• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nachcim aslında bu hafta 500 gr verdim.gecen hafta yetişememiştim ya ama bu haftada şişlik var regl dönemine giriyorum yüzemiyorum 1 haftadır hava soğuk ve bebek tabiki ama haftaya daha iyi olur sanırım

13.TAKIM 162.ETAP

Ad1 (57.8/58.0/-0.2/-0.34% )alkisalkisalkis
Nachtigall ( 59.3 /58.9 /0.4 /0.67 % ) alkisalkisalkis
Nur_84 ( 68.9/68.5/0.4/0.58% )alkisalkisalkis
Shopaholic ( 76.2/76/0.2/0.26% ) alkisalkisalkis
Uzaktandunyalı ( 78.5 /78.5 /0 /0 % ) senağlama
Ethos (74.5 /71.5/3/4.02%) ohaoldumsmile gerçekten oha felan oldum yanii 3 kilomu verdin? mükemmelll opuyorumnanaktan
Melis08 (62.7 / 61.7 / 1.0 / 1.59% ) alkisalkisalkis
Bhr.87 (83.7/82.7/1/1.19% ) alkisalkisalkis
Jailbreak (70/69.1/0.9/1.28%) (yeni üye)alkisalkisalkis

13.TAKIM TOPLAM KİLO (631.6 /624.9/6.7/1.06 % )

mikemmelsiniz kızlarr kaydirigubbakcemile2

çok özürlerrrr :kedi: giremedim kusurayınn, iyi yapmışsın ya aynı geçsende olur sadece yarım kilo vermişim ohaoldumsmile

sabah yağmur vardı yarım saat yürüdüm ıslandımkaydirigubbakcemile3,
kahvaltım: salatalık, bir dilim ekmek kadar pizza, ve çay
şimdi yeşil çayımı içiyorum,
bir saat sonra felanda 15 kiraz yicem

ve ve veeee kilo veren kızlarıı tebrik ediyorummmm harikasınız umarım bigün bende şakır şakır veririm (((:

nachcim aslında bu hafta 500 gr verdim.gecen hafta yetişememiştim ya ama bu haftada şişlik var regl dönemine giriyorum yüzemiyorum 1 haftadır hava soğuk ve bebek tabiki ama haftaya daha iyi olur sanırım

Kırkta yılda bir olunca elbette ki insanlık halidir, olabilir :)))

Kızlar, melzeyitimin babası kalp krizi geçirmiş. Şimdi anjiyo oluyormuş..
Melzeyitim, dualarımızı bekliyor :((((
Çok geçmiş olsun, babası en kısa zamanda sağlığına kavuşsun inşallah..

Kırkta yılda bir olunca elbette ki insanlık halidir, olabilir :)))
tamam bi daha tekrarlamam :kedi:

tabiki dua edelim.. Rabbim inş. acil şifalar verir.. çok geçmiş olsun

mrb kızlar..

bende bu haftada girmiyeyim diyecektim. inşallah haftaya geldıgımde takımızı ust seviyelere cıkatcak birsey olsun istedim.
zaten dun bugun sınav yuzunden yogundum. aryı heeep hocaların yanındaydım. finallerden beri bi boş kalamadım. yarında arkadaşlarla proje için bi toplantımız var ondan sonra da tatil. sonra burdayım tekrar :)
öpüyorum hepinizi geçmıse bakamıycam gorusuruz..

nasılsınız uzun zamandır yazamıyorumm kızım hasta daha doğru dişler fazla etkiliyoo ateş çokk oldu 2 gü düşüremedik azı dişeler geliyomuşş dr öyle dedii biran önce çıkarır inş herkes iyidir inşş
ben hala dönemiyorumm kaynanamlar bizde hala sabrım kalmadıı 1 ay olduu haftayadaa dayımlar geliyooo ayy bunaldımm yemek temizlikk hep bir koşturmaca madi manaevi bittik yaniii
eşim izine cıkıyoo haftaya bizde biryerlere gtmek istiyoduk kafa dinlemeye ama iptal olduu sanırım madii acıdan fazla acılamayalaım dedik cok zor arkadaşlar tatil bölgesinde oturmak gercektenn
kiloma gelince 61 almıyomda veremiyomdaa:))))

