Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

GüNaYDıNnNn kızlarrr olumunekankayizsmile

sabah 1 saat yürüyüş yaptım,
kahvaltım: bir bilim kızarmış ekmek, bir yumurta, 2 yeşil zeytin, salatalık, ve 2 yaprak marul... şimdide çay keyfime devam ediyorum

Adcım, sana da günaydın canım )))
Dünyalıcım, ne güzel yürümüşsün, kahvaltı yapmışsın. Afiyet olsun.
Ben de takılıyorum, okulda. Sıkılıyorum...

öğünlerin kararında ve dengeli olmuş canım. devamını dilerim. afiyet olsun alkisalkisalkis

Ne güzel,hayırlı olsun canım
teşekkürederim. opuyorumnanaktan

canım çok dengeli ve azimlisin,dilerim devamı olur.
canım ben kilo vermiş olabileceğini düşünüyorum. verememişde olabilirsin tabi, hatta vücudun ödem toplamıştır bu sebeplefazlada çıkabilirsin. ama pesetmek yok. bu konuda çağla arkadaşımızı örnek almamız gerek diye düşünüyorum. uzun zamandır diyet yapıyor
benim dikkat ettim deyip yediğim şeyleri,o listesinde olmayıpta yediğinde kaçamak yaptım deyip üzüldü.tartıda kilo almış çıktı ama yinede ps etmedi şimdi hedefine çok az kaldı. inşallah sende hedeflediğin kiloya gelirsin ki ben buna yürekten inanıyorum. tebrik ederim canım.

ıyi dileklerin için çok teşekkür ederim adcım :))) Ben de oğluşunun odasını almanıza çok sevindim :)) Bize resmini gösterdiğin mi, değilse fotolarını bekliyoruz :))))
ricaederim canım. bu denli istek ve azme olması gereken cevaplar diye düşünüyorum.
evet hayatım fotosunu koymuştum. çok sağol. amaodası bittikten sonraki resminide koyarım. bu arada saçımı hala gidip boyatamadım, onunda fotosunu koyarım demiştim ama hemen hemen 3 saatlik bir işlemi var, saat 6da çıkıyorum, o zamanda geç oluyor hafta sonu zonguldaktayım.sanırım, hayatım normale döndükten sonra fırsatım olur. kaydirigubbakcemile3
o duyguyu çok seviyorum, özlediğin birini uzun zaman sonra görebilmek. senin adına sevindim canım.
bu arada gözünaydın liste bol çeşitli olmuş,senin istediğin gibi. şimdiden afiyet olsun canım.

canım hayırlısı ile aldık odasını çok teşekkürediyorum. diğer ayrıntılarında gözüm kalmadı deil ama nasib olursa ilk fırsatta alıcam onlarıda inşallah.
basgülün seni ve ailenide mutlu etmesine sevindim o inen iyiliği benim basgülede gönderin lütfen. dilerim gidenler kilodur.
öğünlerin liste dışı olmasına rağmen gayet ölçülü olmuş, tam kararında. afiyet olsun canım.

canım afiyet olsun.günün gayet renkli olacak bakılırsa.
güzel dileklerin için teşekkürler,gerçekten ihtiyacım var.
Günaydınnnnnn.Kahvaltıda,domates salatalık,bir dilim ekmek4 yemek kaşıgıda menemen yedim:1rolleyes:

canım sanada günaydın,gerçi ben yazasıya kadar öğlen oldu ama. güzel birgün diliyorum. afiyetolsun.

Son düzenleme:
tebrikler,afiyet olsun.
Adcım, sana da günaydın canım )))
Dünyalıcım, ne güzel yürümüşsün, kahvaltı yapmışsın. Afiyet olsun.
Ben de takılıyorum, okulda. Sıkılıyorum...

nachtim,kusuruma bakma hayatım ama hala okulda ne aradığını sorabilirmiyim. kaydirigubbakcemile3
bitti artık okul işi hadi çık ordan. kaydirigubbakcemile

azönce 1 kepçe çorba,1 ad dolmabiber,yarım dilim ekmek ve salata yedim. sanırım çok oldu. kaydirigubbakcemile

slmlar arkadaşlar sizlerden çok özür diliyorum
kaç gündür giremedim bir türlü çok yoğun geçti memlekette bilgisayarımıda götürmemiştim o yüzden giremedim
sizler nasılsınız umarım bi yaramazlık yoktur geçmişe vaktim olursa bi ara bakarım inş

memlekette dikkat etmeye çalıştım yediklerime ama kilo veremedim galiba
sabah
2 dilim ekmek
biraz peynir 2 tane zeytin
domates ve salatalık
arada 1 porsiyon kiraz yedim
şimdide kahve içecem ve 1 tane bitter çikolata yerim

ad1 teşekkürler buyrunnnnnnnnn teşekkürlerrr a.s.
arada bir kase yoğurt yedim hatta keten tohumluydu,
sonra biras moralim bozuktu ve yarım kurabiye yedim (((
saat 3 gibi bir kepçe çorba içtim
az öncede akşam yemeğinde: tavuklu patates yemeği 4 yemek kaşığı, bir dilim ekmek, salata yağsız ve tuzsuz,2 dilim karpuz,

