slm. umarım herkesler iyidir.bende idare ediyorum. dün ereğlideki şehidimizide yolculadık derken bugün yine acı haberler aldık. canım çok sıkılıyor. herşey üstüste geliyor.
kendi sıkıntılarımda, ablam 2.bebeğine hamile ve zor bir hamilelik geçiriyor. ve biz yanında olamıyoruz. hastanede yatıyor. zaten zayıftı iyiden incelmiş. moralim bozuluyor. kötü geçiriyorum haftayı.oğlumda yok saldım gidiyorum. yemeklerime hiç dikkat etmiyorum. bazen deli gibi yiyor bazen doğrudürüst yemiyorum.
buralarda oluurm geçmişe hiç bakamıyorum,kusurabakmayın.
ilgin için teşekkürederim arkadaşım. :1hug: söylediklerinle çok çok haklısın, duygu yoğun luğunu fazla yaşıyorum sanırım,bu huyumdan vazgeçemiyorum olmuyor. ablamın uzakta olması üzüyor bizi. oğlum için o kadar tuhaf düşüncelerdeyimki anlatamam. uyurken bıraktık onu,çok hisleniyorum. meğer dünyamı onun üzerine kurmuşum.salak gibiyim anlatamam. kafamdakileri bir bilseniz. şehitlerimiz için söyleyecek çok söz var ama susuyorum. ama konuşma sırası bizede gelecek elbet. üzgünüm çok üzgünüm.
bugün sabah 1 ad poğaça yedim.
öğlen 1 servis kaşığı mantar sote,1 servis kaşığı makarna,1kase cacık,1 dilim ekmek.
makarna fazla oldu,of keşke yemeseydim. :mymeka:
kızlar merhaba sabahtan beri elektrik yoktu yeni geldi sayılır sıkılmıştım bi sizlere de bakayım dedim bugün çok iştahsızım öğle yemeği yemek istemedi canım onun yerine küçük bir tabak karpuz yedim ara öğünüm yerine de iki dilim kepek ekmeği ve 1 dilim kadar beyaz peynir yedim su içiyorum bol bol midemde yer kalmadı sanırım hiç açlık hissetmiyorum sabah klasik kahvaltımı yaptım onda sorun yok akşama da bişeyler yemem lazım tartılmadım da durum nedir hiç bilmiyorum cumayı sabırsızlıkla bekliyorum eyvahedigeldismile
Kızlar, babamı yolcu ettim, sağlıkla gitsin... Hala ayrılmaya alışamadım...
evet canim onun icin geliyorumTamam canım, yazarım :))))) Bu arada hoşgeliyorsun canım :))) Bioenerji uzmanı için mi geliyorsun karamanlıcım ?
canim lütfen moralini bozma ablacigin da insallah atlatir ve bebgini saglikla kucagina alir insan bazi dönemlerd yasiyor böyle senin oglusunda yaninda yok iyice duygusallastin biz yanindayiz canim ne zaman bunalirsan buraya gelslm. umarım herkesler iyidir.bende idare ediyorum. dün ereğlideki şehidimizide yolculadık derken bugün yine acı haberler aldık. canım çok sıkılıyor. herşey üstüste geliyor.
kendi sıkıntılarımda, ablam 2.bebeğine hamile ve zor bir hamilelik geçiriyor. ve biz yanında olamıyoruz. hastanede yatıyor. zaten zayıftı iyiden incelmiş. moralim bozuluyor. kötü geçiriyorum haftayı.oğlumda yok saldım gidiyorum. yemeklerime hiç dikkat etmiyorum. bazen deli gibi yiyor bazen doğrudürüst yemiyorum.
allah kavustursun canim ayrilik zor olyorKızlar, babamı yolcu ettim, sağlıkla gitsin... Hala ayrılmaya alışamadım...
caninin cekmemesi cok güzel birsey canim insallah yarini kasasiz belasiz atlatirsinnachtigall babana ii yolculuklar a.s
bugün yeni açtım pcyi merhabaa kızlarr yazdıklarınızı okudum herkes yazmış bütün öğünlerini
sabah 2 saat yürüdüm,
kahvaaltım: bir dilim kızarmış ekmek, bir kibrit kutusu kadar tel peynir, bir zeytin, domates salatalık, 1 tane ceviz
sonra bi ara 6 kepekli küçük galata yedim
şimdide: 2 kepçe tarhana çorbası, közlenmiş 4 biber ve bir patlıcan yedim
saat 20:00 gibi meyva yerim bi porsiyon
saat 23:00 gibide süt içerim diorum
hepinizi öpüyorummm kaydirigubbakcemile3
görüşürüzz...