Sağol jailcim :))
Ben de kabağımı yaptım, ocağa koydum. Akşamaa kabak var. Evdeyim ya, acıkmaya başladım. Kocaman salatamı yaptım. 12.30 gibi öğle yemeğimi yerim sanırım. Köfte ve salata olacak yemeğim.
Yeşil çayımın 1. bardağını içtim, suyum da 1 lt oldu :)))

Harikasınna.s.AFİYET OLSUN

nasılsınız uzun zamandır yazamıyorumm kızım hasta daha doğru dişler fazla etkiliyoo ateş çokk oldu 2 gü düşüremedik azı dişeler geliyomuşş dr öyle dedii biran önce çıkarır inş herkes iyidir inşş
ben hala dönemiyorumm kaynanamlar bizde hala sabrım kalmadıı 1 ay olduu haftayadaa dayımlar geliyooo ayy bunaldımm yemek temizlikk hep bir koşturmaca madi manaevi bittik yaniii
eşim izine cıkıyoo haftaya bizde biryerlere gtmek istiyoduk kafa dinlemeye ama iptal olduu sanırım madii acıdan fazla acılamayalaım dedik cok zor arkadaşlar tatil bölgesinde oturmak gercektenn
Geçmiş olsun.ALLAH kolaylık versin yazlık evinmi var derdin var valla:1rolleyes:

Elacım, geçmişler olsun kızına..
Sana gelince de kolay gelsin canım..Evin deniz kenarı ya, herkes size akın...
Canım, kilo veremiyorum diye dert etme. Çünkü o kadar misafire yemek yaparken illa ki kaçamak yapıyorsundur... Sıkma canını..

Kızlar öğle yemeğimde 100 gr köfte ve kocaman bi salata yedim. Sonra 2. bardak yeşil çayımı da bitirdim. Sonra saçımı kestirmeye çıktım. Az önce eve geldim, ara olarak şeftalimi yedim. Süt aramı ya akşam yemeğinden önce yapacağım ya da yatmadan önceki aramda kullanacağım :))

ben geldiiiiiiiimmmmmmm
çok özledim sizleri
geçmişi okuyamadım ama gözatarım sanırım
düğünümüz çoooookkk güzel geçti...hava yağışlıydı dışarda olacak düğünü malesef kapalı alanda oldu kuzenim... çok eğlendim keyifliydi çok yedim ama pişman değilim :)) kilo almış gibi görünsemde şiş olduğumu biliyorum
annemleri biraz önce yolcu ettim :((
sizler nasılsınız??

ben geldim ama birazdan çıkacağım. kocişimi de memlekete yolculadım.aslında tek kendi gitmek istemiyordu ama bana iş yerimden izin vermedikleri için kura ona çıktı. beraber gitmeyi planlıyorduk nasip değilmiş. koca binada bir ben kalıcam.gerçi kaynımlar yarın sabaha karşı 4 gibi yola çıkacakları için pekde yalnız olmıcam, sonra ben işe geleceğim zaten,oradan zonguldağa oğlumun yanına gideceğim,artık pazartesi sabah dönerim. pazartesi gecesi yalnız olacağım salı sabahı kocişim gelecek. bu akşam eve gidince temizlik yaparım diye düşünüyorum. sonra film izlerim,büyük ihtimal ile de koltukta uyuyakalırım. bugün sabah klasik kahvaltı ettim 1 dilim ekmekle. öğlen,1 kepçe çorba,1 dilim ekmek ve salata yedim. akşam taze fasulye ve çok az pilavım vardı onu yerim. hepinizi öpüyorum,yarın görüşmek üzere.

