• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

13.TAKIM 162.ETAP

Ad1 ( / / / % )
Nachtigall ( 59.3 /58.9 /0.4 /0.67 % )
Nur_84 ( 68.9/ / / % )
Karamanli ( 62.8, geri dönmek üzere ayrıldı)
Shopaholic ( 76.2 / / / % )
Uzaktandunyalı ( 78.5 / / / % )
Ethos (74.5 / / / %)
Melis08 (62.7 / / / % )
Bhr.87 (83.7 / / / % )
Jailbreak (70/69.1/0.9/1.28%)

13.TAKIM TOPLAM KıLO ( / / / % )

Son düzenleme:
yürüyüşden geldim şimdi kahvaltımı yapıcamkahvaltım:bir dilim çavdar ekmegi,bir k.k peynir 5 zeytin domates ve salatalık olacak.Bir fincanda sekersiz çay

dinlen o zaman, yarın görüşmek dileğiylee ii geceler jailbreak a.s.
Tşkler.Dün babamın yurtdışından misafirleri gelmişti 9kişi tur ile gelmişler onlar bize gelemedikleri için babam tutturdu siz gidin orada görüşün diye.Bizde onun gönlü olsun diye hiç hesapta yokken apar topar kalktık gittik.Onlar topkapıda gezerken buluştuk balık ekmek yedik ,gelmişken bizde gezelim dedik çok oldu gitmeyeli.Topkapı, ayasofya,sultanahmet derken bayagı bi gezdik,bizim içinde iyi oldu yaniyerimsenibenBabamı çok özledim,5 yıl oldu görüşemeyeli bazı sorunları var 5 yıldır gelemiyor,inş agustos ayında gelecek

Jailcim, senin yürüyüş disiplinine hayranım :)))) Kahvaltın da çok güzelmiş :)))
Ben de 2 dilim ekmek, peynir, yumurtadan oluşan kahvaltımı yaptım. Suyum yarım lt oldu. Kiraz sapı çayımı da içtim. Şimdi de kahve keyfi..
Hava serin ve yağışlı..

Evet vücudunmdaki ödemle birlikte sanırım birkaç fazlalağı da attım, havaların serin gitmesi ödem konusunda işe yaradı. Birazdan diyetisyene gideceğim ama gitmeden tartıldım buraya yazmak için. 61.7 kiloyum. 1 kilo vermiş görünüyorum ama diyetisyene geçen salı gitmiştim o zaman 63 kiloydum yani diyetisyen beni 1.3 kilo vermiş görecek :)))

bu arada herkese günaydın. Kahvaltımı yapmadım henüz birazdan çıkacağım diyetisyenden sonra kahvaltı :)) yağ ölçümü yapıyor ya. Sonra annemle bir güzel kahvaltı yapacağız sonrada anneanneme gideceğiz.
Herkesi öpüyorum.

13.TAKIM 162.ETAP

Ad1 ( / / / % )
Nur_84 ( 68.9/ / / % )
Karamanli ( 62.8, geri dönmek üzere ayrıldı)
Ethos (74.5 / / / %)
Melis08 (62.7 / 61.7 / 1.0 / 1.59% )
Bhr.87 (83.7 / / / % )

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( / / / % )

Evet vücudunmdaki ödemle birlikte sanırım birkaç fazlalağı da attım, havaların serin gitmesi ödem konusunda işe yaradı. Birazdan diyetisyene gideceğim ama gitmeden tartıldım buraya yazmak için. 61.7 kiloyum. 1 kilo vermiş görünüyorum ama diyetisyene geçen salı gitmiştim o zaman 63 kiloydum yani diyetisyen beni 1.3 kilo vermiş görecek :)))

bu arada herkese günaydın. Kahvaltımı yapmadım henüz birazdan çıkacağım diyetisyenden sonra kahvaltı :)) yağ ölçümü yapıyor ya. Sonra annemle bir güzel kahvaltı yapacağız sonrada anneanneme gideceğiz.
Herkesi öpüyorum.

Canım, parlak bir sonuç almana çok sevindim :))) Havaların serinlemesi hepimiz için iyi oldu :))))

nachtigallcim ben şimdi çıkıyorum tatlım bu hafta yardımım olamadı sana kusura bakma.
benim bu haftaki kilo vermemde yürüyüşümün etkisi olmuştur. 10 gündür 1 gün hariç her gün yürüdüm iyi oldu.

hepinize kucak dolusu günaydin birkac gündür giremedim kizlar özür dilerim 3 saat sonrada yola cikacam geliyorum kendinize iyi bakin kizlar memlektten girebildigim zamanlar girerim

13.TAKIM 162.ETAP

Ad1 (57.8/58.0/-0.2/-0.34% )
Nur_84 ( 68.9/ / / % )
Ethos (74.5 / / / %)
Melis08 (62.7 / 61.7 / 1.0 / 1.59% )
Bhr.87 (83.7/82.7/1/1.19% )

13.TAKIM TOPLAM KıLO ( / / / % )

Son düzenleme:
günaydın canlar
umarım herkesler iyidir.
bende iyiyim ama uykum var. dün akşam melih bey takımını gömdük. çok üzüldüm yaa.
neyse kilomu yazayım 58 kiloyum kızlar daha beter çıkarım zannediyordum ama korktuğum olmadı. aslında tartı 57.9-58 arası gidip geldi ama 58 de durdu en son. buralarda olurum öptüm.

Ah adcım, kıza yazık oldu :((( Hangi kıza, hem Nihal hem Bihter'e...
Canımcım, kafanı kurcalayan meseleler azaldığında diyete daha iyi konsantre olursun :))) Canın sağolsun :)

günaydın kızlar nasılsınız? kilom 82.7
aslında dün sabah tartıldım 82.4 çıkmıştım ama heralde dün tüm gün kurstaydım onun yorgunluğu ve diyetime tam uyamamam sonucu bugün 300 gram fazla çıktım :(

günaydın kızlar nasılsınız? kilom 82.7
aslında dün sabah tartıldım 82.4 çıkmıştım ama heralde dün tüm gün kurstaydım onun yorgunluğu ve diyetime tam uyamamam sonucu bugün 300 gram fazla çıktım :(

Canın sağolsun Baharım, 300 gr çok da önemli değil :))) Verdiğin kilo için de tebrik ederim :)))

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR...zor günler geçiriyorum takıma ugrayamadım..eşim ameliyat olucak ve çok üzgünüm..
kilo bildiririmimi yapayım 76 yım..bu hafta aslında sürekli hastanelerde koşuşturmacalı geçti ama az vermişim:(

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR...zor günler geçiriyorum takıma ugrayamadım..eşim ameliyat olucak ve çok üzgünüm..
kilo bildiririmimi yapayım 76 yım..bu hafta aslında sürekli hastanelerde koşuşturmacalı geçti ama az vermişim:(

Geçmiş olsun canımm. Her ameliyat ciddidir ama umarım çok ciddi bi şey yoktur. Kolay gelsin shopcum.

Back