Tşkler.Dün babamın yurtdışından misafirleri gelmişti 9kişi tur ile gelmişler onlar bize gelemedikleri için babam tutturdu siz gidin orada görüşün diye.Bizde onun gönlü olsun diye hiç hesapta yokken apar topar kalktık gittik.Onlar topkapıda gezerken buluştuk balık ekmek yedik ,gelmişken bizde gezelim dedik çok oldu gitmeyeli.Topkapı, ayasofya,sultanahmet derken bayagı bi gezdik,bizim içinde iyi oldu yaniyerimsenibenBabamı çok özledim,5 yıl oldu görüşemeyeli bazı sorunları var 5 yıldır gelemiyor,inş agustos ayında gelecekdinlen o zaman, yarın görüşmek dileğiylee ii geceler jailbreak a.s.
Evet vücudunmdaki ödemle birlikte sanırım birkaç fazlalağı da attım, havaların serin gitmesi ödem konusunda işe yaradı. Birazdan diyetisyene gideceğim ama gitmeden tartıldım buraya yazmak için. 61.7 kiloyum. 1 kilo vermiş görünüyorum ama diyetisyene geçen salı gitmiştim o zaman 63 kiloydum yani diyetisyen beni 1.3 kilo vermiş görecek :)))
bu arada herkese günaydın. Kahvaltımı yapmadım henüz birazdan çıkacağım diyetisyenden sonra kahvaltı :)) yağ ölçümü yapıyor ya. Sonra annemle bir güzel kahvaltı yapacağız sonrada anneanneme gideceğiz.
Herkesi öpüyorum.
hepinize kucak dolusu günaydin birkac gündür giremedim kizlar özür dilerim 3 saat sonrada yola cikacam geliyorum kendinize iyi bakin kizlar memlektten girebildigim zamanlar girerim
günaydın kızlar nasılsınız? kilom 82.7
aslında dün sabah tartıldım 82.4 çıkmıştım ama heralde dün tüm gün kurstaydım onun yorgunluğu ve diyetime tam uyamamam sonucu bugün 300 gram fazla çıktım
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR...zor günler geçiriyorum takıma ugrayamadım..eşim ameliyat olucak ve çok üzgünüm..
kilo bildiririmimi yapayım 76 yım..bu hafta aslında sürekli hastanelerde koşuşturmacalı geçti ama az vermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?