Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,kurtulursun tabi,ne kalmışki zaten 3 kilocukyerimsenibenmrb arkadaşlar sabah dayanamayıp tartıldım kilom 82,7 :)) çok mutlu oldum yaaa inşallah hep böyle gider tartıda eksilen rakamlar gördükçe benim moralim o gün bozuk olsa da yerine geliyo valla şu 8 le başlayan rakamlardan bir an önce kurtulurum inşallah kilo çizelgemi de düzenleyim hemen guclubacismile
canlar merhaba.oh ne güzel herkes gelip güzel haberler vermiş, bhrcım nachticim inanın sizin adınıza çok mutlu oldum. çabalarınızın mükafatını alıyorsunuz.darısı başıma inşallah. bende u sabah tartıldım benim kilomdada bir değişiklik yok malesef. belki cumaya 100 gr gider. celudarcım işlerinde kolay gelsin canım.
bu arada dedimmi bilmiyorum ama oğlumun odasını aldık nihayetinde. birkaç parçasını almadık ama ilk olarak lazım olanları önemlilerini aldık,geri kalanı biraz keyfi ve görüntü oluyor onlarıda ileriki aylarda almayı düşünüyoruz inşallah. sıra perde ve diğer ayrıntılarda. inşallah istediğim gibi olur.
Tebrikler,daha nice kilo vermelere inşyerimsenibenKızlarrrr, diyetisyenden çıktım. 58,9 um ))))) çok mutluyum, o kadar kaçamağa rağmen gene de verebilmişim ))) menüm çeşitlendi. Akşam yazarım. Sevgiler.....
mrb arkadaşlar sabah dayanamayıp tartıldım kilom 82,7 :)) çok mutlu oldum yaaa inşallah hep böyle gider tartıda eksilen rakamlar gördükçe benim moralim o gün bozuk olsa da yerine geliyo valla şu 8 le başlayan rakamlardan bir an önce kurtulurum inşallah kilo çizelgemi de düzenleyim hemen guclubacismile
canlar merhaba.oh ne güzel herkes gelip güzel haberler vermiş, bhrcım nachticim inanın sizin adınıza çok mutlu oldum. çabalarınızın mükafatını alıyorsunuz.darısı başıma inşallah. bende u sabah tartıldım benim kilomdada bir değişiklik yok malesef. belki cumaya 100 gr gider. celudarcım işlerinde kolay gelsin canım.
bu arada dedimmi bilmiyorum ama oğlumun odasını aldık nihayetinde. birkaç parçasını almadık ama ilk olarak lazım olanları önemlilerini aldık,geri kalanı biraz keyfi ve görüntü oluyor onlarıda ileriki aylarda almayı düşünüyoruz inşallah. sıra perde ve diğer ayrıntılarda. inşallah istediğim gibi olur.
Merhabalar,kilolar verilmişşş ne güzelyerimsenibenben Kahvaltıda ,bir dilim ekmek bir yumurta bir k.k peynir yedim.Ara ögünde bir dilim karpuz yedim.Öglen:mantar ve salata yedim.Ara ögünde,küçük bir muz yedim.Akşamada alabalık yemeye gidicez
ben geldimmm hepinizi süpersiniizz ve ayrıca kilo veren arkadaşları kutluyorummmmm alkisalkisalkis
bu günn süper gidiyoo herşeyy ve misafirler şimdi gitti ben sadecee iki yemek kaşığı erişte yedimm onuda öyle canım çeke çeke değil annem üzülüyorda canım çekcek die ondan yediiimmm kaydirigubbakcemile3 yağsız ve az tuzluyduuu....
kahvaltım klasikti, aradada meyva vardı, sonrada bi ara erişte yedim işte.. sabahta 1 saat yürüyüşümü yaptım
şimdi iki büyük galata, çay, salatalık, 5 yeşil zeytin yiyiyorum
gecede süt içerim :1rolleyes:
kızlar siz dayanamayıp dartılıyorsunuz ama ben cesaret edip kiloma bakamıyom kaydirigubbakcemile2 ben artık cuma bakarım kilomaaaa bilmiyorumkismile eğer şimdi bakıp kilo vermediğimi görürsem ölürüm kahrımdan delikafadulden hepinizi seviyorummm görüşürüzz :gitme:
Kızlar, yeni diyet listem böyle :))) Ekmek çıktı ama çeşit arttı, neyse ki :))
Ben şimdi bi heyecan bulgur pilavı yapmaya gidiyorum :)))
Seninde menün güzelmiş afiyet olsunyerimsenibennachtigallcim baharcım tebrikler sevindim kilo vermenize. Nachtigacim listen çok çeşitliymiş severim böyle çeşitleri her yerde uygulanması kolay oluyor.
Adcım hayırlı olsun canım, önemli olan yatak gardrop gerisi süs dediğin gibi olsa da olur olmasa da kendinizi hiç sıkmayın. Ama odası olması iyi oldu büyüdü artık, güle güle eskitsin.
jailbreak ve uzaktandünyalı sizin menülerde güzelmiş.
kızlar ne diyorum biliyormusunuz gökten ğm basküllere bir iyilik indi galiba bugün. Baskül beni de çok güldürdü, eşimi de ve annemi de güldürmüş. Sizlerde iyisiniz. Umarım rüyamızdan yarın uyanmayız kamera şakası değildir. Ben de iyiyim hatta inanamadım. Diyetisyene cuma gideceğim, sevecek beni. Şöyle bir şey olmuş olabilir ödem yapan hava gitmiş olabilir toplu halde ödemimimiz gitmiş gerçek kilolarımız ortaya çıkmış olabilir.
Neler yedim yazayım, biraz liste dışıydı ama güzeldi:
sabah yarım simit peynir, domates, salatalık, maydonoz, dereotu
çok toktum ara yapmadım
öğlen 6 yk zeytinyağlı fasülye, 1 dilim ekmek
ara: 1.5 ceviz içi, 2 biskrem bistik (1 tanesi 15 kaloriymiş, melis yiyordu özendim)
akşam: 2 köfte, bol salata, 1 dilim ekmeğin kabuğu (içini kızım yedi)
ara: 1/5 dilim kavun (niyetim yoktu aslında 1 dilim kavun doğramıştım melis yiyemeyince attım ağzıma)
bugün sadece yarım saat yürüyebildim. suyum da ancak 1.5 olmuştur. Yoğun bir gündü, su içmeye bile vakit bulamadım.
öpüyorum herkese iyi geceler.