sahii.. yarın misafirlerimiz var süper kurabiyeler hazırladım onlaraa alkisalkisalkis ve yarında bide eriştee kaynatıcazz ama ben hiç birinden yemiceeemmm belki sadece erişteden iki yemek kaşığı felan yağını haşlamadan ayırırım kendime.. ya bana bişeyler oluyo galiba artık canım çekmiyo hamur işiii :sm_cool:
caninin cekmemesi cok güzel birsey canim insallah yarini kasasiz belasiz atlatirsin
nachtigall babana ii yolculuklar a.s
bugün yeni açtım pcyi merhabaa kızlarr yazdıklarınızı okudum herkes yazmış bütün öğünlerini
sabah 2 saat yürüdüm,
kahvaaltım: bir dilim kızarmış ekmek, bir kibrit kutusu kadar tel peynir, bir zeytin, domates salatalık, 1 tane ceviz
görüşürüzz...
sahii.. yarın misafirlerimiz var süper kurabiyeler hazırladım onlaraa alkisalkisalkis ve yarında bide eriştee kaynatıcazz ama ben hiç birinden yemiceeemmm belki sadece erişteden iki yemek kaşığı felan yağını haşlamadan ayırırım kendime.. ya bana bişeyler oluyo galiba artık canım çekmiyo hamur işiii :sm_cool:
evet canim onun icin geliyorum
allah kavustursun canim ayrilik zor olyor
Merhabalar,dün gece diş agrısından öldüm valla ya:çok üzgünüm:Geçici dolgu yapmıştı mahvetti beni, bugün doktoruma gittim hallettik.İş içinde bugün bütün işlemlerimi bitirdim ayın birinde başlıyorum hadi hayırlısı.Sabah bir saat yürüyüşten sonra,bir litre kadar su içtim bir dilimde peynir yedim,dişim agırdıgı için birşey yiyemedim.Öglen.iki dilim kepek ekmegi bir kase mercimek çorbası 4 yemek kasıgı pilav ve salata yedim.Aralarda bir bardak süt ve meyve yedim
kızlar merhaba,
geçmişe baktım aklımda pek bir şey kalmadı kusura bakmayın biliyorsunuz yoğunluğunu.
Adcım ablan içn üzüldüm fakat başedecektir merak etme, dünyanın en güzel günleri bunlar tüm sıkıntıları geride kalacak inşallah. oğluş nerde ben de okumadım galiba.
nachtigallcim teşekkürler canım karışımları deneyeceğim. Baban için de Allah kavuştursun.
jailbreak benim dişim de çok kötüydü dolgulu dişim hem de 20 yaş, dolgu delinmiş mi ne olmuş geçici yaptık da rahatladım, randevum cumaya. Geçmiş olsun sana da.
ben de biraz yoğunum işte diyetimi pek bozmadım ama kilom da değişmiyor nedenini de anlamadım. Bir şey deniyorum bakalım işe yarasa paylaşırım. Herkesi öpüyorum.
celudar seninle de tanışmamıştık, öğrenciymişsin, hangi bölümdesin, kaçıncı sınıf?
çok alem çocuklar melisde çok şaşırtıyor bizi, 1 haftadır annecim diyor eritiyor beni. maşallah hepsine.
yok öyle şey, çabuk silkelen gel kendine, tombul bir kız olmak mı istiyorsun, yoksa mankenler gibi incecik mi? bir düşün.
kızlar bu sabah tartıldım kilom 83,3 cumadan sonra 400 gram daha gitmiş çok sevindim yüzüm güldü resmen aslında tartılmayacaktım ama annem tartılmak isteyince tartıyı çıkardım kaldırdığım yerden(haftada bir tartılmaya çalışıyorum ya artık) hazır görmüşken önümde dayanamadım neyseki moral bozacak bir durumla da karşılaşmadım aksine sevindim :))
burada felaket bir sıcak var ders başına geçicem ama ayaklarım geri geri gidio keşke aramızda bir de tarih öğretmeni olsaydı o kadar sevinirdim kiii :gitme:
görüşürüz kızlar...
Pİşşştt hadi kendine gel biraz ,yerimsenibensadece yaglarımızı salabiliriz bu sıcaklarda o kadar
ooo afiyet olsun nachh :)) harıka bi kahvaltı olmus :)Canlarım, sabah köy kahvaltıcısına gittik, çok güzeldi... İzmirdeyken Foça yolunda bu tarz yerler olurdu, o zamanlarda da çok severdik :))) Ama dünyaları yedim. Yedim yani..... Menemen, sucuklu yumurta.... Tabi hepsini yemedim ama otlandım yani... Canım eşim yaa, kaç zamandır benimle birlikte rejimde bi hasret 2 servis kaymak ve tereyağı ve bal yedi((( O'nu aç mı bırakıyorum nedir?
Az önce eve geldik, tabi hava çok sıcak. Hemen banyoya girmem lazım. Önce yeşil çayımı hazırlayacağım ki soğusun..
Gelirim yine...
merhabalar kızlar
sinirlerim bozuluyor benim her tartıldığımda, nefret ediyorum böyle yaşamak zorunda olduğum için neden normal değil benim hayatım...