dosbacım hoşgeldiiiiinnn..
canım bizde seni özledik. düğünün güzel geçmesine eğlenmene çok sevindim canım. yağmur yağınca bereketli olurmuş evlilikleri öyle derler. ayrıca böyle eğlenme fırsatını herzaman bulamıyoruz. diyete kaldığın yerden devam edersin canım.sen mutluysan bence problem yok. tekrar hoşgeldin hayatım.

dosbacım hoşgeldiiiiinnn..
canım bizde seni özledik. düğünün güzel geçmesine eğlenmene çok sevindim canım. yağmur yağınca bereketli olurmuş evlilikleri öyle derler. ayrıca böyle eğlenme fırsatını herzaman bulamıyoruz. diyete kaldığın yerden devam edersin canım.sen mutluysan bence problem yok. tekrar hoşgeldin hayatım.

canımmmm hoşbuldum...çok eğlendim çok güzeldi...berektli ve mutlu olurlar inş.
sende oğluşluna kavuşuyormuşsun sevindişm canım...bende film izlemek ve dinlenmek istiyorum

Kızlar öğle yemeğimde 100 gr köfte ve kocaman bi salata yedim. Sonra 2. bardak yeşil çayımı da bitirdim. Sonra saçımı kestirmeye çıktım. Az önce eve geldim, ara olarak şeftalimi yedim. Süt aramı ya akşam yemeğinden önce yapacağım ya da yatmadan önceki aramda kullanacağım :))
afiyet ve sıhhatler olsun hayatım. opuyorumnanaktan
bak şimdi. çok üzüldüm yaa.
aradım ama açmadı tekrar ararım. çağlacım bendeki doğrumu bilmiyorum ama sen nosunu özelden atarmısın bana.

canım işin zor Allah kolaylık versin dilerim. yavrunada çok geçmişolsun inşallah biran önce atlatır. siz en iyisimi biran önce ordan taşının dicem ama tabiki mümkün değildir eşinin işi dolayısı ile diyorum. takmamaya çalış hayatım.temizlik herzaman olur,ama maddi anlamdada gelenler sizi yormasalar bari. hersene çekilmez bir dur demeniz lazım.
mrb kızlar..

bende bu haftada girmiyeyim diyecektim. inşallah haftaya geldıgımde takımızı ust seviyelere cıkatcak birsey olsun istedim.
zaten dun bugun sınav yuzunden yogundum. aryı heeep hocaların yanındaydım. finallerden beri bi boş kalamadım. yarında arkadaşlarla proje için bi toplantımız var ondan sonra da tatil. sonra burdayım tekrar :)
öpüyorum hepinizi geçmıse bakamıycam gorusuruz..
canım çalışmalarında başarılar diliyorum.kendine dikkat et öpüldün. opuyorumnanaktan

şimdi mazaret beyanımı yapayım kaç gündür de giremiyorum oğluşum hasta.ateşi var sürekli faranjıt olmuş küçücük bebek hayret ettim yani.salıdan beri onunla uğraşıyorum uyku muyku kalmadı aniden ateş oluyor diye fitille duruyor.ama allahtan bugün çok daha iyi.
çok geçmiş olsun hayatım. hayırlısı ile sağlığına kavuşur dilerim yavrun. :teselli:

günaydın şekerlerim nasılsınız
birazdan dışarı çıkacam pazar günü kızımın doğum günü teyzeleri onun iiçin hazırlıkyapacam
kilom 68.5
kahvaltımı dışarıda yapacağım telden girebilirsem gün içinde girmeye çalışırım
bugün ablacımda geliyor yarım saatte olsa havaalanında görmek istiyorum inş
prensese şimdiden mutlu yıllar, Allah sağlıklı,huzurlu,sevdikleri ile birlikte güzel bir ömür nasip etsin dilerim.
gözünaydın hayatım.

