Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugün sabah 1 ad poğaça yedim.
öğlen 1 servis kaşığı mantar sote,1 servis kaşığı makarna,1kase cacık,1 dilim ekmek.
makarna fazla oldu,of keşke yemeseydim. :mymeka:

ASUMANCIĞIM çok geçmiş olsun şehitler konusunda zaten yorum yapamıyorum yapmakta istemiyorum artıkk burda bile bazılarına söylecek çok sözüm var hepsini yutuyorum allah onları cennetin en güzel yeriyle ödüllendirmiş inşallah bizlerede böyle güzel ölümler nasip edderr
ablanda tez zamanda sağlığına kavuşacaktır inşallah ama oğlunu neden bıraktın o kısmını kaçırdım merak ettim birtürlü soramadım

canım gerçekten her şey üst üste gelmiş bunalman ve duygusallaşman çok normal inşallah kısa süre içerisinde her şey hallolur ablan için de üzüldüm inşallah kendi ve bebeği sağlığına kavuşur bir an önce sen de kendine dikkat etme salma sakın sağlam durmaya çalış yanında olamasanda kalbiniz birdir ve hissediyordur eminim ki :teselli:

kızlar merhaba sabahtan beri elektrik yoktu yeni geldi sayılır sıkılmıştım bi sizlere de bakayım dedim bugün çok iştahsızım öğle yemeği yemek istemedi canım onun yerine küçük bir tabak karpuz yedim ara öğünüm yerine de iki dilim kepek ekmeği ve 1 dilim kadar beyaz peynir yedim su içiyorum bol bol midemde yer kalmadı sanırım hiç açlık hissetmiyorum sabah klasik kahvaltımı yaptım onda sorun yok akşama da bişeyler yemem lazım tartılmadım da durum nedir hiç bilmiyorum cumayı sabırsızlıkla bekliyorum eyvahedigeldismile

Canım arkadaşım, sözlerin senin yerine zaten söylenir, anlayana... Sen kocaman, sevgi dolu kalbini temiz tut... Herşey düzelecek :)))

bugün sabah 1 ad poğaça yedim.
öğlen 1 servis kaşığı mantar sote,1 servis kaşığı makarna,1kase cacık,1 dilim ekmek.
makarna fazla oldu,of keşke yemeseydim. :mymeka:

Afiyet olsun hayatım :))) Ne yapalım, bugün fazla olsun. Senin canın sağolsun. Toparlarsın :)))

Canım bence iştahsız olsan da öğün atlama :))))

Kızlar, babamı yolcu ettim, sağlıkla gitsin... Hala ayrılmaya alışamadım...

nachtigall babana ii yolculuklar a.s

bugün yeni açtım pcyi merhabaa kızlarr yazdıklarınızı okudum herkes yazmış bütün öğünlerini

sabah 2 saat yürüdüm,
kahvaaltım: bir dilim kızarmış ekmek, bir kibrit kutusu kadar tel peynir, bir zeytin, domates salatalık, 1 tane ceviz
sonra bi ara 6 kepekli küçük galata yedim
şimdide: 2 kepçe tarhana çorbası, közlenmiş 4 biber ve bir patlıcan yedim
saat 20:00 gibi meyva yerim bi porsiyon
saat 23:00 gibide süt içerim diorum
hepinizi öpüyorummm kaydirigubbakcemile3
görüşürüzz...
sahii.. yarın misafirlerimiz var süper kurabiyeler hazırladım onlaraa alkisalkisalkis ve yarında bide eriştee kaynatıcazz ama ben hiç birinden yemiceeemmm belki sadece erişteden iki yemek kaşığı felan yağını haşlamadan ayırırım kendime.. ya bana bişeyler oluyo galiba artık canım çekmiyo hamur işiii :sm_cool:

Son düzenleme:
Tamam canım, yazarım :))))) Bu arada hoşgeliyorsun canım :))) Bioenerji uzmanı için mi geliyorsun karamanlıcım ?
evet canim onun icin geliyorum
canim lütfen moralini bozma ablacigin da insallah atlatir ve bebgini saglikla kucagina alir insan bazi dönemlerd yasiyor böyle senin oglusunda yaninda yok iyice duygusallastin biz yanindayiz canim ne zaman bunalirsan buraya gel
allah kavustursun canim ayrilik zor olyor
caninin cekmemesi cok güzel birsey canim insallah yarini kasasiz belasiz atlatirsin