20 gündür hiç bozmadan ve spor yaparak yaşıyorum ve daha verdiğim bişey yok senağlama
kahvaltıdan sonra, arada 15 kiraz ve 2 saat sonra felanda 1 elma
akşam yemekte, ızgarada 3 biber bir domates ve tavuk, yarım dilim ekmek, bir kaşık pilav, bir bardak ayran yedim
şimdide yeşil çay içiyorum, gecede süt içerim...
kızlar ben yine şişim ne düşündüm biliyormusunuz deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim bu konuda. Bu haftaki listemde günde 2 soda var. Normalda soda ödem attırır ama beni şişiriyor olabilir mi tuz var ya için de, ne dersiniz?
mangalı abartmadım ama 3 dilim ekmek yedim bu kötü oldu.
öpüyorum.
melzeyitim hoşgeldin tatlım nerelerdesin.
SELAM ARKADAŞLAR BEN GELDİİİİİİMMMM...
çok yogun bir hafta sonu geçirdim..cuma sabah kilo bildirimimi yapıp nöbete gittim ve hastanede internet yoktu..cumartesi de 2 nikah ve 1 düğün gezdim..dün de 30 kişilik misafir agırladım..yorgunum ...o yüzden size hiç yazamadım...
Afiyet olsun Baharım :)))
Havaların sıcak olması benim de spor şevkimi kırıyor((
Ben de yatıyorum artık. Herkese iyi gecerl, tatlı rüyalar :))))
slm. umarım herkesler iyidir.bende idare ediyorum. dün ereğlideki şehidimizide yolculadık derken bugün yine acı haberler aldık. canım çok sıkılıyor. herşey üstüste geliyor.
ilgin için teşekkürederim arkadaşım. :1hug: söylediklerinle çok çok haklısın, duygu yoğun luğunu fazla yaşıyorum sanırım,bu huyumdan vazgeçemiyorum olmuyor. ablamın uzakta olması üzüyor bizi. oğlum için o kadar tuhaf düşüncelerdeyimki anlatamam. uyurken bıraktık onu,çok hisleniyorum. meğer dünyamı onun üzerine kurmuşum.salak gibiyim anlatamam. kafamdakileri bir bilseniz. şehitlerimiz için söyleyecek çok söz var ama susuyorum. ama konuşma sırası bizede gelecek elbet. üzgünüm çok üzgünüm.
kızlar merhaba sabahtan beri elektrik yoktu yeni geldi sayılır sıkılmıştım bi sizlere de bakayım dedim bugün çok iştahsızım öğle yemeği yemek istemedi canım onun yerine küçük bir tabak karpuz yedim ara öğünüm yerine de iki dilim kepek ekmeği ve 1 dilim kadar beyaz peynir yedim su içiyorum bol bol midemde yer kalmadı sanırım hiç açlık hissetmiyorum sabah klasik kahvaltımı yaptım onda sorun yok akşama da bişeyler yemem lazım tartılmadım da durum nedir hiç bilmiyorum cumayı sabırsızlıkla bekliyorum eyvahedigeldismile
nachtigall babana ii yolculuklar a.s
sabah 2 saat yürüdüm,
görüşürüzz...
Merhabalar,dün gece diş agrısından öldüm valla ya:çok üzgünüm:Geçici dolgu yapmıştı mahvetti beni, bugün doktoruma gittim hallettik.İş içinde bugün bütün işlemlerimi bitirdim ayın birinde başlıyorum hadi hayırlısı.Sabah bir saat yürüyüşten sonra,bir litre kadar su içtim bir dilimde peynir yedim,dişim agırdıgı için birşey yiyemedim.Öglen.iki dilim kepek ekmegi bir kase mercimek çorbası 4 yemek kasıgı pilav ve salata yedim.Aralarda bir bardak süt ve meyve yedim
tşkler arkadaşlar.Evet artık agrılarım yok:1rolleyes:Akşam yemekte,yarım lavaşın arasında çig köfte yedim yanındada yogurt,ara ögündede karpuz yedimbir dilim
Canım bence iştahsız olsan da öğün atlama :))))
Kızlar, babamı yolcu ettim, sağlıkla gitsin... Hala ayrılmaya alışamadım...
yarın misafirlerimiz var süper kurabiyeler hazırladım onlaraa alkisalkisalkis ve yarında bide eriştee kaynatıcazz ama ben hiç birinden yemiceeemmm belki sadece erişteden iki yemek kaşığı felan yağını haşlamadan ayırırım kendime.. ya bana bişeyler oluyo galiba artık canım çekmiyo hamur işiii :sm_cool:
yaz geldi hiiç kılımı kıpırdatasım yok :S cok kötü ya kurstan sonra yürürdüm eskiden hava cok sıcak olmazdı zevk ala ala 1 saat kadar her gun hemen hemen yururdum ama sımdı sıcak yuzunden adım atmaya dermanım yok :S kendime gelmem lazım
baharcım guzel gidiyorsun maşallah aynen devaam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?