hepinize kucak dolusu günaydin birkac gündür giremedim kizlar özür dilerim 3 saat sonrada yola cikacam geliyorum kendinize iyi bakin kizlar memlektten girebildigim zamanlar girerim
canım hoşgeldiiiin,inşallah yolculuğun güzel geçmiştir. güzel bir tatil diliyorum canım.
Ah adcım, kıza yazık oldu :((( Hangi kıza, hem Nihal hem Bihter'e...
Canımcım, kafanı kurcalayan meseleler azaldığında diyete daha iyi konsantre olursun :))) Canın sağolsun :)
valla çok üzüldüm,ağladım çağlacım. yazık oldu gerçekten. sonunda behlülün hali de çok fenaydı. '' herkesin gideceği başka bir yol vardı'' diye ağlaması beni çok etkiledi. neydiler ne oldular ya. gerçi dizi ama gerçek hayattada herşey biranlık değilmi zaten.
çağlacım oğluma kavuşunca inan normale döneceğim,o kadar doluyumki anlatamam.

günaydın kızlar nasılsınız? kilom 82.7
aslında dün sabah tartıldım 82.4 çıkmıştım ama heralde dün tüm gün kurstaydım onun yorgunluğu ve diyetime tam uyamamam sonucu bugün 300 gram fazla çıktım :(
sıkıntı etme hayatım, sen iyi ol gerisi halolur.

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR...zor günler geçiriyorum takıma ugrayamadım..eşim ameliyat olucak ve çok üzgünüm..
kilo bildiririmimi yapayım 76 yım..bu hafta aslında sürekli hastanelerde koşuşturmacalı geçti ama az vermişim:(
canııım çok geçmişolsun. sıkıntı nedir hayatım inşallah zor bir ameliyat değildir. Allah şifa versin canım.

Tşkler.Dün babamın yurtdışından misafirleri gelmişti 9kişi tur ile gelmişler onlar bize gelemedikleri için babam tutturdu siz gidin orada görüşün diye.Bizde onun gönlü olsun diye hiç hesapta yokken apar topar kalktık gittik.Onlar topkapıda gezerken buluştuk balık ekmek yedik ,gelmişken bizde gezelim dedik çok oldu gitmeyeli.Topkapı, ayasofya,sultanahmet derken bayagı bi gezdik,bizim içinde iyi oldu yaniyerimsenibenBabamı çok özledim,5 yıl oldu görüşemeyeli bazı sorunları var 5 yıldır gelemiyor,inş agustos ayında gelecek
sevdacım çok güzel değişiklik olmuş sizede,herzaman olmuyor böyle bir yerden bi kıvılcım gerekiyor muhakkak. canım hakkınızda hayırlısını diliyorum. baban inşallah sorunlarını halleder. ağustos ayında kavuşmanızı dilerim tekrar.

Evet vücudunmdaki ödemle birlikte sanırım birkaç fazlalağı da attım, havaların serin gitmesi ödem konusunda işe yaradı. Birazdan diyetisyene gideceğim ama gitmeden tartıldım buraya yazmak için. 61.7 kiloyum. 1 kilo vermiş görünüyorum ama diyetisyene geçen salı gitmiştim o zaman 63 kiloydum yani diyetisyen beni 1.3 kilo vermiş görecek :)))
bu arada herkese günaydın. Kahvaltımı yapmadım henüz birazdan çıkacağım diyetisyenden sonra kahvaltı :)) yağ ölçümü yapıyor ya. Sonra annemle bir güzel kahvaltı yapacağız sonrada anneanneme gideceğiz.
Herkesi öpüyorum.
canım güzel kilo vermişsin tebrik ederim. diyetisyenin sevecek seni. kaydirigubbakcemile3 bu lafa yazdığında çok gülmüştüm.
ananeciğine selamlar,gerçi dönmüşsünüzdür aama olsun bir dahaki görüşünde söylersin artık.