Merhabalar,dün gece diş agrısından öldüm valla ya:çok üzgünüm:Geçici dolgu yapmıştı mahvetti beni, bugün doktoruma gittim hallettik.İş içinde bugün bütün işlemlerimi bitirdim ayın birinde başlıyorum hadi hayırlısı.Sabah bir saat yürüyüşten sonra,bir litre kadar su içtim bir dilimde peynir yedim,dişim agırdıgı için birşey yiyemedim.Öglen.iki dilim kepek ekmegi bir kase mercimek çorbası 4 yemek kasıgı pilav ve salata yedim.Aralarda bir bardak süt ve meyve yedim

Bugünü güzel götürmüşsün canım, afiyet olsun :))) Kurabiyelerin de çok güzel olmuştur eminim, ama yemek yok :)))) Erişte az olursa bi şey olmaz :)))

evet canim onun icin geliyorum

allah kavustursun canim ayrilik zor olyor

Umarım hemen faydasını görürsün canım :)))
Sağol canım, sağlık yerinde olsun da :)))

Geçmiş olsun jailcim, artık ağrıların yok değil mi?
Beslenmen de güzel olmuş, afiyet olsun :))

kızlar merhaba,
geçmişe baktım aklımda pek bir şey kalmadı kusura bakmayın biliyorsunuz yoğunluğunu.
Adcım ablan içn üzüldüm fakat başedecektir merak etme, dünyanın en güzel günleri bunlar tüm sıkıntıları geride kalacak inşallah. oğluş nerde ben de okumadım galiba.
nachtigallcim teşekkürler canım karışımları deneyeceğim. Baban için de Allah kavuştursun.
jailbreak benim dişim de çok kötüydü dolgulu dişim hem de 20 yaş, dolgu delinmiş mi ne olmuş geçici yaptık da rahatladım, randevum cumaya. Geçmiş olsun sana da.

ben de biraz yoğunum işte diyetimi pek bozmadım ama kilom da değişmiyor nedenini de anlamadım. Bir şey deniyorum bakalım işe yarasa paylaşırım. Herkesi öpüyorum.

Canım sana cevap yazacaktım ama şimdi o mesajını bulamadım. Yoğunluğum var diye gelemiyorum canım. Sen de yoğunmuşsun. Çok kolay gelsin canım.

Bi tek bu sayfayı okuyabildim kızlar. Meliscim sağolsun özet geçmiş.

Naccığım Allah kavuştursun.

Adcığım oğluşunu özledin sanırım. Nasıl olsa gelecek. Bu boş zamanlarını ararsın canım :) Bir ara beraber tatil yaparsınız inşallah.

Jailbreak geçmiş olsun.

Umarım herkes iyidir.

Ben 60.1 kilo oldum. Yoğun olmama rağmen diyetime ve uykuma dikkat ediyorum. Spora gidemiyorum ve anca haftada 1 kere falan yürüyebiliyorum. Ama diyet ve uykuma dikkat ederek zayıflamaya devam ediyorum.

Meliscim, sen uykusuz kalıyor musun? Ben uykusuz kaldığımda kilo vermek bir yana kilo alıyorum canım.

tşkler arkadaşlar.Evet artık agrılarım yok:1rolleyes:Akşam yemekte,yarım lavaşın arasında çig köfte yedim yanındada yogurt,ara ögündede karpuz yedimbir dilim

canım kendimi tanıtayım diger arkadaslarlada tekrar bi tanışmıs gibi olurum böylece :) cok sık giremiyorum çunku.sınavlarımdan sonra herseye tembellik var üstümde..

asiye ben 20 yasındayım ankarada ailemle yaşıyorum.ilahiyattayım ankara üni.de 3.sınıf oldum.aslında 4 olmam gerekıyordu ama konya ilahiyattan ankaraya geldım fark derslerı ve ankara üni.nin saçma yönetmeliğinden dolayı yıl kaybım oldu bende bu yılı ingilizce öğrenerek değerlendirdim :) bu yıl en agırlıgım ingilizce kursumdu yani.. kilo meselesine gelince hep tombiş bi kızdm inşallah boyle devam etmem

yaz geldi hiiç kılımı kıpırdatasım yok :S cok kötü ya kurstan sonra yürürdüm eskiden hava cok sıcak olmazdı zevk ala ala 1 saat kadar her gun hemen hemen yururdum ama sımdı sıcak yuzunden adım atmaya dermanım yok :S kendime gelmem lazım

baharcım guzel gidiyorsun maşallah aynen devaam :))

