birşey değildir :teselli:
afiyetolsun hayatım,bundan sonrasını düzene koyarsın,dikkatli gidersin.
canım sıcaktanmıdır bilmem,günlerdir evde iş yapasım gelmiyor.hatta yapmadım bile ama bu akşam yaparım sanırım. sende halledersin bi çırpıda. hamarat hatunum senin elinden ne kurtulur ki. :lepi:

bu arada kızlar az önce geçmişi okuya okuya bir süre cevap yazdım ama yanlışıkla sayfamı kapattım.fırsat bulunca tekrar bakıp yazmaya çalışırım

nurcum resimler çok güzel. prensesin yaşı kutlu olsun. sağlıklı huzur mutluluk dolu ömrü olsun inşallah.

adcım büyükler bazen kzıdırsada insan özlüo :))
sonuçta oğluşuna kavuşacaksın ve onlarda ona emek veriyorlar... eve gitmek daha zevkli olacaktır eminim...
evde işim çok yok aslında ama ütüm var (
yemeğim yok ( bi de haftasonuna kadar güzel bi temizlik yapmam lazım :))
neyse şimdilik ben kaçıyorum görşürüz canım

nurcum kızının yeni yaşı hayırlı olsun...her daim mutlu olsun
canım bu arada sende kilo falan yok yada ben göremiyorum :))

3 yıl önce 52 kiloydum ramazan bayramnda çikolatayı, tatlıyı çok yememle 57 kilo oldum o kilolarıveremedm bir türlü daha çok alamaya başladım 58-60 arasnda gelip giderken şuan 62 oldum :bbo:
geçen yaz diyet yapıp 56 kilo olmuştum ama 1 ay gibi kısa süre verdiğim kiloları geri aldım maalesef cokacimcoook

ramazana kadar vrebilir miyim bilmiyorum ama kendimi sıktığımda kısa sürede kilo verebiliyorum eğer veremezsem ramazandada devam ederim o hiç sorun değil yeterki okul açılana kadar kurtulayım kilolarımdan okul başladığında vayy zeynep ne kadar kilo vermşsin desinler yeter alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile3

cuma günleri kilo bildirmi, hergün yediğini yazma bunları yaparım sorun değil çünkü zaten bütün gün nette takılıyorum aksatmam yazmayı.

böle işte umarım bnde sizler gibi kilo vermeyi başarabilirim bayanssulusmile

çok teşekkür ederim canım
evet pastası çok güzeldi kuzumun

Akşam yemeğin de çok ölçülü olmuş canım, afiyet olsun :))

ben de kahvaltımı yaptım. 2 dilim ekmek ve peynir :)
Birazdan okula gideceğim, bugün erken geleceğimi düşünüyorum(umuyorum)

teşekkürler canım
sanada afiyet olsun
artık çok sıkar okulda

teşekkürler canım
ilk doğum günü çok güzel olsun istedik
fazlalık var hala canım inş onlarda gşidecek

teşekkürler teyzesi inş.,

nurcum kızının yeni yaşı hayırlı olsun...her daim mutlu olsun
canım bu arada sende kilo falan yok yada ben göremiyorum :))

sağol canım
valla motive ettiniz beni gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…