canımmmm hoşbuldum...çok eğlendim çok güzeldi...berektli ve mutlu olurlar inş.
sende oğluşluna kavuşuyormuşsun sevindişm canım...bende film izlemek ve dinlenmek istiyorum

çok şükür dosbam kavuşacağız inşallah ama hemen hemen 5-6 gün daha ayrı kalıcaz sonrasında gerçi bellide olmaz babası memeleket dönüşünde hemen işe başlamazsa almaya gider oğlumu. artık yeter çok yıprandım onsuz yaz geldi diye keyif bile yapamıyorum. gezmelere gitmek istiyorum onunla.

dosbacım kusuruma bakmazsan ben çıkıyorum hayatım evden gelmeye çalışırım. çok öpüyorum tekrar hoşgeldin. iyiki varsın canım. a.s.

ben geldiiiiiiiimmmmmmm
çok özledim sizleri
geçmişi okuyamadım ama gözatarım sanırım
düğünümüz çoooookkk güzel geçti...hava yağışlıydı dışarda olacak düğünü malesef kapalı alanda oldu kuzenim... çok eğlendim keyifliydi çok yedim ama pişman değilim :)) kilo almış gibi görünsemde şiş olduğumu biliyorum
annemleri biraz önce yolcu ettim :((
sizler nasılsınız??

Hoşgeldin dosbikimmm :))) Düğünün çok güzel geçmesine çok sevindim cnaımcım :)))
Artık önümüzdeki hafta toparlarsın :))))
Anneciğinle de inşallah kısa zamanda tekrar kavuşursunuz :)))
Biz de bıraktığın gibiyiz :)))

ben geldim ama birazdan çıkacağım. kocişimi de memlekete yolculadım.aslında tek kendi gitmek istemiyordu ama bana iş yerimden izin vermedikleri için kura ona çıktı. beraber gitmeyi planlıyorduk nasip değilmiş. koca binada bir ben kalıcam.gerçi kaynımlar yarın sabaha karşı 4 gibi yola çıkacakları için pekde yalnız olmıcam, sonra ben işe geleceğim zaten,oradan zonguldağa oğlumun yanına gideceğim,artık pazartesi sabah dönerim. pazartesi gecesi yalnız olacağım salı sabahı kocişim gelecek. bu akşam eve gidince temizlik yaparım diye düşünüyorum. sonra film izlerim,büyük ihtimal ile de koltukta uyuyakalırım. bugün sabah klasik kahvaltı ettim 1 dilim ekmekle. öğlen,1 kepçe çorba,1 dilim ekmek ve salata yedim. akşam taze fasulye ve çok az pilavım vardı onu yerim. hepinizi öpüyorum,yarın görüşmek üzere.

Canım, izin vermemelerine kızdım bak şimdi....
Tek başına korkmazsın değil mi? Korkmazsın tabi, yarın hasret gidereceksin oğluşunla. Onun heyecanını yaşarsın :))))

valla çok üzüldüm,ağladım çağlacım. yazık oldu gerçekten. sonunda behlülün hali de çok fenaydı. '' herkesin gideceği başka bir yol vardı'' diye ağlaması beni çok etkiledi. neydiler ne oldular ya. gerçi dizi ama gerçek hayattada herşey biranlık değilmi zaten.
çağlacım oğluma kavuşunca inan normale döneceğim,o kadar doluyumki anlatamam.

Adam herkesin dengesini bozdu, amcasına da sağlam bi kazık attı, şimdi kaçıyor.. Ohh, ne ala...
Neyse, netice itibariyle dizi :))))

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR...zor günler geçiriyorum takıma ugrayamadım..eşim ameliyat olucak ve çok üzgünüm..
kilo bildiririmimi yapayım 76 yım..bu hafta aslında sürekli hastanelerde koşuşturmacalı geçti ama az vermişim:(

geçmil olsunn shopaholic verirsin kiloyu yeterki sağlık olsun üzme kendini inş. herşey en güzel şekilde olur

Back