Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

alıntı yapıp bıraktıgım yerede yazcam ama akşama :) şimdilik dursun oyle :)

öptüümmm ve gittimm :))

herkese güzel bir çarşamba diliyorum..

mrb arkadaşlar sabah dayanamayıp tartıldım kilom 82,7 :)) çok mutlu oldum yaaa inşallah hep böyle gider tartıda eksilen rakamlar gördükçe benim moralim o gün bozuk olsa da yerine geliyo valla şu 8 le başlayan rakamlardan bir an önce kurtulurum inşallah kilo çizelgemi de düzenleyim hemen guclubacismile

Kızlarrrr, diyetisyenden çıktım. 58,9 um ))))) çok mutluyum, o kadar kaçamağa rağmen gene de verebilmişim ))) menüm çeşitlendi. Akşam yazarım. Sevgiler.....

canlar merhaba.oh ne güzel herkes gelip güzel haberler vermiş, bhrcım nachticim inanın sizin adınıza çok mutlu oldum. çabalarınızın mükafatını alıyorsunuz.darısı başıma inşallah. bende u sabah tartıldım benim kilomdada bir değişiklik yok malesef. belki cumaya 100 gr gider. celudarcım işlerinde kolay gelsin canım.
bu arada dedimmi bilmiyorum ama oğlumun odasını aldık nihayetinde. birkaç parçasını almadık ama ilk olarak lazım olanları önemlilerini aldık,geri kalanı biraz keyfi ve görüntü oluyor onlarıda ileriki aylarda almayı düşünüyoruz inşallah. sıra perde ve diğer ayrıntılarda. inşallah istediğim gibi olur.

Merhabalar,kilolar verilmişşş ne güzelyerimsenibenben Kahvaltıda ,bir dilim ekmek bir yumurta bir k.k peynir yedim.Ara ögünde bir dilim karpuz yedim.Öglen:mantar ve salata yedim.Ara ögünde,küçük bir muz yedim.Akşamada alabalık yemeye gidicez

Merhaba,kurtulursun tabi,ne kalmışki zaten 3 kilocukyerimseniben

Ne güzel,hayırlı olsun canım

ben geldimmm hepinizi süpersiniizz ve ayrıca kilo veren arkadaşları kutluyorummmmm alkisalkisalkis

bu günn süper gidiyoo herşeyy ve misafirler şimdi gitti ben sadecee iki yemek kaşığı erişte yedimm onuda öyle canım çeke çeke değil annem üzülüyorda canım çekcek die ondan yediiimmm kaydirigubbakcemile3 yağsız ve az tuzluyduuu....

kahvaltım klasikti, aradada meyva vardı, sonrada bi ara erişte yedim işte.. sabahta 1 saat yürüyüşümü yaptım
şimdi iki büyük galata, çay, salatalık, 5 yeşil zeytin yiyiyorum
gecede süt içerim :1rolleyes:
kızlar siz dayanamayıp dartılıyorsunuz ama ben cesaret edip kiloma bakamıyom kaydirigubbakcemile2 ben artık cuma bakarım kilomaaaa bilmiyorumkismile eğer şimdi bakıp kilo vermediğimi görürsem ölürüm kahrımdan delikafadulden hepinizi seviyorummm görüşürüzz :gitme:

Son düzenleme:

Baharım, sana gündüz cepten yanıt yazamadım, senin adına çok sevindim canım benim :)))) Bir-iki haftaya kadar 70 lere düşeceksin canım :)))))

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim adcım :))) Ben de oğluşunun odasını almanıza çok sevindim :)) Bize resmini gösterdiğin mi, değilse fotolarını bekliyoruz :))))

Jailcim, ne güzel beslenmişsin sen de :)))) Alabalık için de afiyet olsun şimdiden canım :))))

Canlarım, eve dönerken çok uzun zamandır görmediğimiz arkadaşlarımıza uğradık, iyi oldu.. Özlemiştim :))) Bi de maşallah çok tatlı bir kızları var, onu sevdik :))) Birazdan meyvemi yerim. Gelirim gene :)))))