Pİşşştt hadi kendine gel biraz ,yerimsenibensadece yaglarımızı salabiliriz bu sıcaklarda o kadar

eveeet eveeet yavas yavas kendıme gelıyor gibiyim.. ama bu haftada lısteye gırmesem iyi olur cunku kılo almısım bıraz cıktım kiloyla yada bıraz azıyla gıreyım tekrar lısteye

ooo afiyet olsun nachh :)) harıka bi kahvaltı olmus :)

Afiyet olsun Baharım :)))
Havaların sıcak olması benim de spor şevkimi kırıyor ((
Ben de yatıyorum artık. Herkese iyi gecerl, tatlı rüyalar :))))

tşkler arkadaşlar.Evet artık agrılarım yok:1rolleyes:Akşam yemekte,yarım lavaşın arasında çig köfte yedim yanındada yogurt,ara ögündede karpuz yedimbir dilim

DEVAMINI YAZCAM YORUMLARIN AMA SIMDI ACIL CIKMAM LAZIM...

Canım bence iştahsız olsan da öğün atlama :))))

atlamamaya çalışıyorum canım ama bugün düzensiz oldu listeye uyamadım ama 2-3 saatte bir atıştırdım meyve falan akşam da yine iştahım yoktu taze fasulye ve 1 dilim kepek ekmeğiyle geçiştirdim onu bile zor yedim ne oldu bugün bana anlamadım

tekrar kavuşursunuz inşallah canım üzülme :teselli:

ne güzel işte canım hamur işini tatlıyı ve kızartmaları hayatımızdan çıkardıktan sonra kilo versekte almamız mümkün değil :)

geçmiş olsun canım diş ağrısı kadar berbat bişey yok neyse ki hallolmuş..

bu hafta daha tartılmadım canım cuma tartılıcam bakalım sonuç yine yüzümü güldürecek mi eyvahedigeldismile
bu arada sıcaklar yüzünden ben de yürüyemiyorum oysa ki diyetisyene başlayınca günlük en az yarım saat de yürüyüş yaparım diyodum bakalım nasıl halledicem bu spor olayını

selam kızlar bugün bahsettiğim gibi listeme uyamadım yediklerimi yazayım
sabah 2 dilim kepek ekmeği 2 dilim yağsız peynir 4 tane zeytin domates salatalık
ara 15 tane kiraz 1 çay bardağı yağsız süt
öğle 1 küçük tabak karpuz
ara 2 dilim kepek ekmeği küçük bir parça beyaz peynir
ara 4 tane kayısı 3 tane diyet bisküvi
akşam 5 kaşık taze fasülye 1 dilim kepek ekmeği 2 kaşık yoğurt
ara 1 tane şeftali 4 tane erik 1 bardak yağsız süt

bugünlük böyle bakalım yarın listeme tam uyacağım inşallah çıkıyorum ben yarın görüşürüz herkese iyi geceler...

Canlarım günaydın,
Klasik kahvaltımı yaptım. Yanında 1 yumurta. Bugün okul çıkışı diyetisyene gideceğim. Ahh ahh... Kızacak, ben de zaten mahcubum ((
Neyse, zararın neresinden dönsem kardır..

günaydın..
ay diyetisyene kilo vermeden gitmek cok zor oluyor nach ya :) ama bazen vucut alısmıs oluyor ve kılo vermesekte yag kaybedıyor. belkı öylede olmus olabılır :)
bende yarım kadar once kalktım klasık kahvaltımı yaptım. dün diyet başarı öykülerini okudum ve bugun kendimi sağlıklı beslenme acısından cook daha iyi hissediyorum.
yogun bi gün olacak benim için öğleden önce ösym binasına gitcem konyadan bi arkadaşın akrabasının belgelerı lazımmıs öğleden sınra okulda ingilizce calısmam lazım yarın Tömer de sınavım var kur atlama sınavı. annem evde temizlik yapıyor. yaz okulu + proje işimiz icin basladık dun bi kaç arkadas :S
yaz günü bu yoğunluk :S spor yapamıyoruum

neyse giyinip annecıgım isteklerini yerine getirip sonrada dısarı cıksam iyi olcak.
akşama gorusuruz.. inşallah hiç kacamagım olmıycak..

umarım sende güzel haberlerle gelirsin nach :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…