çok mu yemişim? ((

nachtim,kusuruma bakma hayatım ama hala okulda ne aradığını sorabilirmiyim. kaydirigubbakcemile3
bitti artık okul işi hadi çık ordan. kaydirigubbakcemile

Şekerim bizim için sadece dersler bitti. Geçtiğimiz üç gün girdiğim 9. sınıfın alan seçiminde görevliydim. Yarın evdeyimmmmm :)))))
Ayyy, yarın tartılacağız değil mi!!!! İçimi bi korku kapladı...

azönce 1 kepçe çorba,1 ad dolmabiber,yarım dilim ekmek ve salata yedim. sanırım çok oldu. kaydirigubbakcemile

Dolma biberin içindeki pirinç ekmek yerine geçerdi canım. 1 kepçe çorba da ekmek yerine sayılıyor. Çorba ve yarım dilim ekmek hafif fazlaca olmuş. Çok da büyük bi kaçamak olmamış canım, sıkma canını :))))

Hoşgeldin Nurcum, umarım memlekette herkes iyidir :)))) Sabahki kahvaltın çok güzel olmuş, afiyet olsun :)))

Canım aslında çok yememişsin ama öğünlerinde sebze, salata ve meyve olmamış. (karpuzu saymıyorum) Yediklerin vücutta su tutabilir ama çok değil :)))

Canlarım, okuldan geldim, eski komşum aradı, çaya davet etti. Benim de eve girmemle çımam bir oldu :)))
Size yediklerimden bahsedeyim. Sabah kahvaltımı biliyorsunuz. Ara olarak şeytana uyarak yarım poaça yedim. Bu nedenle meyve yemedim. Öğle yemeğinde 5 kaşık bulgur pilavı ve yağsız salata yedim. Öğleden sonra 1 bardak süt ve 12 kiraz yedim. Eski komşum sütlü kahve yaptı. Ama süt tam yağlıydı, 1 çay bardağı kadar da koydu. Ses edemedim. Az önce salatamı yaptım. Bezelyem de hazır. Şimdi onları yiyeceğim.
Sabah 1 bardak kiraz sapı çayı içtim. Sonra 2 bardak yeşil çayımı da bitirdim. 1.5 lt suyum da bitti.2 ye rahatlıkla tamamlarım :)))

arkadaşlar merhabalar.. sabah yokum haber vereyim dedim öğlene geleceğim merak etmeyiniz... listeniz hazır olursa bana bırakabilirsiniz paylaşıma veririm kontrolden sonra...

ben cuma türkiye ye geliyorum kizlar nact canim beni cumadan sonra izinli yazarmisin böyle iyi olnmuyor biliyorum ama insallah döndükten sonra daha iyi katilimda bulunurum cumaya kadar burdayim

Karamanlıcım, iki hafta önce bana ilk mesajı yazmıştın, bundan ötürü ben geçen hafta seni izinli yazmıştım. Geçen günkü mesajında herhalde izne ayrıldığın yoğunluktan kaynadı. Ne yapalım, bu hafta seni izinden çıkaralım, sonra gene izne mi ayıralım :)))

Canım aslında çok yememişsin ama öğünlerinde sebze, salata ve meyve olmamış. (karpuzu saymıyorum) Yediklerin vücutta su tutabilir ama çok değil :)))

saol nachtigall opuyorumnanaktan su tutsunda çok yemiş sayılmimm ben

çok üzülmüştüm ben kurabiye yedim die sonra pişmanlıktan hiç yapmamam gereken bişiy yaptım:kedi: ama bi daa yapmam bi kereden bişiy olmas

yazdıklarım dışında bişey yemedim
bugün 2 kez yeşil çay içtim vee 3 litre suyuu içtimmm daha bile fazla içmiş olabilirim üçten sonra saymadım çünküü kaydirigubbakcemile3

Dünyalıcım, ne de güzel su içmişsin :)))
Ben de 2 lt yi buldum. Birazdan banyo yapıp yatarım canımm

sende ii içmişsin gerçi benim bişiy dememe gerek yok sen bu konuyu benden ii biliyorsundur bende 12de yatmış olmalıyım sengözlerimebaksanab sana sıhhatler olsun ve ii gecelerr herkeseee opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…