Kalkınca 06:30 ; büyük bır bardak su

kahvaltı 06:30-07:30
2 dilim esmer ekmek veya 4 adet tuzsuz etimek veya 4 adet tuzsuz grisini
1 dilim keçi peyniri veya ½ dilim keçi peyniri + 1 yumurta
bol çiğ sebze
şekersiz çay

ara 10:30
1 meyve

öğle 13:00
3 köfte kadar (100 gr ) et / 4 köfte kadar (120 gr ) tavuk veya daha fazla balık veya 160 gr lıght ton balığı
salata ( 1 tatlı kaşığı zeytinyağlı)
ya da
kıymalı sebze yemeği
1 bardak ayran
salata
diğer seçenek:
6 kaşık kurubaklagil
salata
1 bardak ayran
başka seçenek:
6 – 7 kaşık bulgur pilavı
salata

Başka bir seçenek daha
1 yumurtalı menemen
1 dilim peynir
1 bardak ayran
bol çiğ sebze

ara 14:30
1 meyve

ara 17:00
1 bardak süt

akşam 18:30-19:30
etsiz susuz sebze yemeği ve/veya
salata ( 1 tk zeytinyağlı )

Ya da
5 kaşık bezelye
salata
1 bardak ayran
haftada 1 gün
ton balıklı veya tavuklu salata

ara 21:00
1 meyve

günlük 3 litre su
2 fincan yeşil çay ( içinde dal tarçın bekletilerek )
sabahları kiraz sapı çayı

Son düzenleme:
Kızlar, yeni diyet listem böyle :))) Ekmek çıktı ama çeşit arttı, neyse ki :))
Ben şimdi bi heyecan bulgur pilavı yapmaya gidiyorum :)))

nachtigallcim baharcım tebrikler sevindim kilo vermenize. Nachtigacim listen çok çeşitliymiş severim böyle çeşitleri her yerde uygulanması kolay oluyor.
Adcım hayırlı olsun canım, önemli olan yatak gardrop gerisi süs dediğin gibi olsa da olur olmasa da kendinizi hiç sıkmayın. Ama odası olması iyi oldu büyüdü artık, güle güle eskitsin.
jailbreak ve uzaktandünyalı sizin menülerde güzelmiş.

kızlar ne diyorum biliyormusunuz gökten ğm basküllere bir iyilik indi galiba bugün. Baskül beni de çok güldürdü, eşimi de ve annemi de güldürmüş. Sizlerde iyisiniz. Umarım rüyamızdan yarın uyanmayız kamera şakası değildir. Ben de iyiyim hatta inanamadım. Diyetisyene cuma gideceğim, sevecek beni. Şöyle bir şey olmuş olabilir ödem yapan hava gitmiş olabilir toplu halde ödemimimiz gitmiş gerçek kilolarımız ortaya çıkmış olabilir.

Neler yedim yazayım, biraz liste dışıydı ama güzeldi:
sabah yarım simit peynir, domates, salatalık, maydonoz, dereotu
çok toktum ara yapmadım
öğlen 6 yk zeytinyağlı fasülye, 1 dilim ekmek
ara: 1.5 ceviz içi, 2 biskrem bistik (1 tanesi 15 kaloriymiş, melis yiyordu özendim)
akşam: 2 köfte, bol salata, 1 dilim ekmeğin kabuğu (içini kızım yedi)
ara: 1/5 dilim kavun (niyetim yoktu aslında 1 dilim kavun doğramıştım melis yiyemeyince attım ağzıma)

bugün sadece yarım saat yürüyebildim. suyum da ancak 1.5 olmuştur. Yoğun bir gündü, su içmeye bile vakit bulamadım.

öpüyorum herkese iyi geceler.

Melisim sen de çok güzel beslenmişsin canımcım :)))) Afiyet olsun..
Senin kaç zamandır vücudundaki ödemle sıkıntın vardı, gitmesine çok sevindim :))) Güzel bir rüya değildir bu, gerçektir :)))))

Klasik kahvaltımı, tabi öncesinde yarım lt suyumu içtim. Kiraz sapı çayımı yaptım, birazdan onu içeceğim :))) Bugün okula 5-6 kaşık bulgur pilavı götürüyorum, yanında salata olacak :))
Meyve araları olarak kiraz ve şeftali alacağım. Günüm renkli olsun, değil mi :)))
Hepinize güzel, diyetli, sağlıklı perşembeler :))

Seninde menün güzelmiş afiyet olsunyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…