sanırım başvuru yaptığımızı belirtmek gerekiyormuş CUMA Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler konusuna başvurumu yaptım
selamlar ben uzaktandünyalının kuzeniyim bayanssulusmile
burayı anlata anlata bitiremedi bende aranıza katılmak istedim bu yüzden kaydirigubbakcemile3
ramazana kadar vermem gereken 7-8 kilom var inş. burada sizlerle verebilirim sositososito
akşam yemeğim küçük bir kase şehriye çorbası
2 yemek kaşığıda patates yemeği 3 yemek kaşığı yoğurt
birazdanda elma yiyecem
canım benim çok sağol. seninde herşey gönlünce olsun dilerim. opuyorumnanaktanadcım canım seni çok mutlu ve gayretli gördüm herşey gönlünce olsun güzel arkadaşım benim
ben diyete sıkı asılmış durumdayım sabah ki simiti saymazsamm
kahvaltı hazırlamak istemedim eşimle simitçiye gittim birazda simiti çok özlemiştim
haftasonu kayınvalidemler gelecek işim o kadar çok ki anlatamam( bi gayretle halletsem çok ii olcak
yarın dr. gitmeyi düşünüyorum bacaklarım ağrıyo...daha doğrusu geçti ama belli olmuyor iisimi erken tedavi olmak
Kelebekcim, hoşgeldin cnaım. Kendini biraz tanıtır mısın? Kilo alma geçmişin nasıldı? Ramazana kadar bir ay var. 7-8 kilo verebiliecek misin?
Canım, bizim iki kesin kuralımız var. Biri her cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimi yapmak,
diğeri de çok iyi birpaylaşım. Günde bir-iki kere ne yediğimizi, içtiğimizi yazıp çıkmıyoruz, takım arkadaşlarımız neler yemiş, içmiş, hata yapmış mı, çok mu güzel beslenmiş okuyoruz ve yorum yapıyoruz :)))
Senin şu anki kilon kaç canım? Takıma giriş kilonu kaydedeceğim de :)))
nurrr kızın çok tatalı maşallah :1rolleyes: geçmiş doğum gününüzz kutlu olsun... mutlu sağlıklı ve sevdikleriyle çok çookk uzun yaşlar diliyorum opuyorumnanaktan pastanın güzelliğinide yazmadan edemicem (((
Akşam yemeğin de çok ölçülü olmuş canım, afiyet olsun :))
ben de kahvaltımı yaptım. 2 dilim ekmek ve peynir :)
Birazdan okula gideceğim, bugün erken geleceğimi düşünüyorum(umuyorum)
hoşgeldin dosbacımi ne yazııkş tatil olunca alınıyor kilolar, ama 2-3 sık kendini verirsin.
jailbreak aslında ben de duymuştum sabah-akşam yürüyüşü konusundaki bu lafı, o zaman hem zabah hem akşam yürümeli.
nurcum hayırlı uğurlu olsun kızının d.günü, çok güzel çıkmışsınız hem sen hem kızın, prenses gibi olmuş, darısı nice yaşlarına. Senin de hiç fazlalığın görüğnmüyor, çok güzel görünüyorsun.
kelebek hoşgeldin aramıza canım. Sağlıklı kilo vermeler.
kallistecim hayırdır ne oldu inan anlamadım.
nachtigallcim afiyet olsun.
uzaktandünyalım canım ben bu tarz diyetleri tavsiye etmem, zamanında çok uygulayanlar oldu inan sonradan verdiin kiloyu çok kolay alıyorsun. Ama diyorsankiben baskülde hızlı iniş görmek istiyorum motive olayım uygulayabilirsin ama biraz zordur.
bu arada kızlar az önce geçmişi okuya okuya bir süre cevap yazdım ama yanlışıkla sayfamı kapattım.fırsat bulunca tekrar bakıp yazmaya çalışırım
nurcum resimler çok güzel. prensesin yaşı kutlu olsun. sağlıklı huzur mutluluk dolu ömrü olsun inşallah.
nurcum kızının yeni yaşı hayırlı olsun...her daim mutlu olsun
canım bu arada sende kilo falan yok yada ben göremiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?