• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

13.TAKIM 162.ETAP

Ad1 (57.8/58.0/-0.2/-0.34% )
Nachtigall ( 59.3 /58.9 /0.4 /0.67 % )
Nur_84 ( 68.9/68.5/0.4/0.58% )
Shopaholic ( 76.2/76/0.2/0.26% )
Uzaktandunyalı ( 78.5 / / / % )
Ethos (74.5 / / / %)
Melis08 (62.7 / 61.7 / 1.0 / 1.59% )
Bhr.87 (83.7/82.7/1/1.19% )
Jailbreak (70/69.1/0.9/1.28%)

13.TAKIM TOPLAM KıLO ( / / / % )

Son düzenleme:
Canın sağolsun Baharım, 300 gr çok da önemli değil :))) Verdiğin kilo için de tebrik ederim :)))

teşekkür ederim canım :))

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR...zor günler geçiriyorum takıma ugrayamadım..eşim ameliyat olucak ve çok üzgünüm..
kilo bildiririmimi yapayım 76 yım..bu hafta aslında sürekli hastanelerde koşuşturmacalı geçti ama az vermişim:(

geçmiş olsun canım inşallah ameliyatı da iyi geçer umarım çok ciddi bir sağlık sorunu yoktur eşinin

günaydın şekerlerim nasılsınız
birazdan dışarı çıkacam pazar günü kızımın doğum günü teyzeleri onun iiçin hazırlıkyapacam
kilom 68.5
kahvaltımı dışarıda yapacağım telden girebilirsem gün içinde girmeye çalışırım
bugün ablacımda geliyor yarım saatte olsa havaalanında görmek istiyorum inş

arkadaşlar merhaba,
takımlara nasıl giriş oluyor bi çok takım var, hangisine dahil oluyor yeni gelenler?

Jailcim, senin yürüyüş disiplinine hayranım :)))) Kahvaltın da çok güzelmiş :)))
Ben de 2 dilim ekmek, peynir, yumurtadan oluşan kahvaltımı yaptım. Suyum yarım lt oldu. Kiraz sapı çayımı da içtim. Şimdi de kahve keyfi..
Hava serin ve yağışlı..
Tşkler canım.Seninde kahvaltın çok güzel afiyet olsun.Buradada hava serin ve yagışlı,benim bir şikayetim yok ,biraz rahatladım ,çok sıcaktıya:1rolleyes:

arkadaşlar merhaba,
takımlara nasıl giriş oluyor bi çok takım var, hangisine dahil oluyor yeni gelenler?

Sevgili bluebottle takımlara girmek için öncelikle cuma yarışmalarına katılmak isteyenler başlığına kendini tanıtan bi yazı yazıyorsun. Boyun, kilon, kilo geçmişin vs. Üye almak isteyen takımlar kriterlerine uyuyorsan seni çağırıyorlar. Başlığın linki aşağıda :)))

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...flama-yarismasina-katilmak-isteyenler-21.html

Başarılar canım :)

Tşk ederim,sende iyi kilo vermişsin ,tebrik ederima.s.

Sağol jailcim :))
Ben de kabağımı yaptım, ocağa koydum. Akşamaa kabak var. Evdeyim ya, acıkmaya başladım. Kocaman salatamı yaptım. 12.30 gibi öğle yemeğimi yerim sanırım. Köfte ve salata olacak yemeğim.
Yeşil çayımın 1. bardağını içtim, suyum da 1 lt oldu :)))

günaydın şekerlerim nasılsınız
birazdan dışarı çıkacam pazar günü kızımın doğum günü teyzeleri onun iiçin hazırlıkyapacam
kilom 68.5
kahvaltımı dışarıda yapacağım telden girebilirsem gün içinde girmeye çalışırım
bugün ablacımda geliyor yarım saatte olsa havaalanında görmek istiyorum inş

Nurcum, kızının yeni yaşını şimdiden kutlayalım :)))) Analı babalı, sağlıkla büyüsün bebişin :))))
Ablacığın da geliyor, ne güzel :)))
Neyse ki hava sıcakdeğil, koşturmacaların arasında terlemeyeceksin ama gene de kendini çok yorma canım :))))
Kolay gelsin :)

13.TAKIM 162.ETAP

Ad1 (57.8/58.0/-0.2/-0.34% )
Nachtigall ( 59.3 /58.9 /0.4 /0.67 % )
Nur_84 ( 68.9/68.5/0.4/0.58% )
Shopaholic ( 76.2/76/0.2/0.26% )
Uzaktandunyalı ( 78.5 /78.5 /0 /0 % )
Ethos (74.5 /71.5/3/4.02%)
Melis08 (62.7 / 61.7 / 1.0 / 1.59% )
Bhr.87 (83.7/82.7/1/1.19% )
Jailbreak (70/69.1/0.9/1.28%) (yeni üye)

13.TAKIM TOPLAM KıLO (631.6 /624.9/6.7/1.06 % )

Son düzenleme:
Sevgili bluebottle takımlara girmek için öncelikle cuma yarışmalarına katılmak isteyenler başlığına kendini tanıtan bi yazı yazıyorsun. Boyun, kilon, kilo geçmişin vs. Üye almak isteyen takımlar kriterlerine uyuyorsan seni çağırıyorlar. Başlığın linki aşağıda :)))

Başarılar canım :)

Nachtigall çok teşekkür ederim a.s.

şimdi mazaret beyanımı yapayım kaç gündür de giremiyorum oğluşum hasta.ateşi var sürekli faranjıt olmuş küçücük bebek hayret ettim yani.salıdan beri onunla uğraşıyorum uyku muyku kalmadı aniden ateş oluyor diye fitille duruyor.ama allahtan bugün çok daha iyi.

kızlar kusura bakmayın geç kaldım ya.hemen söyleyeyim 71.5 olmuşum

şimdi mazaret beyanımı yapayım kaç gündür de giremiyorum oğluşum hasta.ateşi var sürekli faranjıt olmuş küçücük bebek hayret ettim yani.salıdan beri onunla uğraşıyorum uyku muyku kalmadı aniden ateş oluyor diye fitille duruyor.ama allahtan bugün çok daha iyi.

Ethoscum, tam kilonu sıfır olarak geçecektim ki, geldin :))) Canım, sen zaten hep dakiksindir. Merak etmiştim ben de :))

Canım, oğluşuna da çok büyük geçmiş olsun. Çabucak sağlığına kavuşsun bebişin.

Bu arada sen ne yaptın bacım, ne güzel kilo verdin öyle... Seni tebrik ediyorum ve sırlarını paylaşmanı bekliyorum. Bütün gün yüzdün di mi... :)))))

Dünyalı kilo bildirimde bulunmadı. Onu bu haftalık aynı geçtim. :(((((

çok özürlerrrr :kedi: giremedim kusurayınn, iyi yapmışsın ya aynı geçsende olur sadece yarım kilo vermişim ohaoldumsmile

sabah yağmur vardı yarım saat yürüdüm ıslandımkaydirigubbakcemile3,
kahvaltım: salatalık, bir dilim ekmek kadar pizza, ve çay
şimdi yeşil çayımı içiyorum,
bir saat sonra felanda 15 kiraz yicem

ve ve veeee kilo veren kızlarıı tebrik ediyorummmm harikasınız umarım bigün bende şakır şakır veririm (((:

Back